Az Első Csók!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fannicat
utáltam a csávot, akivel smároltam 1ször, ugyhogy ez el lett baszva...

bí hepi. szmók ö lot

Az elsõ nyelves csók 16 évesen 😊 Hév megállóban Békásmegyeren. A lány kezdeményezte - hót ideges voltam és tök meglepõdtem 😊) Akkor már egy yo hónapja jártunk.

😊)

lássadaszmájlitavégén és nyugodjálmegnagyongyorsan !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Poénos csávó vagy!
Nagy mondtál, le a kalappal elõtted!

Most pedig rohanj anyucihoz és deicsekedj, milyen ügyes voltál! <#mf2>

...sose azt nézd...

nagyon-nagyon régen tán igaz sem volt de jo volt.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

khm megin megelõztek.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nem jönnek be az ilyen telt csajok. Néha több megabajtot nyomnak.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

te ahhoz sem tudnál érdemben hozzászólni <#mf1>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Pigo
Meg van 😄

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

rafaello
ja :I

miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!

Nem, csak megromlott a kapcsolat, hosszú sztori.

LOL!
Még egy "Szüzesség elvesztése" topik elkelne ez mellé!

...sose azt nézd...

TomY92
😄

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Láma!
<#eljen>

Pigo
Lama a megmentõ!!!!!!!<#love12>

rafaello
juj puha azt szeretem! 😮

Rózsalány
köszi! véggy csak meg!!!<#schmoll2><#schmoll2><#rinya>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Láma!
bántod a tesómat!
na adok én neked!!

CSOCSO
-" amugy egy fiu volt. es nem is engem akart.. de finom volt"!!!!😊))))))))))))))))

bocs, csak viccotem
CSOCSO
😊)))))))))))))
Rózsalány
az elsõ 14 éve volt (14 voltam) és nagyon fini volt. nem volt nyálas, nyelves hanem puha és majdnem elájultam izgalmamban, sajnos nem volt túl hosszú😊 amúgy koleszlépcsõfordulóban esett meg<#smile>

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

rafaello
mé halott??

elég késõn, 16 évesen. Az elsõ szájrapuszi viszont már az oviban, amikor adtam egy fél csokit az egyik lánynak, és ezt kaptam hálája jeléül (azóta sem szól hozzám :-) )

CSOCSO
az elso gepem ha jol emlecem 16 evesen volt... a supraba mikor szerettem bele?? nemtom mikor.. ezer eve volt egy sarga suprank.. de ugy mint most.. az F&F ota szerettem.. tehat nem olyan huderegen...
viszont az elso csokra nem emlexem..
mert az ezeknel sokkalta regebben volt.. az elso csaj akivel kokemenyen volt csokolozas meg turkalas az olyan 9-10 evesen volt😊
PLaci
Húúú... az elsõre magára nem emléxem, de óvodában jó ideig elválaszthatatlan volt az én és egy csoporttárs lány szája. <#puszi><#szeret>
Persze oviban mi még csak a szájrapiszit ismertük annó... <#vigyor2> a mai korosztályból mindent kinézek... <#vigyor>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

repro
kedvesem ismeri a torrest... megverte egyszer 😄

N0 TXT TLK PLZ!4!

Nh Shevits
loál topic<#pias>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Calver
khmmm... ez nem az a fórum
ez az a fórum...

"The trees move. Do you not see it?"

Tufa
Fogadni mernék hogy emléxel milyen config volt az elsõ géped, sõt arra is hogy mikor szerettél bele a suprába, de arra nem amikor elöször csókolóztál? :S

Nekem ovodában történt egy kis házszerû izében, bár ez még sima "szájrapuszi" volt 😄

CSOCSO
erre ki emlexik?😊 bar emlexem az egyik bnovel valo elso csokra... de az nem az en legelso csokom volt..mindenesetre jo volt😊
PResident Evil
Szüzi & Szuzón ? 😄

ChevyG
<#eljen>
nemcsakfeel
aszittem kereskedelmi tvs sorozat topig.

*hihi ** *

Sephi
Az Almos iskola elotti padon a osztaly legbekepzelt lanyaval 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Taranov
Azok jó nagy méretûek, nem elõnyös.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Jó, hogy mondod 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pigo
<#violent><#falbav>

Pigo
ÉS a .bmp sekkel hogy állsz?

Pigo
Hazakisérlek otthon leszel fél tíz feléhéhé...

Tufa

lálé 😄

gilisztazabálók 😄

PResident Evil
a CrazyGirlz-öknek biztos bejön !

loál, lesed az infokat mi? talan valaki elejti hogy kéne közeledni nem JPG vezetéknevû csajokhoz.

PResident Evil
LÁL <#banplz>

Herr Lehrer
Áz!
Lekjobb😄DDD

Your suffers will be legendary even in hell!

cSuwwi
amúgy jó volt 😊 (csak a csaj volt randa kicsit, de volt bennem pár sör, így nem érdekelt). régvolt 😊

shit happens

<#nyes>

ná ! valami megasztárocska !😮

cSuwwi
te még nõt sem láttál közelrõl sztem, akkor meg miért szólsz le mást? :|

shit happens

hatamoto
Miért??!! Nem az??? <#guluszem1><#zavart2><#wilting>

.:: Vitalitás a vitaminoktól, brutalitás a brutaminoktól! ::.