60834
-
Plata #60554 Jobban teszed ha nem kerülsz a karim szeme elé,különben lézerkardal foglak szaporítani. XD
Miattad újra tolom a seasont.
-
Plata #60553 WoW,tényleg 20 csiga?
Nekem 792 megát ír.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.19. 21:44:53 -
gunji #60551 20G-t tölt le [csodálkozó smiley]
Szerk: Igen, ma.
Az Esseles a videók nélkül is hosszú. De legalább kedvelem, mert anno sokat próbálkoztam még az első 50-es karakteremmel szólózni. (Sikeresen.)
A flashpointok activity finderesek.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.08.19. 21:27:48 -
Plata #60551 Már ma kezdődik?
Esseles jó.
Az új rendszer még skippeli a sok vakerát.
Csak futunk és rúgunk.
Még lootolunk.
Ha nem agyhalott a vannak Esseles akkor egész szórakoztató.
Na persze ha öt percig olvas minden sort akkor már nem. -
gunji #60550 Hát... az ember úgy is fogja csinálni, úgyhogy mindegy mit adnak. Az új hajszíneket viszont várom, meg kíváncsi leszek, hogy mennyit kavartak a season-ös küldetésekkel, mit alkotnak majd a flashpointokkal. A korábbi dvl-bossokat vagy uprisingot még hamar le lehetett nyomni, de ha betesznek mondjuk három Esselest... :D Este kiderül :) -
Plata #60549 Steamen néztem az új seasonról a képeket,nem valami jó a felhozatal.
A mountok nagyon nem jönnek be,de a fegyverek sem igazán csábítóak. -
gunji #60548 Utolsó nap megnéztem a kaszinót egy kicsit, s mintha változott volna: a korábbi években lehetett nyerni egy kék csippel 50 zöldet, vagy egy lilával 50 kéket. Ez most nem volt (lehet, hogy csak nekem vagy esetleg kiszedték, már nem emlékszek).
Ami jó volt: ~20 lila csipből esett 6 nyeremény (inkább petek) meg pár certificate. Ami rossz: 50 kékből nem esett semmi, 50 zöldből is csak 4-5 kék (pár certificate-e kívül). A zöld-kék része uncsi volt (nekem), mert így elég rossz a ratio, nagyon kicsi eséllyel lehet lila csipet nyerni. Ezt növelni kéne, hogy több lila essen, hogy legyen értelme félkarú rablózni. De lehetne plusz jutalmakat is betenni a zöld és kék csipekre. -
gunji #60547 Kedden jön az új kieg: v7.7.1 -
gunji #60546 Változott valami a security key kezelésében? Megint ötödszörre engedett csak be. De általában ahogy vált a kulcs, azt most kb. másfél másodpercig fogadja el, utána már csak a következőt (most kétszer azt se). Értem, hogy biztonság, csak nem kéne túlzásba vinni, szvsz. -
gunji #60545 Hibás volt a recapos reddit link: https://old.reddit.com/r/swtor/comments/1mdfcpx/swtor_771_livestream_recap/
Van egy Swtorista-link: https://swtorista.com/articles/what-to-expect-in-update-7-7-1-in-swtor-august-2025/#Story, csak keveri a 7.7.1 és a 7.8.1-es patcheket, így kissé elvesztettem a fonalat nála.
A legfontosabb, hogy augusztus 13-ig egy órás twitch-nézéssel kapunk egy Coruscant-os festményt. :) -
gunji #60544 Nem tudom, mikor kezdődik, gondolom a kaszinó után valamikor, esetleg szeptember elején. Előbb-utóbb biztos lesz egy jobb leírás, de addig én a kengurukon röhögök: https://www.reddit.com/r/swtor/comments/1mdl0p8/these_damn_tauntauns_dont_ef_around_bro/ :D -
Plata #60543 Ma melóban próbáltam megnézni a videót,de nem nagyon ment,bár pár dolog tetszett benne,látom vannak klassz dolgok,mint például a F2P playereknek is jobb lesz,jó nem vagyok F2P,de örülök neki.
Nyilván több játékos lesz.
Láttam jön a season 9,ami már megint jó,de épp most mondtam le az előfizum,hiába még arra sincs időm hogy timewalkingezzek a wow-ban,mert vagy istentelenül fáradt vagyok vagy fáradt is meg időm sincs.
Azt nem láttam a season mikor jön,mert annyira nem tudtam végignézni.
Mellesleg nincs valahol egy oldal ahol simán le vannak írva az újdonságok? -
gunji #60542 Míg mi odaát Risát búcsúztattuk, itten livestream vala: recap cikk klikk
Kiemelendő, hogy a security key-s 100 CC nem fog járni inaktív acc után: havonta egyszer be kell lépni. (Az feltűnt, hogy birizgálják, mert mostanában a számsort váltás után 2-3 másodperccel már nem fogadja el.) -
Plata #60541 Lehet,az alacsony szinteket pénzért lehet,azt hiszem egy szint 250 ezer lóvé,az utolsó öt szint csak CC-ért lehet.
Egy szint 100 cc.De nekem kedden csak három hiányzott,ha lett volna türelmem akkor holnap már csak egy,de nem volt. :D -
gunji #60540 Itt is lehet unlockolni is lehet? Nekem az első évadból hiányzott jópár szint és így valamelyik gear nem teljes.
Nekem ebben most meglett minden, csak a maradék cuccot kéne még kivenni, főleg azokat a tokeneket, amiből csak 15 lehet. Végül a 250 killes achievementet is sikerült kifarmolni. -
Plata #60539 Én 300 CC-ért unlockoltam a hiányzó három szintet seasonban és befejeztem.
Az achik nem lesznek meg a 100 szint majdnem meg lett.Tegnap meglett a heti összes küldi és még három szint kimaradt,bár a napi bejelentkezéssel meg lett volna majdnem,de inkább kiváltottam Cc-ből. -
gunji #60538 Így is lett, mindegyik dvl-boss elérhető. Utolsó hét! -
gunji #60537 Ingame chaten azt írják, hogy jövő héten, ami az utolsó hét lesz az aktuális GS-ben, mindegyik dvl-boss aktív lesz. Így akinek kimaradt valamelyik, még pótolható lesz, remélhetőleg. -
gunji #60536 Nekem is szoktak érdekes helyre mászni, de jobban zavar, hogy megint rám akaszkodtak ketten, hogy menjünk küldizni :) Eh :) -
Plata #60535 Csak az én macskám ilyen őrült,vagy nálatok is ilyeneket csinál?
-
Plata #60534 Igen. -
gunji #60533 Visszaléptem, azt hiszem ehhez online-nak kell lenni. -
Plata #60532 Nekem már megvan.
Most tudok felmenni csak úgyhogy felveszem a karid mindjárt. -
gunji #60531 Akit érdekel: ma féláron adják CC-ért a HK-55: Shroud of Memory plusz-küldetést (ZO-OM), így biztos lesz a GTN-en is,
A kaszinó csipek (tokenek - mindegy) tapasztalat alapján nem automatikusan konvertálódnak át acc-widera, hanem be kell lépni mindegyik karakterre, ahol volt csip, hogy ez megtörténjen. (Furcsálltam, hogy túl kevés zöld csipem lett.) -
gunji #60530 Sikerült e két hiányzó encountert is megoldani.
- Az Ugnaught Engineering-nél a resetelés nem bug, hanem feature. Két fázisra bonthatjuk az encountert: az elsőben a két ugnaught mérnököt kell védeni. A droidjuk hadd császkáljon és pusztuljon meg, ilyenkor kerül vissza a két ugnaught mérnökhöz és tudják javítani, s így növekszik nekünk a reparing százaléka. S míg nem érte el a 100%-ot, addig ne maradjunk a két mérnöknél és védjük őket a birodalmiaktól. Ha elértünk a 100%-ot, akkor a szöveg átvált 'accompany Uggernauth 0/25'-re. Na ekkor kövessük és öljük le azokat az npc-ket, akikhez ő odamegy. És 25 kill után kész az encounter. (Ki találta ki ezt?)
- Az Understaffed-nál ha sok idő van, csak akkor kezdjük: skippelhetjük Paxtont. Ekkor keressük meg kinn az egyik asztalt, ami felett egy nagy zöld (esetleg sárga) nyíl villog, rohanjunk oda, klikkeljünk a megjelenő zöld poharas skill-ikonra. Rohanjunk vissza a bárpulthoz és nyomogassuk a világító üvegek, míg meg nem jelenik egy tálca és két pohár. Rohanjunk vissza az asztalhoz és tegyük le a poharakat a kis zöld nyilakhoz. Várjuk meg, míg eltűnik a két pohár (elveszik a vendégek), majd üresen visszateszik, ekkor kattintsunk rájuk és kész az első harmad. Ugyanezt még kétszer kell megcsinálni, mielőtt 3 türelmetlen vendég miatt véget nem érne (resetlődne) az encounter. (Ezt is ki találta ki?)
Így olvasva biztos bonyolultabb, ki kell próbálni. Remélem nem írtam semmit rosszul. :) -
Plata #60529 Hmm,akkor majd bedugjuk egy hétre a midi klorián tartályba. xd
Hátha.
Ha az én trooperemből lett erőérzékeny akkor a tiedből mért ne.
Legalább is a kotet vagy kotfe sztoriban szegény troperrel vele van az erő,amitől én meg erősen szétröhögtem magam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.07.10. 09:44:01 -
gunji #60528 Hibásnak látszik az adatbázis, az oldal kódja lehet bugos.
Az nem baj, ha nem jedi, hanem trooper/vanguard? :) -
Plata #60526 Az utolsót én sem látom,az ez előttit. :D
Ma ha felmegyek majd beinvelem.
Valakit már egyszer megkértem segítsen be invelni karit klánba,csak nem emlékszem már kit. :D
Pocsék a memóriám.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy két éve még próbáűltam tolni ezerrel a klánt,de egyedül nem olyan túl könnyű,hosszú idő után unalmas is.
-
Plata #60526 Mert azokat melóból írtam talán. XD -
gunji #60523 Nem látszik a legutóbbi két hozzászólásod asztali gépen, csak telefonon. :(
Köztársasági oldalon? Itt az egyik karakterem, most ezt húzom (részben): TEOFIL a neve. -
Plata #60524 Gunji az egyik kis karaktereddel még is beléphetnél abba a guildba amibe én vagyok. A kiskarikat végre behívná valaki. -
Plata #60523 Azt már nyertem.
Valamelyik évben.
Inkább ne ilyen szivárványszinű cuccok legyenek.
Csak steamen láttam, de borzadály volt a kinézetük. -
gunji #60522 Igen, kéne már egy extra companion megint :) -
Plata #60521 Én seasont akartam tolni,a kaszinó event nem izgat,mindig randa dolgok vannak betéve nyereménynek. -
pajer_csaba #60520 Lol, három pörgetésből kiesett a High Roller Armor Set, és mindháromból vissza is nyertem a tokent is. :D -
gunji #60519 Bugos a kaszinó event. A tokeneket átalakították acc-widera, de nem sikerült és az új törli a tavalyiakat. Ezt javítják (egy óra kb.) -
Plata #60518 Mi a fenéért nincs szerver? -
Plata #60517 Ma egész jó jött seasonból.
Kicsit későn kezdtem,de szerintem be tudom fejezni időben.
-
gunji #60516 Hát hogy Coruscant-ra milyen idióta vagy bugos encountereket tettek be, hogy sose lehessen megcsinálni őket: pl. Understaffed és az Ugnaught Engineering, mindig resetelődik :/ -
Plata #60515 Grand moff Killran arca az átvezető videóban néha hibás?