Hatebreed mindörökké!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
Kedden nagy zúzás lesz... 😊

Zizou5
nem tudjûtok esetleg hogy mikor lesz magyarországon ujra koncertjük ?

Fókameister
ez az igazán nekem való zene basszus a Rise of Brutality a legjobb albumuk szerintem

deh. pontosan sajnos énsem tudom mit mond. valamit a családról, a barátokról, hogy õk a legfontosabbak, vagy ilyesmi. állítólag a rettenthetetlen c. filmbõl van...
fifi
ennyire nem hallgat senki ilyet???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
A Before Dishonor szövegénél ez van az elején:

ki ez és mit mond pontosan?: angolul vagy magyarul...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

oh. hát igen.ez így van. de ha ez már hatebreed fórum, lécci ne "szemeteld" tele más reklámokkal. Igaz, hogy én csináltam azt is, az volt a kezdet. Mindegy. Amugy mostanra már elég kultúrált lett az oldal
én nem vagyok akkora hatebreedfan mint Schmitti (egyébként osztálytársak vagyunk, illetve voltunk), de azért én is szívesen meghallgatom a muzsikát, SÕÕÕT én töltöttem le az összes klippet is, ami az oldalon van, amit Schmitti pesze elfelejtett odairni.<#ejnye1> Egyébként ha tetszik a mûve látogassatok el a másik honlapjára is ami itt van. Ne higgyétek el, hogy érdemes.<#idiota>
Dacid
az a TCS volt 😄

kösz, hogy szoltá. má kijavítottam. bocsesz
magus
amugy az oldalon nagyobb siker lenne a galeria ha nem a vinyodrol linkelned a kepeket...

magus
amugy enis imadom, ez az egyetlen egy zenekaros polom van

magus
hatebreed jo, de nem nyhc😊

Klipek az oldaloooon!!!!!!

nyomás!
hát köszönöm. pedig nagyon minimális angol tudással rendelkezek
a hatebreed egy állat.<#eljen><#eplus2>

fifi
pedig ezek egész jók!!!

thx

a dalszövegeknél keresd, oldalt beléphetsz a fordításokhoz, bár tény, hogy nem valami nagy számok 😞...
fifi
én magyar fordításokra gondoltam... azok vannak?

már vannak egy ideje, úgyhogy ha még nem tetted meg, akkor irány!
fifi
magyar fordítások mikorra várhatóak kb.?

Koncertfelvételekkel bõvült az oldal!
nézzétek a a rajongói oldalt
fifi
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ez nem a reklám helye de nekem is olyan szinten tetszik hoo szerintem bõven felveszi a versenyt pl.:Biohazard-al!!!Aminek szerintem már igen nagy a kultusza az egész világban mint ilyen kaliberû zene!

Egy háború vessen véget az összesnek...

fifi
a fordítások érdekelnek...

megvan az összes klip és még kb 400 megányi koncertfelvétel...tehát cucc az lesz a közeljövõben..csak még nem kerültek feltöltésre..ReS most fordítja a teljes biográfiát énemg fordítottam dalszövegeket...majd azok is lesznek..Jó tudni, hogy végre találunk rajtunk kívül is magyar fan-okat. <#vigyor1>
N1ggA
Ez jo kis honlap, vegre talaltam 50 szövegeket

Spread De Love!

fifi

fifi
hi!

Kb. fanatikus vagyok...

van jópár klippem is ha érdekel

Bizony. Voltak idehaza..á.dejóisvolt. Jöjjenek mihamarabb. Kbne azóta lettem fanatikus.<#eplus2>

ThePartyFace
Zúzzá' kecci!<#csodalk>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Herr Lehrer
hát ez nem sok szart ér,sry

Your suffers will be legendary even in hell!

mukika
nem mindig. próbáld újra.

Herr Lehrer
Service Temporarily Unavailable

mukika
Perseverance és az I Will Be Heard a kedvenc számaim. De viszont a The Rise of Brutality albumról az összes ott van a szeren.

Herr Lehrer
hörgõs-e?

rezsofiz
hétbríd

sazl : c

mukika
jaja õk voltak azok.

Kedvenc zenekarom. Iszonyat jó zenékük van.

artschi
HC. Ha jól tévedek, tavaly a Sportszigeten a Slipknot elõtt õk léptek fel.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

N1ggA
ez milyen stílus? nem nagyon ismerem. metalrock?

Spread De Love!

Aki szereti a hatebreedet és a hardcore zenét annak itt a helye!

Készül a rajongói oldal: www.hatebreedfans.atw.hu!!!