705
DVTK
-
Rudee #184 Megállapodtak Kunticcsal
2005.09.23 – 11:25, olvasva: 171
Bereczky István, a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatát működtető DFC Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta honlapunkat, hogy szóbeli megállapodást kötöttek Zoran Kunticcsal a megüresedett vezetőedzői poszt betöltésére. A Ferencváros egykori labdarúgójával valószínűleg hétfőn írják alá a szerződést, és ezt követeőn kezdheti meg a munkát a DVTK együttesénél. -
#183 Gálhidit felállították
Sajnálom hogy igy kell távoznia Diósgyörböl számomra nagyon rokonszenves volt és sosem fogom elfelejteni a tavaszt mikor ment a csapatnak. De be kell látni hogy ez elkerülhetetlen lépés volt.
-
#182 Sajnos ez a magyar realitás. Az ilyen produkció láttán nyílik ki mindig a zsebemben a bicska, hogy mi a faxért keresnek ezek a botlábúak 4-500e forintokat havonta! -
#181 Ilyen nincs!! B****a meg!!! Még a kupából is kiestünk!Kikaptunk valami falusi csapattól 11-esekkel.
Nem tudom mi van a csapattal de ku**va nagy gáz van. Mostmár tényleg úgy néz ki hogy Gálhidi lesz az első edző akit leváltanak az idényben. Én egy pár játékost is elzavarnék nagyon messzire. Azt nem hiszem el hogy tavaly óta elfelejtettek focizni és küzdeni.
Megint csak azt tudom mondani mint a Pécs ellen: Szégyen,gyalázat!! -
#180 Vérmes reményeink ne nagyon legyenek a Debrecen most fényévekkel előttünk van még a pontszerzés is bravúrkategória lenne. A Tatabányát viszont verni kell idegenben ami azért nem lehetetlen feladat.Csak addig rendet kell tenni föleg a fejekben mert én ebben az évben főleg a küzdést a csúszás mászást hiányolom a csapattól csak ez lehet a siker kulcsa. -
#179 A hiányzó kulcsemberek nélkül nem tudom mire megyünk a Debrecen ellen... Úgyhogy NAGYON örülnék egy döntetlennek is,de azt se lesz könnyű kiharcolni szerintem.. -
#178 Sallói István sportigazgató. - Az első értékelésre a debreceni és a tatabányai mérkőzést követően kerülhet sor, akkor már túl leszünk a bajnokság egynegyedén, tisztábban fogjuk látni az erőviszonyokat, magunkat.
Tehát Gálhidinek még van két meccse hogy bizonyitson ha legalább az egyik meccset nem nyerik meg akkor szerintem el fogják küldeni. -
#177 Gálhidi meccs utáni nyilatkozata: - A fejekkel volt baj… Bármennyire is fáj kimondanom, de nagyképűen és rendkívül fegyelmezetlenül futballoztunk, a Pécs megérdemelten nyert.
Mit lehet még ehhez hozzáfüzni?? Szégyen,gyalázat!! Mindenki magába nézhet mind a játékosok és az edzők is.
-
Rudee #176 Pécs-Diósgyőr 5-0ra áll, 2 piroslap is volt nektek. -
#175 Ne is mondd,régen nekem állandóan az volt,ezért sokszor idegenbe is kísértem a csapatot.Most már idegenbe nem nagyon megyek,de azért valószínűleg a nyíregyházi menetet nem fogom kihagyni. -
#174 Ezt nem hiszem el! A szeptember 24-i Debrecen elleni meccset is idegenben rendezik meg mert még nem készült el a tribün és az öltözők. Ez azt jelenti hogy legközelebb csak október 15-én játszunk itthon a Sopron ellen. Meccshiányom van!!!! -
#173 nincs mit..szivesen. :) -
#172 Elöre a BL döntőig!
-
#171 THX a bannert KaLoZ!!! -
#170 -
#169 DI-ÓS-GYŐR,DIÓSGYŐR! -
#168 Kezd alakulni -
#167 mooooooooo......... -
#166 Nekem a régi is tetszett de ha mindenáron változtatni akarsz rajta akkor a meccseredmény betűtipusát változtasd meg mert ez elég gagyi. -
#165 Kicsit átszerkesztettem a bannert.Várom a javaslatokat,észrevételeket! -
#164 Azt is 11-esből de a lényeg hogy akkor ezzel győztünk! -
#163 Most nézem,hogy a Fehérvárnak csak mi rúgtunk gólt -
#162 Gyöngyös-DVTK 1-5
Magyar kupa legjobb 32 közé jutás
Gólszerzők: Vámosi-2 Tisza-2 Siminic
Ez a meccs kötelező gyözelmek kategóriájába tartozott. Úgy látszik kezd végre összeállni a csapat Pécsről el kell hozni mind a 3 pontot! -
#161 Hahó van itt valaki? Nagyon eltüntetek -
#160 Céép vót fijúk!:)) Nem is kell több, minden meccsen egyet-egyet rúg a két csatárunk, elég is lesz.:)
A tények röviden. -
#159 na látom a DVTK-nak is megy a szekér -
#158 REAC-DIÓSGYŐR 0-2
Végre löttünk akciógólokat is, és mind a két csatárfenoménunk betalát. Biztató hogy nem bunkerfocit játszottunk hanem próbáltak támadni több kevesebb eredménnyel. -
#157 Nah ez a meccs megvan! Remélem majd Horváth Feri nem csak büntetőből lesz eredményes!
DVTK-Fehérvár 1-0 -
#156 hát az UTE elmehet a pecsába egy szaros öngóllal nyernek áááááááááá nagyon felidegesített -
#155 Én úgy vgayok vele, hogyha majd ha 2év múlva sem lesznek anyagi gondok, akkor már beszélhetünk hosszú távú befektetésről. Most nem tudhatjuk, hogyí mik mennek a háttérben. Nekem még vannak apró fenntartásaim, de ne nekem legyen igazam!!:)) -
#154 Kedden szurkolói ankét volt a stadionban ekkor jelentették be hogy a játékosok és a edzők használatra kapnak 15db VW Polo kocsit. Eddig még nem hittem azoknak akik azt mondták hogy Bereczki-ék tényleg komolyan gondolják hogy hosszútávon befektetnek a Diósgyörbe de most mintha megingottam volna
-
#153 Az egészben az volt a legrosszabb hogy Mogyorósi az Ipswich ellen szinte hiba nélkül játszott most meg egy épkézláb passza inditása nem volt szerencsétlenségére még öngólt is fejelt.Tisza túl önző volt mindig bevitte középre ahol 3 újpesti védő ellen esélye sem volt. Ez a csapat még közel sincs összeérve sok a bosszantó apró hiba ami miatt ez a meccs is elment. A hangulat szokásosan nagyon jó volt föleg a tűzoltók a szünetben, nem tudom kinek az ötlete volt de ez telitalálat volt! -
Rudee #152 Ilyen helyzetkihasználással nem biztos, Tiszáék rosszabbak voltak ma mint Bajevski tavasszal :) -
#151 azon már megse lepődnék -
#150 Majd a fradit elverjük idegenbe :) -
#149 Erős nem normális! Az első félidő 25.percében ki kellett volna állítani! Vituska télleg jól jáccott.:) Nálunk meg Vitya, a nagy öreg volt jó, bár ő mindig kiegyensúlyozottan jáccik. Kicsit Pintértől többet vártam. Tiszának meg az istennek sem akart elsülni! -
#148 Nekem az UTE-ben nagyon tetszik a Vituska játéka. Azért elég gyökér módon játszott az UTE: kb a fél csapat lapot kapott. Az Erős meg egy elmebeteg. -
#147 Basszus.Egy öngólall kikapni!!:(( Mellette a kimaradt helyzetek garmadája. Dehát ilyen a foci. Majd lesz ez jobb is!!
[nagy][szín=red]DVTK - UTE 0-1[/szín][nagy] -
#146 :o -
Rudee #145 Tamásinak eltört a sípcsontja.