43
A NYHardcore istenei itt!
-
#43 Kedden nagy zúzás lesz... :) -
#42 nem tudjűtok esetleg hogy mikor lesz magyarországon ujra koncertjük ? -
#41 ez az igazán nekem való zene basszus a Rise of Brutality a legjobb albumuk szerintem -
SchmiTTi #40 deh. pontosan sajnos énsem tudom mit mond. valamit a családról, a barátokról, hogy ők a legfontosabbak, vagy ilyesmi. állítólag a rettenthetetlen c. filmből van... -
#39 ennyire nem hallgat senki ilyet??? -
#38 A Before Dishonor szövegénél ez van az elején:
[Back ups by Watt Macintosh]
ki ez és mit mond pontosan?: angolul vagy magyarul...
-
SchmiTTi #37 oh. hát igen.ez így van. de ha ez már hatebreed fórum, lécci ne "szemeteld" tele más reklámokkal. Igaz, hogy én csináltam azt is, az volt a kezdet. Mindegy. Amugy mostanra már elég kultúrált lett az oldal -
Kaker #36 én nem vagyok akkora hatebreedfan mint Schmitti (egyébként osztálytársak vagyunk, illetve voltunk), de azért én is szívesen meghallgatom a muzsikát, SŐŐŐT én töltöttem le az összes klippet is, ami az oldalon van, amit Schmitti pesze elfelejtett odairni. Egyébként ha tetszik a műve látogassatok el a másik honlapjára is ami itt van. Ne higgyétek el, hogy érdemes. -
#35 az a TCS volt :D -
SchmiTTi #34 kösz, hogy szoltá. má kijavítottam. bocsesz -
#33 amugy az oldalon nagyobb siker lenne a galeria ha nem a vinyodrol linkelned a kepeket... -
#32 amugy enis imadom, ez az egyetlen egy zenekaros polom van -
#31 hatebreed jo, de nem nyhc:) -
SchmiTTi #30 Klipek az oldaloooon!!!!!!
nyomás! -
SchmiTTi #29 hát köszönöm. pedig nagyon minimális angol tudással rendelkezek -
vader #28 a hatebreed egy állat. -
#27 pedig ezek egész jók!!!
thx -
SchmiTTi #26 a dalszövegeknél keresd, oldalt beléphetsz a fordításokhoz, bár tény, hogy nem valami nagy számok :(... -
#25 én magyar fordításokra gondoltam... azok vannak? -
SchmiTTi #24 már vannak egy ideje, úgyhogy ha még nem tetted meg, akkor irány! -
#23 magyar fordítások mikorra várhatóak kb.? -
SchmiTTi #22 Koncertfelvételekkel bővült az oldal!
nézzétek a a rajongói oldalt -
#21 -
booyaa #20 Ez nem a reklám helye de nekem is olyan szinten tetszik hoo szerintem bőven felveszi a versenyt pl.:Biohazard-al!!!Aminek szerintem már igen nagy a kultusza az egész világban mint ilyen kaliberű zene! -
#19 a fordítások érdekelnek... -
SchmiTTi #18 megvan az összes klip és még kb 400 megányi koncertfelvétel...tehát cucc az lesz a közeljövőben..csak még nem kerültek feltöltésre..ReS most fordítja a teljes biográfiát énemg fordítottam dalszövegeket...majd azok is lesznek..Jó tudni, hogy végre találunk rajtunk kívül is magyar fan-okat. -
#17 Ez jo kis honlap, vegre talaltam 50 szövegeket -
#16 szövegek -
#15 hi!
Kb. fanatikus vagyok...
van jópár klippem is ha érdekel -
SchmiTTi #14 Bizony. Voltak idehaza..á.dejóisvolt. Jöjjenek mihamarabb. Kbne azóta lettem fanatikus. -
SchmiTTi #13
-
#12 Zúzzá' kecci! -
#11 hát ez nem sok szart ér,sry -
#10 nem mindig. próbáld újra. -
#9 Service Temporarily Unavailable
-
#8 02_-_hatebreed_-_perseverance.mp3
04_-_hatebreed_-_i_will_be_heard.mp3 -
#7 Perseverance és az I Will Be Heard a kedvenc számaim. De viszont a The Rise of Brutality albumról az összes ott van a szeren. -
#6 hörgős-e? -
#5 hétbríd -
#4 jaja ők voltak azok.
Kedvenc zenekarom. Iszonyat jó zenékük van.