705
DVTK
-
isi #264 elég szar.. az egész topik.. hajrá Nyíregy ;) -
#263 Nyertünk és ez a lényeg a győzelmet nem kell megmagyarázni! Jövőre igazolni kell vagy két jó román csatárt és nem lesz gond!Sipekit pedig mindenképp itt kell tartani bár erre szerintem nagyon kevés az esély! Őt már télen is csábitotta a Vasas úgyhogy elé kell tolni egy visszautasithatatlan szerződést -
#262 Szóljatok,ha zavaró a háttér,azt akkor kiveszem,vagy rakok másikat. -
#261 jaja -
#260 zsír topic -
#259 je,nyertünk... -
#258 Hurrráááááááááá! Ideje volt mán!!!!! Csak meg van a 3pont. Hátha még ez a buzi Pajkos eltakarodna innen és jönne egy normális szakember, a fiatalok csodákra lennének képesek. -
#257 72.percben még mindig vezetünlk.:))) Jóvóna, ha maradna.:)) hajrá DVTK.:)) -
#256 Honvéd ellen félidőben 1-0ra vezetünk. Elég lenne a végén is!! -
#255 Nem a bíró volt a hibás. Mondjuk láttam már sokkalta jobb játékvezetést is, ez tény.:) A bíró vezethet bármilyen szarul, ha rúg egy csapat 5gólt, akkor nincs miről beszélni. Ennek a csapatnak ez a baja, nincs aki gólt rúgjon. -
#254 Jaja,én is ott ültem,jól megcsinálták!
De ehhez képesz szar volt a meccs, meg a kis kö**** bíró..
A lófejűt meg ki kelett volna állítani sztem -
#253 ja a tribünt jól megcsinálták,ott is ültem,a hangulat jó volt,csak hát a játék az egy nagy nulla,a fradi is gyenge csapat de hogy nekünk nem volt egy normális helyzetünk se...kérdem én van egyeltalán használható csatárunk?nemigen.
viszont az melengette a szívemet:lipcsei peti,a lófejű... -
#252 Kritikán aluli játékvezetés volt remélem a bíró ha megbetegszik akkor a kezelőorvosa is "csak" ennyit fog hibázni mint ammennyit a mi meccsünkön.
Azért nem csak ezen múlt a játékosok gyáván szinte nulla akarással játszottak a taktikáról meg inkább nem is beszélek mert szerintem az nem volt.Megint nem használtuk ki a széleket ahol pedig meg lehetett volna verni a fradit. De ha ki is passzolták szélre csak 1 max. 2 ember kisérte a támadást. Én többet futok egy kispályás meccsen mint ezek a játékosok összesen.
De hogy valami jót is írjak nekem nagyon tetszett a felújított tribün!
Jövőre igazolni kell 4-5 új meghatározó embert amiből -legalább 2 igazi csatár ha van ilyen egyáltalán Magyarországon- vagy igazán keserves szezon elé fogunk nézni. -
#251 képek a szokásos helyen: a7fotoja -
#250 -
#249 -
#248 -
#247 Most megverjük a Fradit!!!!!!!
http://a7fotoja.atw.hu -
#246 Ideje volt már egy 3pontos meccsnek, most egy darabig abba sem kellene hagyni. -
#245 Meg bizony,lehet vígadni -
#244 noob -
#243 jojozik(almafabéta) -
#242 huvazzeg....jojzik a szemem :) -
isi #241 nincs meg valakinek a SZPARI-DVTK meccs? tavalyól... -
#240 hát a győzelem megvolt végre :) -
HFEFA #239 Jó eredmény a Debrecen elleni döntetlen, remélem ma meglesz a győzelem is :) -
#238 A Debrecen elleni meccs biztos izgalmas volt.
Azért ez az eredmény nem rossz,még ha Máté egy kicsit 'segített' is :)
Remélem ez elég erőt ad a tatabányai meccsre! -
#237 kiesni nem fogunk nyugi,de tényleg jó lenne már egy meccs ahol jól elverjük az ellenfelet... -
#236 a mérkőzés képei: DVTK-PÉCS -
#235 Nem a hangulat, hanem a 3pont lenne a lényeg!!!
Milyen lesz majd jó hangulatban kiesni??:( -
#234 az első félidő gyatra volt,a másodikban végig jobbak voltunk mint a pécs,szal egy gólt azé be kellett volna vhogy ,mind1
persze hangulat az mindig ott van,aki diósgyőri!!!!... -
#233 A meccsről most nem tudok írni sokmindent, túl sok sört ittam igy alig emlékszem valamire De gólt már megint nem rúgtunk. -
#232 van néhány gyerekben tehetség, jeremiás például most szépen játszott, csak hagyni kéne
őket kibontakozni :) -
#231 Sajnos már késő bármit is kitalálni játékost már nem lehet igazolni akik meg itt maradtak ennyit tudnak. Csak imádkozni tudunk hogy nekünk kedvezően alakuljanak a többi csapat meccsei mert hogy ez a csapat nem fog túl sok pontot gyüjteni az tuti bár ne lenne igazam! -
HFEFA #230 Sajnos ha ez így folytatódik jó vége nem lesz, ez a pontelőny így kevés lesz ez már most látszik. Eltaktikázták magukat az illetékes urak.A diósgyőrrel a Tippmix és a Totó játékosok járnak csak jól.Kár, hogy a korábbi esetből nem tanultak. Ősszel egy jó ütőképes csapat tavasszal pedig.....Jó lenne kitalálni valamit mert különben marad az NB II. Hajrá Diósgyőr!!!!! -
#229 Rég orditottam ennyit meccsen mint a Reac ellen. Látszott hogy akarnak a fiúk csak hát a pálya jobban hasonlitott a szántóföldre mint focira alkalmas gyepre.Mondjuk ezt a meccset simán nyerni kellett volna csak hát megint nem volt támadójátékunk az ellenfél tizenhatosánál elfogyott a tudomány már ha eljutottunk addig. A tizenegyesgól után meg teljesen összezavarodott a csapat csak Szalmán múlt hogy nem kaptunk ki.
A Pécs ellen nyerni kellene de irtózatosan nehéz lesz. -
#228 Ha látnám, hogy érdemes, akkor kimennék, nem kellene ehhez sok.:) Majd a szavadon foglak.:) Thx!:) -
#227 Kösz szépen igy legalább tisztábban látni a dolgokat.
Azért ha egyszer úgy gondolod hogy kijössz egy meccsre egy sörre a vendégem vagy -
#226 Egy bunkó, nagyképű benzinkutas vállakozó. Úgy lett edző, hogy megvette a debreceni női csapat kispadját 1M ft-ért. Én sokáig benne voltam a fociban , jobban, mint a meccsre kijáró szurkolók. Igazolt játékos voltam, amíg meg nem sérültem, majd játékvezetősködtem, aminek sajna a már előbb említett sérülés kiújulása(rásérülés) vetett véget. Kicsit jobban a dolgok mögé láttam sokáig. Mondjuk ha említenének az illetők erdményeket, amiket ez a dagadt fasz elért, akkor rendben van, hogy jó véleménnyel vannak róluk. Ez a magyar futball rákfenéje, hogy az ilyen Pajkos-félék a pálya közelébe kerülhetnek és még ő van ki a hatalmas "szakértelmével" röhögnöm kell. Valamint ezeknek aki Pro, és másfajta licencet adott, azt is kerékbe törném. A Mezey-féle emberek amíg el nem takarodnak a magyar fociból, addig ne is várjunk semmi jót. Remélem, azért a DVTK nem fog kiesni, én továbbra is szurkolok nekik, nem is kicsit, csak meccsre nem járok már egy jó ideje. Így hirtelen ennyi, többet nem akarok mondani, mert esetleg jobban belegázolnék egyes emberek lelki világába.:) -
#225 Mit tudsz Pajkosról amit mi nem?? Érdekelnének a részletek föleg a 207-es hozzászólásod részletei. Akár priviben is!
Járom a DVTK-s fórumokat és mindenki jó véleménnyel van Pajkosról -mondjuk én személy szerint nem rajongok érte mióta kiötlötte ezt a tavaszi "nyerő" taktikát-
Kicsit szeretnék a szinfalak mögé látni