Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Köthetnénk fogadásokat pl arra is hogy dec 20 után lesz e olyan kretén aki megkérdi hogy hogyan transzferelhetné a wowos karakterét a tor-ba😊
Mi anno mikor nem mentek a Boss fightok guildes PVP gyakorló napokat tartottunk az embereknek akik nembírtak kimozogni az AOE-bõl vagy képtelenek voltak egy spellt kikasztolni arra aki mozgott is!
War, war never changes.
ui: és emelett a heal mellett lazán lehet hozni a közepes DMG-t is....na az a durva
Advance klasszt választhatunk lvl10, utána már nem lesz további specializáció max szintig?
valahol mintha hallottam volna valamit..
ha van linketet azt is megköszönném
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG! ahogy írtam tegnap veszünk 10 ugyanolyan suzuki swiftet,de 10-en 10 féle képpen állíthatjuk be az ülést a visszapillantót a kormányt.....nem kérek mást csak a lehetõséget erre! nem nagy kérés szerintem...
Riftben a WAR-os UI beállításokat kézzel be tudtam állítani, hogy ott legyenek a dolgok ahol megszoktam (karakter portré, hp és buffok a fejétõl balra fent, ellenfél portré, hp és buffok fejtõl jobbra fent, castbar a képernyõ közepén)
SWTORban most folyton lent van a tekintetem a képernyõ alján, nem az eseményeket nézem, hanem a gombokat, és ez pvp-ben nagyon halál.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Tomb of Freedon Nadd
Arra az addonra gondoltam, hogy nem jó, amit csak hallottam wowosoktól, hogy volt ilyen, hogy mindig csak azt a pár embert mutatta, akinek a legkevesebb volt a hpja, és csak klikkelni kellett, mindig jó célpontot healeltél automatikusan.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Don Kartács :)
de szerintem itt akarat nincs erre, nem képesség.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
UI viszont nekem tetszik, de úgy is belefogják pakolni, hogy mozgatható legyen kár errõl vitázni állandóan. 😊
ಥ_ಥ
-warzoneban lag botrányos
-kevés a warzone lagball meg egy nagy rakás fos
-UI szar úgy ahogy, van. ha nem csinálják meg,h az elemek mozgathatóak legyenek, akkor kb körbe kell röhögni õket
0/10 troll harder
ಥ_ಥ
Na de statisztikailag sincs annyi esélye hogy healer legyek mintha nem. Plusz és se voltam most healer, pedig tuti az leszek liveon. Majd csak felfedezik idõvel a szépségét, ahogy én is.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ಥ_ಥ
Akkor ez most valami ilyen lebutított eleve nooboknak gyártott játék? Controllerrel is megy? 4 gombbal? 😄
Nyilván csítelésrõl nem lehet szó, hiszen a keretrendszert a játék fejlesztõje adja az addon készítéséhez, amit tehát õ megenged, azt szabad, amit meg nem, az lehetetlen. Kár ezen egyébként vitázni, mert valószínûleg nincs ilyen keretrendszer swtor-ban, és ez nem olyan dolog, hogy "belerakják következõ peccsben".
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
2.
-internet
-értelmes vita
Válassz egyet!
3. Amit a kedves wow-fikázó kollégák, akik kurvakemények és kiklikkelnek mindent nem vesznek észre az az, hogy a jelenlegi (alap) wow ui és az elsõ wow ui közötti különbségeket 100%-ban játékosok által készített addonokból vette a blizzard. Kb millió apróságról beszélek.
4. Amit te nem veszel észre, hogy ha nincsenek addonok meg target of target frame, és ezek nélkül valami lehetetlen, akkor nyilván nem úgy lesz belõve a nehézség.
ಥ_ಥ
vanank akik minden szart szeretnek addonolni egyéni izlés dolga.Pl ez az alap ui kinek bejön kinek nem.Elõnyt élveznék akkor is ha pl számmal látnám (ala omniCC) az alap ui gombjain hogy mennyi van még vissza a cd bõl?
crassus ezt próbálta lekommunikálni csak nem túl szerencsésen.
Csak egy apróság: lékkör maximum a tó jegén van. Te a légkör szót kerested. <#vigyor2>#vigyor2>
Az összes nagy HC gamert azért meg nézném addonok nélkül egy HC raiden vagy arénában.
Ha már annyira a HC dolgot feszegetik akkor talán itt kellene kezdeni nem gondolják ? 😊
Estére én is írok egy nagyobb lélegzetvételû tesztet :-)
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Nyilván átláthatóbbá lehetne tenni a ui-t, de ez a 2 gombos healelés ne legyen már, hogy még kijelölni sem kell senkit. Valakinek túl nehéz volt anno 2 gombot megnyomni egymás után. És még mindig ne legyen addon. Lehessen állítani, de nem vágok eret, ha így marad. legalább pörgõsebb lesz minden, ez a lényeg.