705
DVTK
-
Rudee #584 Sisa távozott Diósgyőrből
Bár messze vagyok a Diósgyőr szurkolótól, de ezt sajnálom. Kezdtem azt hinni, hogy 2-3 éven belül végre lesz egy ütőképes DVTK.
Most viszont úgy érzem, hogy Ők is úgy végezhetik, mint a Stadler, a Szeged vagy épp a Tiszakécske. -
karajjj #583 nem nagyon fog itt rendeződni semmi... :S -
Mososzer #582 Mi van veled inas?
Nyisd ki a szemed, jelenleg a Győr, és a Paks is mögöttünk áll....
Úgy látszik, hogy rendeződik az anyagi helyzet. :) -
#581 Haver foglalkozz csak a saját csapatoddal, majd a bajnokság végén meglátjuk hogy ki hol fog állni. -
isi #580 ligakupa senkit nem érdekel, bajnokságban meg ha nem lenne siófok meg reac akkor könnyen integethenék nektek fehérzsepivel -
#579 Análszex lol, hát a Vágóra ráuszitanék egy nagy kannégertmert amit itt művelt az felháborító. -
#578 Élesszük! Lenyomjuk öket és továbbjutunk a ligakupában! Remélem addig jön egy meghatározó szponzor vagy egy társtulajdonos és nem kell elengednünk az értékeinket, gondolok itt föleg Kötelesre és Kamberre. -
Mososzer #577 Mert amíg élek één... nem érdekel máááááás
Csak a Diósgyőr
Csak a hideg sör
Me az anál szeeeex.
:D -
Mososzer #576 Végre, élesszük fel a topikot!! :D
December 6.-án Tírpákok elleni meccs, MEGJELENÉS KÖTELEZŐ!!!
-
#575 Te sem sokat változtál az elmúlt időben -
Mososzer #574 Mégis leszurkoltuk a tírpákokat, ennyi...
Ha nincs Bede, akkor nyerünk is...
-
isi #573 hálistennek elbaszott titeket az eső -
Mososzer #572 Hűha... jól kihalt ez a topic... :(
SISA TIBOT TANÁR ÚR érkezett edzőnek, de gondolom ezt MINDEN DIÓSGYŐRI TUDJA.
Azóta nagyon jók vagyunk.
Tényleg gyerekek, REMÉLEM INNEN A FÓRUMRÓL MINDEN DIÓSGYŐRI JÖTT TÍREGYHÁZÁRA... :)
-
#571 Hát gyerekek ez a mai meccs nem volt semmi. Először is grat a fiuknak, szertinem szép játék volt, másodszor meg pedig ez a rendezés ami volt, hihetetlen, 1000 embernek 1m-es kapunk kelett bemenni egyesvel. pff szánalom.. -
#570 Hát rohadtul nem jött össze. Nem volt egy helyzetünk sem. Fél percnél tovább nem tudtuk megtartani a labdát. A Debrecen ilyen játékkal is megérdemelten nyert. Csak az vigasztal hogy nekünk nem a Debrecent kell megverni idegenbe. A következő fordulóban bizonyithatunk a Siófok ellen. -
Csesza #569 nem jött össze...
3-0 -
#568 Fel kellene támasztani a hamvaiból a topikot végülis mi vagyunk a legnagyobbak!! Remélem tavasszal eredményesebbek leszünk az új játékosokkal. Mondjuk egyből a legnehezebb ellenfél ellen kezdünk de azért nem lenne rossz Debrecenből ponttal vagy pontokkal eljönni. -
#567 Megérezték a győzelem ízét innen már nem lesz megállás!!! -
#566 Sopron - DVTK 0-1 !!!
Szép volt fiúk,csak így tovább!!! -
#565 Tudtam,hogy ismerős valahonnan a feje,utána olvastam,hogy volt már nálunk edző kevés sikerrel...
Reméljük,majd most javít -
#564 Vágó Attila az új edző!Sok sikert!!! -
#563 Már nagyon ideje volt... -
#562 Pajkos lemondott a Reac elleni vereség után. Tőle csak jobb jöhet és megindulhatunk fölfelé a tabellán. -
#561 Magától sajnos nem fog lemondani csak akkor megy ha küldik Sallóin meg nem lehet kiigazodni. Nem tudni milyen alkuk vannak a háttérben. -
#560 Holnaptól remélem már nem lesz itt pajkos... -
#559 Talán ma meglesz az első gyözelmünk nagyon bizok benne. -
Zenszkij #558 Micsoda mellek :) -
#557 Simán nyerhettünk is volna ha nem áll be a csapat védekezni meg Pajkos a cserékkel nem boritja fel a csapatot. Még két meccs és felállítják a kispadról. -
#556 Jó lenne lassan meccset is nyerni :S -
#555 Fél éve?? Szerzetesi életet élsz?? Egyébként ikszeltünk a Kaposvárral úgy hogy Pajkos "mester" már hét védővel játszatta a csapatot. Ha már van normális szponzorunk lehetne normális edzőnk is. -
#554 Fél éve nem ittam sört,de most muszáj voltam venni 6 doboz borsodit :)) -
#553 Nem rossz, nem rossz.:) -
#552 Talán elindul valami és tényleg lesz egy ütőképes csapatunk 2010-re -
#551 DVTK BORSODI -
cud1910 #550 www.bkozep.mlap.hu -
#549 Egyszer nekünk is összejöhetett! Harmatgyenge volt a csapat ha nem Köteles védett volna akkor sima vereség lett volna az eredmény. A védelem lassú és határozatlan támadásépités nincs csak elörerugdossák a labdát és ennyi. Hazai pályán ilyen taktikával játszani szégyen sokszor 3-4 percig csak futottak a labda után. Szóval marha nagy szerencsénk volt. -
#548 Nahh ez már vmi,mégha a 93. percben is egyenlítettünk. -
#547 Akkor jövőre BL döntő, ha esetleg Sallói el nem adja őket az Újpestnek, mert túl jók lennének itt az Avas-alján. -
#546 Megérkeztek! -
#545 Ezt nem tudom. Mongyuk az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy Pajkos "dagadtgeci" Jánossal szemben én kissé "elfogult" vagyok.:DDD