Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, hogy te le tudtad resetelni a security questionöket?😄D

Nem is vagy földi halandó...<#ejnye1>

Tomb of Freedon Nadd

Svenhassel
Achtung Német nyelv! Borzalom! 😄
Star Wars németül... rémálom.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ozzyehh
😄 Fasza<#eljen>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

gerey
Nem baj nekem így jó. <#nevetes1><#hehe>

BoneDragon
Preorder color kristály:

Ozzyehh
Nem csak te.. én is az vagyok 😄

Ozzyehh
Nem értem.. én most a Hétfõn töltöttem ki a security qvescsönöket és nincs semmi problémó, azokat dobja föl és minden válasz jó...

A security answer-ekben ne legyen ékezet. Nekem se fogadta el elõször de aztán jó lett, amikor csak angol betûket használtam. Csak egy tipp lehet másnak nem ez a baja. Üdv
Na sikerült 😄
Omlás
<#violent><#mf1><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

😄 ez kész😄

Tudtok segíteni ? Leszedtem a kliens próbálok bejelentkezni, és tudom az adataim, de nem enged be ! Security kódot nem írok be, mert Optinal van írva, és nem is tudom, hogy mi az !
gerey
Most én vagyok a szemét, ha hétfõn minden gond nélkül letöltöttem, jött max sebességgel és azóta bármikor próbálok belépni a launcherbe az engedi minden gond nélkül?? Meg az oldalra is, ha éppen megy? <#pias><#vigyor4>

Omlás
A másik fele a dolognak ha nem fogadja el az amúgy jó válaszokat :]

Mondjuk tényleg inkább most legyen ezzel probléma és oldják meg Dec 15-20-ig mint akkor legyen ilyen gond...

Csak azért tényleg reagálhatnának valami auto noreply-s emailt, hogy egyeltalán megkapták a mailt, mert én már azon se lepõdnék meg ha le lenne halva a hibajelentéseket feldolgozó rendszer is <#idiota>...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Kb 2-3 hete kellett megadni a security questionöket és a válaszokat, kb ezer helyen írták, meg két emailt is küldtek róla, ha nem 3-at. Aki nem tette meg akkor, azzal most mit lehet csinálni?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Erre a kérdésre egyelõre az a válasz, hogy:
Security question resetet csak telefonon lehet kérni, angol telefonszámot kell hívni hozzá...
Omlás
Nincs béta hozzáférésem... A 2. accot 21-én regeltem, és azon keresztül is írtam a supportnak... Sõt még ki is emeltem, hogy miért van két accom...

Szóval ebbe inkább ne menjünk akkor bele szerintem ;].

Futott-e bele vki security question-ös problémákba?
Tegnap este próbáltam volna belõni ezekre a válaszokat, igenám, de az oldal jellemzõen minden próbálkozás után "lehalt", visszára mindig megváltoztatta a kérdéseket, majd miután sokadjára sikerült, se az account managerben, se az elindított kliensben nem fogadta el a válaszokat.
Vkinek vmi ötlet? Írtam a supportnak, de a realitás talaján maradva nem számítok semmilyen válaszra.

És BW meg sem kérdezi:

Kedves uram. A játék egy hónap múlva indul. Miért van önnek már 2 accountja? Csak nem csalni próbált a beta bekerüléssel? Ájj na mindegy, ha maga már ilyen trükkös fiú, rögtön megoldjuk a problémáját!

BoneDragon
Nem kell ennyire parázni. Még van 2 teljes nap béta hétvége indulásáig. Majd ha péntek este is ilyen probléma lesz akkor lehet parázni, de így felesleges szét spammolni a fórumot.

nem tudom most néztem az swtor.com-ot és simán be engedett.
Omlás
Azért hozzátenném, nem a "hétvégi béta õrület" érdekel. Az idegesít, hogy a preorderes accomhoz nem tudok hozzáférni a másik accom pedig mûködik.... És nem az én hibám... De még egy "feldolgozás alatt..." válasz emailre sem méltatnak, telefonon meg nem jutottam dülõre a supportos figurával 😞.

Braikingboss
Nekem már hétfõn reggel is kért biztonsági kérdést swtor.com-on is.

Don Kartács :)

Sajnos vannak olyanok, akik mindezt megcsinálták, beírják a launcherbe a biztonsági kérdésre a helyes választ és...
nem fogadja el.

Most, hogy már az swtor.com is kér biztonsági kérdést, még érdekesebb lesz ez a hiba.
hmm en be vagyok jelentkezve launcherbe, azt hiszem mar nem is fogok kijelentkezni az a biztos 😛

May the force serve you well!

Szerintem kb 1 millió embernek van ilyen és hasonló problémája. Ha már írtál 2 levelet, minek írsz még, hogy még kevésbé tudjanak vele foglalkozni?
Mivel sokaknak kb ugyanaz, remélhetõleg 1-2 napon belül csinálnak valamit, ami mindenkinek reseteli a passwordjét, vagy megoldja a problémát, akármi. Ha meg nem tudnak ilyet, akkor egyesével se nagyon fognak tudni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

hello aki nem tud belépni a telepítõbe ugye kér egy fh nevet és jelszót . Oda be kell írni az swtor.com-os email címedet amivel regiztél plusz a jelszavadat. utána log in. Ezek után nem fog még be engedni hanem ki ír pirossal egy üzit és linket katt rá ez továb dob az swtor.com-ra ott bejelentkezel. Ezútán egyból be ad egy olyan oldalt ahol 5 db bizonsági kérdést kell megadni pl: Mi a kedvenc állatod neve. Mikor mind az öt be van állítva akkor ok gombra kell nyomni. Vissza mész a lancherba beírod újra email cím + jelszó login gomb majd válaszólsz az egyik biztonsági kérdésre amit megadtál random választ az ötbõl majd úgyhogy jegyezd meg õket. Ezútán ok és már tölti is a tutit mint nálam 😊

Azt kihagytad, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
menj oda apádhoz térdenállva, öleld át a lábát, és mondd neki: "Könyörgöm, lõõõjjjéééél tarkóóóón!!"

Omlás
Ehh,

Kétszer ott jelentettem le a problémámat... semmi reakció... Azt hiszem más hangnemet kell nekem is választanom....

Braikingboss
Én már tudok játszani hétfõ óta. van egy módszer amivel ki lehet küszöbölni a rendszert és tolhatják már sokan. nem akarom egybõl kiírni a további itt látható:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Állj fejre, tapsolj 5db-ot fütyülj 5 percig majd ugrálj 1 lábon. Azután jelentkezz be a launcherbe és megy is a game <#idiota>

Don Kartács :)

a.carkey
Ja, és persze az, hogy a szövegben panaszkodtam, hogy nem ez a preorderes accom, hogy néz ez ki, meg 8 év swg alatt nem volt gondom a supporttal, de ez eddig a tornál jijj meg jujjjjj, stb. Vissza is írtak. Szerintem az accountos problémákat leszarják.

A medve nem játék.

a.carkey
Semmi extra. Support: email, név (a toros), és a hibának pedig a preordert irtam, nem az accountot. Ennyi. 😊

Jött a levél, reseteltem a passwordöm, már csak a launchebe nem tudok belépni, a swtor.comra igen.

A medve nem játék.

Omlás
Melyik címre írtál ? Küld már el plz én írtam 2 különbözõre eddig de semmi válasz 😞

Sorcinak van talán a legjobb goruphealje, 12 seces CD-vel, egy 8 méter sugarú (átmérõjû?) körön belül mindenkire hat, és nem a sorcihoz képest, hanem egy adott ponthoz képest, ahova castolja. De ez 31 pontos képesség, a heal fa tetején.
Operative-nak egy HOT-ja van, szintén a fa tetején, 5 emberre hat maga köré, 8 méteres körzetben.
Mercenarynek egy AOE healje van, ami kb úgy mûxik, mint a sorcié, de csak 3 emberre hat, gondolom kisebbet healel, viszont 6 sec a CD-je. Ez a heal fa közepén van, tehát könnyebb kispeccelni.

A single healeket nem néztem át, de gondolom mindegyiknek van a szokásos spammelhetõ single HoT, valami instant heal, valami 1 sec cast time-os közepes heal, meg 2-3 sec cast time-os nagy heal, mint a szokásos MMO-kban. De a lényeg, hogy itt nem abból fog állni a heal, hogy groupheal -> groupheal -> groupheal -> single heal -> groupheal.

a.carkey
Ahogy a preordereseknek írtam, válaszoltak, resetelhettem a jelszavam, és még az swtoron is be tudok lépni. A launcher viszont továbbra se enged be. 😄

Megpróbálom laptopról. 😊

A medve nem játék.

vajon hány olyan kérdés lesz még, hogy a HÉTVÉGI teszten már most lehet-e játszani és miért nem?😄

Anthrax
Engem az érdekel,hogy milyen fejlõdni healerként, könnyû,hogy a comp kap sebzést és hp-t a healer gearbõl ?

Jeffjohnson
Okés. Egyébként mi az alapvetõ különbség a 3 healer között? Melyik miben jobb?

más: ha a 3 healer dps ágát nézzük akkor melyiknek van több cc-je illetve azt láttam, hogy az agent sniperként viselkedik hosszú cast time és gondolom emiatt nagy sebzés arra az 1-2 skillre ....ez mondjuk szimpatikus de a többinél is van ilyen mert ahogy én látom a BH a cc király agent az jó a nagy "alpha strike"-ban (1 nagy sebzés) viszont a sorc-ról semmit sem tudok azon kívül, hogy van bubija.

a.carkey
Két gyerek mellett már nem tudok kockulni még úgy sem, hogy azért tudom úgy irányítani a napom, hogy idõben jól járjak. Ha nem tudok majd belépni akkor, amikor lenne idõm, és félórákat kell várni, akkor ebbõl nem lesz 8 év, mint az SWG-bõl ...

A medve nem játék.

shaba23
nekem ma egy launcher update és 3 különbözõ error után sikerült eljutnom addig, hogy megnézhessem akar-e ma tölteni valamit😊 Ez most még vicces, de ha élesben történik, akkor bosszantó lesz....fõleg, ha fél óra szenvedés után elindul és ki lesz írva, hogy queue....
N1ggA
Kezdésnek itt van Blizz, aki egy jawa tank 😄

Spread De Love!

Omlás
Proxy-s megoldással próbálkoztam VPN-el még nem akkor ez lesz a következõ 😄 1 próbát megér <#hehe>

j0nNyKa
az továbbra is állat, de az operative healnek vannak olyan részei, amiben ráver a sorcra

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
Hát ez az, hogy még az sem jön, lassan 2 napja semmi reakció <#idiota><#eljen>

Összesen 4 különbözõ gépen próbáltam launchertbe történõ belépést weboldalra történõ belépést... Mindenhol ugyan az van. <#idiota> Itt én már nem tudok szerintem mit csinálni... "Meg tettem mindent amit kõõõ" XD

Olvastam egy érdekes hozzászólást béta fórumon, remélem segít a biztonsági kérdéseseknek:
Srácot a szerinte jó válasszal nem engedte be, egy VPN programmal (asszem ez fizetõs?) amerikai IP címet csinált magának, és ott már semmi gondja nem volt.
Aztán amikor kilépett a VPN-bõl és újra próbálta saját IP-vel, akkor megint nem ment.
Torzonborz
vmi ticket id-t státusszal együtt illene kapnod . szerintem.

egyébként vmi szar is lehet a levesben. tegnap Since átküldte user/pass-t amivel nem tud belépni launcherba. érdekes nálam egybõl jön a sec. question. míg Õt kapásból lepattintja. na ilyenkor mi van ? ez nem user error.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Omlás
Üdv a klubban, foglalj helyet bonts egy sört <#pias> <#hehe>

Omlás
Már 2 napja is kérte azért nem tudok belépni...<#idiota>

Agamemnon: Na ez is igaz <#hehe><#email>

j0nNyKa: A supportnak nem szokása jelzés értzékü mailt küldeni, hogy "Te hülye gyerek megkaptuk a leveled majd foglalkozunk vele ha lesz rá idõnk.." ? <#idiota>

a.carkey
Az a gondom, hogy reseteltem a jelszavam, hátha eza gond, erre nem változtatta meg, mert rossz volt a szerver. Most már belépni sem tudok, sõt:

"LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. Click here for more information."

😊

Szóval, most már az accomat se érem el. Kénytelen voltam a preorderes részlegnek is írni egy ticketet, mert ezen volt a preorder kódom.

De ahogy egy klasszikus mondta:

-All major theme parks have had delays. When they opened Disneyland in 1956, nothing worked!
-But, John. If the Pirates of the Caribbean breaks down, the pirates don't eat the tourists.

Na legalább ez még nem történt meg. 😊

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Múltkor még a sorcira mondtátok azt, hogy állat 😄.