Az Első Csók!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
jobb esetbe épp 14 vagy.. (14-18)
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
miért kék az ég? miért zöld a fű? hogy legyen mit kérdezni!
felkészületlenül ért, bár számítottam rá, mikor 1 csajt hazakísértem..
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
War. War never changes.
En meg nem smaroltam soha, de már gyakorlom a nyelvmozdulatokat a kutyámmal<#idiota>#idiota>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
egyébként röhögni fogsz de mikor elindult a megasztár mindenki torresdanizott körülöttem, én meg kb két héttel ezelõttig azt hittem hogy az egy vizilabdázó <#idiota>#idiota>
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?