Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyugtatót? nem kell. hülyére röhögöm magam ezeken a szefósokon😄

Ozzyehh
Nézd el.. biztos csak német szótára van <#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Torzonborz
és ez még csak béta. mondtam én hogy éles indulás után vagy nem kell majd topikot olvasni vagy nyugtatót készítsétek be 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

most is. a WEEKEND szó magyarul hétköznapot jelent.

A te példa nélküli értelmi képességeidhez is csak gratulálni tudok.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Gratulálok 😄

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

csokicsiga
jólvanna, azthittem valami gáz van a kliensel.

\"Hess innen troll.\"

ti figyuzzatok, hétvégén kaptam béta kulcsot, csak hétvégén tudom kipróbálni, vagy akár most is?

be kéne. csak viccbõl hívják béta HÉTVÉGÉNEK. valóságban csak hétköznap játszható. omg

Azon gondolkodom egy sorcererhez milyen szakma kombináció jönne be?
Archaeology gyüjtõ szakma
Artifice, Synthweaver, közül szimpibb a artefice
Missionból Treasure Hunting talán?
csokicsiga
Nekem a játék mappám 18,5 gbt .
Ha elinditom a launchert, kéri, ugye az emilt, passt, utánna egy biztonsági kérdésre a választ, ez megis van.
De utánna semmi, csak az exitre nyomhatok, a play szürke.
Ilyenkor mi van, hiba van, vagy bétába majd beenged?

\"Hess innen troll.\"

Köszi amúgy a tényleges segítséget. Marad a telefon akkor ha lesz hangulatom bíbelõdni vele.

Nem ez a probléma, hanem hogy nem fogadja el az amúgy beállított válaszokat, de visszakérdeznék:
Szerinted mondjuk egy 2 hónapon belül szükséges, részünkre nyújtott szolgáltatáshoz (decemberi launch) kapcsolódó tennivaló esetén diszkriminálnak bárkit, aki nem aznap csinálja meg, hanem 2 hét múlva?

Jeffjohnson
Tudod-e, hogy ezzel nem segítettél sokkal közelebb jutni a leendõ main karimhoz 😊. Szinte minden játékban healer voltam és szinte mindig rosszul választottam a healerek közül <#idiota> viszont ez a hétvége is baromi kevés lesz ahhoz, hogy jól válasszak. Meg az is biztos, hogy full heal talenttel itt is szopás lesz fejlõdni tehát majd csak max szinten tudom meg, hogy jól választottam-e.

Rubint
Miért? Lehetsz Kopfgeldjäger is. 😄

Ozzyehh
Egyébként én úgy emlékszem, hogy a password resetrõl volt csak szó 2-3 hete... nem emlékszem sec kvescsönökkel kapcsolatosra...

Jabar
Szerencsére nekem mûködik mind az oldal mind a launcher-be való belépés és most valamelyik nap csináltam meg a biztonsági kérdéseket.
Írjátok itt többen hogy már rég szóltak hogy ezt meg kell csinálni, nos, én egy ilyen emailt sem kaptam, még szerencse hogy idõben megcsináltam ettõl függetlenül. (swtor.hu-t meg nem olvasok, elég nekem ez a fórum :p)

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ozzyehh
Igen én is akkor adtam meg.... nem tudom mi lehet talán tényleg velünk van az erõ<#idiota><#taps>

gerey
Szintén hétfõn kellett megadnom a kérdést/választ és minden ment.

Svenhassel
Szerintem mindenkinek mûködik aki hétfõn csinálta. Tegnap kezdõdtek az igazi problémák...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ozzyehh
Nem reseteltem.... meg se voltak adva .. elõször nem engedett be a launcher mert írta hogy nincsenek kitöltve kitöltöttem és ment gond nélkül és egyszer nem volt olyan hogy rosszat dobott volna fel vagy a választ nem fogadta volna el...

Omlás
<#eljen> Most, hogy feloldották az NDA-t legalább van néznivaló 😄 bár ezzel együtt arányosan csökkent a színvonal is 😞

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ja, hogy te le tudtad resetelni a security questionöket?😄D

Nem is vagy földi halandó...<#ejnye1>

Tomb of Freedon Nadd

Svenhassel
Achtung Német nyelv! Borzalom! 😄
Star Wars németül... rémálom.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ozzyehh
😄 Fasza<#eljen>

gerey
Nem baj nekem így jó. <#nevetes1><#hehe>

BoneDragon
Preorder color kristály:

Ozzyehh
Nem csak te.. én is az vagyok 😄

Ozzyehh
Nem értem.. én most a Hétfõn töltöttem ki a security qvescsönöket és nincs semmi problémó, azokat dobja föl és minden válasz jó...

A security answer-ekben ne legyen ékezet. Nekem se fogadta el elõször de aztán jó lett, amikor csak angol betûket használtam. Csak egy tipp lehet másnak nem ez a baja. Üdv
Na sikerült 😄
Omlás
<#violent><#mf1><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

😄 ez kész😄

Tudtok segíteni ? Leszedtem a kliens próbálok bejelentkezni, és tudom az adataim, de nem enged be ! Security kódot nem írok be, mert Optinal van írva, és nem is tudom, hogy mi az !
gerey
Most én vagyok a szemét, ha hétfõn minden gond nélkül letöltöttem, jött max sebességgel és azóta bármikor próbálok belépni a launcherbe az engedi minden gond nélkül?? Meg az oldalra is, ha éppen megy? <#pias><#vigyor4>

Omlás
A másik fele a dolognak ha nem fogadja el az amúgy jó válaszokat :]

Mondjuk tényleg inkább most legyen ezzel probléma és oldják meg Dec 15-20-ig mint akkor legyen ilyen gond...

Csak azért tényleg reagálhatnának valami auto noreply-s emailt, hogy egyeltalán megkapták a mailt, mert én már azon se lepõdnék meg ha le lenne halva a hibajelentéseket feldolgozó rendszer is <#idiota>...

Kb 2-3 hete kellett megadni a security questionöket és a válaszokat, kb ezer helyen írták, meg két emailt is küldtek róla, ha nem 3-at. Aki nem tette meg akkor, azzal most mit lehet csinálni?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Erre a kérdésre egyelõre az a válasz, hogy:
Security question resetet csak telefonon lehet kérni, angol telefonszámot kell hívni hozzá...
Omlás
Nincs béta hozzáférésem... A 2. accot 21-én regeltem, és azon keresztül is írtam a supportnak... Sõt még ki is emeltem, hogy miért van két accom...

Szóval ebbe inkább ne menjünk akkor bele szerintem ;].

Futott-e bele vki security question-ös problémákba?
Tegnap este próbáltam volna belõni ezekre a válaszokat, igenám, de az oldal jellemzõen minden próbálkozás után "lehalt", visszára mindig megváltoztatta a kérdéseket, majd miután sokadjára sikerült, se az account managerben, se az elindított kliensben nem fogadta el a válaszokat.
Vkinek vmi ötlet? Írtam a supportnak, de a realitás talaján maradva nem számítok semmilyen válaszra.

És BW meg sem kérdezi:

Kedves uram. A játék egy hónap múlva indul. Miért van önnek már 2 accountja? Csak nem csalni próbált a beta bekerüléssel? Ájj na mindegy, ha maga már ilyen trükkös fiú, rögtön megoldjuk a problémáját!

BoneDragon
Nem kell ennyire parázni. Még van 2 teljes nap béta hétvége indulásáig. Majd ha péntek este is ilyen probléma lesz akkor lehet parázni, de így felesleges szét spammolni a fórumot.

nem tudom most néztem az swtor.com-ot és simán be engedett.
Omlás
Azért hozzátenném, nem a "hétvégi béta õrület" érdekel. Az idegesít, hogy a preorderes accomhoz nem tudok hozzáférni a másik accom pedig mûködik.... És nem az én hibám... De még egy "feldolgozás alatt..." válasz emailre sem méltatnak, telefonon meg nem jutottam dülõre a supportos figurával 😞.

Braikingboss
Nekem már hétfõn reggel is kért biztonsági kérdést swtor.com-on is.

Don Kartács :)

Sajnos vannak olyanok, akik mindezt megcsinálták, beírják a launcherbe a biztonsági kérdésre a helyes választ és...
nem fogadja el.

Most, hogy már az swtor.com is kér biztonsági kérdést, még érdekesebb lesz ez a hiba.
hmm en be vagyok jelentkezve launcherbe, azt hiszem mar nem is fogok kijelentkezni az a biztos 😛

May the force serve you well!

Szerintem kb 1 millió embernek van ilyen és hasonló problémája. Ha már írtál 2 levelet, minek írsz még, hogy még kevésbé tudjanak vele foglalkozni?
Mivel sokaknak kb ugyanaz, remélhetõleg 1-2 napon belül csinálnak valamit, ami mindenkinek reseteli a passwordjét, vagy megoldja a problémát, akármi. Ha meg nem tudnak ilyet, akkor egyesével se nagyon fognak tudni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

hello aki nem tud belépni a telepítõbe ugye kér egy fh nevet és jelszót . Oda be kell írni az swtor.com-os email címedet amivel regiztél plusz a jelszavadat. utána log in. Ezek után nem fog még be engedni hanem ki ír pirossal egy üzit és linket katt rá ez továb dob az swtor.com-ra ott bejelentkezel. Ezútán egyból be ad egy olyan oldalt ahol 5 db bizonsági kérdést kell megadni pl: Mi a kedvenc állatod neve. Mikor mind az öt be van állítva akkor ok gombra kell nyomni. Vissza mész a lancherba beírod újra email cím + jelszó login gomb majd válaszólsz az egyik biztonsági kérdésre amit megadtál random választ az ötbõl majd úgyhogy jegyezd meg õket. Ezútán ok és már tölti is a tutit mint nálam 😊

Azt kihagytad, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
menj oda apádhoz térdenállva, öleld át a lábát, és mondd neki: "Könyörgöm, lõõõjjjéééél tarkóóóón!!"