122
-
#122 joreggelt :)
ébresztő!
Történés van, rémhirek voltak...reménykedhetünk :)
Öt évet kapott a Tilos
A hír még nagyon friss, részleteket nem tudunk, de a Tilos Rádió műsorszolgáltatási jogosultságát újabb öt évvel meghosszabbították. Az ORTT 5-4 arányban döntött a Tilos javára.
A Tilos már egyszer megpróbálta meghosszabbítani jövőre lejáró koncessziós szerződését, de az ORTT június 11-én ülésén nem kapott elegendő számú támogató szavazatot. A Tilost akkor a jobboldali testületi tagok büntették, még a 2003. karácsonyán éterbe küldött keresztényírtásról elmélkedő kijelentések miatt
A Tilos a nyári kudarc ellenére újból megpróbálkozott a beadvány elfogadtatásával, most egy vaskosabb beadvánnyal készültek, és okkal reménykedhettek, hiszen a sikertelen hosszabbítás után az ORTT azért másfélmillió forinttal támogatta az adó stúdiójának modernizálását.
forrás:comment.blog.hu/2008/10/01/ot_evet_kapott_a_tilos
-
#121 !! 1% !! -
-
#119 Jó műsor...miért éppen ezt szereted? Más ami tetszik? (műsor) -
#118 :D sehogy :D -
#117 oszt hogy hajtják be a pénzt szerinted ? -
#116 szeasztok....nektek melyik a kedvenc musdorotok?
nekem a Tsonka Magyarország. -
#115 xDD -
#114 szpídes kecsege -
#113 ménemalszol...? -
#112 Egyébként kifolyik a szemem olyan rég aludtam :\ -
#111 MOST! -
#110 lél....télleg...:) thc, majd javitom. -
neuro #109 A reggae ott is elvan írva. -
#108 jelen...miért? :) -
neuro #107 Ezt a bannert ki csinálta? -
#106 /sze, ott a link a banner alatt.....rákattintassz, és TADAAAM! :D
-
#105 Csak egy kérdés: Ugye a Tilos Rádiót ingyen lehet hallgatni internetről? (Csak mert anyukám azzal ilyesztget, hogy pénzes.) -
#104 jo hát....különben nem lenne topicja :D
#102 :) kutya-e vagy....?! :D -
Mulakow #103 A tilos is jó! -
neuro #102 reage? -
#101 nyet -
#100 volt valaki reage tilos partyn?
-
#99 részemröl fogalmam sincs :) -
zsilike #98 hi'milyen volt a citadellan lee combs_
-
#97 -
#96 -
#95 ott van....a más..-ban
http://tilos.hu/mp3/tilos_high.m3u ezt meg alá kellene tenni :)
-
#94 ox
-
#93 de az iaro-ról töltsd át a galériádba ! -
#92 legyen a 3. az nem tul nagy.. -
#91 de nekik is mozog... -
#90 hát jó lenne nem mozgó! mentsd le az első framet és akkor úgy töltsd fel ! jól néznek ki ! -
#89 nemáááá -
#88 nemmozgó kell :S -
#87 nah....itt van egy pár banner....melyik legyen a "miénk"?
1.[IMG][/IMG]
2.[IMG][/IMG]
3.[IMG][/IMG]
4.
5.
szavazzatok...! -
#86 nyá bázz ;) -
#85 készülnek a bannerek a topichoz....ki kellene majd választani a legjobbat....
sztem holnap felteszem ide őket és szavazunk....hmmm...?
de addig minden más Tilos! :D -
#84 hoppá... látom elfajultak a dolgok... aki itt valamien politikai tartalmű hozzászólást ejt meg, büntetőpontot kap. Persze a szokásos vulgáris hangnemért szintén hasonló várható. Remélem megnyugszik mindenki. -
#83 vmelyik fő rádiósa előadását végighalltattam, mert úgygondoltam h csak nem annyira elvakult. de.
Az extra szélső baloldali eszméi nagyon az agyára mehettek annak a fickónak. Az előadóba hallgató közönségnek még pár munkás cigányt is behozatott, néhány előre betanult kérdést tettek fel, igazán mókás volt, ahogy a "szeretlek mari" stílusú tetoválásos, enyhén ápolatlan fickó az egyetemi előadóban feláll, belekezd egy értelmes mondatba.. :)
De nem sorolom inkább..