Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don Kartács :)
de szerintem itt akarat nincs erre, nem képesség.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
UI viszont nekem tetszik, de úgy is belefogják pakolni, hogy mozgatható legyen kár errõl vitázni állandóan. 😊
ಥ_ಥ
-warzoneban lag botrányos
-kevés a warzone lagball meg egy nagy rakás fos
-UI szar úgy ahogy, van. ha nem csinálják meg,h az elemek mozgathatóak legyenek, akkor kb körbe kell röhögni õket
0/10 troll harder
ಥ_ಥ
Na de statisztikailag sincs annyi esélye hogy healer legyek mintha nem. Plusz és se voltam most healer, pedig tuti az leszek liveon. Majd csak felfedezik idõvel a szépségét, ahogy én is.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ಥ_ಥ
Akkor ez most valami ilyen lebutított eleve nooboknak gyártott játék? Controllerrel is megy? 4 gombbal? 😄
Nyilván csítelésrõl nem lehet szó, hiszen a keretrendszert a játék fejlesztõje adja az addon készítéséhez, amit tehát õ megenged, azt szabad, amit meg nem, az lehetetlen. Kár ezen egyébként vitázni, mert valószínûleg nincs ilyen keretrendszer swtor-ban, és ez nem olyan dolog, hogy "belerakják következõ peccsben".
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
2.
-internet
-értelmes vita
Válassz egyet!
3. Amit a kedves wow-fikázó kollégák, akik kurvakemények és kiklikkelnek mindent nem vesznek észre az az, hogy a jelenlegi (alap) wow ui és az elsõ wow ui közötti különbségeket 100%-ban játékosok által készített addonokból vette a blizzard. Kb millió apróságról beszélek.
4. Amit te nem veszel észre, hogy ha nincsenek addonok meg target of target frame, és ezek nélkül valami lehetetlen, akkor nyilván nem úgy lesz belõve a nehézség.
ಥ_ಥ
vanank akik minden szart szeretnek addonolni egyéni izlés dolga.Pl ez az alap ui kinek bejön kinek nem.Elõnyt élveznék akkor is ha pl számmal látnám (ala omniCC) az alap ui gombjain hogy mennyi van még vissza a cd bõl?
crassus ezt próbálta lekommunikálni csak nem túl szerencsésen.
Csak egy apróság: lékkör maximum a tó jegén van. Te a légkör szót kerested. <#vigyor2>#vigyor2>
Az összes nagy HC gamert azért meg nézném addonok nélkül egy HC raiden vagy arénában.
Ha már annyira a HC dolgot feszegetik akkor talán itt kellene kezdeni nem gondolják ? 😊
Estére én is írok egy nagyobb lélegzetvételû tesztet :-)
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Nyilván átláthatóbbá lehetne tenni a ui-t, de ez a 2 gombos healelés ne legyen már, hogy még kijelölni sem kell senkit. Valakinek túl nehéz volt anno 2 gombot megnyomni egymás után. És még mindig ne legyen addon. Lehessen állítani, de nem vágok eret, ha így marad. legalább pörgõsebb lesz minden, ez a lényeg.
Nem fogom semmilyen másik mmo-hoz hasonlítani mert felesleges.
Mondhatni kicsit mintha új "kategóriát" hoztak volna létre a BW-s srácok az mmo-kon belül. Vannak hiányosságok, de remélhetõleg idõvel szépen pótolják bõvítik majd a játékot.
Arra tökéletesen megfelelt a béta, hogy megbizonyosodjak róla nem kell félni nem szúrták el a srácok.
Az biztos hogy én nagyon jól el leszek a játékkal, akiknek nem tetszik azok kevésbé fogják jól érezni magukat de ez az én játékomat nem igazán fogja elrontani.
Engem special ami megfogott, hogy úgy is relatíve sok mindennel le tudja magát foglalni az ember ingame ha nincs mögötte 100+ fõs hc guild, vagy nagyobb baráti kör. Itt adott a lehetõség arra, hogy kisebb pár fõs baráti társaság is végig tudjon menni mindenen, mert ugye nem mindenkinek van ideje heti 4 este raidelni és egyébb extrém elvárásoknak megfelelni. Persze a "HC kontentkipörgetõs" embereknek nem ez lesz az a játék ami elhozza a megváltást, ezt már a kezdeteknél lehetett tudni, most béta után szerintem nyilvánvalóvá váltak a dolgok.
Arra a célra amire készült a játék viszont TÖKÉLETES. A hangulat, lékkör, fun faktor megvan a nap végén a "taposómalomból" kikászálódva igencsak szórakoztatóan el lehet majd vele ütni az idõt. Véleményem szerint egy játéknak ez a fõ célja a kikapcsolódás és szórakoztatás.
Szerintem itt egész szép nagyban látszik a raid és hp.
Amúgy viszont ha úgy nyitják meg az addonolást (gondolom olyat is lehet), hogy csak az UI-t lehet bárhogy testreszabni, szerintem az is jó lenne. Ezen kívül nem hiányoznak az addonok.
És most senki nem beszél healbotról, ezt szögezzük le, vagy bármi olyanról, ami helyetted játszana, döntést hoz, képességeket aktivál, stb-stb.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Gyengébbek kedvéért leírom ismét: legyen némi alap állíthatósági lehetõség, hogy jobban lehessen látni de ennyi! Player made addon nem kell!
"kár",hogy minden értelmesebb képességü fórumozó velem ért egyet....
majd rájössz,hogy mit és miért hiányolunk......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én is támogatom, hogy legyen valami olyan addon, ami segíti pl a healelést, és átláthatóbb vele a csapat HP-ja. Én egyszerûen nem látom jól azt a kis piros csíkot ott, ha figyelem magát a cselekményt, nem veszem észre, kinek csökken nagyon a HP-ja, jobb lenne valami figyelemfelkeltõbb addon, vagy akár beépített színezés gyárilag.
Tök jogos, amit Crassus mond, nem véletlen hallottam olyan hírt, hogy meg fogják változtatni a healer UI-t. Gondolom sokaknak van ilyen problémája. Lehet, hogy rossz a szemünk, vagy nem úgy mûködik az agyunk, hogy megfelelõen tudjunk rá folyamatosan figyelni (nem bántásból vagy ilyesmi, de tény, hogy különböznek az emberek még ezekben a dolgokban is). Ugyanúgy, mint hogy sokan mondták, hogy nem tudnak jól tájékozódni a térképen, szerintem meg ez a legjobb térkép, amit MMO-ban láttam, és nem tévedtem el sosem.
Attól még nem lesz senki se bénább, mert ilyet használ, mert a játék lényegét, hogy mikor kire milyen skill kell elnyomni, ugyanúgy õ csinálja, csak az addon olyan formátumra fordítja az információkat, hogy az illetõ agya be tudja fogadni.
Vagy fordítva, hogy a célpont mob épp kit sebez.
Szóval ilyen apró UI állítási lehetõségek, hogy saját hp-m és a resource bar, meg az ellenfél képét átmozgassam, plusz kis külön ablak a target of targetnek, szerintem 2011-ben beleférne egy játékba.
Csak õk így döntöttek...
patch lehet, de az pici, meg szerintem csak siman lelovoldozik a weekend szervereket, meg talan rendesen belovik a 40+ szervert
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
tehat: VAN TARGET OF TARGET, csak a pro gamerunk nyilvan a keybinding-ig sem jutott el, igy keptelen volt megtalalni
errol ugy erzem nem (egeszen) a bioware tehet, sajnos nem lett 100%-osan nyomorek-friendly a jatek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Én Maraudert terveztem indítani de ezek után lehet inkább a Juggernaut-ra szavazok.
A bleed-es talent speccel (Annihilation azthiszem) nem osztottam valami túl sok sebzést de cserébe legalább jó gyorsan meg is haltam általában.
Nekem gyengének tûnt. Talán Carnage egy fokkal jobb lehet pvpre de azt nem próbáltam. Egyébként hasonló szintû Juggernaut-ok se osztottak valami nagy sebzést de legalább tovább éltek egy picivel.
Ezen a szinten az Assassin-ok és a Mercenary-k voltak általában elég durvák PvP-ben.
(Ez persze közel sem biztos, hogy lvl50-en is így van ezért ez alapján nem döntenék a PvP balance-ról)
egy kis velemenyre lennek kivancsi, pvp felfogasbol:
Sith juggernauth/n vagy marauderen gonodolkodom, van akinek van magasabb szintu es tapsztala is?
TJuggert huztam, kb 15id, de pvp-be sokat nem tudtam csinalni..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Amikor 100-ból 99 emberrel szemben elkerülöd a vitát, akkor ott nem a 99-cel van baj.
Ilyenkor patch várható vagy ezt csak úgy nagytakarítás céljából csinálják?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az a baj tudod,hogy van egy 10-es instance Tankol a tank a Bosson van mondjuk 2 healer a többi DPS.....te vagy az egyik healer mondjuk.
Szóval van egy képessége a bossnak amikor dobja a threatet és Cleavel egy bazinagyot az aggró 2. dps-re egy AOE-t a bazinagy karmaival,de ez egy kasztolós cucc amit 2 secig castol épp annyi ideig,hogy a healer lereagálhassa....namármost mivel nincs target of target TE mint healer szart se fogsz látni abból,hogy a boss kire/kikre üti ezt a képességet...:S
A DPS aki üti a lábánál szintén nem fogja látni,hogy a Boss kit vett célba és kinek kéne kifutni rangebõl...a tank megintcsak nemfogja látni ki lessz a célpont,hogy esetleg elfordítsa a bosst a szerencsétlenrõl....
nincs target of target PAFF a Boss kiüt mondjuk bele cleavel egy 15 ezrest a tömegbe és game over/wipe...mehettek újra
kb. ennyit jelent ez az icipici feature ami kimaradt...😛