Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Omlás
Ehh,

Kétszer ott jelentettem le a problémámat... semmi reakció... Azt hiszem más hangnemet kell nekem is választanom....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Braikingboss
Én már tudok játszani hétfõ óta. van egy módszer amivel ki lehet küszöbölni a rendszert és tolhatják már sokan. nem akarom egybõl kiírni a további itt látható:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állj fejre, tapsolj 5db-ot fütyülj 5 percig majd ugrálj 1 lábon. Azután jelentkezz be a launcherbe és megy is a game <#idiota>

Don Kartács :)

a.carkey
Ja, és persze az, hogy a szövegben panaszkodtam, hogy nem ez a preorderes accom, hogy néz ez ki, meg 8 év swg alatt nem volt gondom a supporttal, de ez eddig a tornál jijj meg jujjjjj, stb. Vissza is írtak. Szerintem az accountos problémákat leszarják.

A medve nem játék.

a.carkey
Semmi extra. Support: email, név (a toros), és a hibának pedig a preordert irtam, nem az accountot. Ennyi. 😊

Jött a levél, reseteltem a passwordöm, már csak a launchebe nem tudok belépni, a swtor.comra igen.

A medve nem játék.

Omlás
Melyik címre írtál ? Küld már el plz én írtam 2 különbözõre eddig de semmi válasz 😞

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sorcinak van talán a legjobb goruphealje, 12 seces CD-vel, egy 8 méter sugarú (átmérõjû?) körön belül mindenkire hat, és nem a sorcihoz képest, hanem egy adott ponthoz képest, ahova castolja. De ez 31 pontos képesség, a heal fa tetején.
Operative-nak egy HOT-ja van, szintén a fa tetején, 5 emberre hat maga köré, 8 méteres körzetben.
Mercenarynek egy AOE healje van, ami kb úgy mûxik, mint a sorcié, de csak 3 emberre hat, gondolom kisebbet healel, viszont 6 sec a CD-je. Ez a heal fa közepén van, tehát könnyebb kispeccelni.

A single healeket nem néztem át, de gondolom mindegyiknek van a szokásos spammelhetõ single HoT, valami instant heal, valami 1 sec cast time-os közepes heal, meg 2-3 sec cast time-os nagy heal, mint a szokásos MMO-kban. De a lényeg, hogy itt nem abból fog állni a heal, hogy groupheal -> groupheal -> groupheal -> single heal -> groupheal.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

a.carkey
Ahogy a preordereseknek írtam, válaszoltak, resetelhettem a jelszavam, és még az swtoron is be tudok lépni. A launcher viszont továbbra se enged be. 😄

Megpróbálom laptopról. 😊

A medve nem játék.

vajon hány olyan kérdés lesz még, hogy a HÉTVÉGI teszten már most lehet-e játszani és miért nem?😄

Anthrax
Engem az érdekel,hogy milyen fejlõdni healerként, könnyû,hogy a comp kap sebzést és hp-t a healer gearbõl ?

Jeffjohnson
Okés. Egyébként mi az alapvetõ különbség a 3 healer között? Melyik miben jobb?

más: ha a 3 healer dps ágát nézzük akkor melyiknek van több cc-je illetve azt láttam, hogy az agent sniperként viselkedik hosszú cast time és gondolom emiatt nagy sebzés arra az 1-2 skillre ....ez mondjuk szimpatikus de a többinél is van ilyen mert ahogy én látom a BH a cc király agent az jó a nagy "alpha strike"-ban (1 nagy sebzés) viszont a sorc-ról semmit sem tudok azon kívül, hogy van bubija.

a.carkey
Két gyerek mellett már nem tudok kockulni még úgy sem, hogy azért tudom úgy irányítani a napom, hogy idõben jól járjak. Ha nem tudok majd belépni akkor, amikor lenne idõm, és félórákat kell várni, akkor ebbõl nem lesz 8 év, mint az SWG-bõl ...

A medve nem játék.

shaba23
nekem ma egy launcher update és 3 különbözõ error után sikerült eljutnom addig, hogy megnézhessem akar-e ma tölteni valamit😊 Ez most még vicces, de ha élesben történik, akkor bosszantó lesz....fõleg, ha fél óra szenvedés után elindul és ki lesz írva, hogy queue....
N1ggA
Kezdésnek itt van Blizz, aki egy jawa tank 😄

Spread De Love!

Omlás
Proxy-s megoldással próbálkoztam VPN-el még nem akkor ez lesz a következõ 😄 1 próbát megér <#hehe>

j0nNyKa
az továbbra is állat, de az operative healnek vannak olyan részei, amiben ráver a sorcra

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
Hát ez az, hogy még az sem jön, lassan 2 napja semmi reakció <#idiota><#eljen>

Összesen 4 különbözõ gépen próbáltam launchertbe történõ belépést weboldalra történõ belépést... Mindenhol ugyan az van. <#idiota> Itt én már nem tudok szerintem mit csinálni... "Meg tettem mindent amit kõõõ" XD

Olvastam egy érdekes hozzászólást béta fórumon, remélem segít a biztonsági kérdéseseknek:
Srácot a szerinte jó válasszal nem engedte be, egy VPN programmal (asszem ez fizetõs?) amerikai IP címet csinált magának, és ott már semmi gondja nem volt.
Aztán amikor kilépett a VPN-bõl és újra próbálta saját IP-vel, akkor megint nem ment.
Torzonborz
vmi ticket id-t státusszal együtt illene kapnod . szerintem.

egyébként vmi szar is lehet a levesben. tegnap Since átküldte user/pass-t amivel nem tud belépni launcherba. érdekes nálam egybõl jön a sec. question. míg Õt kapásból lepattintja. na ilyenkor mi van ? ez nem user error.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Omlás
Üdv a klubban, foglalj helyet bonts egy sört <#pias> <#hehe>

Omlás
Már 2 napja is kérte azért nem tudok belépni...<#idiota>

Agamemnon: Na ez is igaz <#hehe><#email>

j0nNyKa: A supportnak nem szokása jelzés értzékü mailt küldeni, hogy "Te hülye gyerek megkaptuk a leveled majd foglalkozunk vele ha lesz rá idõnk.." ? <#idiota>

a.carkey
Az a gondom, hogy reseteltem a jelszavam, hátha eza gond, erre nem változtatta meg, mert rossz volt a szerver. Most már belépni sem tudok, sõt:

"LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. Click here for more information."

😊

Szóval, most már az accomat se érem el. Kénytelen voltam a preorderes részlegnek is írni egy ticketet, mert ezen volt a preorder kódom.

De ahogy egy klasszikus mondta:

-All major theme parks have had delays. When they opened Disneyland in 1956, nothing worked!
-But, John. If the Pirates of the Caribbean breaks down, the pirates don't eat the tourists.

Na legalább ez még nem történt meg. 😊

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Múltkor még a sorcira mondtátok azt, hogy állat 😄.

j0nNyKa
32-es most a healer opearive-om, és álllllllat!

ilyen last minute mentésekre egyértelmûen a legjobb, 0 energybõl 0 cd-vel spamolja a mentõ spellt

Jeffjohnson
Jó ez a bemutató! Igazi SW feeling megvan csak még nem tudom milyen karit válasszak a 3 healer közül. Mert ez alapján az Agent is tetszik. viszont gondolom ha a másik 2-t megnézném a story ott is bejönne. Nehéz lesz ez alatt a rövid hétvége alatt eldönteni.

Agamemnon
Így van, szerintem is még rosszabb lesz itt a helyzet, max annyi lesz a különbség, hogy a törzsgárda kevesebbet néz vissza, mert online lesz 😊

Ozzyehh
Azért azt tegyük hozáá, hogy nem tudhatod mi lehet.... közel 2 millió emberrõl van szó.. és biztos nem szarnak le mert fontos vagy nekik mint mindenki más, márpedig fontos vagy, mert te vagy az aki fizetni fogsz...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

a.carkey
A cs elég gyengécskének tûnik. Nagy a roham, de anno az SWG indulásakor is nagy roham volt, ráadásul az 8 évvel ezelõtt volt. Viszont akkor a sokat szidott SOE emberkéi egy max. két órán belül válaszoltak, ha a nagy másfél napos kezdeti szerverleállás során bármit is kérdeztem. Itt meg!? Nevetséges.

A medve nem játék.

Igen! Mindent átnéztem már, amit a fórumokon találtam.

BFP4F: Yossarian23

Ozzyehh
Heh most már az oldal is kéri a security questionre a választ

https://account.swtor.com/user/account
Van egy olyan rovat, hogy Language, és alatta Country.
Mind a kettõnél Hungarian/Hungary van?
Továbbra is ugynaz a problémám. Állítottam be Biztonsági kérdéseket, de az üzenet ugyanaz: “you are logged in from a region we do not allow someone to play from”

BFP4F: Yossarian23

lolSL
nem mindenki drogos és ér rá egész nap ott ülni semmit téve

Omlás
Totális káosz lesz itt dec 15-tõl az év végéig minimum... szerintem. Ami most megy az még csak a kezdet <#idiota>

Ozzyehh
Á figy, ahogy Nephin is írta... szerintem launchra csak nem lesz gond... végülis az ilyen strasszteszteknél derülnek ki a dolgok nem? gondolok itt a szekjuritis dolgokra meg a launcherre stb stb...

j0nNyKa
még mindig ez van, ez is lesz:

To simulate a launch environment, testers who have accepted new invites to weekend testing will gain testing access in staggered intervals based on when their invites were accepted. The first group of testers will be able to log on beginning on Friday morning (11/25) at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Then, Saturday and Sunday at 10:00 AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin) the second and final waves of testers will gain access. Please watch your email for details about when your phase of testing begins. This will come in a separate email from your invite.

To our existing testers: at 10:00AM CST on Friday 11/25, you will notice several new servers appear in server selection for the weekend test to accommodate all our weekend testers. You are welcome to create characters on these new servers, but please note that they will only be available for the duration of the weekend test, which ends on 11/27 at 11:59PM CST (11/28 5:59 London, 6:59 Paris/Berlin).

Ozzyehh
Jó lenne ma kapni levelet ,hogy mikor mehetünk a darálóba... már csak az egyéb elfoglaltságok miatt is 😞

lolSL

TDC Geronimo
Nem. Érdekes pedig az EU-EN szerveren vagyok. Igaz a szerver listában germanynak írja a nyelvet, de ez volt az egyetlen angol EU szerver.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
Elowyn does not exist 😞

ez lesz release-nél is a neved?

TDC Geronimo
wow micsoda lanucher update. Bekerült a lucasarts bla bla szöveg alulra meg új hangok is!4 <#idiota>

TDC Geronimo
Már raktam be pár képet :p

Elowyn amúgy.

j0nNyKa
mi a merced neve ?

[HUN]Crassus
nagy elõnye lesz pvp-ben aki kicsit komolyabban arénázott pl. wowban...😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
az a köpeny a csajon elég pofás cucc...az már valami pvp szet?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

mondjuk én szeretem ezeket a 'mozgáskorlátozott' játékosokat, nem tudnak rád fordulni ha a hátukat ütöd

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

congratulations, its a keyboard turner!! nem tudom nézni, kiég a szemem

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
IGNen megy live stream, ha netán valakit érdekel.

Itten

oszt vajon leszarom-e? sztem igen :p

anti hero

TDC Geronimo
Hát, ha te ma fogadtad el a meghívást, akkor te leghamarabb szerintem 27én lépsz be nem 25én :p

Torzonborz
de legalább az swtor.hu-ra felnéznének ott ki van írva ilyenkor mi gond és a megoldás.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/