60828
-
pajer_csaba #60588 6500 tech frag kb három egyszerűbb sm ops... Ha nem g*ci teamleadert fogsz ki, akkor kicsit több mint egy óra alatt megvan. -
Igen, kozben mar mentem parat (1-2 tucatnyit) es neha suttyomban talaltam utana a zsakban par dekoraciot. Lowlvl karakterrel mentem, Tython es Coruscanton foleg. Nem rossz ez a rendszer, a regi unalomig ismert mapokat picit megujitja, foleg, hogy egy-egy helyszinen az eventek valtozhatnak - tippre azert nincs olyan sok variacio -, de gondolom ez is unalmas lesz idovel. Szintezes kozben viszont egesz korrekt xpt ad. -
gunji #60586 A normál zöld ládás és a két ródiaitól vehető modokkal 340, az opos max 344 Rakata: link
Ha az encounterekre gondolsz, akkor néha esik deco, de a végén szerintem van tech fragment és conquest comm. Meg az achievementek adnak még decot, mountot.
Szerk: még a 340-es arany implantokat kezdtem el farmolni pár hónapja, de kicsit feladtam a 6500 tech fragment igény miatt. Ha valaki farmolni szeret, akkor itt van mit :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.08.24. 17:12:14 -
Plata #60585 Szerintem 340,de lehet tévedek,tegnap már megint tele lettem hülye tokennel és elkellett költenem valamire,akkor kerestem az NPC-t aminél be lehet cserélni,de persze megint nem találtam,így minden NPC-nél megnéztem,a gear upgradelős NPC nekem nem engedte upgradelni tovább a geart,bár lehet csak túl régi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.24. 13:11:54 -
Ket gyors kerdes:
Ezeknel a dinamikus eventeknel kesobb lesz/van reward is az xp mellett, vagy nincs es csak a heti challenge miatt erdemes csinalni?
Mennyi most a max ilvl, 340 korul hagytam abba legutobb, azota nott? -
Plata #60583 Közben megnéztem neten és nem igazán érdekel semmi ami a vendortól jön. -
gunji #60582 Nem lehet sajna. A négy companion, némi skin nekik, meg plusz két hátas volt az előzőben. Talán egy-két pet és deco. Semmi izgi. Az újnál még nem néztem a vendort, de kétlem, hogy lenne valami jó dolog.
Collector' editionöm nincs. Amikor gondolkodtam rajta, akkor arra jutottam, hogy nem éri meg. Inkább vettem mást.
Az AI is azt mondja, hogy egyéni preferencia kérdése: 'its worth depends on individual preference for its exclusive social items and companion appearances' -
Plata #60581 Srácok a collector's edition vendor acces megéri az árát? -
Plata #60580 Nem tudom neked tetszenének-e,de season jutalmak közt sok egész jó stronghold decor van. -
Plata #60579 Hú,token-t nem tudom,mert süket vagyok és eszembe sem jutott.
Köszi. :D
A harminchatos karakter korlát nálam nem létezik.
Velem van az erő és tovább bővítettem. XD
Nálam most 31/40.
-
Versenyezni nem fogok, ugyis megnyered, de gondolkozok rajta, hogy eloveszem az swtort. A gond az, hogy egyelore nem tudom, lenne e ra idom, latnom kell, hogy alakul az oszom. Legszivesebben uj karaktert kezdenek es ujra vegigmennek a sztorikon, de van mar mindenbol minden kombinacio es 36 slotnal nem enged tobbet.
Galactic tokent lehet mar kolteni ertelmes dologra? -
gunji #60577 Pedig az e heti egyszerű: kell menni Nar Shaddaa/Quesh WB-t meg a kezdőbolygókon pár encountert és egy consularral másfél czerka weekly-t és készen is vagyunk. Soha rosszabbat :D -
Plata #60576 Szerintem meg kapd össze magad és gyere versenyezni.
Versenyezzünk hogy ki fejezi be hamarabb a seasont. :D -
gunji #60573 FOMO :P -
Plata #60574 Nekem ilyen gond nincs. Mikor felhúzott régen játék és nem engedett előfizetni, vettem sok cc-t és unlockoltam mindent. Prefként is van artifact.
Egyébként a season jutalma nem nagyon érdekelnek, csak az hogy teljesítem.
Ez már szokássá vált.
WoW-ban meg vége timewalkingnak, a mostani kontent meg extra szár.
Következő kieg már most látszik hogy tré. -
Plata #60573 Nekem ilyen gond nincs. Mikor felhúzott régen játék és nem engedett előfizetni, vettem sok cc-t és unlockoltam mindent. Prefként is van artifact. -
"Preferred status players are now able to use equipped gear that requires Artifact Authorization."
Na, tegnap, kb fel ev utan eloszor felleptem egy feloracskara, megnezni a karakterek modelljenek valtozasait, stb. Nem fizettem elo automatikusan, mint szoktam, igy prefkent belepve csodalkoztam is, hogy arcomba tolta a jatek, miszerint a lila cuccokat buktam. Evek ota nem jatszottam prefkent, csak subkent, de azt hittem amit elofizetokent felveszek, az rajtam is marad miutan leketyeg a 30 nap.
Ugy latszik ok is kapcsoltak :)
Gondolkoztam, hogy a mostan szezonra vissza kellene terni, de latva a 0/800-as allast, elment a kedvem a kezdestol, pedig eddig ez legalabb motivalt. -
Plata #60571 Game Update 7.7.1a Patch Notes
Preferred status players are now able to use equipped gear that requires Artifact Authorization.
Note: If this gear is ever unequipped, players will need to either purchase Artifact Authorization (for character or account) or renew their subscription in order to re-equip that gear.
The game no longer crashes to the desktop when the mouse cursor hovers over the Play button, in the mission tracker or map window, during gameplay while certain missions are active.
Activity Finder will now persist the selected role(s) that players choose while in queue.
Data has been restored to the columns that were missing information in the Guild Roster Window.
Fixed the issue that caused Dark Side Corruption 2 and 3 to render as black on certain skin tones.
-
Plata #60570 Nektek is jött le ma frissítés? -
Hetkoznap csucsidoben vagy hetvegen nyomj par sort errol a listas akciodrol a hun vagy hungarian chaten (ha megvan meg egyaltalan), hatha.
-
Plata #60568 Tegnap láttam két magyar klánt is,egyiket coruscanton másikat meg tython-on,de hogy van-e discordjuk vagy sem,azt nem néztem,csak felfigyeltem rá hogy magyarok.
Én is magyar klánban vagyok,van discord,de fogalmam sincs mi az,a klán infóban benne van,de fejből tudja a fene.
Különben is egyedül vagyok benne aktív.
Én meg nem használok discord-ot,vagy ha igen akkor is kamu fiókkal és nem úgy ahogy kellene. XD
-
Raspir #60567 Nem hosszú, mert kevés a magyar klán. Várom a visszajelzéseket klánoktól, még nem igazán jött. -
Plata #60566 Nem valami hosszú lista. :D
Ilyen kevesen játszanak vagy mi a manó? -
Raspir #60565 SWTOR magyar klánok listája
https://swtormagyarinfok.blogspot.com/
Sajnos a régi nagy nevű magyar klánok már szétestek, helyettük van jó néhány kis létszámú csapat. Facebookon és egyéb fórumokon is meglehetősen nehéz nyomon követni, melyik klán ami még valamilyen szinten aktív. Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy első kiemelt bejegyzésben szerepeljenek ezen klánok elérhetőségei. Aki szeretné, hogy klánja megjelenjen a listában, az keressen meg Discordon vagy írjon hozzászólásban. Időnként (két hetente tervezem) a klánok mellett feltüntetem a pillanatnyi aktivitást. Lesz egy dátum és az adott pillanatban online lévő játékosok száma, leginkább esti órákban fogom nézni az online állapotot. Javaslom a Discord meghívókat úgy készítsétek, hogy ne járjon le az érvényességük. Csak azon klánokat teszem a listába akiknek van Discord elérhetőségük (megosztják velem a meghívójukat). Ha valakinek nincs kedve Discorddal vesződni, az használhatja a mi klánunk Discordját is. -
Plata #60564 Csinálom több karival kraft küldiket így ki be logolok karakterekkel,az előbb kilogoltam kis karitól át a kedvenc sith karimhoz amikor ezt íra ki. :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #60562 Ha jól számoltam az ötödik küldivel kész lett a 15 küldi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.20. 19:35:35 -
Plata #60562 Nekem sem jól számolja. Jóval több. -
gunji #60561 Én az egyik consularomat kezdtem el Tarison és érdekesen számolja a küldetéseket: megcsináltam hetet és egy korábbi encounterrel megadta a 15-öt :o
Még egy kell a hetikhez, talán este lesz Warbots csoport. -
Plata #60560 Nekem olyan gondom nem volt.
De corucanton mikor öltem a jónépet a játék kidobott mert a steam egy pillanatra elvesztette a kapcsolatot.
Vicc az hogy nem volt net leállásom mert közben ment közvetítés.
De megszoktam hogy a steam néha szivat,akkor gáz ha bentvagyok egy FP-n.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.20. 15:53:13 -
gunji #60559 Én elsőre megelégednék azzal, hogy beengedne a játék az épp érvényes security key-jel. Vagy a következővel. ;)
Szerk: jut eszembe: érdemes a Twitch-et nézni 4 órát új ajándékért.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.08.20. 15:35:54 -
Plata #60558 Esseless igen fura a szokásos dumálások és választások nélkül,gondolom így zéró jó vagy rossz pontot kapunk,a sztori sem változik és mindig ugyanaz.
Nekem esseles-től bebugolt az Ui és újra be kellett logolnom karival.
Csináltam egy esseles-t és elkezdtem kraftolni,a heti küldi miatt,meg juggernaut karival csinálom sztorit,mert kell 15 jedi consular vagy sith akármi sztori küldit tolni,sith juggerem meg jedi consular eredetű,de futottam fura bugokba.
Például a karim a normálisnál gyorsabban futott az egyik barlangban,letoltam már voss sztorit sokszor,de ilyet én még nem pipáltam hogy a karim vagy a szokásos sebesség háromszorosával fut.
Vagy gyorsutazásnál a karakterem ugye előveszi azt a vackot és jön egy kis animáció amiben nyomkodja,na most az elmúlt tizenvalahány évben ezt a karakterem a kezében tartva művelte. Most meg a hátából jött ki a térkép. XD
Tarttotta a kezét mint mindig,de a keze üres volt a hátából meg kiált az az izé. -
gunji #60557 Akkor lehet, hogy azt láttam. -
Plata #60556 Azt nem néztem épp STO-ban voltam fent. -
nalam 800 mb korul volt, de a filemodositas mar 20 gb korulre esett. -
Plata #60554 Jobban teszed ha nem kerülsz a karim szeme elé,különben lézerkardal foglak szaporítani. XD
Miattad újra tolom a seasont.
-
Plata #60553 WoW,tényleg 20 csiga?
Nekem 792 megát ír.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.08.19. 21:44:53 -
gunji #60551 20G-t tölt le [csodálkozó smiley]
Szerk: Igen, ma.
Az Esseles a videók nélkül is hosszú. De legalább kedvelem, mert anno sokat próbálkoztam még az első 50-es karakteremmel szólózni. (Sikeresen.)
A flashpointok activity finderesek.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.08.19. 21:27:48 -
Plata #60551 Már ma kezdődik?
Esseles jó.
Az új rendszer még skippeli a sok vakerát.
Csak futunk és rúgunk.
Még lootolunk.
Ha nem agyhalott a vannak Esseles akkor egész szórakoztató.
Na persze ha öt percig olvas minden sort akkor már nem. -
gunji #60550 Hát... az ember úgy is fogja csinálni, úgyhogy mindegy mit adnak. Az új hajszíneket viszont várom, meg kíváncsi leszek, hogy mennyit kavartak a season-ös küldetésekkel, mit alkotnak majd a flashpointokkal. A korábbi dvl-bossokat vagy uprisingot még hamar le lehetett nyomni, de ha betesznek mondjuk három Esselest... :D Este kiderül :) -
Plata #60549 Steamen néztem az új seasonról a képeket,nem valami jó a felhozatal.
A mountok nagyon nem jönnek be,de a fegyverek sem igazán csábítóak.