Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Spread De Love!
tudod én azért kacagok magamban,mert tudom ,hogy majd élesben ezek a dolgok igen is fognak még fejfájást okozni annak a jópár "kedves" embernek akik foggal-körömmel ragaszkodnak ahoz,hogy mindenszép és jó így....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
lehet direkt gyorsítva volt a karakterfejlõdés
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és megint hülyeséget beszélsz,hogy saját magad própáld igazolni: 2012-ben ez az UI egy hanyag fércmunka és az,hogy még módosítani/állítani sem lehet ésszerûen az külön katasztrofa....6-8 évvel ezelõtti játékokban értelmesebben nézet ki az interface. Kb. az összes komolyabb kritika ezt húzza le elsõnek....lehet mégis jogos lehet a csalódottságom?
szerintem is alap lenne.
Ami engem még zavar egy kicsit hogy én azt szeretm ha a raidframe a skillbar-om fölött van közvetlenül de mivel ott a mozdíthatatlan cast bar így bukó.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Aki a mostani béta elõtti héten játszott az kapott invitet erre a hétvégére vagy csak simán belépett és játszott?
Hogy van az hogy 38-40es karakterekrõl látok screenshotot? Szerény számításaim szerint ha valaki nagyon tolta egész hétvégén is max 30-ig ha juthatott... ?!
A BH-ba nem értem mi van, hogy mindenki oda van érte, gondoltam megnézem milyen egy 17es SI után, hát én is beleszerettem, de nem is tudom mi olyan jó benne, de melyikre érdemes specializálódni amúgy BH-n belül?
Sajnos olyan szinten lagolok/szagatok hogy játszhatatlan (remélem csak a szerver szarakodott).
Hut-ballos pálya... Healeljél érted, 2 méterenként van valami buzi tárgy/rámpa/faszság és egy kurva healt alig lehet ellõni mert LOS-ba mennek egybõl.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
van 2006 ból meg 2005-bõl screenshotom,de már nem teszem be mert félreértik itt egysek ahol láthatja az egész raid a TANK célpontjának éppen ki a célpontja.....nem ecsetelem tovább majd rájöttök a saját károtokon,hogy ez az iciripiciri dolognak tartott "izé" mennyi fejfájást fog még nektek okozni....izé nem is nektek az "agyatlan" DPS-nek hanem majd a tankotoknak meg a healereiteknek akik vért fognak pisálni egy komolyabb instában ennek a hiánya miatt.....
Másodszor, nem kötekedtem.
Ha elolvastad volna, amit írtam, akkor megspórolnál magadnak egy agyérgörcsöt. Én azt mondtam, hogy örülnék addonoknak. Fogalmam sincs honnan vetted az ellenkezõjét.
Arról volt szó, hogy alapui-nak ez megfelel. Ha beállítod rendesen, akkor simán lehet látni a hp-kat és a debuffokat (bár a buffok/debuffok mérete elég kicsi).
Az olvasási problémáidon sajnos nem tudok segíteni. Egy érettségi vagy egy magyar nyelvvizsga lenne a megoldás.
Azt is sajnálom, hogy csak 80 kilós vagyok, és nincs az agyam helyén is zsír. Mindent megteszek ezentúl, hogy megfeleljek neked, abbahagyom a sportolást és az evést.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
sajnos van egy pár rajongóm aki mindig belém köt....,de érdekes módon a pártatlan "nézelõdõk" valahogy mindig engem igazolnak...nem értem én eztet búúúta vagyok:D
Csak tudnám kinek kell leszállítanom :)
Ez a cuki kavics nyírt ki egyszer :) (gáz, ha alólad eltünik az energiahíd <#hehe>#hehe> ) Hammer Station Flashpoint
Karakterem Bounty Hunter Powertech spec+társam

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
és b+ nincs TARGET OF TARGET a játékban...seriously......ezt melyik agyhalott találta így ki?
Muszáj látnod tanként,hogy az a bazinagy mob akit épp ütsz vajon téged sebez vagy épp penetrálja a healert egy bazinagy rakétával....
vagy már ez is kurvanagy kérés? és milyenhüJevagyokhogynemtudokjáCCani?:D
hc pvp-be lehet menõ ez. de ez elsõsorban egy storyorientált mmorpg, egy baromi komoly coop game.
Sõt a hp-csíkokat ugyanannyira látni, mint gridben vagy healbotban. Szóval tapasztalat nélkül ne kezd el osztani az észt, mert hamar lebuksz.
Majd meglátjuk, hogy az én "partim" hányszor megy végig az instán, mire Te leküzdöd az elsõ trashpacket.
anti hero
míg te klikkelsz már be is kaptál 4 különbözõ spellt:D
azért szar a WOW meg minden,de aki kicsit is vitte valamire arénában annak itt a PVP meg a PVE hétvégi móka lesz.....
Látod a edebuffot is.....speciel itt még azt se látod rendesen....komolyan majd egy HC fightban mikor van pár szabad máspodperced elkezded egyesével tabolni a friendly targeteket kin milyen debuff van amit lekéne szedned??
nem életszerü....
anti hero
ahelyettt hogy ugy celozna kattingatni nyomkodna 1-öig mint a kisnyuszi kaffeinon bespeedezve, rocketjump threesixty headshot kambóval
anti hero
Target of target nélkül nemlehet értelmesen játszani:P

Spread De Love!