705
DVTK
  • StephenKing
    Ezt is megnyertük!!! Két meccs hat pont és gólt sem kaptunk!!!! Csak igy tovább!!!
    CSAK A DIÓSGYŐR!!!
  • StephenKing
    Jöhet "szakértő" Urbán csapata, ha a védelem tudja azt hozni amit az Újpest ellen és miért ne tudná akkor nem lesz gond. Egy vagy két gólt meg begyötrünk annak külön örülnék ha Simon vagy Faggyas gólt lőne mert bennük sokkal több fantáziát látok mint a tavalyi elöl játszó játékosainkban!
  • mooo
  • StephenKing
    Eszméletlenül nagy gratuláció a csapatnak és az egész szakmai stábnak!!! Ennél jobban nem is lehet az idényt kezdeni! Nagyon jó hangulat volt, az első félidöben inkább csak gyürték egymást a csapatok nekünk túl sok helyzetünk nem volt vagy ha volt akkor a végére mindig becsúszott valami hiba. Aztán nem tudom mi történhetett a szünetben az öltözöben mert egy teljesen más csapat jött ki a második félidőre. Elkezdtünk igazán játszani és végül Farkas Viktor be is fejelte a gólt na azt a hangrobbanást nem lehet leírni. Ami meglepett egyáltalán nem álltunk be védekezni sőt még rúghatunk volna egy pár gólt a kis Faggyas már igy is nagy kedvenc jó játékos lesz belőle a Stanic meg már a megjelenésével is frászt hozza az ellenfél védőire. Fel lehetne sorolni az egész csapatot mert mindenki igen jól játszott. Én meg úgy berekedtem a szurkolástól hogy alig van hangom. Ez a gyözelem megadja a jó alaphangot a következő meccsekre. A következő fordulóban a Reac-ot is verjük simán! CSAK A DIÓSGYŐR!!!!
  • mooo
    Ennél jobb hétvégém nem is lehettt volna! THX FIÚK HAJRÁ DVTK!
  • egypszichonauta
    megvertük az ute-t!!! ennél jobban nem is kezdődhetett volna a bajnokság!
  • mooo
    Történt bizony...Csanknak én örülök,meg a sok eredményes felkészülési meccsnek,habár kellett volna valami acélosabb partner is..
    Egy döntetlenre pedig mindenképp jók vagyunk a holnapi meccsre
  • StephenKing
    Teljesen kihalt a topic??? Pedig történt egysmás a holtidényben!
    Vasárnap szerintem verjük az újpestet!
  • StephenKing
    Kaptunk egy gyenge 4-est az MTK-tól de sajnos ez az eredmény a realitás. Úgy néz ki hogy jövőre sem lesz igazán nagy előrelépés körülbelül ugyanennyi pénzből kell majd gazdálkodni a klubnak igy továbbra is próbálnak a fiatalokra építeni. Az a hír járja hogy Pajkost elküldik az idény végén és Bicskei jön helyette de ez csak olyan pletyka szinten megy még ez igazán minőségi váltás lenne a kispadon.
  • StephenKing
    Gólösszefoglaló
    engedélyezd az előugró ablakot ha meg akarod nézni
  • StephenKing
    Ezen a meccsen minden összejött. Nem voltunk olyan sokan mint szoktunk de a hangulat igy is fantasztikus volt. Minden gól gyönyörű volt föleg a Binderré ahogy lerázta a védőket Csak azt tudom írni mint eddig is kell igazolni 3-4 meghatározó játékost és akkor jövőre a tabella első felében fogunk végezni!
  • andriska
    És végre sok szép gólt rúgtunk!Hajrá DIÓSGYŐR!!!!
  • blackmetal
    SZÉP VOLT FIÚK!!!
  • isi
    románt!? :SSSS
  • StephenKing
    Sima 2-0 ahogy olvasom az online közvetitést még csak helyzetünk se nagyon volt.
    Jövőre komoly erősítés kell ha nem akarunk egész szezonban kinlódni.
    A csapathoz közel álló embertől tudom hogy már kinéztek egy román csatárt és egy ballábas középpályást.
  • StephenKing
    Nem tudtam meccsre menni de ahogy látom nem sokat vesztettem.
  • isi
    mért? kifejezetten kulturált volt... kulturáltan örültem nem?
  • mooo
    Na most már kinn vannak az eredmények
    Még mindíg nem hiszem el....
  • mooo
    Erre már nem mondok semmit...
  • mooo
    Én vagyok vak,vagy tényleg nincs kint a Pápa elleni eredmény?honlap
    Netán nem merik kirakni?
  • isi
    [boldog] :) nah mellesleg ez télleg szopás pápa nem olyan jó csapat azért... ráadásul idegenben...
  • JackDaniels #283
    Erre inkább már nem mondok semmit.
  • mooo
    Mondjuk,ahogy olvasom szerencsénk se volt.A sok helyzetből egy azért becsuroghatott volna.
  • mooo
    Hát ez szomorú..82 perce lett volna a csapatnak,hogy kiegyenlítsen hazai pályán egy Pápa ellen.Ez van :(
  • JackDaniels #280
    Naon remélem, hogy nem borul a papír forma.:)
  • StephenKing
    Ma megverjük a Pápát, szerintem egy sima 2-0 lesz ide.
    Szombaton délelött már a meccsre gondolok...........
  • isi
    -? +.
  • isi
    gumiszobábaan edzettem mellesleg moderálom magam ha nem vettétel volna észre? :\
  • mooo
    Annyira még nem durvult el,de ha még1x szid,vagy trágárkodik biztos,hogy törlöm .
  • JackDaniels #275
    Asszem van házigazdája a topiknak, lehetne szelektálni, esetleg.
  • StephenKing
    269-es hozzászólás vége. Amúgy meg nyiss magadnak egy szpari topikot és ott kiélheted magad! Ez itt a Diósgyörröl szól és ha nem tudsz normálisan hozzászólni a dolgohoz akkor inkább ne írj semmit vagy törölve lesznek a beírásaid!
  • isi
    köcsögöztem?
  • mooo
    Ha nem tudsz szidás és köcsögözés nélkül fórumozni,akkor ne írj ide....
  • isi
    igen nekem is tetszettek mindig sokan voltak rajta és jó hangulatúak voltak. :)
  • isi
    jha most olvastam el figyelmesebben mind1 nekem van igazam.
  • isi
    Tirpák jelentése: Nyíregyháza mellett a bokortanyákban élő emberek összessége akik földeket műveltek.

mivel én Nyíregyházi vagyok és nem bokortanyai ezért ezt szoptad... 2, DiósgyőriVTK-Nyíregyháza Spartacus 0-1 2004/2005 szezonban. köcsög
  • mooo
    Ajaj,bizony milyen jók voltak azok a meccsek,pláne idegenbe,csak a faszér van olyan messze a stadion az állomástól?
  • blackmetal
    "ki nem ugrál büdös tirpák..."
  • StephenKing
    Jövőre sem lesztek NB1-esek pedig egy jó Diósgyőr-Nyíregyháza derbi még a Fradinál is jobb szokott lenni.
    Amúgy a hozzászólásod minősit! Foglalkoz csak a saját csapatoddal!
  • JackDaniels #265
    Nem szar az, csak neked nem teccik.:PP
    NBII-vel nem foglalkozunk.:))