60268
-
Plata #59948 Fogalmam sincs miért,de sosem komáltam ruhnuk-ot.
Nekem valamiért egyes részei hasonlítanak rdr2 sivatagi részeire. -
pajer_csaba #59947 Nem értem, mi a bajod a Ruhnukkal, annyi az egyetlen hibája, hogy hosszú és sok helyen nincs mountra lehetőség. Egyébként sak darálni kell, és gyűlik a cucc a baziliszkuszra - én úgy húztam ki a healt és a dps-t, hogy netről néztem meg, hogyan kell egyáltalán elkezdeni a küldetést, aztán meg bolyongtam, mint gólyafosch a levegőben, de így is kb egy óra alatt megvolt. -
Plata #59946 Bazi Joe küldetései jól adják a conquest pontokat.csütörtökön kezdtem a seasont és jelenleg 10-es szintig jutottam.
Viszont napi egy baziliszkusz küldivel lassan fogok haladni a pet upgrade-el,napi két ruhnuk küldinél többre nem vagyok hajlandó. :D -
gunji #59945 Én azt nem értem, hogy a blue fragment minek esik még, ha már nem számolja? -
Plata #59944 Elkeztdem ezt a baziliszk pet küldit,de nem egészen világos mi a manót kéne csinálni,a pettel az oldalamon megcsináltam egy napi küldit ruhnuk-on,de nem lett kész a küldim,ami azt kéri toljak le egy napi küldit. -
#59943 Par eve valtozott es lett ilyen, igy "konnyebb" full darkbol atmenni full lightba, bar sosem probaltam, az azert nagy melonak tunik. Viszont csak akkor csokken a masik oldal, ha elerted a DARK vagy LIGHT maxos V-os szintet, addig egyszerre no mindketto. -
gunji #59942 Nem változott ezek szerint, csak nem tudtam róla. :) -
#59941 Na bumm, ha kapsz dark pontot, gyors lenyomsz olyan heroicot, amely vegen van dontes vagy lenyomsz egy BT/Esselst es mindjart le is nullaztad, amit kaptal. De ez mar jo ideje igy mukodik, vagy valtoztattak rajta? Mert akkor lemaradtam rola... -
gunji #59940 Pont azért kérdeztem :D Mert nekem is olyanok vannak.
A redditen azt írták, hogy ha 11000 light mellett van kevés dark is, és szerzel mellé még light pontot, akkor az a darkot fogja csökkenteni. :o Érdekes :D -
#59939 > Nem acc szintű.Csak azzal a karakterrel látom akivel szereztem.
Ezt irtam en is, hogy sajnos nem account szinten gyujheto ez a vacak, igy most minden karakteremnel van 50-100 darab token, vagy ebbol vagy abbol (a regi v2.0-s eventben dark karakterrel kaptal dark tokent, ha epp a Dark side volt tulsulyban a galaxisban, igy aztan a legtobb karakternel csak egyfajta token van).
Egyebkent a Dread Enforcer's armort erdemes lehet kivenni, en nagyon regota hasznalom ugy, hogy kapott egy fekete-fekete dyet, es a karakter fenykardja meg egy lila kristalyt :) (fekete dyet lehet venni, de draga, en ugy szoktam szerezni, hogy krealok lvl1-es uj karaktert, elmegyek a postahoz, kiveszem a kantinas ladakat (5-6 darabot kap minden uj karakter), kinyitom, es ha baromi nagy mazlim van, van kozte black-black dye, de mivel character boundos, igy elugrom a hazba es berakom a legacy wideos armorba, amibe szantam. Ha nincs fekete festek, delete, es goto 10).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.22. 20:23:15 -
Plata #59938 Nem acc szintű.Csak azzal a karakterrel látom akivel szereztem.
A heti bossokat nem sikerül le ölni,Freedom és ancient enemies nem megy,dromund kaas boss sikerült,de a többi nem,flottán most csak arrólmegy a hiszti hogy a smakolitus sorozatot elkaszálták,egyesek örülnek mások anyáznak. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.22. 20:07:03 -
Plata #59937 Nem lett gonosz a kis boszim.
Bár még nem váltottam be,szóval lehet hogy kap. :( -
#59936 Korabbi eventekbol (az eredetibol es a par eve lelott v2.0-bol) van boven nalam, csak mivel ez a vacak nem account szintu (remelem az lesz), igy vegig kell neznem minden karakterrel, hogy kinel mi van es azokkal vasarolni. Ha lenne mit.
-
Plata #59935 Ne idegelj,nekem 0 dark van. :D
Kitérek a hitembű ha kapok sötétet.
megnézem,de még kb 8 kari van admiraltyból és megyek egy red alertet meg egy flagship eventet.
Utána húzok sw ToR-ba,jah meg veszek egy adv obelisket az eventesnek,most 20%-al olcsóbb.
Ui:Flagship event jutalma egy szett,nagyon klassz.Láttam milyen epic-re húzva,nagyon pöpec.
Csak a deflector 32% antiproton sebzést ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.22. 18:46:14 -
gunji #59934 A korábbi DvL eventnél lehetett választani light side és dark side között, ilyen tokent és alignmenthez pontot (50 v. 100) is adott. Nézd meg majd kérlek, hogy az alignment is változott-e, mutat-e setét pontot (a gear oldalon). -
Plata #59933 Alderaanon két rosszarcú pofát elkaptam.
Az elsőt nem sikerült jegelni,folyton olyan képességet tolt amivel ellökött,a társam meg cserébe úgy nyakon vágta hogy kinyiffant. :D
Másodikat a heti boss-t sikerült jegelni.
Ezen az eventen jó karival miért kapok dark side tokent?
Azt gondoltam jó karival jót fogok kapni,igaz az előző ilyen eventet nem toltam,akkor nagyon wow-oztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.22. 12:54:02 -
Plata #59932 Kihívás elfogadva. :D
-
Plata #59931 Piskóta. XD -
#59930 Kevertem a heti feladattal :)
Meg kell csinalnod 100 heti feladatot (a 140-bol) a szezonban.
El kell erned 100-ig a szezon reward vonalon.
Es akkor meg kell csinalnod emellett:
- 20 BBA fejvadasz kuldit (sima)
- 10 BBA Kingpin fejvadasz kuldit (elite celpont)
- es "csak" 40 DvL bosst kell agyonverni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.21. 16:27:23 -
Plata #59929 A fene,100 boss?
A gondolattól hogy 100 bosst kell levadászni a hajam égnek állt. -
#59928 Lattam a flairt swtorista cikkeben, de igy, hogy a tokenek nekem nem kellenek, szerintem nem fogok 100 DVL bosst levadaszni, de majd meglatjuk. -
Plata #59927 Steames a játékod?
Nézd meg steamen a jutalmakat.
The Meta-Achievement reward for this season is a new Flair called “Hunter’s Mark”.
Na jó csináltam róla egy elcseszett képet,sietve csináltam mert csak pár percem van.
Meg van hír hogy új akolitus itemek kerültek be cartel marketbe,hála az égnek a sorozatot meg lelőtték.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.21. 14:47:09 -
#59926 En csak a dark es light tokenekert kaphato cuccokat neztem, sajnos ugyanazok (95%-ban), mint amik voltak par eve.
A szezonos/battle pass cuccok nem tunnek rossznak elso blikkre, a ket mount kifejezetten tetszik, speed bike jellegu gepem nem nagyon van, sose koltottem mountokra, igy jol jon. -
Plata #59925 Én csak steamen láttam ma összefoglalót,a cuccok és mountok fegyverek nem jönnek be,hülyén néznek ki.
De sajnos a meta achi-ért járó jutalom kell a kuva életbe.
Úgyhogy a hétvégétől előfizetek és én is neki állok.
Azért a hétvége mert STO-ban admiralty event van,azt nem lehet hanyagolni mert baromi sok zen-t lehet ki szedni belőle.
Viszont 50 karival az admiralty elfoglalja az egész estémet,kb,főleg mivel mostanában mindig elmarháskodjuk az időt pvp-vel. XD
Bár lehet a csütörtöki admiraltynak lőttek,későn fogok haza érni,a szerver halott lesz kb hatig,na és hét óráig él az event,egy óra alatt képtelenség 50 karival letolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.21. 14:20:48 -
#59924 Hat, vegigneztem swtorista es vulkk DvL osszefoglalojat es szomoruan olvastam, hogy ugyanolyan vacak light meg dark tokeneket lehet bugazni, mint anno, amibol mar kivettem azokat, amik kellettek. Az XP-s szettem utolso darabjat nem fogom megkapni, sajnos. Van par uj dekor es armor, amit lehet venni a tokenekbol, de azok nem kellenek, igy szerintem a DvL resz szamomra addig felejtos, amig nincs egy kis update a rewardok tekinteteben. -
Plata #59923 Klassz.
De prefként sajnos fele annyi pontot kapnék azt hiszem.
De lehet megpróbálom. -
gunji #59922 Nem-nem. -
Plata #59921 Ehhez egy új 1-es karit kell kezdeni? -
#59920 Csinald prefkent, subkent majd visszamenoleg kiszeded az elejet.
Egesz jok a mostani feladatok, aranylag konnyu 7/7-re kihozni, de en is megvarom a hetveget a nagy reszevel, addig csak a napi 2-2 pontokat nyomom le gyorsan. -
gunji #59919 Nem tudom, egy próbát megér ;). A küldi a free-szálon van. -
Plata #59918 Feltételezem hogy preferedként nulla esély van rá hogy megcsináljam. XD -
gunji #59917 Hasonló, mint a korábbiaknál (2 gear, pár deco, pár bronze/silver/gold pack, egy mount, stb), ami új: egy kezdőküldetés az első szinten, light/dark side tokenek, plusz valami buborék bomba partikhoz xD
Szerk: Ezek az upgrade cache-k elsőre nem tetszenek, ha tényleg az op1/fp-1/stb helyett fognak esni, plusz 3:1 arányban lehet beváltani a magasabb szintűre. Lehet, hogy ki kellene számolni, hogy jobb.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.08.20. 22:21:00 -
Plata #59916 Mik a jutalmak? -
gunji #59915 Elindult a GS7 (140 nap hosszan), sajna a komolyabb meló is indul, újra mehet a robot.
Ahogy nézem, a különbség a korábbiakhoz képest annyi, hogy van egy bounty contract és a két L/D WB. Ez utóbbit hétvégére hagyom időhiány miatt, kíváncsi leszek, lesz-e még valaki akkor. -
#59914 lila kis gagyi mount drop viheto twitchen 4 oranyi stream nezes utan. -
gunji #59913 Erre még nem találtam pontos infót, de a laucherben megjelenő hírbe beleírták a "The Greatest Bounty" címet is és mintha korábban azt ígérték volna, hogy augusztusban jön. Tehát én igennek veszem. Aztán ha mégse, akkor is elvagyok a nyavalyáimmal. ;) -
#59912 indul vele az uj season is? -
gunji #59911 Augusztus 20-án jön a 7.5.1: https://forums.swtor.com/topic/936538-game-update-751-coming-august-20th/#comment-9824782 -
gunji #59910 Hát ja, augusztus 20-as befejezésre emlékeztem egyben a kaszinós event végével. Helyette most fegyvert lehet olcsóbban venni: https://todayintor.com/2024/07/30/swtor-august-2024-cartel-market-sales/ -
Plata #59909 Basszus,nem csak Star trek online-ban maradtál le az akcióról de még Sw ToR-ban is? :O