DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

StephenKing
Kedden szurkolói ankét volt a stadionban ekkor jelentették be hogy a játékosok és a edzõk használatra kapnak 15db VW Polo kocsit. Eddig még nem hittem azoknak akik azt mondták hogy Bereczki-ék tényleg komolyan gondolják hogy hosszútávon befektetnek a Diósgyörbe de most mintha megingottam volna

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

StephenKing
Az egészben az volt a legrosszabb hogy Mogyorósi az Ipswich ellen szinte hiba nélkül játszott most meg egy épkézláb passza inditása nem volt szerencsétlenségére még öngólt is fejelt.Tisza túl önzõ volt mindig bevitte középre ahol 3 újpesti védõ ellen esélye sem volt. Ez a csapat még közel sincs összeérve sok a bosszantó apró hiba ami miatt ez a meccs is elment. A hangulat szokásosan nagyon jó volt föleg a tûzoltók a szünetben, nem tudom kinek az ötlete volt de ez telitalálat volt!

Rudee
Ilyen helyzetkihasználással nem biztos, Tiszáék rosszabbak voltak ma mint Bajevski tavasszal 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

báttyó02
azon már megse lepõdnék

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

andriska
Majd a fradit elverjük idegenbe 😊

JackDaniels
Erõs nem normális! Az elsõ félidõ 25.percében ki kellett volna állítani! Vituska télleg jól jáccott.😊 Nálunk meg Vitya, a nagy öreg volt jó, bár õ mindig kiegyensúlyozottan jáccik. Kicsit Pintértõl többet vártam. Tiszának meg az istennek sem akart elsülni!

\"Never say never!\" W Churchill

torrente
Nekem az UTE-ben nagyon tetszik a Vituska játéka. Azért elég gyökér módon játszott az UTE: kb a fél csapat lapot kapott. Az Erõs meg egy elmebeteg.

JackDaniels
Basszus.Egy öngólall kikapni!!😞( Mellette a kimaradt helyzetek garmadája. Dehát ilyen a foci. Majd lesz ez jobb is!!
DVTK - UTE 0-1

andriska
:o

Rudee
Tamásinak eltört a sípcsontja.

JackDaniels
Asszem Sport1-en lesz!😊

StephenKing
Július 24-én lesz az Ipswich elleni meccs vagy 5-kor vagy 7-kor attól függ hogy közvetiti-e valamelyik tévécsatorna.

andriska
Ipswich ellen mikor nyomjuk?

HT Miskolc
tudjafene.. a puding próbája az evés... mindenesetre a legtöbb csapatnál fiatalítanak, mi meg rontjuk az átlagéletkort...

http://www.fmhungary.com

JackDaniels
Ha azt nyújttják majd, amit tudnak, akkor igen.😊 De csakis akkor.

andriska
Nem járnánk rosszul velük az biztos..

Rudee
Tamási meg Horváth F. rutinjával stabil kis középcsapat lehet még ebbõl a Diósgyõrbõl.

JackDaniels
Sajnos az utolsó mondatod nagyon igaz! Nem is akarnak tiszta dolgokat,mert mint Te is írtad, a zavarosban lehet a legjovóbban halászni, ezért fent kell tartani a zavarost!😞(

StephenKing
Azért vannak biztató jelek hogy nem csak a pénzt akarják lenyúlni pl: kifizetik a játékosoknak a reklámszerzõdéses pénzeket amihez elvileg nekik semmi közük nem lenne, próbálnak magyarországon viszonylag "nagy" nevekkel erõsiteni de azon sem lepödnék meg ha csak a pénzt nyúlják le mert ma magyarországon normális becsületes ember nem igazán fektett be a fociba. A magyar labdarúgás sosem látott válságban van szinte minden szinten az utánpótlás a Bozsik program szerintem maga a csõd a korosztályos vállogatotak körülbelül ott tartanak ahol a felnõtt aminek már egy Izland legyõzése is nagy fegyvertény. Klubszinten szinte minden csapatnál csak az adóságokról hallani. A vezetõktõl nem nagyon lehet látni hogy igazán látnák a megoldást a kivezetõ utat ebbõl a válságból úgy néz ki minden marad a régiben. Szóval azt akartam ebbõl kihozni hogy ez a helyzet kedvez a zavarosban halászóknak a pénzmosóknak a támogatást lenyúlóknak.

JackDaniels
Lényeg a lényeg, attól tartok, hogy ezek megint csak a sápot akarják húzni a fociból és a miskolci adófizetõk forintjaiból, az Önkormányzaton keresztül, mert ugye nekik is szerepet kel vállalniuk a licenc miatt. Sajnos ezek sem a diósgyõri foci jobbításán fognak munkálkodni, van egy olyan érzésem, bárcsak ne lenne igazam!!

JackDaniels
Egy szép kis háttér.
DVTK drukkereknek kötelezõ.😊)

HT Miskolc
nem Jack, de ezek se jobbak... bár ez csak kincstári pesszimizmus a részemrõl, de a Bereczky-Sallói párost is megelõzte a rossz híre... Bereczkynek nyomdaipari vállalkozása mindenhol adósságot hagy hátra, Sallói pont a Siófokot nyúlta le a pálya újrafüvesítésekor... szal nem naon csodálxom, h az a Siófoki Önkormányzat aki most megint beszáll a fociba, akkor nem volt hajlandó segíteni a Balaton FCnek...

http://www.fmhungary.com

JackDaniels
Úgy néz ki sajnos, hogy meg fog ismétlõdni, mert a Szieben féle rabló banda tette rá a kezét a miskolci focira!!! Kapják be!!!

JackDaniels
Attól tartok, hogy ismét csak valamilyen rabló banda tette ide a székhelyét. Nagyon nem szeretném, hogy megismétlõdjön a fassszopóReszeli féle rablás. Azt nem értem, hogy azaz ember is miért él még?? Itt is valakik pénzt szagolnak de remélem nem lesz igazam! Az önkormányzaton is nagyon sok múlik! Remélem nagyon észnél lesznek!

StephenKing
Máris helyesbitem magam mégsem Várszegi van a háttérben.De azért HAJRÁ DIÓSGYÕR!!!

StephenKing
Talán most megvan rá az esély. Úgyanis a két kft mögött amely megvásárolta a Diósgyört Várszegi áll aki szerintem nem szorul rá hogy lenyulja ezt a csapatot. Mondjuk ez nem tuti információ. De reméljük a legjobbakat.

andriska
Eladták a DVTK-t! - Ismét egy ismeretlen befektetõi csoporté a Diósgyõr

A Bereczky István által képviselt befektetõi csoport vásárolta meg a diósgyõri labdarúgócsapatot üzemeltetõ DFC Kft-t Kuti Istvántól. Az adás-vételi szerzõdés aláírására kedden délután került sor. Bereczky István azt mondta, hogy a Sport Invest Kft. és az NSA Lízing Kft. vásárolta meg a DFC Kft-t, arról viszont nem nyilatkozott: mennyi pénzért vásárolták meg a klubot, és arról sem beszélt, hogy mennyi tartozása van a Diósgyõrnek. Bereczky István nem fedte fel a befektetõi csoport kilétét, a tagok kérésére hivatkozva.
Elmondta azonban, hogy céljuk a csapat anyagi helyzetének stabilizálása, és a 6-10 hely megszerzése.
A DVTK új ügyvezetõje már tárgyalt Gálhidi Györggyel is, azonban semmi konkrétumban nem állapodtak meg, így még nyitott a kérdés, vajon Diósgyõrben folytatja-e pályafutását a sikeredzõ Gálhidi György, aki mostoha körülmények között a 9. helyre kormányozta a bajnokság elején kiesõjelöltnek titulált DVTK-t. Bereczky István azt is elmondta, hogy a játékosok fizetésének egy részét átutalták.
Három játékossal sikerült beszélnünk telefonon, akik jelezték: velük nem állapodott meg az új tulajdonos a tartozások kifizetésérõl, és egyelõre pénz sem érkezett a számlájukra.
(Forrás: Miskolc Televízió)

Kíváncsi vagyok mikor lesz egymás utáni 2 szezoban ugynaz a tulaj a DVTK-nál...

akyyy
jóak<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hello!

vannak fent képek a dvtk-ute mecsrõl a www.partyoldal.hu-n a képes beszámolóban!

byez!
JackDaniels
Jólbeszélsz vazzeh!😊)<#eljen>

StephenKing
Felejtsük el ezt a meccset. A tavaszi idény fantasztikusra sikerült!
Mindenféle túlzás nélkül mondhatjuk hogy Gálhidi csodát tett! Sikerült egy ütõképes egységes küzdeni tudó csapatot csinálnia. A közönség pedig bebizonyitotta hogy itt igeni igény van az élvonalbeli focira.Alaphangon kinn van 5-6 ezer nézõ de ha jól megy csapatnak akkor a 10ezer ember simán kimegy egy meccsre. Szükség lenne egy biztos anyagi háttért garantáló tulajdonosi körre és egy modern stadionra. Szeretném ha mindkettõ megvalósulna és akkor nem a bennmaradásért kellene izgulnom hanem a bajnoki cimért. Szóval a lényeg Hajrá és mindörökké DIÓSGYÖR!!!!!!

JackDaniels
Nem lesz, mer Kutinak most is 150M a tartozása ide-oda. Azé nem akarja eladni az önkormányzatnak a csapatot.
Ha minden jól megy, jövõre más tulajdonossal vág nekia csapat az NBI-nek.
Vagyis rossz a válaszom, mert indulni indulni fog a DVTK, csak más fogja mûködtetni a csapatot.

Rudee
Már csak az a kérdés, hogy lesz-e pénz jövõre az elsõosztályú induláshoz.

JackDaniels
Baxameg.<#mf3> Szebb lett volna nyerni, vagy az X is jó eredmény lett volna, de összességében én a biztos bentmaradásnak örülök a legjobban.😊))

Rudee
De 1-3 a vége.

JackDaniels
53. percben egyenlít a Diósgyõr.😊))<#taps><#taps><#eljen><#eljen><#taps><#taps>
Diósgyõr-UTE 1-1

JackDaniels
Félidõben: Diósgyõr-UTE 0-1<#mf3>

McFrost
Piros szín a domináns a holnapi fordulóban!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
Van egy olyan érzésem, hogy a Piros köd holnap elnyomja a lilát.😊)))

JackDaniels
Bár csak ilyen egyszerû lenne.😊

StephenKing
Hát mire való a szabadság?? Ennél jobb okot nem tudok mondani!!<#vigyor3>

JackDaniels
Jól játszott, ebben igazad van.😊

McFrost
Nem egy kulcsjátékos ,de emléxem jó volt Nálatok!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
Asszem 2szezont húzott le a csapatban, de nem volt kimondottan meghatározó.😊

JackDaniels
Mennék, de sajna melózok.😞(

StephenKing
Csütörtökön aki tud jöjjön ki az Újpest ellen tuti hogy igazi fieszta lesz legyen bármi is az eredmény! Meg kell köszöni a csapatnak és az edzönek ezt a remek szereplést!Hajrá DIÓSGYÖR!!!

McFrost
Köszönõ viszonyba vagyok 1 emberrel, gyerekkorunkba sokat rúgtuk együtt a bõrt az utcán, ma itt jáccik a városunk csapatába , a neve: Búzás Attila

JackDaniels
Szerencsére én sem.😊
Jó volt a védelem..😊

andriska
Már nem is emlékszem mikor kaptunk ki utoljára 😄D

gabber_saviola
grat a DVTK-nak, hogy legyõzték a sopront!!!!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.