Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lvl 14-es Sith Sorcerer-ként honnan lehet armor-t szerezni? Csak questekbõl ad jófajtát? Mert pvp vendornál meg csak lvl 50-es cuccokat láttam. Más vendorok meg nem igen adnak semmi jó cuccot. Hányas szintûnek kell lenni, hogy a pvp pontjaidból a szintednek megfelelõ cuccokat vehess?

[HUN]Crassus
édesfijam add már össze a healing done+dmg done-t.....ÉN nemtehetek róla,hogy 8 faszkalap a csapaptársam😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

csak nem!? ebben a threadben is lezs mindig crassus fele pvp-vonyitas, mint a wowosban?
hagy aruljak el egy titkot, baszott nagy noob vagy nem csoda hogy mindig feltorlik veled a padlot. de azert megkimelhetnel minket....

anti hero

TDC Geronimo
Placebo. Mindig az az oldal a szar meg vesztes ahol épp játszol. Mindenhol így van.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
akkor jó😄

igazából azt nem értem,miért van az hogy állandóan borzasztóan sarkított különbségek vannak.....igazi szoros meccs nemnagyon van....csak durván szétalázás....azok a sebzéskülönbségek nagyon durvák

s0n1c
legnagyobb!!! 😄D
Én a birodalmi oldallal veszítek állandóan. Szóval nyugi.
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

[HUN]Crassus
Véletlen lenne? nemhiszem 10 bõl 8-9!!! pvp meccs vesztes kb ilyen különbségekkel....az elsõn az látható,hogy 2-3 értelmes köztársasági gyereken kívûl a többi kétbalkezes agyhalott....nézzetek meg azt a durva sebzéskülönbséget!

A 2. screenshoton pedig jön a "poén" mindezt heal nélkül!!,mert szinte egy dekagrammot nem healeltek izom DPS-bõl megoldották!

Egy csapataban mozog szinte az összes ember náluk MINDENKI ismétlem MINDENKI tudja mi az objective és arra is fókuszál és csak úgy deafultba kanyarnélkül agyponbasszák aki arra téved...,mert mint írtam a mieinknek lövete nincs sem a PVP meccsrõl,sem a saját karakterükrõl sem semmirõl:S😞(
Más szereveren is ez van,hogy a birodalom játékosai ügyesebbek? vagy csak én nyultam bele?

Rubint
Valahogy össze lehet hozni azt is, hogy egyáltalán ne legyen ilyen, bár lehet gépfüggõ. Én pl. tudok taszkot váltani úgy, hogy feldobom a játék fölé a browser ablakot, pedig a game fullscreen-ben megy.

j0nNyKa
alttab utan pedig gyorsabban renderel ujra, raadasul ugye meg azt a kicsit is eltakartak a toltokepernyovel
aprosag, de igenyes

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Ja meg nem tudom észrevettétek-e, de a december elsejei kliens óta már nem tölti be késve a textúrákat párbeszédeknél.

Torzonborz
erre vki ? próbáltam gúglit de nem találtam semmit. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
Nah pár meccsen direkt fiygeltem az Alderaan-i PVP pályán a légvédelmi ütegek gyorsabban tüzelnek a birodalomnak....
a két szélsõt egyszerre tekertük el 1 másodperces Fore-al a mieinknek majd 5-6 seccel késõbb meglett a középsõ....ennek ellenére 565-ig egyformán tikkelt lefele a szám úgy ,hogy nekünk 2 torony tüzelt folyamatosan.
Írtam tickettet.....hátha elolvassák! Aki veszi a fáradtásgot sasolja meg!

Ja az ajtónyitogatós pályán pedig azthiszem az elsõ folyosó után a birodalmiak a mi poppolós helyünkön éledtek😛 mondanom sem kell mennyire esélytelen úgy lemenni az ajtókhoz....

TDC Geronimo
Na javították a textúrabeállítást. Most már a high a high és nem fordítva.

Jeffjohnson
Ez a cikk megint elgondolkoztatott, hogy érdemes-e Merc-et indítanom. Viszont a Mercel való játék 14es szintig meg a sztori nagyon tetszett.

s0n1c
healereknél sorrend nagyjából: Sorcerors > Operatives > Mercenaries

comparison of the healers
Nyitva vannak a szerverek hajrá.

**UPDATE 12/3 8:40AM CST (14:40 London, 15:40 Paris/Berlin): The servers are available and ready for testing! Have fun out there! **

Tomorrow we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information.

GW2: Dragonknight.5302

ugy értettem hogy hétfön itt 9 nap lesz , nem most
A gond a cikkben van. Hétfõ 5.-e vagyis 10 nap 0-órától meg egy kicsi estig mikor nyitnak a szerverek.
De gondolom a cikk író fordította a szöveg egy részét vagy az infó-t mert a teszt CST szerint 4.-én éjfélkor ér véget. az meg 11 nap. Bár kevesebb mivel éjféltõl csak egy másodperc van 5.-ig.

De a egy a lényeg hogy az early 15.-én valamikor este fog kezdõdni, erre számítson az aki akkor kezdi.

Hmm nekem az sg szerinti countdown most per pillanat 11 nap 8:11:55..54..53..52..51

nem vágom ebben a cikben az van hogy hétfõ után még 11 nap az early , sg szerinti countdown szerint pedig 9 lenne.... most mi van
Kiváncsi vagyok hogy a reatailclient könyvtárban lévõ két darab Razer SDK API könyvtár milyen pluszt ad a Razer tulajoknak.... Vagy csak az új überbrutál drága SWTOR kiegek miatt van ott..
Errõl beszélek: RzSDKEng.dll RzSDKMod.dll

j0nNyKa
ahelyett hogy jönnétek inni este.. szép.

Omlás
Amúgy meg kell mondanom nekem nem hiányzik az AA fullHD-ben 102es led tv-n nem zavaró, mondhatni minimális "recék" vannak csak az bõven belefér nekem <#idiota><#vigyor2>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TDC Geronimo
hehe szintén 😄

na 5ig vad skyrimezes 😄

anti hero

Omlás
A bezöldülõs bug nálam megmaradt 😄

Geronimo : Az a szerver ahol ti vagytok olyan totál fullon volt tegnap, hogy 2500+ voltam a listában szóval nem kreáltam karaktert 😄 Még ma esetleg megpróbálom :] IA-ra is kíváncsi vagyok lehet azt indítok :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
viszont javították a pucér kompanion bugot 😞(
no more naked Jaesa <#rinya>

TDC Geronimo
Viszont a warzone utáni group szétszedést nem csinálták még meg és van egy olyan érzésem, hogy launchra se lesz. Ez a legidegesítõbb dolog az egész játékban most jelenleg kb.

TDC Geronimo
haha

j0nNyKa
most hogy leírtad, beléptem, és jön is egy új patch 😄

t0Mi
Én nem tartom olyan nagy ellenségnek a DPS métert, sõt.. csak értelmesen kell használni. Nálunk a guildben ha volt egy tipikus tank and spank fight, és valakinek alacsony volt a dps-e, akkor azzal megnéztük közösen, hogy mit csinálhat rosszul. Általában csak talent vagy skillsorrend hibája volt, utána már sokkal jobban ment neki, és a boss is lement. Ha ilyen nincs, csak azt fogod látni, h wipe-wipe. Persze én nem sírok érte, nem baj ha nincs, de nem hátrány, ha van.. 😊

!Renault F1, Real Madrid CF!

Egyetértek, én sok olyan guildban voltam ahol egyenesen tilos votl a DPS és combat log parse eredmények chatben történõ publikálása. Ha kevés volt a dps akkor mentünk mégegyszer, ha az sem segitett a guild szintû farm indult azért hogy a gyengébb cuccal induló embereknek is legyen esélyük és igy a guild egészének...
Ez sokkal jobban erõsiti a guild közösségi részét mint akármi más. Igaz ehez az kell hogy ne legyenek vérpistikék a bandában, de azok amúgy is hamar ki lettek szórva.

TDC Geronimo
<#rinya>

t0Mi

!Renault F1, Real Madrid CF!

TDC Geronimo
Amúgy tegnapi patch note ott van launcherbe a tetején. Build notes feliratig tart. Ahhoz képest, hogy 17 megás volt elég sok minden került bele. Gondolom ma is kinyomnak valami kisebb fixet ha már áll szerver

TDC Geronimo
Begyalogoltunk a republic bázisra és havert valamiért nem targetolta be de engem egybõl 1 shotolt 😄 Ott szakadtunk rajta.

Torzonborz
opvp rendszerrõl lehet tudni vmit ? egyáltalán van ilyen ?
amire gondolok pl : hány szinttel kisebb ellent lehet büntetlenül legyakni , kapsz e pontot ha többször egymás után megfekszik , kiért mennyi pont jár stbstbstb

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
"I'm watching a 16man raid video where people wipe over and over again .... the problem is DPS. How are people going to be able to know who is slacking if you can't look at a DPS meter...

I vote they let us have Mods.

Thoughts?"

na ilyen emberektõl dobom el az agyamat. Ki nem álltam más mmokba se azokat, akik a kibaszott dps meterre verték. Riftbe is, ahogy partyba megszólalt valamelyik pöcs vagy linkelte dps meteres szarságát hagytam is ott.

j0nNyKa
papíron mindegyik class ugyanolyan erõs role-okban, gyakorlatban meg majd meglátjuk

healerbõl szerintem merc nem lesz, csak sorc meg operative, tankból valszeg jugger lesz a legtöbb, és powertech talán kevés

j0nNyKa
turretek brutálisak illumon, 3 lövés voltam egynek, és van vagy 400k hpja

mondtam h kelleni fog a speeder kulonben gyalogolhatsz allo nap.

anti hero

amugy tankbol es healerbol van olyan h main/off vagy mindegyik class nagyjabol egyforman kepes a feladatot ellatni.
teszem azt egy agent/inq/bh stb ugyanugy kepes gyogyizni ha olyan adv classa van vagy ugyanolyan jo tank a bh/SW/..?

anti hero

TDC Geronimo
Empire bázisról legyalogoltam republichoz Illumon. Hát baszott nagy a zóna. Elõre látom, hogy imádni fogom 😊

aha!

anti hero

tenca
1. 3 shardot kombinálva kapsz matrix cube-ot. Azt teheted be a relic slotba.

2. Kaliyo - range tank

PSN: lacibacsi77

kerdesek:

1. holocronokat felveve lett egy ilyenen h vmi red matrix holocron.
lattam a sith templomnal lehet 3 ilyet combinalni, ezekbol mi lesz ? 😄

2. i. agent elso kompanionja mi es mittud?

anti hero

Rubint
Pláne ha futok, mintha egy hullámot tolnék magam elõtt.

Rubint
Ehh... kimásztam pvpbõl... kérem vissza a látótávolság beállítást! Lehet, hogy jedi vagyok, de azt, hogy körülöttem 40 méterrel nõ csak a fû, háááát...