Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Nem a belelapátolt tartalomról vitáztatok, ne csúsztass, hanem alapvetõ featureökrõl, mint pl. szabad mászkálás a zónák közt. Amúgy szögezzük le, hogy az éppen aktuális játszható tartalom a wowban sem olyan egetrengetõen sok a fejlõdõ területeken kívül, hiszen az alapjáték és az elõzõ kiegek high-end tartalmai pl. már csak arra jók, hogy a játék mappájában a helyet foglalják (lásd fenti Rockjaw twit), a kutya sem játssza õket aktívan. A kiforrottság a lényeg, a szabadság illúziója, az átgondoltság, meg hogy minden fajta játékosnak tud mit ajánlani, ezt kellene teljesítenie az új mmo-knak egybõl megjelenéskor.
A TOR a fenti kritériumokból sokat hoz, tesz is hozzá sajátos dolgokat, de bizony hiányzik is pár dolog. Mint már korábban írtam én a PvP-t tartom ilyen nem kielégítõ dolognak, épp ezért vagyok nagyon kíváncsi tatooinei ffa-ra meg illumi opvp-re.
Persze, hogy mennyire bõséges a lehetõségek tárháza ingame az már a fejlesztõkön múlik. annyira azért szerintem nem panaszkodhatunk, lesz mivel elszöszölni, a tartalom bõvítése foltozása meg remélhetõleg aktívan fog zajlani.
Én pozitívan állok a dolgokhoz aztán meglátom mi lesz belõle 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
FAQ: if you played this weekend you do NOT need to uninstall the #SWTOR client. We are planning to patch it to Early Game Access / Live.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Tény, hogy ez az kimaradt lehetett volna még sok kicsi plusz ahogy írtad is, de végül is így is megáll a lábán a game, nagyon jó, nagyon szórakoztató, beszippantja a játékost már aki kicsit is szereti az SW univerzumot azoknak nagy részét valószínû a többi meg idõ kérdése mivé forrja ki magát 1-2 éven belül.
Písz :]
btw linkeld azt a cikket pls
http://www.commodoreusa.net/CUSA_C64.aspx
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nah kitalálták,hogy megcsinálják az elsõ 3-om részt ami az emberek/rajongók 70-80%-nak hatalmas csalódás volt....színészek kb. kuka,történet kuka és egy rakás karakter kuka /jarajar és társai/
DEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mivel STAR WARS-volt ezért MINDENKI megnézte MINDHÁROM RÉSZT! tuti profit volt....viszont megkérdezem közületek hányan nézték meg egynél többször ezt a három részt? SENKI??? najó 1-2 jelentkezõt látok....
sajnos kicsit így érzek a SWTOR-al kapcsolatban is eladtak egy közepes game-et mi meg megettük megint......és amikro aztmondom közepes game egyáltalán nem azt mondom,hoyg szar game lenne csak a fene vigye,de icipicit többet valami újjat szerettem volna kapni....
remélhetõleg meg is kapjuk 1-2 éven belül,de én azt szertettem volna ha az SWTOR akkorát szól mint Navarrone ágyui😛😊
!krisz este benezek majd lassan meglesz a squad expl es akkor mehet a raksi salvo mindenre es mindenkire aki mozog
anti hero
meow - nem küldök én el senkit a hoth jeges fára <#idiota>#idiota>
practitioner of the forbidden arts of death
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Together we'll fly someday...
practitioner of the forbidden arts of death
ha most csinálnék egy mûszaki cikkeket gyártó céget szerinted ki vásárolna tõlem ha olyan 2006 style monitorokat vinnék a nagykerbe? és ha néznének rám akkor benyögném majd tessenek megnézni 5 év múlva?

@Rockjaw so is 18.5gig gonna be roughly the full size of the game? seems small compared to other MMO's (wows 28 gig for example)
@Gerard_B_ Come back to me in 7 years and we'll see how big we are. 😉
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ehelyett

Amúgy "csõjáték". Nézõpont kérdése, de ahol bármi cél van ami felé irányít a játék tehát megmondja mi a feladat, legyen az akármennyire is minimális, az már úgymond "csõjáték" mert irányítva vagy merre haladj, az hogy milyen úton tök mind1.
Ha azt nézzük talán nem tudom ki ismeri a Second Life nevû cuccot, na az pl nem csõ játék azt csinálsz amit akarsz, tényleg a játékos kreativitásán múlik, hogy mit kezd magával.
És most képzeljük el, hogy egy átlag mondjuk "COD" vagy hasonló kategóriájú játékkal játszó játékost beleteszel egy ilyen játékba, mit kezdene magával ? 😄