60165
  • Kaputelephant
    Ebből a szemszögből jogos. Nekem csak credit kell, magányos farkas vagyok. :)
  • Shion
    Mind az Exotic Isotop Stabilizer, mind a Dark Matter Catalyst helyett lesz újabb verzió a Grade 10-ben. Legalábbis a PTS 5.0 szerveren az új kraftban már az új alapanyagok találhatóak meg.

Ezért adom el a DMC-t, a EIS-t pedig elkraftolom és Dark Project-et gyártok belőle. Dark Project-ekből Flagship Plan-eket váltok ki a fleet-n, ezzel a módszerrel már 3 szobát is megnyitottunk a guild hajón.
  • Kaputelephant
    Valamely nap én is összelestem az Exotic IS-t, 105 darab volt. Crystalból, meg amiket csak gyűjtügettem. Inkább eladtam darabja 100k-ért. 10milla 2 órán belül ütötte markomat. Nem tudom, hogy használható lesz-e 5.0 után, inkább eladtam, úgyse craftolok geart.
  • Shion
    Jelenleg (65-ös szinten) Data Crystal-ért vásárolható gear a Fleet-en:
    Common (zöld): 208
    Glowing (kék): 216
    Radiant (lila): 220
    Ezek lila gear-ek, set bónusz nélkül.

Ezek ugyebár 5.0-ban eltűnnek, ha mégis maradna a karakterednél pár kristály, azokat átváltják credit-re. Én ezért inkább kiváltom a kristályokat Odessen-en Rank 6 Companion Gift-re, Exotic Isotop Stabilizer-re és Dark Matter Catalyst-re. Előbbi 2-t felhasználom, a DMC-t pedig eladom a GTN-n, 400-500k / db körül még mindig elviszik.
  • gunji
    November 29-én (kedden) creditre váltják őket, ilyen árfolyamokon: #56306.
    Ha van olyan karaktered, aki már járt Odessenen, akkor esetleg ott érdemes lehet elvásárolni inkább őket. Vagy valakit megkérni, hogy vigyen el oda.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.11.06. 12:22:50
  • gunji
    Köszi, ez a karakter még Tarison jár a class storyját tekintve, így ezek nem jók neki. Gondolkodtam, hogy esetleg kreditre váltsam a commendation-öket, s abból a GTN-en vegyek 208-as modokat, amivel majd végigviszem (a jelenlegi 102-es rating/lvl42-es modok helyett), de az árak már eléggé nyomottak. A redditen írta valaki tegnapelőtt, hogy 100k/db árfolyamon értékesíthetők a green crystalok, de most éppen 3000-10k között jó, ha el lehet őket passzolni. Azt nem tudom, hogy ennyi giftet el lehet-e adni egyáltalán a hátra levő három hétben.
  • Kaputelephant
    Sziasztok!
    #gunji: Common kristályért nem, de van még 2 vendor 208 + 216-os gearrel. Ezeket H2 + Star Fortress illetve Ops-on való részvételekkel tudsz gyűjteni. A "legjobb/legnagyobb" kristály a Radian(?!) kristály amivel tudsz 216-os geart szedni.
    #Java33: Kövi kiegben minden commendations-t creditté alakítanak. Warzon, common data cryst mindent. Úgy néz ki, a következő kiegben nem lesznek ilyesfajta "tokenek".
    De, ha a lentebbi linkelt videót megnézitek, amit kiraktam, ezeket szépen, összetettebben egy videós összefoglalja. :)
  • Java33
    Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy a kiegészítő után milyen változások lesznek a commendations rendszerben?
    Átváltás lesz megint basic-re? A WZ comm-okat hogyan érinti..?
  • gunji
    Bocs a láma kérdésért és ha már szerepelt korábban: common data crystalért vehető modokat kerestem lvl65-ös karakteremnek, de csak rating 190-es zöld és rating 208-as lila modokat láttam. Az utóbbit gearben, horror áron (~1500 kristály összesen), az előbbi meg kicsit gyengébbnek tűnik. A kérdés: e kettő között nincs már több szint (198/204 körül), természetesen pve-re?
  • Kaputelephant
    Before kotet to do
    Pár jó tipp szerintem.
  • Pongyi
    Supporton kívül mindent próbáltam... Nincs más accom, nincs más szerveren, elkezdtem előről..
  • gunji
    Fórumokban erre azt javasolják, hogy pl
    - ha esetleg több accountunk van, akkor ellenőrizzük, h a jóba léptünk-e be,
    - ellenőrizzük, melyik szerveren vagyunk, esetleg nem lehet-e másik szerveren a hiányzó karakter,
    - nézzük meg, nem tűnt-e el más is (feltörték-e az accountot), s esetleg változtassuk meg a jelszót.
    - vagy keressük fel a supportot (játékon belül lehet ticketet küldeni, vagy a support[at]swtor.com -ra levelet, esetleg telefonon).
    Forrás: innen, innen
  • Kaputelephant
    Hali! Egy gyors kérdés: A H2-ből jövő Supply Crate-el mi lesz 5.0 után? maradnak vagy eltűnnek vagy valami más alternatíva lesz?
  • gunji
    Végül mégis elmentem szóló heroicozni, s igazad volt, pl. Tatooine és Alderaan kifejezetten jól hozott (55->62). Az utóbbin pl. a két hangyás heroic önmagában egy-két szintet adott (igaz jó hosszú, idegesítő, s nehezebb is). Sajnos a Search and Rescue még mindig bugos, a terminálnál nem lehet felvenni. :(
    Aki szintezik, érdemes az eventeket is kipróbálni, pl a bountyson 400k xp-t kaptam csak egy henchmanért :D
  • Pongyi
    Hali. Olyan van hogy két hónapig nem tudtam játszani, most letöltöttem, beléptem és az 50-es light karim nincs meg csak a dark 5-ös???? Hogy az ördögbe??? És mit csináljak most? Hova lett??
  • Kaputelephant

Újabb infók voltak ma ismét, volt Twitch-en Dev Stream. Dulfy-n ismét infó.
    Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.11.03. 23:19:06
  • PiszkosFred
    Felgyult annyi CC-m a sub+auth kombinaciobol az elmult evekben, hogy nem tudom mire kolteni. Mar a csaladi pref accountnal is szinte minden unlockolva van. Marketbol meg nem vasarlok, igy max fodraszra megy el, vagy ujabb karakter slotra. Dehogy csinalok en achiekat, soha tobbet WoW utan (anno megfogadtam) :)
  • Pacho
    Mire azt összeszeded lesz vagy 30k achivement pontod.
  • Shion
    Ha Republic oldalon játszol, akkor igen. A Jedi Köztársaság guildet vezetem, van teamspeak-ünk, így szóban is tudunk sokat segíteni.
  • PiszkosFred
    Nebasz, 1180 fp2/prefkent? Amikor en neztem utana, akkor meg ilyen 200-220 koruli erteket irtak. Az szep, akkor ennyibol mar futja fodraszra es 1-2 apro unlockra.
  • sztar007
    Valami magyar aktív klán tutdtok a red eclipsén amibe felvesznek interjú nélkül is?
  • Pacho
    A múltkor valamelyik fórumozó kiszámolta, hogy 1180 CC-t lehet összeszedni az achivement unlockokból.

A 60-as token nem számít bele a legendary statusba.
  • PiszkosFred
    A bosst azt hiszem nem adja meg, volt anno ebbol kavaras (mindenki krealt egy 60-ast, de aztan abbahagyta azonnal, torolte, tokent visszakapta mert nem volt 61-es, aztan ujabb class, stb), de talan javitottak.
    Achievementert kapsz CC-t, de elenyeszo, egy fodrasz sem jon ki belole.
  • Plata
    Adnak de nem sokat.Sokkal többet kapsz ha raksz telódra sw tor appot.
  • sztar007
    Valaki meg tudja mondani hogy prefered státuszban is adnak cartel coint bizonyos achievmentek? Illetve hogy ha benyomom a 60-as boostot egy classra azt beleszámítja a legendary státuszba?
  • gunji
    Értem, köszi.
    Ilumra csak a Gree event miatt mentem az új karakterrel (még csak Taris közepén jár történetileg), meg jól adnak ott xp-t is. Csak lvl50-en és 42-es gearben kicsit húzósabb volt a Tonvarr boss (Captain Jaako), amikor közbespawnolnak még páran xD
  • Gudott
    Oricon még a Hutt karteles kieghez tartozik, a Dread Master száll lezárása.
    Persze hogy adja az XP-t, de szintet nem fogsz lépni.

Megvolt korábban az a mount?
    Ha saját karakternél volt, akkor annak ott kell lenni a mount almenüben ( nyomj egy "P"-t azt hiszem az hozza fel az ability menüt, ahol a mount/pet almenü is ott van)
    Ha másik karakternél volt meg, akkor bekerül ugyan a collectionbe, de egy egyszeri árat kell fizetni, és után az összes serveren lévő összes karakter megkapja a mountot.
  • sztar007
    Hmm adja az xp-t 55 felett is :D Most az Oriconra vezetett az nem tudom melyk kieghez tartozik. Viszont ez a collection menü érdekes mert nem tudom kivenni onnan a mountom. Valaki tudja hogy tudnám?
  • Gudott
    Ilumon már nincs boolster, mivel már nincs rá szükség, a mobok kb50-es szintűek, és kb 50-es szint is kell a Crystall Ball/Dark Ice küldetéslánc elkezdéséhez. (amit automatikusan megkapsz, amint végeztél Corellián, de a hajó terminálról is elérhető)

Nem, akik Alliance alertből jönnek nem igazán tesznek hozzá a storyhoz, csak egy egy npc/companion tesz rá utalásokat, ha éppen sikeresen magadhoz láncoltad őket :)

más:
    Nem bírtam ki és belenéztem a datamineolt PTS infókba, saccperkb egész jónak tűnik a story, de ami a fő, hogy találtam pár meglepő helyszínt az Uprising küldetések között ( Rakata Prime, Makeb, hogy csak kettőt említsek)

Ja és ha valaki várná vissza a hiányzó társait, az kezdjen inkább barátkozni az Odessenen lévő locatorral....
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.10.31. 16:47:04
  • gunji
    Ha megy az angol, érdemes a redditen is nézelődni néha, igaz, ott vannak spoileres bejegyzések is.
    Találtam egy bővebb összehasonlítást az f2p/pref/sub közötti különbségekről: https://www.reddit.com/r/swtor/wiki/f2p.

Kaputelephant: köszi, s akkor nincs is hatással a hátralevő fejezetekre, hogy választok-e valakit?
  • Kaputelephant
    Persze, befejezheted bármikor, nem tűnnek el.

szatr007: Ha most előfizetsz, minden tartalmat megkapsz igen, és meg is marad. Elég szopó lenne, ha előfizetsz, megkapod a kieget majd miután lejárt elveszik :) Ez egy új metódus, amit bevezettek: külön kieget már nem kell venni, elég előfizetni 1x és minden addigi tartalom a tiéd.
  • sztar007
    szóval ha most előfizetek nem csak arra a hónapra kapom meg az eddig megjelent tartalmakat hanem megmarad?
  • gunji
    Kicsit láma kérdés - spoilermentesen:
    A KOTFE-s karakterrel a 9. fejezet után hagytam abba.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alliance sidequestet azóta nem csináltam, azaz nem szereztem vissza/újabb companiont. A kérdés az, hogy a sidequestek meddig végezhetők, pl, ha most végigmennék a maradék 10-16. fejezeten, sidequestet azután is lehetne csinálni? Vagy a 10. fejezet előtt kellene összeszedni a meglevő companionokat?
  • gunji
    Ha jól értem, s megvan a Rise of the Hutt Cartel kiegészítő, akkor 55-ös szint.
    Azt hiszem 2014 végén jött ki a Shadow of Revan kiegészítő, ebben emelték 60-ra. (Ezt is külön meg kellett venni emlékeim szerint, de járt hozzá a RotHC ingyen, ha az még nem volt meg).
    Egy évvel ezelőtt adták ki a Knights of the Fallen Empire-t, ebben emelték 65-re a max szintet. Itt váltottak havi egy történet megjelenésére, ahol már nem kellett külön fizetni a tartalomért, hanem csak elő kellett fizetni egy hónapra (s akkor megkaptunk minden korábbi tartalmat, ami az előfizetés után meg is marad).

Tehát, ha a Huttok óta nem játszottál, akkor 55-ös szintű lehetsz legfeljebb. Ha most előfizetsz egy hónapra, akkor megkapsz mindent, ami azóta megjelent és ami az előfizetés lejártáig meg fog jelenni, s azt nem is veszik már el (mármint az új történeti szálakat).

Kérem, javítsátok ki, ha valamit rosszul írtam, thx :)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.10.31. 11:48:49
  • sztar007
    Nekem mint preferred játékosnak hanyas szint lehet a maximum és mi elérhető mert nem találtam erre normális leírást a neten.
  • PiszkosFred
    Azon "rohogok" (ertsd, sirok), hogy folyamatosan konyorgott mindenki a deveknek, hogy legyen mar valami kibszott group kontent is, ne csak kotor 3 meg szolo kazuar cucc. Most kellene nekik megint szolni, hogy baszki, oke, hogy most mar az is group kontentet fog nyomni, aki nem akart, mert muszaj - de nem pont erre gondolt a kozosseg :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.30. 23:06:36
  • gunji
    Bocs, ha már volt valahol: Ilumon már nincs bolster? 50-es karival mentem, s nem skálázta át (bár így se volt nehéz, csak többet kellett püfölni, mint lvl65-ön :D)
  • Gudott
    PvP-z, hogy craftolhass :D
    édes istenem, ez vagy nagyon bejön, vagy földebáll az egész. Bárhogy is történjen, a popcorn legyen bekészítve a fórumok olvasásához...
  • Pacho
    Developer tracker:

Let’s talk about how you get access to craft these items.
    Gear: You will earn the schematics to craft gear from their respective Command Crates. Ex: You will get schematics to craft tier 1 gear inside of tier 1 Command Crates. These schematics will require materials earned from Conquests in order to craft them.
    Mods: You will earn the schematics to craft mods through either reverse engineering the mod, PvP, or looting the schematic from an Operation boss. These schematics will require materials earned from Operations or PvP in order to craft them.
  • Gudott
    Ezeket nagyjából sejteni lehetett.
    viszont szerintem alap lvl70-es tervrajnak lennie kell, a totál RNG-re nem lehet alapozni, kell egy kiszámítható fejlődési görbe a crafthoz....