Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is vagy földi halandó...<#ejnye1>#ejnye1>
Tomb of Freedon Nadd
Star Wars németül... rémálom.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Mondjuk tényleg inkább most legyen ezzel probléma és oldják meg Dec 15-20-ig mint akkor legyen ilyen gond...
Csak azért tényleg reagálhatnának valami auto noreply-s emailt, hogy egyeltalán megkapták a mailt, mert én már azon se lepõdnék meg ha le lenne halva a hibajelentéseket feldolgozó rendszer is <#idiota>#idiota>...
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Security question resetet csak telefonon lehet kérni, angol telefonszámot kell hívni hozzá...
Szóval ebbe inkább ne menjünk akkor bele szerintem ;].
Tegnap este próbáltam volna belõni ezekre a válaszokat, igenám, de az oldal jellemzõen minden próbálkozás után "lehalt", visszára mindig megváltoztatta a kérdéseket, majd miután sokadjára sikerült, se az account managerben, se az elindított kliensben nem fogadta el a válaszokat.
Vkinek vmi ötlet? Írtam a supportnak, de a realitás talaján maradva nem számítok semmilyen válaszra.
Kedves uram. A játék egy hónap múlva indul. Miért van önnek már 2 accountja? Csak nem csalni próbált a beta bekerüléssel? Ájj na mindegy, ha maga már ilyen trükkös fiú, rögtön megoldjuk a problémáját!
nem fogadja el.
Most, hogy már az swtor.com is kér biztonsági kérdést, még érdekesebb lesz ez a hiba.
May the force serve you well!
Mivel sokaknak kb ugyanaz, remélhetõleg 1-2 napon belül csinálnak valamit, ami mindenkinek reseteli a passwordjét, vagy megoldja a problémát, akármi. Ha meg nem tudnak ilyet, akkor egyesével se nagyon fognak tudni.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kétszer ott jelentettem le a problémámat... semmi reakció... Azt hiszem más hangnemet kell nekem is választanom....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don Kartács :)
A medve nem játék.
Jött a levél, reseteltem a passwordöm, már csak a launchebe nem tudok belépni, a swtor.comra igen.
A medve nem játék.
Operative-nak egy HOT-ja van, szintén a fa tetején, 5 emberre hat maga köré, 8 méteres körzetben.
Mercenarynek egy AOE healje van, ami kb úgy mûxik, mint a sorcié, de csak 3 emberre hat, gondolom kisebbet healel, viszont 6 sec a CD-je. Ez a heal fa közepén van, tehát könnyebb kispeccelni.
A single healeket nem néztem át, de gondolom mindegyiknek van a szokásos spammelhetõ single HoT, valami instant heal, valami 1 sec cast time-os közepes heal, meg 2-3 sec cast time-os nagy heal, mint a szokásos MMO-kban. De a lényeg, hogy itt nem abból fog állni a heal, hogy groupheal -> groupheal -> groupheal -> single heal -> groupheal.
Megpróbálom laptopról. 😊
A medve nem játék.
más: ha a 3 healer dps ágát nézzük akkor melyiknek van több cc-je illetve azt láttam, hogy az agent sniperként viselkedik hosszú cast time és gondolom emiatt nagy sebzés arra az 1-2 skillre ....ez mondjuk szimpatikus de a többinél is van ilyen mert ahogy én látom a BH a cc király agent az jó a nagy "alpha strike"-ban (1 nagy sebzés) viszont a sorc-ról semmit sem tudok azon kívül, hogy van bubija.
A medve nem játék.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Összesen 4 különbözõ gépen próbáltam launchertbe történõ belépést weboldalra történõ belépést... Mindenhol ugyan az van. <#idiota>#idiota> Itt én már nem tudok szerintem mit csinálni... "Meg tettem mindent amit kõõõ" XD
Srácot a szerinte jó válasszal nem engedte be, egy VPN programmal (asszem ez fizetõs?) amerikai IP címet csinált magának, és ott már semmi gondja nem volt.
Aztán amikor kilépett a VPN-bõl és újra próbálta saját IP-vel, akkor megint nem ment.
egyébként vmi szar is lehet a levesben. tegnap Since átküldte user/pass-t amivel nem tud belépni launcherba. érdekes nálam egybõl jön a sec. question. míg Õt kapásból lepattintja. na ilyenkor mi van ? ez nem user error.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Agamemnon: Na ez is igaz <#hehe>#hehe><#email>#email>
j0nNyKa: A supportnak nem szokása jelzés értzékü mailt küldeni, hogy "Te hülye gyerek megkaptuk a leveled majd foglalkozunk vele ha lesz rá idõnk.." ? <#idiota>#idiota>
"LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. Click here for more information."
😊
Szóval, most már az accomat se érem el. Kénytelen voltam a preorderes részlegnek is írni egy ticketet, mert ezen volt a preorder kódom.
De ahogy egy klasszikus mondta:
-All major theme parks have had delays. When they opened Disneyland in 1956, nothing worked!
-But, John. If the Pirates of the Caribbean breaks down, the pirates don't eat the tourists.
Na legalább ez még nem történt meg. 😊
A medve nem játék.