Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
szép! én néha leállok DMG-t tolni ha épp mindenki sacc/kb fullon van körülöttem😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Látom wazz nevek tekintetében burjánzik a fantáziád😊

Köthetnénk fogadásokat pl arra is hogy dec 20 után lesz e olyan kretén aki megkérdi hogy hogyan transzferelhetné a wowos karakterét a tor-ba😊
[HUN]Crassus
amugy aki nem próbálta a bétát szerintem NAGYOn hasznos ,hogy mikor eljössz a kezdõ bolygódról lvl 10-11 en utánna 14 ig gyorsan "felpvpzed" magad! lvl 14-en vehetsz egy durva kék fegyót és mekapod a sprintet ami +35% mozgási sebesség harcon kívül....ez egy OOOOOORBITÁLIS segítség a questeléshez és nem mellesleg kicsit megtanulsz mozogni...,mert más élõ emberek ellen használni a képességeid ,mint egy statikusan lepakolt 3-as szörnycsoporttal szemben! Instában is jobb leszel!
Mi anno mikor nem mentek a Boss fightok guildes PVP gyakorló napokat tartottunk az embereknek akik nembírtak kimozogni az AOE-bõl vagy képtelenek voltak egy spellt kikasztolni arra aki mozgott is!

Braikingboss
Nekem eddig a rekordom 187k de akkor 0 dps volt 😄

Don Kartács :)

darth devil
Ezzel én is így vagyok. Nem véletlenül lesz a jugger mellé alt karninak egy operative. 😊

War, war never changes.

[HUN]Crassus
Hidd el a legjobb dolog healelni! Annál élvezetesebb,hogy megmented a társaid szerintem nincs! Igazából anyni a különbség,hogy míg egy DPS-nek piros számok pörögnek a képernyõ közepén addig neked ezek a számok zöldek😛😊

ui: és emelett a heal mellett lazán lehet hozni a közepes DMG-t is....na az a durva

talentfa

Jockey
ok, akkor valami más téma is, nem csak ez a nyomi addonozás..
Advance klasszt választhatunk lvl10, utána már nem lesz további specializáció max szintig?
valahol mintha hallottam volna valamit..
ha van linketet azt is megköszönném

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nem cheat, csak elõnyben vagy másval szemben, ahogy akkor is ha kisebb az ms-ed mint másnak.
én kitartottam végig agent mellett és ki is fogok, mert így a teszt vége felé azért kezdett látszani, hogy ez bizony mid/close range dpsben használható lesz😊

Ozzyehh
Nekem 16 szintnyi inqusitor kellett ahoz, hogy rájöjjek élesben sith warrit kezdek<#banplz><#taps>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Nekem is kezdenek eljönni az elvonási tünetek. pedig már milyen gizda voltam. ezért jó a BH, már lvl1-tõl úgy érzed, mintha te lennél a great hunter.
[HUN]Crassus
azthittem vágjátok kb. ezeket a dolgokat...sosem csaltam,csíteltem ahogy Warden írta annyi volt a könnyítés,hogy oda tetted a raidet ahova akartad és az addon felületén EXTRA gombokat kaptál az egér személyében....ettõl még ugyanúgy kikellett jelölnöd a célpontjaid és ugyanúgy neked kellett használnod a gyógyító,dispellezõ,buffoló képességeid....csak 10 gombos egerembõl csinált egy 20 gombost😛 ez kurvára nem csít.....

SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG! ahogy írtam tegnap veszünk 10 ugyanolyan suzuki swiftet,de 10-en 10 féle képpen állíthatjuk be az ülést a visszapillantót a kormányt.....nem kérek mást csak a lehetõséget erre! nem nagy kérés szerintem...

[HUN]Crassus
😄😄 sry

Nekem WAR-ban és AoC-ben játékos által készített UI-m volt, és nagyon sokat hozzáadott a játékélményhez, nem automatizálta, hanem használhatóvá tette.
Riftben a WAR-os UI beállításokat kézzel be tudtam állítani, hogy ott legyenek a dolgok ahol megszoktam (karakter portré, hp és buffok a fejétõl balra fent, ellenfél portré, hp és buffok fejtõl jobbra fent, castbar a képernyõ közepén)

SWTORban most folyton lent van a tekintetem a képernyõ alján, nem az eseményeket nézem, hanem a gombokat, és ez pvp-ben nagyon halál.
Ozzyehh
Hát.. emberek fájó szívvel zártam be a gémet.. fõleg úgy hogy rájöttem miért szaggat.. lefutattam egy advanced systam care-t talált 9000 spybotot <#idiota>aztán ment maxon 😄D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Omlás
Teljes mértékben így van 😊 de nem vagyok én itt senki így nem hiszem, hogy kõtáblákba vésnék amit írok és cipelnék mint Mózes a tíz parancsolatot <#idiota>. Egyszerûen ezt a következtetés vontam le, ha mégsem így lesz annak a HC raideket kedvelõ játékosok fognak örülni engem az se zavar ha van HC kontent és az sem zavar ha nincs. Személy szerint a hátam közepére nem kívánom már a raideket és az a legutolsó ami érdekel már egy mmo-ban <#hawaii>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Az addon rendszer egy dolog, nerfed button NE legyen!!! Azt oldják meg.

Tomb of Freedon Nadd

[HUN]Crassus
jaj köszönöm! idõközben már rájöttem,hogy sokan nincsenek tisztában mi is az az addon... és a neve ,hogy BOT az tébyleg megtévesztõ nekik! köszi a technikai segítséget!😄

Sosem volt bajom a Razer Nagákkal és hasonlókkal, és azzal az addonnal sem, amit mondtál.
Arra az addonra gondoltam, hogy nem jó, amit csak hallottam wowosoktól, hogy volt ilyen, hogy mindig csak azt a pár embert mutatta, akinek a legkevesebb volt a hpja, és csak klikkelni kellett, mindig jó célpontot healeltél automatikusan.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

van 2 hetük megcsinálni, mert ez a random ez tényleg nem fasza

Itt nem akaratról van szerintem szó hanem inkább arról hogy egyenlõre nemtudják kontrolálni, és valóban egy ügyes programozó írhat csodákat lásd age of conan.amugy az aoc addonok is lua alapúak meg ha lesznek akkor itt is az lesz.
Braikingboss
Na még engem ez is zavar hogy miért nem választhatok melyik warzone-ra akarok bejelentkezni??

Én azt kérdeznem generál bétasoktol, hogy amit ok tolnak az más Build? Elrepultem sok helyre de volt olyan 50 es planet ami üres volt..... Mi a helyzet evvel? Remelem nem lesz ez is aoc, hogy nincs kész 50 en....
az a warzone még jó is volt, és tényleg alig volt ott lagg

Braikingboss
Alderaan volt az a warzoone ahol talán nem volt akkora a lagg. Ott még játszani is lehetett.

QuippeR
nem feltétlenül. luabinddal probléma nélkül ki lehet vinni c++ függvényeket lua környezetbe, amit a wow interface is használt.

de szerintem itt akarat nincs erre, nem képesség.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

UIba nálam az is beletartozik,h van amikor alig látszik kit támadok. azért a sûrûjében ez nem hátrány

Ami makrózható az addonolható is.
BoneDragon
Nekem csak a warzoneval van gondom. Nagyon nem nyerte el a tetszésem. Fosball-ról meg már ne is beszéljünk, mert az botrányos...
UI viszont nekem tetszik, de úgy is belefogják pakolni, hogy mozgatható legyen kár errõl vitázni állandóan. 😊

picket
Nem azt akarom mondani, hogy nincs igazad, csak azt, hogy nem voltál te sem, én sem endgame-ben, nem tudjuk hogyan néz ki, hogyan fog kinézni, milyenre alakítják. Az elvárás az, amit leírsz, teljesen igazad van, hogy ez következne az early game-bõl, de ne jelentsd ki, amit nem láttál, írd oda, hogy ezt várod, erre számítasz, egyébként csak egy magabiztos jós vagy :p

&#3237;_&#3237;

a játék kurvajó, de:
-warzoneban lag botrányos
-kevés a warzone lagball meg egy nagy rakás fos
-UI szar úgy ahogy, van. ha nem csinálják meg,h az elemek mozgathatóak legyenek, akkor kb körbe kell röhögni õket

Braikingboss
Én úgy tudom nem lesz addonolható a játék. Twitteren ezt írta Stephen Reid. Megjelenés utána a macrokat rakják be csak. Ha hülyeséget mondtam elõre elnézést.

picket
Nem, úgy lesz megoldva, ahogy Crassus írta, hogy csak akkor tudd megcsinálni, ha nagyon odafigyelsz, telihold van, enyhe északi szél fúj, kihúzzák a számaidat ötöslottón és még egy kis szerencséd és van hozzá. (gyk. a telihold, északi szél és az ötöslottó addonnal elõidézhetõ lenne)

0/10 troll harder

&#3237;_&#3237;

Mert lövöldözni könnyebb, ott nincs túl sok felelõsség. Amúgy meg healer nem lehet hibás sosem 😊 a tank volt béna.
Na de statisztikailag sincs annyi esélye hogy healer legyek mintha nem. Plusz és se voltam most healer, pedig tuti az leszek liveon. Majd csak felfedezik idõvel a szépségét, ahogy én is.
Omlás
Nem azt írtam, hogy nem HC hanem azt, hogy a HC raider játékosoknak nem ez lesz a játékuk. Alapból a játék felépítése nem olyan rendszerû mint a wow rift stb. A story dominál sok párbeszéd átvezetõ stb. Nem a hc raid kontenten lesz itt a hangsúly azt már most lehet látni, engem személy szerint ez nem zavar mondjuk. Ezek szerint akkor félreérthetõen fogalmaztam (fail sry).

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

picket
"Mindebbõl viszont az következik hogy bizony bizony addonolható lesz a játék" - Ez nem így mûködik. Vagy ezen alapszik a júáj, vagy nem. Ez egy nagyon sok idõt és energiát felemésztõ feature, csak úgy nem rakják bele utólag.

&#3237;_&#3237;

"ezek nélkül valami lehetetlen, akkor nyilván nem úgy lesz belõve a nehézség."

Akkor ez most valami ilyen lebutított eleve nooboknak gyártott játék? Controllerrel is megy? 4 gombbal? 😄

picket
(Bocs, hogy összevissza ugrálok)

Nyilván csítelésrõl nem lehet szó, hiszen a keretrendszert a játék fejlesztõje adja az addon készítéséhez, amit tehát õ megenged, azt szabad, amit meg nem, az lehetetlen. Kár ezen egyébként vitázni, mert valószínûleg nincs ilyen keretrendszer swtor-ban, és ez nem olyan dolog, hogy "belerakják következõ peccsben".

&#3237;_&#3237;

Amit tudni lehet az az hogy minden flashpointnak és raid instának 3 nehézségi fokozata lesz.Az alap-heroic ill a nightmare.Mindhárom más tokent ill lootot ad (honnan is ismerõs ez?)Ebbõl következik hogy a fejlesztõk gondolnak a darttszittjózsikahunvok nevû arcokra is meg azokra is akik pve téren szeretnének valamit a játéktól és nem tank&spank bossokat.Mindebbõl viszont az következik hogy bizony bizony addonolható lesz a játék és tádááá picket rámutatott a lényegi részre.A sok sok playerek által fejlesztett addonok egy idõ után bekerülnek az ui ba.
picket
Amit sokan nem vesztek észre az az, hogy ez a dolog elriasztja a játékosokat a healeléstõl. Kattingass 20 ember között, találd meg a megfelelõ healt amire szüksége van, és tartsd életben. Ha pedig nem, akkor a társaid frusztráltsága is rád fog szakadni a sokadik wipe után, mert "miért nem lehet rendesen healelni", "itt vártam fél percig a healt és nem jött", stb stb. Aztán healerhiány, izzadságszag, szenvedés. Pedig Crassus szerint már most is csak elvétve találni healert...

&#3237;_&#3237;

picket
És milyen volt az endgame, ha már így nyilatkozol róla, hogy nem hc? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Omlás
😛 jogos jár az 1 kockacukor ;] (no offense!)

picket
1. Írd már le nekik, hogy target of target frame-re gondolsz a ui-on :p

2.

-internet
-értelmes vita

Válassz egyet!

3. Amit a kedves wow-fikázó kollégák, akik kurvakemények és kiklikkelnek mindent nem vesznek észre az az, hogy a jelenlegi (alap) wow ui és az elsõ wow ui közötti különbségeket 100%-ban játékosok által készített addonokból vette a blizzard. Kb millió apróságról beszélek.

4. Amit te nem veszel észre, hogy ha nincsenek addonok meg target of target frame, és ezek nélkül valami lehetetlen, akkor nyilván nem úgy lesz belõve a nehézség.

&#3237;_&#3237;

Úgylátom nemigazán értitek a healbot mûködését ill az addon neve megtéveszt nemkicsit benneteket.Hívhatnák ezt az addont akár özv kovács józsefnének is akkor azthiszem több ember megnyugodna.A bot itt jelen esetben nem azt jelenti hogy az addon játszik helyetted, csupán egy group-raid frame akárcsak a grid vagy hasonszõrû társai.A KÜLÖNBSÉG és hatalmas elõny a healbot használók számára hogy az alap ui keybindjét figyelmen kivül hagyja és AKÁR az egér gombjaira lehet õket bindelni.Nyilván való minél több gomb van az egéren annál több képességet(+alt-shift-ctrl).Ezek a keybindek viszont csak az addon grafikus felületén mûködnek igy a healernek nem kell póknak lennie akár egy 6x10 cm részen tökéletesen átlátja és le tudja reagálni az eseményeket, ill nem kell targetelnie a healhez a target maradhat a boss.nemértem ezt az addon ellenességet pláne egy oylan addonról vitatkozni amirõl a zömnek lövése sincs.Rossz hírem van amugy Strife-nek is nagyon bejött a swtor(õ az egyik készítõje a healot countinuednek)és azt írja hogy ha addonolható lesz a játék akkor bíz készítik is rá a framet.Ennyi erõvel lázonghatnátok a razer naga és hasonló típusú egerek ellen is mert kényelmesebb vele játszani mitöbb az tutira elõnyt biztosít egy három gombos egeret használóval szemben.
vanank akik minden szart szeretnek addonolni egyéni izlés dolga.Pl ez az alap ui kinek bejön kinek nem.Elõnyt élveznék akkor is ha pl számmal látnám (ala omniCC) az alap ui gombjain hogy mennyi van még vissza a cd bõl?

crassus ezt próbálta lekommunikálni csak nem túl szerencsésen.
Teljesen egyetértek veled. <#eljen>
Csak egy apróság: lékkör maximum a tó jegén van. Te a légkör szót kerested. <#vigyor2>

Omlás
Teljes mértékben egyetértek, olyan szintû addon rendszer mint pl a wow-ban van itt remélem soha nem lesz.

Az összes nagy HC gamert azért meg nézném addonok nélkül egy HC raiden vagy arénában.
Ha már annyira a HC dolgot feszegetik akkor talán itt kellene kezdeni nem gondolják ? 😊

Egyetértek :-)
Estére én is írok egy nagyobb lélegzetvételû tesztet :-)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ezzel egyet is értek. Csak az idióta stílust nem bírom.
Nyilván átláthatóbbá lehetne tenni a ui-t, de ez a 2 gombos healelés ne legyen már, hogy még kijelölni sem kell senkit. Valakinek túl nehéz volt anno 2 gombot megnyomni egymás után. És még mindig ne legyen addon. Lehessen állítani, de nem vágok eret, ha így marad. legalább pörgõsebb lesz minden, ez a lényeg.