Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan problémám akadt, hogy felraktam a játékot játszottam vele kb fél órát, állítottam a grafikán közben mert elég necces volt pár dolog. Sajnos a felbontást is leszedtem valószínű túl kicsire mert amikor azután kifagyott és azóta sem indul. Elindítom és semmi kicsit tölt aztán hibaüzenet nélkül kilép. A képernyőmet meg bedobja 600 szor 800 ba és ahol visszaállítom ott kiírja, hogy bizonyos képpontnál kisebb felbontást nem tud megjeleníteni. Próbálkoztam a játék mapájában levő repairral valamint az juratelepítéssel. Most tartok ott, hogy nincs több ötletem és a midikloriánok sem súgnak semmit. Nektek esetleg igen?
Csak mert azóta zavart érzek az erőben
Utoljára szerkesztette: Party Hard, 2016.10.13. 21:06:24
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tomb of Freedon Nadd
Shae: lehet majd normál küldetés keretében, de szerintem lesz megint gy holocommunicator, amivel lvl1-től elérhető lesz, max a Blood Hunt és a Mando fejezet során nem lesz használható
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.09. 20:24:55
Pedig már annyira vártam a csini csajszit...bezzeg WoW-hoz van még 1 hónapra elegendő token gold... hé valaki akar cserélni?! :)
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.09. 20:19:57
Compira:
Jah sztem se aztán majd úgyis meglátjuk élesben.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.09. 20:09:18
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.08. 09:50:03
"Hé srácok! DOlgozunk egy big-big-biggy SW kiegen/játékon! Kaptok egy 2 perces videó monológot, de felmutatni még nem tudunk semmit, mert semmi sincs kész, de ezt nem áruljuk el. Nesztek monológ videó! Wouw!" :)
Cantina Tour mount:
NYCantina16 a kód. Code Redemption-ba berjátok és meg is van. Ez és a legutóbbi kevésbé "mókás", mint amik korábban voltak a megosztós játékkal. :(
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.08. 09:35:25
Viszont annak örülök, hogy nem havi fejezetmegjelenés lesz mint a KOTFE-nél.
Utoljára szerkesztette: Gepo, 2016.10.08. 05:46:01
Ez egyelőre csak a trailer, amint jönnek a hírek, próbálom rendszerezetten közreadni őket.
hajakat befonni....
Elég sok mindenre választ ad, motivációt illetően....
A játékosok döntő többsége casual, tetszik, nem tetszik nekik készül a játék.
Sokan még a solo/tactical FP és sm OPs-ok at sem vitték végig, nem beszélve az egzotikusabb Wolrd Bossokról.
Bár kerültem a datamineolt infókat, de pl valószínű, hogy az ú group tartalmak némileg jobbak lesznek. ( Uprising)
Class balance: én a premade vs random problémát nagyobbnak érzem, de nyilván tökéletes/ideális balance sosem lesz.
Nem rinyálás meg nyavajgás történik mert teljesen jogos az emberek elégedetlensége. Ez egy MMORPG, egy multiplayer játék, az utolsó igazi multiplayer content amit beraktak nem ma volt. Ha PvE-t nézünk az utolsó a ziosti Monolith volt, ez több mint másfél éves, de ha az utolsó opsokat vesszük alapul ami inkább megfelel a valóságnak akkor 2014! dec óta nincs új content. A PvP-sek sokkal jobban állnak ők csak 5 hónapja nem kapnak semmit, de nekik meg el kell viselniük a hihetetlen balanced classokat amiket sikerült kreálni.
Most ebből kiindulva egy kis matek: vegyünk egy pve orientált játékost (ebből van a több swtorban ugye), 2 éve fizet havi 4ezer forintnyi összeget ez most decemberre lesz 96ezer forint, ezért cserébe kap szépen egy fantasztikus egyjátékos story vonalat ami minden egyes classnál ugyanaz, de még a 2 frakciónál is.
És most mondjátok el őszintén, SWTOR-tól függetlenül. Ha valaki 96ezer forintot kérne egy ~10 óra alatt végigjátszható story contetnért amit az utóbbi 1.5 évben beraktak, bárki itt megvenné azt a játékot?
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.07. 11:38:48
Holnap jön pedig a teljes trailer. Kíváncsian várom. Eddig szép munkát végeztek, nagyon részletes és látványos a képi megoldás.
https://www.youtube.com/watch?v=j7NkDX3vTdk
Én sem látom a valószínűségét, de jó lenne. WoW-nál a token egyfajta F2P modell számomra, az SWTOR viszont már rendelkezik egy már "bejáratott" F2P modellel.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.10.06. 16:32:21
Az swtor-token pedig szerintem nem várható, mivel közvetve/közvetlenül a CM bevételét csökkentené .
A poén az, hogy pont a napokban dumáltunk erről egy haverral, hogy nem lenne rossz ötlet alapvetően "copy"-ni a WoW Token-t (SWTOR token). BW valóban jól járna + a playerek is. És nincs az, hogy az ember a G2A és társai akciókat hesszeli, hogy mikor kapható 6,5k vagy az alatt.
Amúgy szerintem a BW lehetővé tehetne olyan opciókat, ami más játékokban már bevált, mint például CC-ért vásárolni havi előfizetést, amit utána a GTN-n lehetne árulni, mindenki jól járna. A forintban gazdag játékos könnyen juthatna sok millió credithez, a másik játékos meg forint ráfordítás nélkül játszhatna előfizetőként. A pénz meg mindenképpen a BW zsebében landolna, de sokkal több ember tudna játszani a játékkal előfizetőként.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Eljött az ősz és a hűvös, esős idő, ideje leporolni a számítógépet és újra játékra is használni :)
Ezúton jelzem minden érdeklődő, régi vagy új játékos részére, hogy a Red Eclipse (EU) szerveren a Republic oldalon a Jedi Köztársaság Guild újranyitja kapuit és szeretettel várunk mindenkit, aki barátságos közösségben szeretné a játékot felfedezni. Jómagam és 4-5 játékos már napi rendszerességgel online vagyunk és csináljuk a Dark vs Light event hiányzó részeit. A DvL event-ből számításaim szerint kb. 1 hónap még hátravan, így aki most kezdené el, még van ideje akár végigcsinálni is. Egyedül a Legendary rész a húzósabb, a többi pár nap alatt megoldható. Amint kijön az új kiegészítő, akkora ígéri a régi guild társak nagy része, hogy visszajön a játékba és újra mehetnek a napi HM Ops-ok, meg a többi finomságok :)
Én magam is kész vagyok a DvL-el egy achievement kivételével, az 50 Gree droid hiányzik csak. Sajnos várnom kell október 18-ig, mire lesz újra Gree event. Addig elütöm az időt a guild társak megsegítésével DvL-ben, illetőleg csinálgatok pár achievement-et. 32k achievement pontom van, lehetne még tovább tornászni, van még bőven kiaknázatlan terület (könnyű vagy közepes nehézségű achievement, amihez elég pár óra elfoglaltság, hogy meglegyen). Az "idióta" achievement-ekhez még nekem sincs türelmem, azokat reflexből kihagyom. Heroic 2-t is csinálom (sokszor guildes kiskaraktert húzok fel 3-4 óra alatt 50+ szintre), ebből befolyó pénzt decoration-ökre költöm. Rémísztően sok decoration hiányzik még a gyűjteményemből. o.O Magyarán szólva, én is kihagytam 1,5 hónapot a nyáron, de visszatérve rengeteg csinálni valót találtam még a játékban :)
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Érdekes fejlemények EA-Bioware részről.
Ha menet közben lehetne váltani AC-t, akkor szerintem sokan kiegyeznénk vele, ha nem, akkor eléggé öngól gyanús történet.
-A közelharci karakterek nobilissá tételével félek, hogy átesünk a túlsó oldalára a lónak, félek a smash monkey buildek újbóli elterjedésétől (bár jól vettem ki, sok speed bonus el fog tűnni)
-állandó stealt és droid cc kivonása: nem értem a logikát mögötte
-dinamikus stance , van benne valami, tényleg kellemetlen kezdőknek, ha mondjuk tank módban a dps stance van bekapcsolva, és főleg hogy elvileg ez nem fogja az S.O.S tankolást megakadályozni, nem vészes ( pl a tank már kidőlt, de a bossból van még hátra 5-6/ akkor egy dps korában is át tudott váltani viszonylag könnyen)
-a 4.0 PTS során is voltak nagyon kretén elképzelések ( pl jet charge/storm 57-es szinten lett volna csak elérhető, sorc/sage dupla bubi mozgás közben, stb) reméljük ez így nem fog éles szerverre kimenni.
ÉS mivel várhatóan tényleg decemberben fog kijönni a kieg, így ez még bőven változhat.
Az egyszerűsítés pedig a max level és új aktív/passzív skillek bejövetelével sajnos majdhogynem kötelező volt.
Aki még emlékszik nagyon sok durva hybrid build volt, a discipline rendszerben meg a falsch tank hybrid marad csak ( és ez ha jól nézem maradni is fog: Tank mód+ dps gear+ shield)
pulsz ha már wow: amennyire fasza volt az inváziós event, maga a tényleges kieg hát eléggé csalódás ( de itt is, mint a Fallen Empire esetén a csilingelő euró/dollár áradat elnyomja a kritikákat)
Esküszöm ha lenne blizzes Lk szeró odamennék játszani,az LK még valamennyire jó volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.09.10. 12:40:17
Gondolkodni vagy gondolkodasra keszteto jatek szituaciokat viszont mar regen mashol kell keresni, nem az mmokban. Szerencsere vannak meg ilyen jatekok, hala isten az indie fejlesztok meg nem adtak fel teljesen :)
A stance-k megmaradnak, annyi különbséggel, hogy pl troopernél a 3 (dps, tank, heal) stance-ből csak egy lesz meg, a többi ha jól értettem passzív lesz. Ez persze függ attól, hogy mivel mész, tank/dps vagy heal/dps. Az a gond, hogy sajnos az egyszerűsítés szagát érzem megint. Anno WoW MoP-nál kivették a talentfákat és jöttek az új egyszerű talentek szintenként. Aztán SoR-nál is ezt vezették be. Most szintén copy szagot érzek és erős egyszerűsítést. Lehet tök jó ez az újaknak, de nem volt megerőltető lvl 10-en megérteni azt amit a játék a quest alapján elmond + utána még a panelen a pofájába rág az embernek, hogy az a bizonyos AC erre és erre az meg arra jó. Remélem a választás eme aspektusát nem veszik el. Nekem mindig bejött + elve egy "döntés" (+story) orientált játék lenne ez. Számomra ez is beletartozik.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.09.10. 11:52:30