340
Nektek mien volt és hol történt meg?
-
#179 Én is csak veled örülni tudok! -
donoki #178 gratuálok :P
te hány éves vagy? -
BaBBa #177 IMÁÁÁDOM A BARÁTOMAT!!! -
BaBBa #176 Nekem...tegnap volt és nagyon jó, 1/3-ig kidugott nyelvvel és jó nyálasan! -
donoki #175 hja..nem olyan nagy dolog...nem tudtam nem visszautasitani :S -
donoki #174 nem ő volt :S -
#173 hmmm :)) Egészségedre! Ő volt a kiszemelt csaj?
látod nem nagy dolog -
donoki #172 hát...tegnap elég viccesen történt ez az első csók :SS
Egyik régi ismerősöm behivott az egyik osztályba üvegezni..aztán egy csajra esett a sor...aztán aki előtte volt asszondta "pusziljon" meg valakit...
Erre meg engem elkapott aztán lesmárolt :$
hát elég vicces volt :S -
donoki #171 :DDDD -
#170 Basszus, amilyen userbarod van, majdnem azt mondtam, hogy gyere baby, megmutatom, aztán kaptam észbe. :D:D:D -
Bájital #169 Bébi,engedd el magad,csak meg tart a párod,ha nem legalább együtt zuhantok...vagy szárnyra kaptok...válassz...egyik sem rossz... -
donoki #168 ha tudtok valami jó tanácsot adni, akkor plz [= -
donoki #167 +fav :D -
donoki #166 :)
nekem is kb ... :D
de azóta nemis
de most össze jön valami^^
*készülődöben* :P -
#165 Nem ebben álmodoztak a fiúk Kim Basingerről? Erre emlékszem. Meg hogy mindenki mindenkivel járt :P -
#164 Nesztek Első Csók:
Emlékszik még valaki erre a sorozatra?Anette hangjától hetekig rémálom gyötört. -
Tudok képet beszúrni. Gondoltam ide is teszek valamit. -
#162 Mitől lettetek ilyen csudajól tájékozottak? Mit tudtok még aranykáim? Osszátok meg velem is, de csak velem. Várom a levélkéket. -
#161 Kata. :D -
#160 I dont no. Can you help me a little bit? -
JancsiPapa #159 nem :)
találgass csak :DDD -
#158 Piroskának?
-
JancsiPapa #157 öh...másnap megbeszéltük, h ez ne jelentsen semmit (folytatásról szó sem volt), 2 hétre rá összejöttem a jelenlegi barátnőmmel (ennek már 2 éve o_O ), szal nem kellett bánkódnom sokáig.
Jelenleg asszem Dániában tanul. -
#156 igen -
JancsiPapa #155 Ez nekem? -
#154 Azóta mi van vele? :) -
JancsiPapa #153 Úgy hívták, mint téged :] -
#152 Milyen rámenősek a mai csajok. Ettől nekem se marad időm meglepődni. -
JancsiPapa #151 2 éve volt, 15 voltam ;] Egy 19 éves csajszit támogattam aznap este (minden hátsó szándék nélkül!!!), akit jól ismertem. Jó kis tablettás bort ihatott, mert eléggé becsiccsentett :) Nekem, mint tizedikes kisfiúnak, már haza kellett mennem. 'Kikísérlek...' - mondta (egy kocsmafélében voltunk). Aztán a falhoz szorított és megtörtént az első (borízű) csók- nekem még meglepődni se volt időm -.- -
#150 okés:) -
#149 Jó akkor tegezlek. Köszi a puszit. -
#148 ha 36 évesen öregnek számítok, akkor ez van
tegezzél nyugodtan -
#147 De öreg lehetsz, ha jártál ilyen helyen. Legközelebb csókolommal köszönök. -
#146 sajnos már nem emlékszem pontosan, de mintha építőtáborban lett volna 14 évesen -
#145 Nagy igazságokat tudsz. :) -
Phat Smoker #144 a tábortűz lángja sem ég örökké! ;-)) -
#143 Tábori szerelmek nem tartanak soká. -
Kanál #142 fu hát nyári táborban :o -
#141 Első csók. 11 éves koromban volt. Egyik osztálytárs"nőnk" születésnapi buliján. 7 - 8 lehettünk. Ez június végén, július elején... volt. Buli végeztével a elkezdtünk haza szállingózni. Mikor közöltem, hogy ideje haza mennem, s jól éreztem magam, akkor a házigazda kikísért. Búcsúzásnál a három pusziközül már első félre csúszott. Nyelves volt. Bocsánatott kért. De csak most volt bátorsága. A szívás az volt, hogy másnap költöztek el valahova vidékre. Soha többé nem láttam... -
Phaemoor #140 jah, azt nem is mondtam: akkor még kezdő voltam (meg a csaj is), de mivel ez volt az első, jó volt. mai szemmel már csak mosolygok rajta :)