Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mondjuk elég nagy a mapp mondhatni brutális 😄.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
GW2: Dragonknight.5302
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
És a szerverek száma az ami nagy lutri és itt fognak sokat okoskodni az EA-ban az utolsó pillanatig.
Spread De Love!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Itt meg van valami 2 milla preorder, hát az nem semmi sorba állás lesz még akkor is ha 5 napra lépcsõzik el a bejutást.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
@streamingpirate It's something that may be added post-launch.
na hát akkor ez se lesz bent launchra 😞
Elõbb írta Rockjaw is twitteren egy tagnak, aki kérdezte, hogy nem kap már 5 napot, aki most rendelte elõ
mondjuk 5 nap a alatt 25-30 as szint meglesz úgyhogy nemfogunk ütközni a tömeggel😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"YOU MAY PLAY UP TO 5 DAYS EARLY" Ebben a MAY a szép, hiszen aki most preorderel az jó ha kap egy nap early accesst, aki arra számit hogy 5 napot kap az brutálisat fog szopni. Ezzel lesz teli a forum launch után meg a rage quit-ekkel.
Most a weekend test után szerintem lesz egy pár ezer/pár tizezer emberke aki ezt meg fogja lépni és egyukat biztos el fogja önteni a szar mikor megkapják a levelet hogy mondjuk 19-én kezdhetnek ha nem 20-án.
Spread De Love!
+ még ugye ott van az UI testreszabhatóságának kb. teljes hiánya, amit szintén nem tudom, miért nem raktak eddig be, legalább a méretek állíthatósága, meg az áthelyezés, ha meg be akarják, akkor vajon be fogják-e rakni launchra. Ott volt pl. az, hogy a right quickslot bar legalja belelógott a térképbe, warzoneban meg a teteje is, ez is olyan, hogy nem bug, de nem értem miért ilyen.
Valaki esetleg tud valami olyasmirõl, hogy mit terveznek launchra, és mi az, amit terveznek, csak még nem lesz launchra, vagy mi az, amit nem is terveznek.
Nekem így is kurva nagy élmény volt a hétvége, és imádom a játékot, de olyan jó lenne, ha minden jó lenne!
Spread De Love!
Van valaki aki hétvégén elérte Alderaan-t? Nekem ott a textúrák egyszerûen összemosódtak, alig akarta betölteni a conversation közben a ruhák textúráját. De csak ott történt ez, visszamentem Dormund Kaas-ra egy másik karakterrel, illetve visszavitt a class questem is valamikor és ott semmilyen probléma nem volt, se a többi bolygón, csak Alderaanon. Valami build hiba, vagy nálam lenne valami gond?
A medve nem játék.
" this is our launch build"