DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andriska
Jól beszélsz,csak sokat <#nyes>

Pigo
DIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErDIÓSGYÕR 4eVErv!!<#hehe><#eplus2><#hehe><#worship>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

andriska
Üdv!<#wave>

HT Miskolc
sziasztok!

igazándiból az index.hu fórumán szoktam leledzni, de idõnlént ide is benézek majd, ha már JackDaniles barátom a figyelmembe ajánlotta..

HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!!

http://www.fmhungary.com

ték

andriska
És ez maradt a vége is.

andriska
Még 0-0 😞

andriska
"A Vasas csapatának autóbusza Hatvannál lerobbant." <#nyes>

Rudee
Az MLL Fegyelmi Bizottsága a 232/2005. számú határozatában megállapította, hogy a Siófok FC Kft Sportszervezet szerzõdésszegést követett el Kiprich József sportszakemberrel szemben azáltal, hogy a nevezett részére járó 2004. év november-december havi vállalkozói díjat nem fizette meg, és ezért a Siófok FC Kft Sportszervezetet az FSZ 8. paragrafus (4) bekezdés h. pontja alapján 1.200.000 forint pénzbüntetéssel sújtotta.

Amennyiben a Siófok FC Kft a hétvégi fordulóig nem tesz eleget a Kiprich Józseffel szemben vállalt kötelezettségeinek, az MLL megkezdi a pontlevonást a Diósgyõrtõl.

Szar Bayern, szar Bayern :)

andriska
De sajnálom,hogy megint nem nyertünk a Nyiregyháza ellen 😞((((((
De legalább felálltunk 0-2-rõl!

Rudee
Nyíregyháza-Diósgyõr 2-2

valszeg mivel nb1.hu

kacsa

football without ultras is nothing

andriska
Ne már 😞

Elég volt a figyelemkeltés

Miskolc, május 5., 9.00 Ígéretet kaptak a labdarúgók a tartozások rendezésére.

Figyelmeztetõ sztrájkra készültek a Diósgyõr labdarúgói a Kaposvár elleni bajnoki mérkõzés elõtt, mivel a klubnak anyagi tartozása van feléjük. A "munkabeszüntetés" - illetve halasztás - szerencsére elmaradt, és a csapat 2-0-ra megnyerte a számára oly' fontos rangadót a somogyiak ellen.
- Úgy gondoltuk, hogy bõvel elég volt a figyelemfelhívás - nyilatkozta honlapunknak a DVTK labdarúgója, Gáspár József, aki ez elsõ gólt szerezte a szerdai bajnokin. - A vezetõségtõl ígéretet kaptunk, hogy rendezik a tartozásukat, így a sztrájkra végül nem volt szükség
A Gáspárral készült interjúnkat a Nap interjúja rovatunkban olvashatják.
(i.d.)

gabber_saviola
grat a DVTK-nak!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Szép munka volt!😊 Sztem már így is el lehet felejteni a kiesést!!😊 MOst már dolgozhatnak Kutiék is, nehogy megint hajszálon múljon a jövõ szezon!!

\"Never say never!\" W Churchill

StephenKing
Nyertünk 2-0-ra.Ez a lényeg!! Hát nem tudom de elég szar taktikával játszata a mester a csapatot ezen a meccsen az igaz hogy a Kaposvár egy jó massziv csapat de hogy 5 védõvel kelljen az egész meccset játszani azért ez túlzás a középpálya ez miatt nagyon hézagos volt föleg a széleken és ezért is nem tudtunk akciógólt lönni. De amúgy meg kit érdekel nyertünk 2-0ra és ez a lényeg! Eltávolodtunk a kiesõzónától!! Szombaton meg kell verni a Nyiregyházát és ezután szóba sem jöhet a kiesés! Csak igy tovább!!! Hajrá DIÓSGYÖR!!!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

StephenKing
Nem rossz eredmény ez a 0-0 Szerdán meg kell verni a Kaposvárt aztán meg idegenben a Nyiregyházát akiknek vissza kell vágni az õszi vereségért és a kiesést el is felejthetjük.Aztán már csak azért kell izgulni hogy megkapjuk a licencet a jövõ évre is, úgy néz ki ez az utóbbi lesz nehezebb. Együtt kellene tartani ezt a gárdát, még egy két igazolással erõsiteni és nagyon sokra vihetnék mert ez egy fiatal hajtós csapat hogy a szurkolókról ne is beszéljek.

JackDaniels
MTK - Diósgyõr 0-0
Nagyon jó ez az eredmény, különösen, hogy tudjuk mi is történt hétközben. Ismét jól játszottak a fiúk, még több reményt keltve a bentmaradást illetõleg.😊) Ha így megy tovább, akkor készülhetünk a BL szereplésre.😊)

StephenKing
Eszméletlen nagy szerencséjük volt hogy nem esett komolyabb bajuk Mogyoródi is megúszta annyival hogy kifordult a könyöke. A képek a balesetröl fenn vannak a boon-on.

Rudee
A boon.hu internetes újság híre szerint csütörtök délután három diósgyõri futballista közúti balesetet szenvedett, egyiküket, Mogyoródi Gábort a mentõk szállították el a helyszínrõl.

gabber_saviola
grat a Diósgyõrnek!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

andriska
Egressy kezdi visszanyerni a formáját!Jövõhéten az MTK is sírva megy haza<#nyes>

JackDaniels
Szép eredmény! Sajna dolgoztam, de lassan én is ismét kimegyek majd Diósgyõr meccsre.😊 10év után. Remélem ez a lendület töretlen marad!!😊

StephenKing
Ez egy CSAPAT igy nagy betûvel! Senki sem teljesitett kiemelkedõen a Fehérvár ellen viszont a csapategység példás volt. Ahogy a fiúk kijöttek a második félidõre nem volt vita hogy ki nyeri ezt a meccset 0-1 után a második félidöben az egyenlitõ gólig szinte egykapuztunk a harmadik gól meg olyan pimasz volt hogy sokan még a nézõtéren sem látták! Köszönöm a csapatnak hogy megint ilyen futballélményben volt részem a hangom megint elment egy pár napra de kit érdekel az a lényeg hogy nyertünk ez tényleg egy fantasztikus meccs volt.A Fehérvár jól játszotta amit tudott de ez ma kevés volt.Köszönjük MESTER a cserék nagyon jól beváltak Köszönjük a csapatnak ezt a remek estét!!! Csak igy tovább!! HAJRÁ DVTK!!!!!!

StephenKing
3-1

StephenKing
Sajnos megint gondokról hallani a DVTK házatájáról.Állitólag a játékosok februártól csak az alapfizetésüket kapták meg ami a minimálbérnek felel meg. A kft Siófokról hozott magával egy 80milliós ligahitelt és a klubhoz közel álló emberek szerint körülbelül 30 millió a köztartozást sikerült eddig Diósgyörben felhalmozni.Ezért is tett ajánlatot az önkormányzat Kuti részére hogy 1ft-ért átveszi a kft-t tartozásostúl mindenestõl. Nem igaz hogy ezt mindne évben végig kell csinálni.Magyarországon itt a legnagyobb a nézõszám alaphangon kinn vannak 3-4ezren és ha megy a csapatnak akkor simán 8-10ezer ember is kimegy és erre lehetne épiteni.Szóval rajtunk szurkolókon nem mulna.Már csak egy olyan tulajdonosi kör kellene aki évröl évre berakna ebbe a klubba 100-150 milliót csak hát ilyet nagyon nehéz lesz találni.

JackDaniels
Jah, ja! Sok múlott Kavicson, Nagyon jól védett. Tisza gólja nagyon pofátlan volt.😊)) Viszont Hompoth ahogyan kiállítatta magát, egy nagy butaság volt. Én ilyenkor küldeném vissza a tarcsiba, vagy 2hétre, hogy gondolkozzon, mivel is hozza xarba a csapatot. Ha kicsit több puskapora lett volna a Bcsabának akkor az emberelõnyt kihasználták volna, szerencsére nem így tettek!

StephenKing
Most láttam az összefoglalót a meccsrõl Kövesfalvi nagyon magabiztos volt a kapuban végre a Mester is belátta hogy Urai helyet sokkal jobb választás "Kavics" megusztuk kapott gól nélkül bár a csabai csatárok nem a legfélelmetesebbek <#vigyor3> és végre Halgas is kezdõ volt õ és Sipeki igazán jó páros a középpályán fiatalok gyorsak és gólveszélyes mindkettõ! Csak igy tovább! Hajrá DVTK!!!

gabber_saviola
grat a Diósgyõrnek!

JackDaniels
Nekem mindegy mennyi gólt lõnek, a lényeg, hogy egyel legyen több, mint amennyit az ellenfél lõ.😊

Azért reménytkeltõ a tavaszi szereplés, mert az eddigi meccseken a körülöttünk állókat, akikkel játszottunk sikerült megverni és a Fradi, Gyõr és ZTE ellen sem volt sima a vereség. Volt keresnivalójuk a srácoknak. Én ezért vagyok bizakodó.😊

StephenKing
Igaz hogy 10-ikek vagyunk de a kiesõzóna nagyon sûrû lett, elég két zakó és máris kritikus lehet a helyzet viszont ez igaz a többi öt csapatra is.Szerintem a Békéscsaba biztos kiesõnek tünik a fennmaradó egy kiesõhelyért meg 5 csapat "küzd".A Fehérvár ellen csak a gyözelem jöhet szóba! Én ott leszek a meccsen és szeretnék megint 5 gólnak örülni mint a Kispest ellen!<#taps>

andriska
Feljöttünk a 10. helyre!!!

andriska
Mindíg ilyen jó hír fogadjon itt a forumon <#nyes><#eljen><#taps>

JackDaniels
Nah ez is meg van!😊<#taps><#eljen>
Békéscsaba - Diósgyõr 0-2 Egressy, Tisza a két góészerzõ.😊

gabber_saviola
27' Bekescsaba 0 - 1 Diosgyor

JackDaniels
Nah, ma a Békéscsabát meg kell verni, hogy ne legyen gond a kieséssel. Remélem nem mondanak csõdöt a srácok.

JackDaniels
Nem kell hamarabb, csak mindig egyel többet.😊)

andriska
Talán ha hamarabb rúgjuk a gólt...

JackDaniels
Baxameg, ez sem sokon múlott. Nah majd jövõre.😊 Az már viszont nagyon jó, hogy a nagyobb ellenfelek ellen is éles a meccs.😊))

andriska
Kikaptunk sajnos :
Gyõri ETO - DVTK 2-1
😞((

gabber_saviola

JackDaniels
Sztem ezzel a felfogással abszolúte nem lesznek kiesési gondok. A "rivális" csapatok közül akikkel eddig játszott a csapat, mindenkitõl begyûjtötte a 3pontot és a "nagyobbaktól" is majdnem csípett párat(Fradi, ZTE)! Ezek a dolog sztem elég alapot adnak a továbbiakra!😊)

StephenKing
Fantasztikus meccs volt ez tényleg egy CSAPAT!! A 4-ik és 5-ik gól szépségdijas volt!Sipeki nagyon jól szervezte a játékot. Már csak egy jó kapus és Egressy helyet kellene egy fiatal agressziv csatár.Ez a siker lendületet adhat a további meccsekre mert még mindig elég közel vagunk a kiesõ helyekhez bár ha igy játszunk továbbra is akkor nem lehet gond!

JackDaniels
Elõször nem is akartam hinni a szememnek.😊 Nemsemmi eredmény!! Kicsit el lett verve A Kispesti gárda.😊)

gabber_saviola
grat a Diósgyõrnek!

andriska
Diósgyõri VTK-BFC - Budapest Honvéd 5-1 (2-1) !!!!

JackDaniels
Nem sikerült a pontszerzés. 3-0ról ált fel a DVTK, nem sok kellett az egyenlítéshez!

andriska
ZTE - DVTK 3-2
😞((((