DVTK
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj, majd tavasszal folyt.köv.😊)
Reszkess NBI, jön a Diósgyõr.😊

\"Never say never!\" W Churchill
Na és ugye nem szakadt meg a veretlenségi sorozat sem <#eljen>#eljen>
Nagyszerû meccs volt a csapat végre nagyon jól játszott sokat mozogtak és látszott hogy tényleg nagyon akarnak a Zetének szinte esélyt sem adtak. Vitelki volt a mezõny legjobbja lõtt egy csodaszép gólt és végig jól játszott.
Jövõ héten ha megismétli a csapat a mostani produkcióját a Kaposvárt is simán verjük!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Nem is tudom mi lett volna,ha ezt elveszítjük.
De nem így lett,úgy hogy vígadjunk!!! <#vigyor>#vigyor>
3-1 lett a meccs! Szép volt fiúk!<#taps>#taps><#taps>#taps>
jön a barca tök jo én 921es csapatba vok!hajrá diósgyör
>>link<<
Decemberben írja alá a szerzõdést a Diósgyõri VTK és a Barcelona az utánpótlásközpontról. A katalán klubnak Mexikóban, Grúziában és Argentínában már van ilyen futballközpontja, és a hatodik ilyen Miskolcon lenne.
"Szóban megállapodtunk az utánpótlásközpont létrehozásáról." - jelentette ki az Észak-Magyarország érdeklõdésére Bereczky István, a diósgyõri labdarúgó klubot mûködtetõ kft ügyvezetõ igazgatója. "Még néhány apró részletet kell tisztáznunk, de a fontos dolgokban közös nevezõre jutottunk az FC Barcelona utánpótlás igazgatójával, akivel abban maradtunk, hogy decemberben, itt Miskolcon aláírjuk az együttmûködési szerzõdést, januárban pedig elkezdõdhet a közös munka. A Miskolcon, Diósgyõrben nevelkedõ futballistákra a spanyol klubnak elõvásárlási joga lesz, akiket a Barcelona szakmai útmutatásai szerint képeznek majd, spanyol edzõk közremûködésével. Úgy vélem, hogy ez a lehetõség a régió, vagy talán az egész ország futballját tekintve hasznos lesz, mert nem csak a diósgyõri foci fejlõdését vonhatja maga után."
Nem tudom mi lesz így...
2005.09.23 – 11:25, olvasva: 171
Bereczky István, a Diósgyõri VTK NB I-es labdarúgócsapatát mûködtetõ DFC Kft. ügyvezetõ igazgatója arról tájékoztatta honlapunkat, hogy szóbeli megállapodást kötöttek Zoran Kunticcsal a megüresedett vezetõedzõi poszt betöltésére. A Ferencváros egykori labdarúgójával valószínûleg hétfõn írják alá a szerzõdést, és ezt követeõn kezdheti meg a munkát a DVTK együttesénél.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sajnálom hogy igy kell távoznia Diósgyörböl számomra nagyon rokonszenves volt és sosem fogom elfelejteni a tavaszt mikor ment a csapatnak. De be kell látni hogy ez elkerülhetetlen lépés volt.
Nem tudom mi van a csapattal de ku**va nagy gáz van. Mostmár tényleg úgy néz ki hogy Gálhidi lesz az elsõ edzõ akit leváltanak az idényben. Én egy pár játékost is elzavarnék nagyon messzire. Azt nem hiszem el hogy tavaly óta elfelejtettek focizni és küzdeni.
Megint csak azt tudom mondani mint a Pécs ellen: Szégyen,gyalázat!!
Tehát Gálhidinek még van két meccse hogy bizonyitson ha legalább az egyik meccset nem nyerik meg akkor szerintem el fogják küldeni.
Mit lehet még ehhez hozzáfüzni?? Szégyen,gyalázat!! Mindenki magába nézhet mind a játékosok és az edzõk is.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Magyar kupa legjobb 32 közé jutás
Gólszerzõk: Vámosi-2 Tisza-2 Siminic
Ez a meccs kötelezõ gyözelmek kategóriájába tartozott. Úgy látszik kezd végre összeállni a csapat Pécsrõl el kell hozni mind a 3 pontot!
A tények röviden.
Végre löttünk akciógólokat is, és mind a két csatárfenoménunk betalát. Biztató hogy nem bunkerfocit játszottunk hanem próbáltak támadni több kevesebb eredménnyel.
DVTK-Fehérvár 1-0
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.