60906
  • Renátó1985
    kicsit megkésve válaszolok, de igen kérte
  • 1Darton1
    Ha előtte 4-en nem rohantok utánam 2 percig, hogy utána a hullámon ugráljatok, akkor hozzád sem értem volna.
    Nincs szerencséd, hogy jó a memóriám.
  • Venom
    Minden karakterrel megkapod a cuccokat.

#28522: Én tudok erre egy jó megoldást, lvl 50-ig no PvP :P
    Egyébként nemértem miért nincs xy-szintekre beosztott warzonek (10-20, 20-30, stb).
    Na mindegy sztem adjatok még egy kis időt ennek a PvP dolodnak, monjuk én pont az ilyen szarságok miatt nagy ivben elkerülöm.
  • j0nNyKa
    ez a "warzone-ban egyre gyengebb vagyok nagyobb szinten" dolog LEGYSZIVES ne terjedjen mar el, mert marhasag, es csak elveszi az emberek kedvet a warzone-ozastol...
    0 koze van a valosaghoz, en gyonyoruen lattam a warzone-jaimon a karakterem fejlodeset (fokent az uj talentek bejovetelet)

egyszeruen felskalazza a main statodat, meg az endurance-odat ugyanolyan szintre, mint a tobbieket es KESZ, ennyi, tema lezarva

meg kell nezni pl. egy 50es pvp geares karaktert, akinek lesz 18k hpja, meg egy 10es szintu jancsikat, akinek meg lesz 10k
    es akkor meg nem beszeltem a masodlagos statokrol (alacrity, crit erosen latszanak a szint novekedesevel pl), illetve arrol az egyszeru tenyrol, hogy a nagyobb szintunek tobb talentje van, illetve adott esetben tobb spellje, ami egyertelmuen a kisszintuek fele helyezi

ergo osszefoglalva a bolster egyszeruen ad egy kozel hasonlo hp erteket, ami durva gearrel novelheto, illetve a main stat miatt kb. hasonlo sebzes ertekeket, illetve crit chance-t, de persze ezek is nagyobbak lesznek a nagyobb szintueknel, pl. a talentek miatt

peldaval elve a 10es szintu sorcnak fog sebezni a force lightingja 3k-t, es bar lehet, hogy az 50-ese is pont 3k-t fog sebezni, csak eppen neki talentekbol lesz mindenfele josaga a force lightingra (force csokkentes, instant cast, debuff, chain effect, stb.)

vagy nezzunk mar meg egy tankot, akinel meg aztan 100%-osan latszik a jobb gear / tobb talent... egy 50es full tank speces kasztot iszonyat nehez leverni a mindenfele "panik gombja" miatt, illetve az altalanos "sokaig birom" talentjei miatt
    ezzel szemben a 10es szintu felbolsterelt "tank" (10es szinten nehez tanknak hivni, na mind1..) semmi ilyesmit nem kap

aztan a healerek megint jo peldak, mert hiaba lesz meg az alap healing spellje a 10es szintunek, es hiaba fog kb. ugyanannyit healelni, mint az 50-ese... az 50-es kap ra 2324 talentet, hogy kevesebb ideig, olcsobban kasztolja, nagyobb krittel, stb., mindamellett neki lesz par durva healing spellje (pl. AoE healek, HoTok, stb.), amik a kis szintunek nem

egyszeruen a kisebb szintu nem erhet a nyomaba a nagyobb szintunek

persze, ha keves szint kulonbseg van (mondjuk 2-5), es a kisebbnek valami miatt jelentosen durvabb a gear-je, mint a nagyobbnak, akkor valoban elofordulhat, hogy erosebb a kisebb szintu
    persze, ilyen lehet, de azert altalanossagban a magas szinttel jaro elonyoket a bolster a budos eletben nem fogja kompenzalni, es pont
  • LeWyTy
    ha egy karival felveszem a deluxos cuccokat azt a többi már nem kaphatja meg?
  • Sáska
    koszi, megoldotta!
  • nowan
    nem beszól?
    igen, visszavonhatod.
  • LeWyTy
    Jó mer rosz helyen csináltam -.- nem beszól!

És akkor ezt visszavonhatom bármikor?
  • nowan
    nem állítottál be előfizetést. utolsó előtti kocka szürke a képeden.
  • LeWyTy
    "beállítottatok egy előfizetési lehetőséget"
    De már azt is csináltam még se jó
  • LeWyTy
    ITT TARTOK de most nem értem ez azt akarja hogy vegyek game timet? Mért? Nem úgyvolt hogy jár 30 nap? AGyfaszt kapok minyá fél napja ezzel szenvedek
  • Nephin
    Nézd meg, minden megvan-e
  • LeWyTy
    De mér kell minden szart megadni az oldalon? És még az is miért nem elég?
    Nincs aktiválva ezért nem tudok belépni, de közbe aktiválva van....Mi a picsa van még? Már megőrülök
  • Smithwarden
    A Deluxe Edition-ban levo cuccok megerik a plusz penzt?
  • madmex
    Sziasztok,
    Tomb of freedon nadd-on van vmilyen magyar közösség?
    (empire)
  • [HUN]Crassus
    mé nincs combat log?:S:((
  • Chris
    Haha, erre a hsz-re most direkt rákerestem, mert emlékeztem, hogy volt vmi ilyesmi.
    Az a tény, hogy lvl 49-esen ketten gankelitek Voss-on egyenként a lvl 44-45-ösöket a shrineban, nem igazán ezt támasztja alá. :D
    De végülis mindenki úgy élvez, ahogy tud. :D
  • [HUN]Crassus
    Sith Sorcerereknek mi a rák az az IWIN spellje? ami 4-5 sec alatt lezabálja az összes HP-m???????
    kanyar nélkül leviszem fel HP-ra aztán elnyom valamit es huss nincs Hp.m
  • Venom
    Legtöbb játékban le vannak tiltva bizonyos nevek a karakter kreálásnál pont emiatt, de hiába mert hülyegyerekek mindig kitalálnak valamit amivel elkerülik a névszűrést. Na de copyright mond neked valami? Na pont hogy ez zavarja őket és más játékosokat is. Légy kreativ, én pl csipőből reportolok minden egyes Hans Solo-t meg miegymást ahogy meglátom. Ismétlem "copyright".
  • Torzonborz
    jahm ebben lehet valami. csináltam egy bh alt-ot csak úgy , lvl 12-ön akkora top sebzést csináltam vele ( 225k damage ! ) amit a lvl31-es sniperral nem tudok elérni.
  • Spaceghost
    Jah nálam kérték.
  • stardate
    Én is lecsaptam rá, most már csak a kódot várom.Te is első vásárló voltál tehát nálad is kérte a személyi fényképét?
  • Renátó1985
    kb 20 perc alatt jött meg
  • Renátó1985
    én innen vettem katt christmas kóddal még 10 dollár lejött, lehet még jó a kód
  • Vincentcloud
    Szerintem is tiszta hülyeség ez a névtiltás, én pl Nihilus-nak szerettem volna hívni a sith warrioromat, ez a csúnya bioware meg nem engedte, bezzeg szervert azt neveztek el róla :D
  • Spaceghost
    Hú köszi, hogy ezt megosztottad! :) Nagy segítség
  • Beltazar
    Hát jó de ha ennyire nem akarják hogy ilyen neveket használjanak a játékosok akkor tiltsák le őket karakterkreálásnál.
    Amúgy meg hol volt írva ilyen, hogy milyen neveket nem használhatunk? én nem találkoztam vele sehol, persze lehet hogy csak nekem kerülte el a figyelmem.
    Ettől független még mindig nem értem hogy kit zavar az hogy egy star warsos játékban star warsos szereplők nevét használjuk.
    De mindegy ők tudják, én azt kívánom hogy bárcsak ez lenne a legnagyobb hiba a játékban, van egy csomó bug amit javíthatnának erre meg ilyen hülyeségekkel foglalkoznak.
  • [HUN]Crassus
    "beragadt" szurke kuldeteseket hogy dobhatom el?? van vagy 10-12 es mostmar nagyon kellenenek a kuldihelyek..... az abandon is szurke:S nem lehet eldobni valami miatt de ilyen lvl 15os random kuldi is van kozte.....
  • Witcher
    gamehuntercdkey.com aki esetleg még meg akarja venni a gamet! Én most vettem meg karácsonyi 20%-os akcióval potom 9500 Ft-ért, és már meg is küldték a kódot!
  • Ozzyehh
    Tegnap még tudtam játszani most meg már 6-11 vagy 15 fps és a fölé nem megy, hihetetlen ****va ideges vagyok...
  • Sir Quno Jedi
    Részletesen leírják kezdéskor, hogy milyen neveket NEM fogadnak el. Ha rákattintottál, hogy ééééted és elfogadod, akkor részükről ezzel el is van intázve. :D

Én a játék saját generátorát nyomkodtam, az már csak olyat ad, amit ők is elfogadnak... :DDD
  • Ozzyehh
    Hát nekem az van, hogy olyan mintha a játéknak a "hangulata" döntené el, hogy hogy fut egyik nap tök sima másik nap szar érezhetően lassúbb harmadnap akadok mint a fos aztán megint jó és most, hogy mondod én is azt érzem hogy 30 on nehezebben ölök :D
  • ShaiHulud
    If you have logitech mouse, and your extra buttons dont work ingame (like my performance mx) then here is the solution:

"The Logitech software doesn't run as a driver or system service, it runs at the user level. When you launch SWTOR and it elevates to Admin permission, anything running as user level cannot interact. That's why you run vent as admin as well.

The problem is that because the Logitech software is software and not a driver, it doesn't have permission. Shut down the Logitech software and start it as Administrator.

Your problem will be fixed. I had an MX500 mouse and that worked for me."

vagyis az van hogy a logitech egerkezelo progi nem driverkent fut, hanem felhasznaloi szintu programkent, de a swtor meg admin szintukent fut es ezert nem tud kommunikalni vele. tehat allitsd be hogy az egerkezelo progi adminisztratorkent fusson es maris jo lesz, nekem is mukodott:)
  • MaRee
    Nekem 60-70 fps-em van, de szaggat a játék pedig nem laggolok.

Amúgy a warzoneon belüli blosterelés bárki bármit mond tuti hogy el van baszva, valami bug van benne. Nehezebben ölök lvl 20 alatti playereket mint 30-40-eseket, plusz lvl 16on könnyebben öltem mint most 30-on. valami nagyon nem jó, és nem én vagyok a núb, mások is írták már ezt. Az már csak külön öröm hogy warzoneban néha játék közben hiába megyek azt gondolja a játék hogy 'idle' vagyok és kivág imperial fleetre.
  • Ozzyehh
    Hát remélem a 27. ei karbantartáson lesz valami
  • Tababo
    dolgoznak rajta
  • ShaiHulud
    cafolom, tombon meg midnig vannak, de mar nem 1600+os :D most pl 18:55-kor 469. tegnap is hasonlo.
  • Ozzyehh
    Nem talált valaki esetleg megoldást az fps problémákra? 15, 20 fölé nem nagyon akar menni, pedig nics szar gépem... igen shadow offolva bloom is
    :( elég idegesítő
  • LSC
    üdv, teljesen off, de szerintem tudtok segíteni, van egy msn felhasználó aki nincs a listámon és valószínű vírus küldözget tőle nekem állandó üzenetet hogy tudnám letiltani?
  • Spaceghost
    Hülyeséget írtam, out of stock.