705
DVTK
-
#224 Én sajnos nem nagyon reménykedek.:( A focit ugye, gólra játszák, tehát ahhoz hogy nyerjuen a csapat gólt kellene lőni, vagy gólokat. Gól nélkül max. döntetlen. Mondjuk, nem ártana, ha erre Pajkos elvtárs is rájönne a nagy szakértelmével együtt. -
#223 A most hétvégi Reac elleni bajnoki lesz a vizválasztó ha kikap a csapat akkor kezdhetünk barátkozni a kiesés és az edzőcsere gondolatával. A bivalyerős középpályás sorunk eddig nem mutatott túl sokat és ez az egycsatáros taktika sem fekszik nekünk igazán. -
#222 döntetlen:) -
#221 Figyu! Az a "donti" az micsoda???? Én elég jól beszélek magyarul, de ezt nem értem. -
#220 Pajkos elvtárs nagyon kivolt a szakértelmével, amikor Kunticcsal összekülömböztek. Nagyon hangsúlyozta, hogy az ő "szakértelme" miatt van ott a csapat, ahol. Most is megkérdezném ettől a faxcopó benzinkutas vállalkozótól, hogy hol van a szakértelme?? Az a magyar foci óriási rákfenéje, hogy az ilyen "szalemberek" mint a Pajkos egyáltalán a pálya közelébbe vannak engedve. -
#219 Nem örülök neki hogy kikaptunk a vasas ellen ott legalább egy donti kellet volna! De a REAC ellen NYERNI KELL!! Ott szurkoltam az Ultraknal mint állat. Nagyon jo volt. A szurkolas élvezetesebb volt mint a meccs:P Na majd a reac ellen:) HAJRÁÁÁ DIOSGYOOR!!!!!!!!! -
#218 Behalt a topic mint a csapat szombaton! -
#217 Erre nem számítottam,hogy így kiütnek minket.Most mérhetetlenül szomorú vagyok -
#216 szerintem nem volt rossz meccs, igaz gyengén kezdtünk, de a második félidőben már
adtunk a milkáknak! remélem a fehérvár ellen legalább ilyen játékban lesz
részünk és akkor még a győzelem is lehetséges, csak bátrabban kéne pályára
állni! HAJRÁ DIÓSGYŐR! -
#215 hát idáig nincs veletek fortuna... :[ -
#214 Végre eljött a szezonkezdet. Az összeállítást böngészve szerintem hátul Elek érkezésével egyértelmüen erősödtünk a középpályánk hagyományosan jó Vityával Sipekivel és Binderrel, elöl vannak a gondok de majd meglátjuk hogy a fiatalok hogy bizonyitanak. A döntetlennel azt hiszem elégedetek lennénk az Újpest ellen de azért nem lenne semmi ha megleckéztetnénk a nagyarcú Újpestieket.
Szóval telitorokból HAJRÁ DIÓSGYŐR!!!!!! -
#213 El se hiszem nem sokára meccs lesz.Elverni a listavezetőt! -
#212 Úgy legyen!:)) -
#211 Például a tavalyi idény
Na a viccet félretéve véleményme szerint a csapat csak elöl gyengült oda még kellene egy csatár. Majd meglátjuk hogy mire lesz képes ez az igencsak megfiatalitot csapat tavasszal szerintem rajtunk szurkolókon nem fog múlni semmi. Annyi előnyünk van hogy elég sok meccsünk lesz itthon itt meg úgyis belehajszoljuk a csapatot a gyözelembe. -
#210 hajrá! -
#209 Van egy olyan rossz érzésem, látván a téli játékos mozgásokat, hogy megint örülhetünk, ha tavasszal elkerüljük a kiesést.((( Egyszer érném már meg, hogy a tavasz jobban sikerül a csapatnak, mint az ősz. -
#208 Hajrá Diósgyőr !! -
#207 Pajkost nem sajnálnám. Ismerem személyesen is, tudom hogyan lett edző, milyen háttérrel "csöppent" bele a magyar futballba. Tőlem mehetne, akkor sem örültem, amikor idehozták. Kunticsot fiatal, ambiciózus edzőnek tartom, én szereteném ha maradna. Részemről ennyi. -
#206 Pajkos János meglepő és őszinte nyilatkozata a győri siker után: A mérkőzés előtt is úgy gondoltam, hogy nyerni fogunk Győrben, és örülök, hogy sikerült ezt a bravúrt véghez vinni. A csapat azt az arcát mutatta, amit a bajnokság során többször is. A mérkőzés folyamán végig uraltuk a játékot. Ha a játékvezető megvédett volna minket a sok alattomos szabálytalanságtól, akkor nagyobb arányban is nyerhettünk volna. A győriek szépítése után féltem az egyenlítéstől, mivel a játékvezető a Farkas N. elleni szabálytalanság után a hazaiaknak ítélt szabadrúgást. Tartottam tőle, nehogy nagyobbat tévedjen a kárunkra. A győzelem ellenére mégsem vagyok felszabadult és felhőtlenül boldog. Túlteljesítettük, amit terveztünk. Az előrelépéshez bizonyos dolgokon változtatnunk kellett. A sikertelenségnél azonban sokkal rosszabb a bizonytalanság… Én ezt nem anyagi szempontból gondolom, hanem hogy szakmai szempontból nem tudunk tiszta vizet önteni a pohárba, ki érezheti magáénak a sikert. Lelkiismereti kérdést szoktam csinálni bizonyos dolgokból, én mindig lelkiismeretesen végzem a munkámat, de azt nem szeretem, ha más profitál belőle. Arra gondolok, ami a múlt heti országos sportlapban megjelent (Zoran Kuntic azt nyilatkozta, hogy ő a főnök – a szerk.). Ilyen formában én így nem akarom tovább csinálni. Részemről Zoran Kuntic és az én viszonyom normálisan működött, de ez fordítva nem igaz. Van bennem önérzet, így ezt nem tudom elfogadni. Beszélek a vezetőkkel, nekem van edzői papírom, mivel a nevemet adtam, úgy gondoltam, a szakértelmem is kell. Úgy érzem, én irányítottam a dolgokat, enyém volt a felelősség, ezért joggal érezhetem úgy, ennek köszönhető az eredményesség. Nem szeretném, hogy más az én hátamon evezzen a partra.
Azért ez egy kicsit elgondolkodtató hogy kinek mekkora része van a sikerben. Szerintem egyikük menni fog a télen. -
#205 Valóban kár,hogy pont most lesz a szünet,hisz tényleg remek formában volt a csapat.Remélhetőleg tavasszal ugyanott folytatják,ahol most abbahagyták! -
#204 Mondhatni, a legrosszabbkor ér véget az ősz, ha ilyen lendületben van a csapat.:)
Nem baj, majd tavasszal folyt.köv.:))
Reszkess NBI, jön a Diósgyőr.:) -
#203 MTK ellen nem rossz a döntetlen még hazai pályán sem.
Na és ugye nem szakadt meg a veretlenségi sorozat sem -
#202 TÉK vazze! -
#201 Ki nem? -
#200 Én a BL-nek jobban örülnék.:))) -
#199 Erről van szó!6 forduló óta veretlenség,zsinórban 4 győzelem.Szép volt fiúk így tovább!Elérhető közelségben az UEFA-kupa -
#198 Ez az!!!!
Ez most nagyon feldobott így reggel
-
#197 Nem jött be a tippem de bár mindig igy tévednék.
Nagyszerű meccs volt a csapat végre nagyon jól játszott sokat mozogtak és látszott hogy tényleg nagyon akarnak a Zetének szinte esélyt sem adtak. Vitelki volt a mezőny legjobbja lőtt egy csodaszép gólt és végig jól játszott.
Jövő héten ha megismétli a csapat a mostani produkcióját a Kaposvárt is simán verjük! -
#196 Végre megint hazai pályán lesz a meccs. Szerintem egy sima 2-0-al hazaküldjük a Zetét. -
#195 Mindig a kötelező a legnehezebb.:)) A 3pont a lényeg!:) -
#194 Igen,grat a csapatnak,de azért ne felejtsük el,hogy a Pápa elég szerény teljesítmént nyújt az idei szezonban,így ezt kötelezőnek mondhatjuk.
Nem is tudom mi lett volna,ha ezt elveszítjük.
De nem így lett,úgy hogy vígadjunk!!! -
#193 Úgy lett!:)
3-1 lett a meccs! Szép volt fiúk! -
#192 Úgy legyen! -
#191 Végre ki tudtam menni a meccsre és végre nyertünk is. Rengeteg hibával játszott a csapat. Nehezen fogom fel hogy egy 26éves futballista aki legalább 15éve focizik 16méterről nem tudja eltalálni a kaput de legalább a küzdőszellemmel nem volt gond aztán találtunk egy gólt hihetetlen volt az a hangrobbanás ami a stadionban volt. Ha hasonló szellemben küzdeniakarással játszik a csapat Pápa ellen is akkor nem lehet gond. -
#190 Már nagyon kellett ez a győzelem!
Jöhet a Pápa! -
#189 megvertük a honvédot!di-ós-győr,diósgyőr!!! -
focista #188 cső
jön a barca tök jo én 921es csapatba vok!hajrá diósgyör -
#187 Nem hiszem el!Nincs több tartozás a játékosok felé!
>>link<< -
#186 Ez igen!!
Decemberben írja alá a szerződést a Diósgyőri VTK és a Barcelona az utánpótlásközpontról. A katalán klubnak Mexikóban, Grúziában és Argentínában már van ilyen futballközpontja, és a hatodik ilyen Miskolcon lenne.
"Szóban megállapodtunk az utánpótlásközpont létrehozásáról." - jelentette ki az Észak-Magyarország érdeklődésére Bereczky István, a diósgyőri labdarúgó klubot működtető kft ügyvezető igazgatója. "Még néhány apró részletet kell tisztáznunk, de a fontos dolgokban közös nevezőre jutottunk az FC Barcelona utánpótlás igazgatójával, akivel abban maradtunk, hogy decemberben, itt Miskolcon aláírjuk az együttműködési szerződést, januárban pedig elkezdődhet a közös munka. A Miskolcon, Diósgyőrben nevelkedő futballistákra a spanyol klubnak elővásárlási joga lesz, akiket a Barcelona szakmai útmutatásai szerint képeznek majd, spanyol edzők közreműködésével. Úgy vélem, hogy ez a lehetőség a régió, vagy talán az egész ország futballját tekintve hasznos lesz, mert nem csak a diósgyőri foci fejlődését vonhatja maga után."
-
#185 Ezt nem hiszem el!Pedig meg lehetett volna...Vagy legalább egy döntetlen.
Nem tudom mi lesz így...