DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Remélem jöttök jó sokan,mi egy kocsit már megtöltöttünk.Már csak a jegyekért kellene elmenni,hogy ne a helyszínen kelljen sorakozni.
StephenKing

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Én kint voltam... mekkora faszláma volt a bíró bazdmeg...!

Nem baj, jövõhéten ünnep a városházán :D

mooo
Csak meg lett még ebben a fordulóban a bajnoki cím,így nem maradhat el jövõhéten a fieszta.Remélem minél többen kijöttök a stadionba,hogy telt ház elõtt ünnepeljük ezt a remek csapatot!
SZÉP VOLT FIÚK!
StephenKing
Oda a veretlenségünk de legalább a jövõ héten itthon ünnepeljük a bajnoki címet.
Valaki nem akar ide egy új bannert csinálni??

mooo
Aki nem tud/akar Mezõkövesdre utazni,hogy megnézze élõben a meccset,annak jó hír,hogy 16:45-kor a Sport 2 élõben közvetíti.Tudom,hogy jó pár napja lehet ezt tudni,de hátha valaki lemaradt a hírrõl.
Amúgy ti mit tippeltek?Én egy 0:1-re tippelek :)
mooo
StephenKing
Az õ fizetésébõl 3-4 normális játékos bére kijönne, de azért nagy húzás lenne ha leigazolnánk aminek szerintem elég kicsi a valószínûsége.

mooo
Tisza: "Diósgyõr? Én mindenre nyitott vagyok."
ITT sokan nem tartják jó ötletnek,de miután ingyen igazolható és már játszott itt én örülnék neki,mert hiába nem jött össze neki Belga kaland,azért magyar viszonylatba mérve nem rossz játékos.
Nagy lenne ha a tavasz szezon sikerülne 100%-osra.

Tavalyi szezont szörnyû volt nézni.. inkább ne is beszéljünk róla..

De a mostani remélhetõleg más, jobb a játékosállományunk hál. istennek benczés miki az edzõnk, igazi diósgyõri, és látszik van szeme hozzá.. ráadásul van egy olyan játékosunk, mint Luque, látszik hogy õ egy igazi vezéregyéniség a csapatban, a labdáinak szeme van minden pasz/ívelés oda megy ahova akarja ..

Jövõre szerintem 1-10 ben benne leszünk ahogy lippai is nyilatkozta
illetve jó volna megpróbálni megnyerni a magyar kupát és kvalifikálni magunkat nemzetközi színekben is NAGY FELLENDÜLÉS lehetne ..

StephenKing
Én tavaly végigszenvedtem a szezont mikor kiestünk az Nb1-bõl az idén már bérletet sem vettem. Ha ráérek kimegyek a meccsre de míg régen szinte mindent alárendeltem hogy ott lehessek mostmár ha van valami dolgom akkor egyáltalán nem bánom hogy nem vagyok ott. Viszont a mostani csapat megérdemelné hogy minél többen legyenek mert igencsak odateszik magukat szerintem a tavaszi szezont 100%-osan lehozzák.

Jó régi a fejléc

Ezen gondolkodtam énis, pont most jut fel a diósgyõr erre nagy csönd van :DDD

mooo
Már több mint két éve nem írt senki,nem semmi pangás van itt.
Pedig lassan be kellene izzítani a topikot!
Rudee
RiP

Pusztuljanak a késelõk, nem tudom miért is lett ez ekkora divat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SimaSuna
Elhunyt Julius Nota, a Rimaszombat kapusedzõje, a Diósgyõr korábbi kapusa.

Szombaton 17 órakor megrendezésre kerülõ DVTK-REAC NB I-es bajnoki mérkõzést megelõzõen 1 perces gyásszünet lesz az elhunyt kapus emlékére, és a diósgyõri játékosok fekete gyásszalagot fognak viselni a mérkõzésen.

Közben megkeresték Sisát a játékosok, Káli, Wicha, meg Dlusztus, hogy meggyõzzék, hogy maradjon.
Máig kért határidõt...
Kíváncsi leszek...!
ez legyen a legrosszadd dolog, de remélem azért nb2-be megmarad a csapat, aztán jöhet a barcika-diósgyõr rangadó :P
StephenKing
Az egyik legfelkészültebb magyar edzõt vesztettük el a személyében. Szégyen a tulajdonosra nézve hogy igy intézi az ügyeit és igy vezetik a klubbot. Sajnos sok játékos csak az õ személye miatt nem távozott eddig. Hogy ezután mi lesz velünk lesz-e egyáltalán csapatunk tavaszra és hogy kik fogják alkotni azt nem tudni.
Azért az elgondolkodtató hogy 10év alatt mik történtek a klubbal és hogy miért nem sikerül normálisan müködtetni a Diósgyört.

borsod megye rulz...
Rudee
Sisa távozott Diósgyõrbõl

Bár messze vagyok a Diósgyõr szurkolótól, de ezt sajnálom. Kezdtem azt hinni, hogy 2-3 éven belül végre lesz egy ütõképes DVTK.
Most viszont úgy érzem, hogy Õk is úgy végezhetik, mint a Stadler, a Szeged vagy épp a Tiszakécske.

Szar Bayern, szar Bayern :)

nem nagyon fog itt rendezõdni semmi... :S
Mi van veled inas?

Nyisd ki a szemed, jelenleg a Gyõr, és a Paks is mögöttünk áll....

Úgy látszik, hogy rendezõdik az anyagi helyzet. :)
StephenKing
Haver foglalkozz csak a saját csapatoddal, majd a bajnokság végén meglátjuk hogy ki hol fog állni.

ligakupa senkit nem érdekel, bajnokságban meg ha nem lenne siófok meg reac akkor könnyen integethenék nektek fehérzsepivel <#rinya>

StephenKing
Análszex lol, hát a Vágóra ráuszitanék egy nagy kannégert<#hehe>mert amit itt mûvelt az felháborító.

StephenKing
Élesszük! Lenyomjuk öket és továbbjutunk a ligakupában! Remélem addig jön egy meghatározó szponzor vagy egy társtulajdonos és nem kell elengednünk az értékeinket, gondolok itt föleg Kötelesre és Kamberre.

Mert amíg élek één... nem érdekel máááááás
Csak a Diósgyõr
Csak a hideg sör
Me az anál szeeeex.

:D
Végre, élesszük fel a topikot!! :D

December 6.-án Tírpákok elleni meccs, MEGJELENÉS KÖTELEZÕ!!!

StephenKing
Te sem sokat változtál az elmúlt idõben <#action>

Mégis leszurkoltuk a tírpákokat, ennyi...
Ha nincs Bede, akkor nyerünk is...

hálistennek elbaszott titeket az esõ

Hûha... jól kihalt ez a topic... :(

SISA TIBOT TANÁR ÚR érkezett edzõnek, de gondolom ezt MINDEN DIÓSGYÕRI TUDJA.

Azóta nagyon jók vagyunk.

Tényleg gyerekek, REMÉLEM INNEN A FÓRUMRÓL MINDEN DIÓSGYÕRI JÖTT TÍREGYHÁZÁRA... :)

Sas6
Hát gyerekek ez a mai meccs nem volt semmi. Elõször is grat a fiuknak, szertinem szép játék volt, másodszor meg pedig ez a rendezés ami volt, hihetetlen, 1000 embernek 1m-es kapunk kelett bemenni egyesvel. pff szánalom..

StephenKing
Hát rohadtul nem jött össze. Nem volt egy helyzetünk sem. Fél percnél tovább nem tudtuk megtartani a labdát. A Debrecen ilyen játékkal is megérdemelten nyert. Csak az vigasztal hogy nekünk nem a Debrecent kell megverni idegenbe. A következõ fordulóban bizonyithatunk a Siófok ellen.

nem jött össze...

3-0

StephenKing
Fel kellene támasztani a hamvaiból a topikot végülis mi vagyunk a legnagyobbak!! Remélem tavasszal eredményesebbek leszünk az új játékosokkal. Mondjuk egybõl a legnehezebb ellenfél ellen kezdünk de azért nem lenne rossz Debrecenbõl ponttal vagy pontokkal eljönni.

StephenKing
Megérezték a gyõzelem ízét innen már nem lesz megállás!!!<#nevetes1>

mooo
Sopron - DVTK 0-1 !!!
Szép volt fiúk,csak így tovább!!!
mooo
Tudtam,hogy ismerõs valahonnan a feje,utána olvastam,hogy volt már nálunk edzõ kevés sikerrel...
Reméljük,majd most javít <#vigyor>
StephenKing

mooo
Már nagyon ideje volt...
StephenKing
Pajkos lemondott a Reac elleni vereség után. Tõle csak jobb jöhet és megindulhatunk fölfelé a tabellán.

StephenKing
Magától sajnos nem fog lemondani csak akkor megy ha küldik Sallóin meg nem lehet kiigazodni. Nem tudni milyen alkuk vannak a háttérben.

mooo
Holnaptól remélem már nem lesz itt pajkos...
StephenKing
Talán ma meglesz az elsõ gyözelmünk nagyon bizok benne.

Zenszkij
Micsoda mellek :)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

StephenKing
Simán nyerhettünk is volna ha nem áll be a csapat védekezni meg Pajkos a cserékkel nem boritja fel a csapatot. Még két meccs és felállítják a kispadról.

mooo
Jó lenne lassan meccset is nyerni :S
StephenKing
Fél éve?? Szerzetesi életet élsz?? Egyébként ikszeltünk a Kaposvárral úgy hogy Pajkos "mester" már hét védõvel játszatta a csapatot. Ha már van normális szponzorunk lehetne normális edzõnk is.