DVTK

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Mondhatni, a legrosszabbkor ér véget az õsz, ha ilyen lendületben van a csapat.😊
Nem baj, majd tavasszal folyt.köv.😊)
Reszkess NBI, jön a Diósgyõr.😊

\"Never say never!\" W Churchill

andriska
MTK ellen nem rossz a döntetlen még hazai pályán sem.
Na és ugye nem szakadt meg a veretlenségi sorozat sem <#eljen>

andriska
TÉK vazze! <#idiota>

andriska
Ki nem?<#vigyor>

JackDaniels
Én a BL-nek jobban örülnék.😊))

andriska
Errõl van szó!6 forduló óta veretlenség,zsinórban 4 gyõzelem.Szép volt fiúk így tovább!Elérhetõ közelségben az UEFA-kupa<#nyes>

andriska
Ez az!!!!
Ez most nagyon feldobott így reggel <#vigyor>

StephenKing
Nem jött be a tippem de bár mindig igy tévednék.
Nagyszerû meccs volt a csapat végre nagyon jól játszott sokat mozogtak és látszott hogy tényleg nagyon akarnak a Zetének szinte esélyt sem adtak. Vitelki volt a mezõny legjobbja lõtt egy csodaszép gólt és végig jól játszott.
Jövõ héten ha megismétli a csapat a mostani produkcióját a Kaposvárt is simán verjük!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

StephenKing
Végre megint hazai pályán lesz a meccs. Szerintem egy sima 2-0-al hazaküldjük a Zetét.<#vigyor5>

JackDaniels
Mindig a kötelezõ a legnehezebb.😊) A 3pont a lényeg!😊

andriska
Igen,grat a csapatnak,de azért ne felejtsük el,hogy a Pápa elég szerény teljesítmént nyújt az idei szezonban,így ezt kötelezõnek mondhatjuk.
Nem is tudom mi lett volna,ha ezt elveszítjük.
De nem így lett,úgy hogy vígadjunk!!! <#vigyor>

JackDaniels
Úgy lett!😊
3-1 lett a meccs! Szép volt fiúk!<#taps><#taps>

andriska
Úgy legyen!

StephenKing
Végre ki tudtam menni a meccsre és végre nyertünk is. Rengeteg hibával játszott a csapat. Nehezen fogom fel hogy egy 26éves futballista aki legalább 15éve focizik 16méterrõl nem tudja eltalálni a kaput de legalább a küzdõszellemmel nem volt gond aztán találtunk egy gólt hihetetlen volt az a hangrobbanás ami a stadionban volt. Ha hasonló szellemben küzdeniakarással játszik a csapat Pápa ellen is akkor nem lehet gond.

andriska
Már nagyon kellett ez a gyõzelem!
Jöhet a Pápa! <#nyes>

egypszichonauta
megvertük a honvédot!di-ós-gyõr,diósgyõr!!!

csõ
jön a barca tök jo én 921es csapatba vok!hajrá diósgyör
andriska
Nem hiszem el!Nincs több tartozás a játékosok felé!
>>link<<

StephenKing
Ez igen!!
Decemberben írja alá a szerzõdést a Diósgyõri VTK és a Barcelona az utánpótlásközpontról. A katalán klubnak Mexikóban, Grúziában és Argentínában már van ilyen futballközpontja, és a hatodik ilyen Miskolcon lenne.

"Szóban megállapodtunk az utánpótlásközpont létrehozásáról." - jelentette ki az Észak-Magyarország érdeklõdésére Bereczky István, a diósgyõri labdarúgó klubot mûködtetõ kft ügyvezetõ igazgatója. "Még néhány apró részletet kell tisztáznunk, de a fontos dolgokban közös nevezõre jutottunk az FC Barcelona utánpótlás igazgatójával, akivel abban maradtunk, hogy decemberben, itt Miskolcon aláírjuk az együttmûködési szerzõdést, januárban pedig elkezdõdhet a közös munka. A Miskolcon, Diósgyõrben nevelkedõ futballistákra a spanyol klubnak elõvásárlási joga lesz, akiket a Barcelona szakmai útmutatásai szerint képeznek majd, spanyol edzõk közremûködésével. Úgy vélem, hogy ez a lehetõség a régió, vagy talán az egész ország futballját tekintve hasznos lesz, mert nem csak a diósgyõri foci fejlõdését vonhatja maga után."

andriska
Ezt nem hiszem el!Pedig meg lehetett volna...Vagy legalább egy döntetlen.
Nem tudom mi lesz így...

Rudee
Megállapodtak Kunticcsal

2005.09.23 – 11:25, olvasva: 171

Bereczky István, a Diósgyõri VTK NB I-es labdarúgócsapatát mûködtetõ DFC Kft. ügyvezetõ igazgatója arról tájékoztatta honlapunkat, hogy szóbeli megállapodást kötöttek Zoran Kunticcsal a megüresedett vezetõedzõi poszt betöltésére. A Ferencváros egykori labdarúgójával valószínûleg hétfõn írják alá a szerzõdést, és ezt követeõn kezdheti meg a munkát a DVTK együttesénél.

Szar Bayern, szar Bayern :)

StephenKing
Gálhidit felállították
Sajnálom hogy igy kell távoznia Diósgyörböl számomra nagyon rokonszenves volt és sosem fogom elfelejteni a tavaszt mikor ment a csapatnak. De be kell látni hogy ez elkerülhetetlen lépés volt.

JackDaniels
Sajnos ez a magyar realitás. Az ilyen produkció láttán nyílik ki mindig a zsebemben a bicska, hogy mi a faxért keresnek ezek a botlábúak 4-500e forintokat havonta!

StephenKing
Ilyen nincs!! B****a meg!!! Még a kupából is kiestünk!Kikaptunk valami falusi csapattól 11-esekkel.
Nem tudom mi van a csapattal de ku**va nagy gáz van. Mostmár tényleg úgy néz ki hogy Gálhidi lesz az elsõ edzõ akit leváltanak az idényben. Én egy pár játékost is elzavarnék nagyon messzire. Azt nem hiszem el hogy tavaly óta elfelejtettek focizni és küzdeni.
Megint csak azt tudom mondani mint a Pécs ellen: Szégyen,gyalázat!!

StephenKing
Vérmes reményeink ne nagyon legyenek a Debrecen most fényévekkel elõttünk van még a pontszerzés is bravúrkategória lenne. A Tatabányát viszont verni kell idegenben ami azért nem lehetetlen feladat.Csak addig rendet kell tenni föleg a fejekben mert én ebben az évben fõleg a küzdést a csúszás mászást hiányolom a csapattól csak ez lehet a siker kulcsa.

andriska
A hiányzó kulcsemberek nélkül nem tudom mire megyünk a Debrecen ellen... Úgyhogy NAGYON örülnék egy döntetlennek is,de azt se lesz könnyû kiharcolni szerintem..

StephenKing
Sallói István sportigazgató. - Az elsõ értékelésre a debreceni és a tatabányai mérkõzést követõen kerülhet sor, akkor már túl leszünk a bajnokság egynegyedén, tisztábban fogjuk látni az erõviszonyokat, magunkat.
Tehát Gálhidinek még van két meccse hogy bizonyitson ha legalább az egyik meccset nem nyerik meg akkor szerintem el fogják küldeni.

StephenKing
Gálhidi meccs utáni nyilatkozata: - A fejekkel volt baj… Bármennyire is fáj kimondanom, de nagyképûen és rendkívül fegyelmezetlenül futballoztunk, a Pécs megérdemelten nyert.
Mit lehet még ehhez hozzáfüzni?? Szégyen,gyalázat!! Mindenki magába nézhet mind a játékosok és az edzõk is.

Rudee
Pécs-Diósgyõr 5-0ra áll, 2 piroslap is volt nektek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

andriska
Ne is mondd,régen nekem állandóan az volt,ezért sokszor idegenbe is kísértem a csapatot.Most már idegenbe nem nagyon megyek,de azért valószínûleg a nyíregyházi menetet nem fogom kihagyni.

StephenKing
Ezt nem hiszem el! A szeptember 24-i Debrecen elleni meccset is idegenben rendezik meg mert még nem készült el a tribün és az öltözõk. Ez azt jelenti hogy legközelebb csak október 15-én játszunk itthon a Sopron ellen. Meccshiányom van!!!!

RIZLA
nincs mit..szivesen. 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

andriska
Elöre a BL döntõig! <#wink>

andriska
THX a bannert KaLoZ!!!

andriska
<#wave>

egypszichonauta
DI-ÓS-GYÕR,DIÓSGYÕR!

StephenKing
Kezd alakulni<#eljen><#taps>

RIZLA
mooooooooo.........

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

StephenKing
Nekem a régi is tetszett de ha mindenáron változtatni akarsz rajta akkor a meccseredmény betûtipusát változtasd meg mert ez elég gagyi.

andriska
Kicsit átszerkesztettem a bannert.Várom a javaslatokat,észrevételeket!

StephenKing
Azt is 11-esbõl de a lényeg hogy akkor ezzel gyõztünk!<#vigyor3>

andriska
Most nézem,hogy a Fehérvárnak csak mi rúgtunk gólt

StephenKing
Gyöngyös-DVTK 1-5
Magyar kupa legjobb 32 közé jutás
Gólszerzõk: Vámosi-2 Tisza-2 Siminic
Ez a meccs kötelezõ gyözelmek kategóriájába tartozott. Úgy látszik kezd végre összeállni a csapat Pécsrõl el kell hozni mind a 3 pontot!

andriska
Hahó van itt valaki? Nagyon eltüntetek <#wave>

JackDaniels
Céép vót fijúk!😊) Nem is kell több, minden meccsen egyet-egyet rúg a két csatárunk, elég is lesz.😊
A tények röviden.

Sheva
na látom a DVTK-nak is megy a szekér <#smile>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

StephenKing
REAC-DIÓSGYÕR 0-2

Végre löttünk akciógólokat is, és mind a két csatárfenoménunk betalát. Biztató hogy nem bunkerfocit játszottunk hanem próbáltak támadni több kevesebb eredménnyel.

JackDaniels
Nah ez a meccs megvan! Remélem majd Horváth Feri nem csak büntetõbõl lesz eredményes!

DVTK-Fehérvár 1-0

Sheva
hát az UTE elmehet a pecsába egy szaros öngóllal nyernek áááááááááá nagyon felidegesített

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

JackDaniels
Én úgy vgayok vele, hogyha majd ha 2év múlva sem lesznek anyagi gondok, akkor már beszélhetünk hosszú távú befektetésrõl. Most nem tudhatjuk, hogyí mik mennek a háttérben. Nekem még vannak apró fenntartásaim, de ne nekem legyen igazam!!😊)