60834
-
gunji #60474 Hajóra milyen geart érdemes tenni? Gr 7-nél nincs jobb?
Van valakinek tapasztalata, hogy melyik Uprisinggal lehet a leggyorsabban/legkönnyebben farmolni a 'Tying up loose ends'-t (250 kill). Nekem ma hatot (6) sikerült lőnöm, úgy kicsit sokáig tartana :)
Köszi :) -
gunji #60473 Köszi a tippet, megváltoztatom legközelebb. -
pajer_csaba #60472 Életemben egyetlen egyszer csináltam hatred assassin-t (a serenity dark side-os megfelelője). Soha, de soha többé. Azóta már azt is töröltem. Az assa/shadow talán az egyetlen class a játékban, ahol a burst nemhogy jobb, de fényévekkel jobb PvE-ben, mint a dot. Ha nem is követsz rotát, csak "nyomod ami felvillan", akkor is majdnem max dps-t tolsz. Az egyetlen dolog, amiben a serenity/hatred jobb, az a PvP, mert a ketyegő dot kiszedi az ellenfelet stealthből, plusz mire clenseli magát, már három újabb dotot ráraktál. De ezzel PvE-n nem mész sokra: solo contentben egyetlen ütéstől halnak az addok, end game-n meg nem húzol elég burstöt, pláne, hogy ma már minden SM - de néha HM - runokra is unbalanced groupokkal mennek (nincs tank csak 1 heal, vagy még az se, vagy ritkábban nincs heal, de van tank). -
gunji #60471 Serenity-n van, de lehet, hogy átteszem majd dotról burstre, most egyelőre élveztem a játékot. :)
Az encounterekhez: kinek-kinek tetszése szerint, de igen, egyetértek e csoportosítással.
Hoth/Tatooine-t általában a season-ös heti küldik miatt csinálom, szerencsére lehet több karakterrel is egymás után, így hamar megvan. Akkor kicsit unalmas, de a cél érdekében érdemes csinálni. Nem gondoltam volna, de sokszor besegítek másoknak bázistámadáskor, nemcsak a lépegető-boss ellen - a kommandóval kb. tankolva :)
Hothon vicces szerintem a mamut beretválás, érdemes egyszer kipróbálni :) -
pajer_csaba #60470 Vannak jók és/vagy egyszerűek és vannak lassúak és/vagy unalmasak is. -
Plata #60469 Az encounterek nem unalmasak?
Csábít a gondolat hogy újra toljam én is,de elő kellene fizetni,viszont alig van időm.
Hoth-on és tatuion próbáltam encountert régen,de dögunalom volt. -
pajer_csaba #60468 Melyik shadow specet kezdted? :-) -
gunji #60467 Hétvégén behúztam, köszi.
Indítottam is egy új shadow-t (nem volt még, így élvezem is), kipróbálandó az új bőrszíneket. Meglepő módon, jó sokan voltak Tythonon (3 map is volt). Az új helyi encounterek se rosszak, szerencsére beleillenek az ottani sztoriba és gyakran ismételhetők, az egyikért kaptam egy cserépnyi bokrot jutalomként. Gyorsan nő az xp is velük: kb. most értem az utolsó kanyarba és már lvl17-en állok, mintha dupla xp hét lenne. -
Plata #60466 Ha öt órán keresztül nézitek twicset kaptok egy büdösül randa hátast. -
gunji #60465 Azt írja az oldal, hogy 'You have -0 days of subscription play time remaining.' Tegnap még nullán állt :D -
Plata #60464 Gyertek fel ma is,ma valami új lesz.
We are counting down the days to the next interlude in Star Trek Online's story on PC, and to help you pass the time, we have prepared some gifts for you in-game!Available now and until May 31 at 8am PT: 5 Master Keys!Check back on Saturday for the next one!: -
gunji #60463 Köszi! -
Kosz, be is huztam. -
Plata #60461 Bocs az offért,de gyere fel STO-ba,giveawy kezdődött,első 5 master key,ha igaz akkor több is lesz. -
de van uj twitch drop :) -
pajer_csaba #60459 A mozgás is kicsit fura... -
gunji #60458 Ó, ezek idióták: visszaszínezték sárgára a planetary mission-öket jelző fej fölött lebegő gyémántokat (eddig rózsaszín volt, előtte meg sárga) [fejvakarós smiley] -
Fogalmam sincs, nem ismerem a teljes sztorit, egyedul a Thrawn konyvekbol olvastam parat, meg a Darth Vader kesztyujet, amit a Threton Juditek forditottak, azt is csak ugy, hogy anno haver megvette es elkertem tole, De semmire sem emlekszem. (Stephen King, Michael Crhicton meg Robert Cook konyveket gyujtottem anno, illetve a kis sarga szinu detektiv meg krimi konyveket, SW-t nem, maximum a filmeket vhsen)
De, anno szokas volt, hogy egyes havi magazinokban egy-egy nepszerubb regenyt atalakitottak kepregennye (magyar rajzoloval) es ugy adtak le havi bontasban a tortenetet. Anno a 80-as evekben az Alfa magazin volt ilyen, a Kockas mellett direkt azt is lenyultuk mindig a suli konyvtarabol. Hogy volt e benne SW regeny atdolgozva, azt passzolom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.25. 00:47:48 -
Plata #60456 Egy dolgot nem értek,hogy lehet az hogy én képregényként emlékszem rá.
Egyébként könyvként meg találtam,de én képregényt kerestem.
Mind a hat a polcon van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.25. 00:05:25 -
Plata #60455 Köszi.
Nem szeretem az ai progikat. XD
Gondoltam hátha ti is olvastátok és emlékeztek rá.
Nekem csak arról a süket bádogfejú jedi robotról jutott eszembe.
Viszont úgy rémlett palpatine fia,akkó tévedtem. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.24. 22:53:03 -
Erre való a chatgpt :)
Szo szerint benyomtam neki a kerdesedet, ezt irta:
"A keresett Star Wars képregénysorozat valószínűleg a Jedi Prince sorozat, amelyet Paul és Hollace Davids írt az 1990-es évek elején. Ez a hat részes ifjúsági regénysorozat a Return of the Jedi eseményei után játszódik, és olyan karaktereket vonultat fel, mint Luke, Leia, Han és Lando. A történet középpontjában egy Ken nevű fiú áll, akit droidok neveltek fel a Jedi elveszett városában, egy föld alatti komplexumban. Ken úgy hiszi, hogy Obi-Wan Kenobi fia, de később kiderül, hogy valójában Palpatine unokája, mivel apja Triclops, egy háromszemű mutáns, aki Palpatine fia.
Scribd+1Wikipédia+1
Wikipédia+1starwars.fandom.com+1
A sorozat második kötetében, The Lost City of the Jedi, Han Solo és Leia Organa egy lebegő házban élnek a Bespin bolygón található Cloud Cityben, ami megegyezik az emlékeiddel.
Scribd
Bár a Jedi Prince sorozat nem képregény, hanem ifjúsági regény, a történet és a karakterek alapján valószínűleg erre gondoltál. Ha szeretnéd, segíthetek megtalálni a sorozat példányait vagy további információkat róla." -
Plata #60453 Ma láttam egy SW mémet és erről eszembe jutott valami,az a süket robot volt rajta aki a maszóka sorozatban van.
Valamikor talán a 90-es években volt egy SW képregény sorozat,de nem emlékszem már a címére.
Erről a hüyle robotról jutott eszembe,abban is robotok voltak,droidok neveltek fel egy gyereket egy rejtett Jedi föld alatti városban,aki ha jól emlékszem azt hitte hogy ő Kenobi titkolt gyereke,de végül kiderül hogy Palpatine gyereke.
Nem tudjátok véletlen mi volt a sorozat címe?
Tudom hogy Han Leia Luke de még Lando is benne volt.
De már csak arra emlékszem hogy Han és Leia valami Bespini lebegő házban laktak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.24. 18:48:15 -
gunji #60452 Jövő szerdára írják a v7.7-es kieg érkeztét. -
gunji #60451 Hát igen. De itthon is próbálkoznak vele a színészek, több-kevesebb, de inkább kevesebb sikerrel. -
pajer_csaba #60450 "Ott azért erősebb a szakszervezet, mint nálunk. " - az azért egy nem túl nehéz mutatvány, valljuk be... -
gunji #60449 Külföldi források azt írják, hogy azért, mert nem tájékoztatták a szakszervezetet és nem tárgyaltak velük az AI használata miatt (=pénz). Ott azért erősebb a szakszervezet, mint nálunk. -
Plata #60448 Csak hogy Darth Védör eredeti hangjának a leszármazottai bele egyeztek abba hogy AI-al használják a hangját. -
gunji #60447 Reggel olvastam, hogy épp áll a bál megint a szinkronszínész szakszervezet vs AI-generált hang témában, mert az Epic megsértve egy korábbi megállapodást AI-hangot tett be az egyik játékába (épp Darth Vadernek). Ez annyira nem jó hír a sztrájk szempontjából, de jól mutatja, hogy előbb-utóbb (inkább előbb) ezt is rendezni kell - itthon is. -
Plata #60446 -
Plata #60445 WoW-ban alapból benne volt a pici faj.
Gnome volt az egyik alap faj meg a törpe.
Bár a törpe nagyobb kicsit.
WoW-ban van értelme a faji képességeknek.
Sw ToR-ban nem sok hasznát látom.
Bár a WoW-ban is egyszerűsítettek sok mindent,például van ami el is tűnt,a törpének alap faji képessége volt hogy a kincs keresés.
Az már nincs meg mert elvették,de attól még az övé az egyik legmenőbb képesség ma is.
A jelenlegi kiegben is nagyon jó,bár lehet bugos volt,de nem olyan rég egy raiden le szedtem simán azt a szart amit a boss rányomott az egész csapatra.
De STO-ban is lehet törpe karit gyártani,nagyon régen amikor még elég aktív flotta élet volt csináltam egy pici pakled karit,azt hiszem az a faja.
Olyan kicsire csináltam hogy a flotta bázison a virágcserépben elfért. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.20. 12:19:40 -
Persze, bar a tippelo jatekokban a legjobb a szabadsag, igy tippelhetnek akar protokoll droidot is, mint uj "fajt, de maradok a Lasannal. Pont egy ev mulva jon a mando&grog(u), trailere mar kiszivargott a conrol. Mire az swtorban a megmaradt par fejleszto osszehozza az uj fajt, ami "early work" statusszal volt gunji idezeteben, addig ossze is erhet a ket idovonal :)
De, mondom, ez csak tipp, az alapjan, hogy a kapcsolt arukat szereti a Disney.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.20. 11:41:29 -
pajer_csaba #60443 Jó, de az egy Star Trek játék, ez meg Star Wars. A Jem'Hadarnak lore szerint sincs női verziója, a gorn egy hüllő faj, külsőleg megkülönböztethetetlenek egymástól, a nauszikai nőket meg sosem mutatták még be, de vannak.
"Ugnauth szerintem mókás lenne,de porg hogy a fenébe?
Az irtó pici." - nyilván túloztam.
"Az a vicces kis törpe szerelő a mandalóri sorozatból meg az egyik utolsó SW filmből szintén érdekes lenne,de tudom hogy lehetetlen,mert kb 30-40 centis." - ahogy mondani szokás, nem a méret a lényeg. Nem vagyok programozó, de szerintem oka van annak, hogy a legtöbb karakteralkotós játék karakter-elemei csereszabatosak. Más méretű fajokkal ez túl sok meló lenne kb a nagy semmiért (lásd amit a nautolánokról írtam).
Tudom, tudom, a minden IS WOW-ban van feleakkora játszható karakter mint a többi, de azért mert az a játék a megoldásaiban egy igénytelen kövület (ezért is olyan a grafikája, amilyen, viszont ugyan ezen okból iszonyú strapabíró bővítés és patchelés terén, szemben pl a népi sporttá vált SWTOR-os bughuntokkal), az SWTOR és az STO sokkal későbbi fejlesztés, teljesen más engine-t használnak, amiknek teljesen más limitjeik és lehetőségeik vannak. Erre szoktam viccesen utalni azzal, mikor azt írom, hogy biztos azért töröltek ki vmit a játékból az aktuális updatenél, mert elfogyott a hely a txt fájlban. -
pajer_csaba #60442 Oké, de a Mandalorian sorozat már kijött, a film meg még nem. Ahogy a Buddha mondta: Induljunk ki abból, ami van. :D -
Plata #60441 Őszintén szólva ha valami érdekes faj lenne ami új egyedibb játékstílust is adna akkor marhára nem bánnám ha nincs női nem.
Vagy ha mondjuk nagyon jó faji képessége van.
Star Trek Online-ban is van több olyan faj ahol nincs női nem.
Ott a gorn vagy nauszi.
Sőt a a lekvároknál sincs.
Egyik lekvár fajnak sincs női változata.
Még is van négy darab Jem Hadar Vanguard karakterem.
Tény hogy azok a fajok a kedvenceim inkább aminek a női változata csinos.
De például szerintem van olyan faj aminél a női változat most is ó borzalom. :D
Ugnauth szerintem mókás lenne,de porg hogy a fenébe?
Az irtó pici.
Az a vicces kis törpe szerelő a mandalóri sorozatból meg az egyik utolsó SW filmből szintén érdekes lenne,de tudom hogy lehetetlen,mert kb 30-40 centis.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.20. 10:25:35 -
Igen, de a Mando filmben fo/kiemelt szerepet kap, ha minden igaz, ahhoz lehet igazitani az uj faj premierjet a jatekban. En legalabbis erre tippelek. -
pajer_csaba #60439 A pantorai-shakai-zeltron fajoknak nincs értelmük, mert kb benne vannak a játékban: chiss-human-sith pureblood. Mivel a játékban nincsenek külön faj-specifikus történetek (eltekintve egy-két conversationban elrejtett felületes utalástól), semmit nem tennének hozzá a játékhoz.
A changian-ban volna fantázia, bár hasonló agancsos jószágnak ott vannak a togruták. A ródiaiakat kb mindenki utálja és nagyjából felesleges velük a vesződség, mert annyira kevés dolgot lehetne rajtuk állítani a customizationban.
A trandoshan-ithoriai-weequay: nincs nőstény (píszín fogalmazva: a nemi dimorfizmus a nullával egyenlő).
Merchandice-fajok (orotlán, ewok, porg, wookie, ugnauth, stb...): ezt már had' ne kelljen magyarázni, annyira egyértelmű, hogy miért nem.
A nautolánok tündöklése és bukása elég jól megmutatta, hogy mennyire érdemes side-kick fajokat játszhatóvá tenni az SWTOR-ban. Csak addig szaladgált 14 589 db, roppant fantáziadús "Kitt Fister" a Fleeten, amíg mindenki kilockolta a fajt, azóta egy kezemen meg tudom számolni, hány aktív játékos nautolán karival találkoztam.
*fun fact amúgy, hogy mindenki olyan nautolán kinézetet várt, mint ami az npc-nautolánoknak is van, merthogy azok nagyon hasonlítottak az eredeti filmes karakterekre. Ehhez képest kaptuk a turcsi orrú, MIB-babyket. Szóval nem biztos, hogy akkora lenne az öröm, ha a rajongott faj bekerülne.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2025.05.20. 02:01:50 -
pajer_csaba #60438 "Lasat". Ahogy gunji írta, a The mandalorian 3. évadában feltűnt pár pillanatra. -
pajer_csaba #60437 *Revan mentioned*
KOTOR fans: "KOTOR film-remake-sorozat-kérpegény-istennyila jön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Az a biztos, ami már kijött. Kár találgatni.
A Disney most kínlódik, szenved, nyűglődik, hogy a fszt csináljon, mert nem ismerheti be, hogy ez a "kánon" egy rakás szr, miközben minden működőképes dolog az vagy 1., a leköpködött "Legends"-ből lett átcsempészve (és ennek a Disney jól fizetett youtuberei tátott szájjal örülnek, mintha nem ők is ugyan úgy köpködték volna a Legendset, mint kényszerből, a "nyomik" kedvéért kegyelemből meghagyott badarságot, amint a Disney kitalálta, hogy stronózza az EU-t...); 2., vagy olyan alkotás, amiben teljes alkotói szabadságot adtak a készítő stábnak, ennélfogva teljesen és szisztematikusan hiányoznak belőlük a manapság oly fontos társadalmi agendák. Szr ügy.
Szóval nyugodtan várjuk ki a végét. Mióta kijött a KOTOR II, szinte minden évben jött egy hír, hogy most már aztán tényleg mindjárt megfilmesítik. Aztán meg nem. -
Plata #60436 Az előbb láttam egy érdekes hírt,az Andor második évadában a rakata birodalomról volt szó és a csillagkohó is kánon lett,de az egyik részben van egy gungan koponya amibe egy szimbólum van vésve,ez a Revan sith birodalmának a jele.
Ebből a sok teóriagyártó azt szűrte le hogy vagy a Kotor remake jön vagy egy KOTOR sorozat vagy film. -
Plata #60435 Én örülnék új fajnak,de őszintén szólva egy új kari nagyon fárasztó. :D
Vagy 500 óra sztori.
Csinálhatnának már valami új játszható class-t.
Bár tudom az nem lesz,mert az iszonyú sok meló lenne.
Viszont ha lesz olyan új faj ami érdekel,akkor lehet hogy veszek boostert.
Legalább nem nulláról kell kezdeni.
Off:Fred volna egy nem Sw Tor kérdésem,tudsz valami dili szettet ESO-ban ami erősíti vagy passzol Warden fagyos skilljeihez?
Legjobb az lenne ha lenne olyan mókás szett mint a Sacred-ben,ha megvolt az összes része esett a hó a játékban. XD
De tudom ilyen biztos nincs,megnéztem már wikit is,de talán valamit kihagytam,te biztos ismered az összeset.
Három olyan van ami azt hiszem vicces lenne.
12
Na a harmadik nevét elfelejtettem. XD
Csak xp-t akarok vele farmolni nem keményen instázni.