705
DVTK
  • mooo
    Hát nem sikerült a továbbjutás :(
  • kojak90
    a boon-on megjelent hírre reagáltak
    ez amúgy beszarás! ezek a rohadt tirpákok akarják megmondani hogy kinek adjunk igazat? meghogy kinek az oldalára álljunk? menjenek vissza tiregybe
  • mooo
    :o Tudja vki mi volt az elözmény?
  • Sas6
    Ez denagy :DDD

• mooo
    hmm
  • StephenKing
    Lesznek még itt kutya dolgok a tavasszal!
  • StephenKing
    A játékosoknak jól kezdődik az év!
  • kojak90
    föl lettél véve
  • JackDaniels #456
    Üdv!
    Villamossal a Centrum áruházig, onnan pedig akár már gyalog is 3-5 perc.:) El sem lehet téveszteni. M
  • totti10
    ha leszálok a vonatról merre kell meni?
  • totti10
    Sziasztok

valaki vegyen már föl msn-en vagy mondja el itt hogy hogy kell elmenni a Miskolci sportcsarnokba ahol lessz a Borsodi Liga Teremfoci Jan.21-én
    meg hol kell venni jegyet :D THX

msn:[email protected]
  • StephenKing
    Olyan pletykát hallottam hogy egy Dunántúli épitési vállalkozó fektetne be a Diósgyőrbe százmilliós nagyságrendben. Én sem tudom hogy elhiggyem-e de egy csapathoz közeli ember mondta.
  • StephenKing
    Most volt Sallói a városi tévében ott egy szó sem esett az esetleges óriáscégekről csak miskolci vállalkozokról úgyhogy erről szerintem ennyit de hát tudjuk a remény hal meg utoljára.
  • kojak90
    remélem az óriáscégek alatt nem valami sarki hentesboltot értenek :\
  • mooo
  • StephenKing
    Ha csak a befektető érkézesé igaz nekem már az is bőven elég lenne karácsonyi ajándéknak aki egyben tartaná a csapatot.
  • StephenKing
    A hivatalos honlapról:

Új korszak Diósgyőrben
    Tisztelt sportbarátok, Kedves diósgyőri szurkolók!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a diósgyőri labdarúgás csaknem száz éves történetében is unikumnak számító kezdeményezésről adhatunk hírt.

Biztosak vagyunk abban, hogy ma Magyarországon csak néhány olyan város létezik, amelyben öröm futballvállalkozást üzemeltetni. Nos, Miskolc ilyen város. Az elmúlt időszak fényesen bizonyítja, hogy a Diósgyőrt nem lehet egyszerű üzleti befektetésként kezelni. Nemcsak azért, mert talán ebben a városban van a legtöbb futballbarát, hanem azért is, mert aki Miskolcon tölt néhány évet, maga is megérti: a diósgyőri foci, jelkép. Olyan jelkép, amely érdemes arra, hogy befektető, tulajdonos, szurkoló és támogató összefogva, minden erejét megfeszítve küzdjön e szimbólum életben tartásáért, fejlesztéséért. Annak érdekében, hogy a club működése a továbbiakban is biztosítható legyen olyan kezdeményezéssel élünk, amely jelenleg az egyetlen alternatíva arra, hogy hosszú távon is fenntartható legyen a miskolci labdarúgás.

Mi a Diósgyőr FC tulajdonosai, üzemeltetői úgy gondoljuk elérkezett az idő arra, hogy visszaadjuk a Diósgyőrt azoknak, akiket leginkább illet: a miskolciaknak.
    Azért, hogy ne csak a szokásos üres frázisok hangozzanak el, elhatározásunkat, tetteknek kell követniük.

Úgy véljük, két oka lehet annak, hogy néhány héttel ezt megelőzően, szinte egyetlen miskolci vállalkozó sem jelezte, hogy reklámfelületet vásárolna a diósgyőri stadionban, esetleg be kíván fektetni a diósgyőri fociba.

Az egyik ok minden valószínűség szerint, az elmúlt évek -nyugodtan mondhatjuk- botrányos befektetői szemlélete miatt kialakult bizonytalanság, bizalmatlanság. A másik, pedig nyilvánvalóan az, hogy a club oldaláról lényegesen nagyobb aktivitás szükséges ahhoz, hogy a különböző marketing eszközök, hirdetési felületek értékesíthetők legyenek.

Hisszük, hogy a napokban született döntések és az események alakulása mindkét problémát képes kezelni. Annak érdekében, hogy céljaink megvalósulhassanak, úgy határoztunk, hogy a club gazdálkodását teljesen átláthatóvá tesszük.

2007. január elsejével, létrehozzuk a Diósgyőr FC mellett kontrollként működő társadalmi elnökséget.

Ezzel véleményünk szerint minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy becsületesen és hosszútávra tervezünk Miskolcon. Mindemellett több olyan intézkedés is kidolgozás alatt van, amely szintén ezen szándékunkat hivatott segíteni, alátámasztani. Ezekről természetesen folyamatos tájékoztatást nyújtunk majd.

A másik szegmens kezelésére, azonnal lépéseket tettünk, teszünk. Melyek szintén hamarosan láthatóak, érezhetőek lesznek.

Nagyszerű érzés, hogy csapatunk a bajnokság őszi idényében ilyen remek formát mutatott. Ahogyan az eredmények kicsit kedvezőbben alakultak, úgy lett egyre több és több barátja ennek a tehetséges és szerethető gárdának. Minden játékosunknak, Csank Jánosnak, a szakmai és technikai stábnak és nem utolsó sorban a fantasztikus szurkolóinknak köszönhetően az őszt a hatodik helyen zártuk. Nem állunk meg! Hogyan is állhatnánk, amikor végre rendeződni látszanak a csapat körül kialakult nehézségek.

Meglepődtünk és egyben szívből örültünk annak, hogy a napokban több olyan megkeresés is érkezett miskolci vállalkozói körökből, melyek egyértelmű támogatói szándékot deklaráltak.
    Úgy érezzük a bizalom lassan helyreáll, de továbbra sem feledkezhetünk meg ígéretünkről. Ahogy mondtuk: A diósgyőri foci a Miskolciaké. Ahhoz azonban, hogy minden feltétel adott legyen széles, megyei összefogásra van szükség. Ennek érdekében is lépéseket teszünk.

Továbbra is sok találgatás lát napvilágot a csapat háza tájáról. Különböző üzleti, etikai okok miatt sajnos ebben a pillanatban csak arról számolhatunk be, hogy nagyon komoly tárgyalásokat folytatunk néhány olyan óriáscéggel, melyeknek nemcsak szándékukban áll Miskolcon befektetni, de fontosnak érzik a helyi sportélet fejlesztését is.

Meggyőződésünk, hogy a következő néhány hét eseményei olyan pályára állítják majd a város NB1-es labdarúgását, ami egyenes út lehet üzleti és sportszakmai sikerhez is.

Amennyiben a csapatot érintő bármely kérdésben elmozdulás következik be, honlapunkon keresztül azonnali tájékoztatást nyújtunk.

Miután a következő év elejéig sajnálatunkra nem találkozhatunk az Andrássy út lelátóin, engedjék meg, hogy ebben a formában kívánjunk Önöknek meghitt, békés karácsonyt és örömökben és sikerekben gazdag, boldog újévet.

Miskolc, 2006. december 18.

Tisztelettel:

Diósgyőr FC Kft tulajdonosi kör

• RIZLA
  • Sas6
    Köszi szépen. Remelem megtalalom magamat valajhol:D
  • StephenKing
    Az idei videók itt vannak
  • Sas6
    a dvtk.hu-n kivul tudtok olyan dvtk-s oldaltz ahonnan lelehet szedni videokat amikor látni hogy hogyan szurkolnak az ULTRAK pl?
  • Sas6
    Ez igaz ;)
  • StephenKing
    Ne foglalkozz vele ők meg a pályán égtek!!
  • StephenKing
    Foxit mindeképpen eladják a szezon végén feltéve ha nem jön valami nagy pénzes szponzor aki egyben tartaná a csapatot. Ha már eladják remélem külföldre jópénzért. Azt nem tudom honnan veszed hogy a Siófok itt játszaná a bajnoki meccseit a mi lepukkant arénánkban,szerintem Siófokon is meg lehet minden gond nélkül rendezni az Nb1-es bajnokikat. Lehet hogy te még a Kuti féle tranzakcióra emlékszel mikor a Siófokot áttelepítették Miskolcra.
  • IgH
    Én siófoki vagyok,de eléggé szimpatizálok a csapatotokkal. tetszik a szurkolók focihoz való hozzáállása,hogy itt végre hajlandóak kimenni a meccsekre stb. viszont ezt:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129352 a cikket elolvasva,nem örültem,ugyanis nagy szívás lenne nektek,ha télleg elkéne adni foxit..
    Remélem nem lesz belőle semmi,örülök,hogy most jól megy a csapatnak.
    Ja,meg hallotta,hogyha a siófok bekerül az nb1be jövőre,akkor a ti stadionotokba játsza a meccseit. Egyrészről nem örülök,mert akkor nem tudok kijárni a szerény kis stadionunkba meccset nézni,másrészről meg számomra szintén plusz pont a dvtk javára,hogy hajlandóak erre.
  • Sas6
    Ezt amikor megláttam:((((
  • Sas6
    :DD ha már ott tartanánk mehetnénk minden bajnokira a Pesti népstadionba mert nem lenne elég a DVTK stadionja:D
  • JackDaniels #437
    Kár, hogy vége van a szezon felének, mert most vannak a srácok olyan lendületben, ami kitarthatna a szezon végéig.:)) Én már kezdek spórolni a BL belépőkre.:)))
  • mooo
    THX!
    [Sört feladtam postán,ha nem érkezne meg,akkor megittáka a rohadtak]
  • kojak90
    jó lett sztem
  • RIZLA
  • StephenKing
    Mogyorósi is távozik. Kezdődik.......
  • mooo
    Nagyon kíváncsian várom mi lesz,csak aztán nehogy megint a szokásos legyen...
  • StephenKing
    Lesznek még itt történések a télen.Remélem valami jó kis pénzestársat sikerül találni.
  • StephenKing
    Buz helye sem biztos
  • StephenKing
    Mindkettő jó döntés volt egyikük sem pótolhatatlan. A védelembe kellene igazolni egy jó hátvédet és a csapatot mindenképpen együtt tartani és akkor egy jó tavaszi szezonunk lesz. Szponzor kellene mindenképp!!!
  • mooo
    Szerződést bontottak Szögedivel és Stanical.
  • kojak90
    hát nemtom, a salzburg-ot is eléggé "elreklámosították", teljesen divatot csináltak belőle
    a vodafone magyar cégét kéne meggyőzni, úgyis pirosak :D
  • StephenKing
    A Tvk a saját városi csapatát sem támogatja igazán úgyhogy róluk ennyit két stabil bevétele van a klubnak az önkormányzati pénzek és a jegybevétel úgyhogy nem valószínű hogy csökkentenék a jegyárakat.
    Az én ötletem a Red Bull őket kellene megkeresni ők szórják a pénzt a sportra és milyen jól hangzana DVTK-Red Bull.
  • Sas6
    jah csak már nem férnének be a stadionban:DD Most is szinte alig van szabad hely