Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 20:48:30
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Max angolt talán tudnék küldeni, de szerintem magyarul nincs.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 19:25:13
De érdekelne a sztori.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még jöhetnének a nelvaanok is, s azzal ellennék egy ideig. 😉
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Eredetileg Kallus is Chiss lett volna, csak a tervezés pillanatban még nagyon a régi EU ellen voltak, most meg kénytelenek onnan meríteni, jobb híján szerintem
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.07.16. 18:44:46
A régiek közül csak Fordot hoztam volna vissza, (magával a kiírásával és hogyannal sem volt semmi bajom), az újak meg, nos talán a Rey-t alakító színész, az aki nem volt halálosan idegesítő (bár ez főleg a forgatókönyvön múlott)
A PT esetén csak Portman és Christensen volt halálosan idegesítő, de ez tényleg egyéni preferencia kérdése.
(most csak az elő,ember alakította szereplőket veszem számításba)
Én igazán a szürke karaktereket hiányolom, sajnos itt már-már karikakúria szerű jó kontra rossz szerepek vannak, míg régen Kenobi (nem bontotta ki az igazság minden részletét és ezzel elég csúnyán manipulált) vagy Solo (amikor még ő volt a shot first) azért nem volt teljesen idealizált jó.
Persze értem én, hogy mindent le kell végletekig egyszerűsíteni, ez a trend és nagyvásznon nem lehet bonyolult karaktervezetést végigvinni.
Meg a láttuk már érzés is sok emberben csalódást okozott, sokan meg pont egy kis szürke nosztalgiát vártak a filmtől. Ez van, nem tetszhet mindenkinek.
SW7: Nem értem ezt a sok fricskát sok helyről. Igen, ez egy biztonsági lépés, egyfajta igény felmérésnek felfogható dolog volt. Az egész gyakorlatilag csak most indul be, nem szabad egyből leköpni. Ébredezik, akárcsak az erő. A film nem tökéletes, de jó. Igenis egy jó film lett. Az eredet trilógiákkal is ez a szitu. Nem tökéletesek, de mégis szeretem őket. Tágították az SW univerzumot. Sok mindent megmutatott, legyen az jó vagy rossz. És az tök mindegy hogy Disney vagy sem. Lucas papa előzmény trilógiát meg lehet lesni. Azért mert a Disney kezében van még lehet jó (lásd Marvel-igen Marvel).
Gudott: Casting részt nem értem. A régiek visszahozatala zavart vagy az ismeretlen noname színészek? Nem látok olyan nagy kivetnivalót a castingba egyelőre.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.16. 14:04:42
Jó lenne, ha bevezetnének "ligákat" itt is, mint mondjuk a Path of Exile esetén, bár a legacy ennek kicsit gátat szab.
az swtornál a gond a folyamatosság hiánya a nehézségben, kb becsukott szemmel végig lehet menni a tartalom 85%-án, aztán jön néhány tactical fp és nézz mindenki, mint rozi a moziban....
Illetve van pár elhanyagolt tartalom, mint a GSF, most az event miatt nálam folyamatos pop volt, és az esetek többségében jó menetek voltak, de valahogy jó lenne, ha kihasználnák és meg lehetne tartani az új pilótákat valahogy
Az SWTOR-t is csak a havi új kontent menti meg valamennyire, mert amúgy már eléggé szétnerfelték (skillek, skillfa, nerfelt credit lootok, gyorsított fejlődés). Fura, most ez lehet a divat a fejlesztők között (lásd a szénné nerfelt contraband esetét az STO-ban :o)
Hiányzik az igazi játék, a régi 2.4-es állapota a játéknak. Kellene egyszer olyan special event, hogy egy hétre felállítanak egy szervert egy akkori mentéssel. Az volna az igazi 😊
Mivel az utolsó fejezet augusztusban jön, én komoly bejelentésre nem várnék ( bár EA/BW duó csinált már pár szokatlan dolgot)
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.07.15. 18:32:45
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A videólink alatt a teljes menetrend. Az oldal egyébként hozza az aktuális panel összesítését is magyarul. Érdemes lesni.
Csóközön, vasárnapig tapadok a képernyőre!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.15. 15:50:40
- Players who qualified in July for the Sub Reward will still receive the July Subscriber reward on July 26th.
- Players who qualified for early access by being a Sub on July 1 will still have early access to the Chapter on August 9th.
- Players subscribed as of July 28th, will be granted access to Chapter XVI when it goes live on August 9th.
Kérdés, hogy a HK bonusz fejezet mikor jön
Ne használj freemail vagy citromail vagy hasonló vackot.Arra órákig várhatsz míg megjön és 15 perc után úgyis lejár.
Milyen email címed van?
Amik esnek cuccok, egyesével nem lehet unlockolni őket, csak full settel. A LvL 50 minden classal nagyon hamar megvan srácok. pár heroic, max 2 nap. + FP, WZ, GSF. És farmolódik ezerrel a credit is.
(De lehet, hogy en vagyok vak es bamba... Esett par mount es crystal a csomagokbol, azok bekerultek a Collectionsba es lehetett "orokiteni", viszont esett par armor is (Revan chest es gloves, Freedon Nad chest es gloves, meg 1-1 Reaver es Ceremonial fejes, meg egy rakas ov) es azok sajnos nem. Bar lehet, hogy ez mindig is igy volt, mert pl a Mantellan Privateer szettemet sem sikerult sosem, lehet, hogy en hagyok ki valami folyamatot.)
Plusz meg annyit kiegeszitesnek, hogy a lvl50-es "Legacy" szinttert kapott +25% XP-t ado armorok (Vicakarmi Pioneer vagy ilyesmi nevu) viszont legacy boundosak es a bonusz stackelheto a XP-s scrollokkal. Ezekbe csak modot es enchantemeket lehet belerakni, mert ugy fest, alapbol van egy szinthez igazodo armor/mastery/egyeb erteke az armor mod slotok helyett, igy csak 2 modot kell cserelni benne szintezes kozben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.07.10. 12:10:44
A mostani rendszerben szerintem nem igazán nagy dolog 8 karaktert elvinni 50-es szintig, van annyi +xp bonus, hogy ihaj
Birodalmi klán a RE-n talán a Hungarikum?
És elvileg a 208/212 craftolt itemeket kétszer lehet reverese engenlni, hogy 216/220-as típusú tervrajzot adjon (bár ezek a nem moddolhato itemekre igazak, ha jól tudom)
Egy ideje érdekelne hogyan tudnék 208+ armoring , barrel , mod , enchantment et gyártani? Honnan szerezzek tervet hozzá?
A válaszokat előre is köszi.
https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4r8klm/datacron_decorations_post_40/
Group Finder követelmények:
(Level 15-) Tactical Flashpoint = 4 x bármilyen szerepkör
(Level 50-) Hard Flashpoint = 1 tank + 1 healer + 2 dps
(Level 50-) Story Operation = 2 tank + 2 healer + 4 dps (8 fő)
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka