60882
-
így már érthetőbb :)
-
Pedig nem tudod mit vesztesz! -
Boncmester #23223 Passzolom, hogy milyen nagy magyar tulajdonú bankok vannak ezen kívül. Van pár takarékszövetkezetből létrejött, de azokat olyan nagyon nagynak azért nem mondanám... MKB-t meg még nem vette vissza az állam.
Na mindegy, vegyél feltöltőkártyát, azt jóvan. -
medve nyelven van a címe, nem kattintok rá. -
Ez a véleményem a mostani témáról
:
Ja és jonny mielőtt beszólnál, igen ez a humoros, aranyos topic.
-
Boncmester #23220 Én nem vettem benne részt, csak az egyik guildtagunk, jókat mesélt :) -
Semmi sem off, ha SWTOR-ról ÉS bankkártyákról van szó. :D -
z3d #23218 Volt ott olyan, úgy hívták, Kártyaőr. A CIB nem vette át vmi miatt, pedig tuti kis megoldás volt.
Ööö..lehet szétoffoljuk a topicot? :P -
z3d #23217 Részemről merge IEB oldal volt :P
(na tudom, most kapom meg, hogy mindenki részt vett a mergeben ;) ) -
??? mit nem mondott ilyesmit ??? /0\ pont ez az hogy nem mondott semmit. -
Nem FHB (meg term. nem is OTP). -
Hmmm, emlékeim szerint volt egy olyan lehetőség, hogy virtuális, egyszerhasználatos kártyaszám. Generáltak neked egy 1xi kártyaszámot (mögötte a virtuális kártya és lejárat stb.), aztán az első tranzakcióig volt jó (vagy tán másodikig a próba tranzakciók miatt, nemtom régen vót). NA az jó megoldás volt. Meg is szűnt a kártya, miután használták (fizikailag nem is jött létre soha term.).
Nem véltelen szűnt meg a lehetőség, mindjárt ott a generálgassunk orrba-szájba kártyaszámokat probléma pl. (igaz ez nem nálunk volt) -
LOOOOOOOOOL, tényleg, az a pékség
akkor mi a telenor? valami autómárka? -
Boncmester #23212 Arról én is :) -
Laroa #23211 Mert nem mondott ilyesmit. Keresd már vissza a hozzászólását és olvasd már el. Lassan, nyugodtan, hagyj időt az agyadnak, hogy feldolgozza a mondatokat. Nem lóverseny :D -
Jeff, hol vagy ilyenkor? (Persze, Ő is szurkol a 30k-nak...) -
Boncmester #23209 Ja, így már világos :)
Akkor tényleg OTP és FHB közül lehet vmelyik... -
Látom, ha bank gondjaim lesznek swtor topicba jövök. -
de még mindig nem bökted ki hogy mi az ami konkrétan nem tetszik Neked. -
Amúgy tudnék mesélni az IEB merge-ről is csúnyákat. :D -
Má megen nem vágod a lényeget. Nem kell feltétlen ahhoz bankban melózni, hogy valaki körbejárja a bankkártyás kérdéseket. ÉS attól mert nem tetszik neki, nem jelenti azt, hogy nem is tud ezen lehetőségekről. -
Lófaszt? olyan bankról még nem hallottam, bár frappáns név lenne 
-
CIB??? lófaszt -
Boncmester #23202 Ez lehet akár olyan is, mintha a pénzügyes csaj azt mondaná a cégünkben, hogy ő ért az informatikához, mert a cég ezzel foglalkozik... -
De csak két magyar bank van, azotp meg azfhb. :D -
t0xikus #23200 gondolom a magyaron volt a hangsúly -
t0xikus #23199 vodafonottkalács?:D -
Boncmester #23198 Hát itt azért jó kérdés, hogy mi számít nagynak, de a két legnagyobb bank MO-n az OTP és tudtommal a CIB, legalábbis pár éve még az volt, amikor az IEB-el mergeltek.
Ezen kívül azért szerintem jó sok nagy bank van nálunk, de mindegy. -
Amúgy nem arra mondtam, bakkártyásokat, hogy ÉN többet tudok róla, mint ti (bár de), hanem arra, hogy tegnap is itt sok okostojgli fensőbbségesen osztotta itt nekem az észt a bankkártyákkal és lehetőségekkel kapcsolatban (icirnyópicirnyót irritáló stílusban), azt nem is feltétlezve, hogy netántán én sem vagyok síkhülye és ESETLEG én is pontosan ismerem az általuk említett lehetőségeket. Kb. mintha a bantunak magyaráznák a robbanómotort. A gond az, hogy ha bantu maga is egy motortervező cégnél melózik és mérnök. :DDD
Szóval mielőtt beszólunk valakinek, nem ártana elgondolkodni előtte, hogy mi van, ha akár Ő is tudja amit mi szeretnénk benyögni, mintha mi találtuk volna fel a spanyolviaszt. :D -
az nem valami híres pékség? -
pannon! -
t0xikus #23194 telenor? -
Mivel két nagy magyar bank/bankcsoport van, nem nehéz kitalálni. -
Np :)
t0xikus :
-
z3d #23191 Annak sem örülnének, ha megszellőztetne egy két rendszeranomáliát :) Bocsánat, olyan nincs is :P -
Boncmester #23190 A banktitok kicsit mást jelent, mint ez, de amúgy vágom, hogy sok bank nem engedi, hogy elmondják az egyes munkavállalói közösségi oldalakon, stb-ken, hogy ott dolgoznak. Itt nincs ő nevesítve, és megértem, hogy nem mondja el, de azért én kíváncsi lennék rá. -
z3d #23189 Ebben az esetben sry, én értettem félre :) -
Boncmester #23188 Nem csesztettem. Normálisan beszéltem vele.
Ő megszellőztette, hogy egy nagy bankkártya szakember, mert azok között dolgozik, majd mondta, hogy mégsem. -
t0xikus #23187 én láttam már bankot!!! esküszöm. ott volt mellettem a metrón! -
Laroa #23186 Nem írt semmi ilyesmit. Funkcionális analfabéta vagy