705
DVTK
-
#144 Asszem Sport1-en lesz!:) -
#143 Július 24-én lesz az Ipswich elleni meccs vagy 5-kor vagy 7-kor attól függ hogy közvetiti-e valamelyik tévécsatorna. -
#142 Ipswich ellen mikor nyomjuk? -
#141 tudjafene.. a puding próbája az evés... mindenesetre a legtöbb csapatnál fiatalítanak, mi meg rontjuk az átlagéletkort... -
#140 Ha azt nyújttják majd, amit tudnak, akkor igen.:) De csakis akkor. -
#139 Nem járnánk rosszul velük az biztos.. -
Rudee #138 Tamási meg Horváth F. rutinjával stabil kis középcsapat lehet még ebből a Diósgyőrből. -
#137 Sajnos az utolsó mondatod nagyon igaz! Nem is akarnak tiszta dolgokat,mert mint Te is írtad, a zavarosban lehet a legjovóbban halászni, ezért fent kell tartani a zavarost!:(( -
#136 Azért vannak biztató jelek hogy nem csak a pénzt akarják lenyúlni pl: kifizetik a játékosoknak a reklámszerződéses pénzeket amihez elvileg nekik semmi közük nem lenne, próbálnak magyarországon viszonylag "nagy" nevekkel erősiteni de azon sem lepödnék meg ha csak a pénzt nyúlják le mert ma magyarországon normális becsületes ember nem igazán fektett be a fociba. A magyar labdarúgás sosem látott válságban van szinte minden szinten az utánpótlás a Bozsik program szerintem maga a csőd a korosztályos vállogatotak körülbelül ott tartanak ahol a felnőtt aminek már egy Izland legyőzése is nagy fegyvertény. Klubszinten szinte minden csapatnál csak az adóságokról hallani. A vezetőktől nem nagyon lehet látni hogy igazán látnák a megoldást a kivezető utat ebből a válságból úgy néz ki minden marad a régiben. Szóval azt akartam ebből kihozni hogy ez a helyzet kedvez a zavarosban halászóknak a pénzmosóknak a támogatást lenyúlóknak. -
#135 Lényeg a lényeg, attól tartok, hogy ezek megint csak a sápot akarják húzni a fociból és a miskolci adófizetők forintjaiból, az Önkormányzaton keresztül, mert ugye nekik is szerepet kel vállalniuk a licenc miatt. Sajnos ezek sem a diósgyőri foci jobbításán fognak munkálkodni, van egy olyan érzésem, bárcsak ne lenne igazam!! -
#134 Egy szép kis háttér.
DVTK drukkereknek kötelező.:)) -
#133 nem Jack, de ezek se jobbak... bár ez csak kincstári pesszimizmus a részemről, de a Bereczky-Sallói párost is megelőzte a rossz híre... Bereczkynek nyomdaipari vállalkozása mindenhol adósságot hagy hátra, Sallói pont a Siófokot nyúlta le a pálya újrafüvesítésekor... szal nem naon csodálxom, h az a Siófoki Önkormányzat aki most megint beszáll a fociba, akkor nem volt hajlandó segíteni a Balaton FCnek... -
#132 Úgy néz ki sajnos, hogy meg fog ismétlődni, mert a Szieben féle rabló banda tette rá a kezét a miskolci focira!!! Kapják be!!! -
#131 Attól tartok, hogy ismét csak valamilyen rabló banda tette ide a székhelyét. Nagyon nem szeretném, hogy megismétlődjön a fassszopóReszeli féle rablás. Azt nem értem, hogy azaz ember is miért él még?? Itt is valakik pénzt szagolnak de remélem nem lesz igazam! Az önkormányzaton is nagyon sok múlik! Remélem nagyon észnél lesznek! -
#130 Máris helyesbitem magam mégsem Várszegi van a háttérben.De azért HAJRÁ DIÓSGYŐR!!! -
#129 Talán most megvan rá az esély. Úgyanis a két kft mögött amely megvásárolta a Diósgyört Várszegi áll aki szerintem nem szorul rá hogy lenyulja ezt a csapatot. Mondjuk ez nem tuti információ. De reméljük a legjobbakat. -
#128 Eladták a DVTK-t! - Ismét egy ismeretlen befektetői csoporté a Diósgyőr
A Bereczky István által képviselt befektetői csoport vásárolta meg a diósgyőri labdarúgócsapatot üzemeltető DFC Kft-t Kuti Istvántól. Az adás-vételi szerződés aláírására kedden délután került sor. Bereczky István azt mondta, hogy a Sport Invest Kft. és az NSA Lízing Kft. vásárolta meg a DFC Kft-t, arról viszont nem nyilatkozott: mennyi pénzért vásárolták meg a klubot, és arról sem beszélt, hogy mennyi tartozása van a Diósgyőrnek. Bereczky István nem fedte fel a befektetői csoport kilétét, a tagok kérésére hivatkozva.
Elmondta azonban, hogy céljuk a csapat anyagi helyzetének stabilizálása, és a 6-10 hely megszerzése.
A DVTK új ügyvezetője már tárgyalt Gálhidi Györggyel is, azonban semmi konkrétumban nem állapodtak meg, így még nyitott a kérdés, vajon Diósgyőrben folytatja-e pályafutását a sikeredző Gálhidi György, aki mostoha körülmények között a 9. helyre kormányozta a bajnokság elején kiesőjelöltnek titulált DVTK-t. Bereczky István azt is elmondta, hogy a játékosok fizetésének egy részét átutalták.
Három játékossal sikerült beszélnünk telefonon, akik jelezték: velük nem állapodott meg az új tulajdonos a tartozások kifizetéséről, és egyelőre pénz sem érkezett a számlájukra.
(Forrás: Miskolc Televízió)
Kíváncsi vagyok mikor lesz egymás utáni 2 szezoban ugynaz a tulaj a DVTK-nál... -
#127 jóak -
mjordanke #126 hello!
vannak fent képek a dvtk-ute mecsről a www.partyoldal.hu-n a képes beszámolóban!
byez! -
#125 Jólbeszélsz vazzeh!:)) -
#124 Felejtsük el ezt a meccset. A tavaszi idény fantasztikusra sikerült!
Mindenféle túlzás nélkül mondhatjuk hogy Gálhidi csodát tett! Sikerült egy ütőképes egységes küzdeni tudó csapatot csinálnia. A közönség pedig bebizonyitotta hogy itt igeni igény van az élvonalbeli focira.Alaphangon kinn van 5-6 ezer néző de ha jól megy csapatnak akkor a 10ezer ember simán kimegy egy meccsre. Szükség lenne egy biztos anyagi háttért garantáló tulajdonosi körre és egy modern stadionra. Szeretném ha mindkettő megvalósulna és akkor nem a bennmaradásért kellene izgulnom hanem a bajnoki cimért. Szóval a lényeg Hajrá és mindörökké DIÓSGYÖR!!!!!! -
#123 Nem lesz, mer Kutinak most is 150M a tartozása ide-oda. Azé nem akarja eladni az önkormányzatnak a csapatot.
Ha minden jól megy, jövőre más tulajdonossal vág nekia csapat az NBI-nek.
Vagyis rossz a válaszom, mert indulni indulni fog a DVTK, csak más fogja működtetni a csapatot. -
Rudee #122 Már csak az a kérdés, hogy lesz-e pénz jövőre az elsőosztályú induláshoz. -
#121 Baxameg. Szebb lett volna nyerni, vagy az X is jó eredmény lett volna, de összességében én a biztos bentmaradásnak örülök a legjobban.:))) -
Rudee #120 De 1-3 a vége. -
#119 53. percben egyenlít a Diósgyőr.:)))
Diósgyőr-UTE 1-1 -
#118 Félidőben: Diósgyőr-UTE 0-1 -
#117 Piros szín a domináns a holnapi fordulóban! -
#116 Van egy olyan érzésem, hogy a Piros köd holnap elnyomja a lilát.:)))) -
#115 Bár csak ilyen egyszerű lenne.:) -
#114 Hát mire való a szabadság?? Ennél jobb okot nem tudok mondani!! -
#113 Jól játszott, ebben igazad van.:) -
#112 Nem egy kulcsjátékos ,de emléxem jó volt Nálatok! -
#111 Asszem 2szezont húzott le a csapatban, de nem volt kimondottan meghatározó.:) -
#110 Mennék, de sajna melózok.:(( -
#109 Csütörtökön aki tud jöjjön ki az Újpest ellen tuti hogy igazi fieszta lesz legyen bármi is az eredmény! Meg kell köszöni a csapatnak és az edzönek ezt a remek szereplést!Hajrá DIÓSGYÖR!!! -
#108 Köszönő viszonyba vagyok 1 emberrel, gyerekkorunkba sokat rúgtuk együtt a bőrt az utcán, ma itt jáccik a városunk csapatába , a neve: Búzás Attila -
#107 Szerencsére én sem.:)
Jó volt a védelem..:) -
#106 Már nem is emlékszem mikor kaptunk ki utoljára :DD -
#105 grat a DVTK-nak, hogy legyőzték a sopront!!!!