Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubint
Na jó, elejét veszem, hogy elharapózzon a dolog. Az az oldalnyi üzenet ott mindenkinek a hülyeségrõl szólt, én csak beszálltam. 😊

Mikor nekiálltam a bétának rosszabbra számítottam, de nagyon kellemeset csalódtam benne, mikor egy pár órán belül rájöttem, hogy ez bizony a KOTOR-ok folytatás, aminek nagyon örültem, csak néha több ember szaladgál, auto mentés van, és egy online futó single játék, ahol némelyik küldetésekhez érdemes partiba csapódni.

Elsõ nap 12 óra alatt egy Jedi Consular-ral eljutottam 12. szintig, aztán másnap áttértem a sötét oldalra.

2-3. napon összesen kb 24 óra alatt, 18. szinten fejezetem be a Sith Sorcererem úgy, hogy 2 kisebb mellék küldetést hagytam csak ki és megkaptam a hajóm is. Itt hagytam abba.

A többi bolygók sztorija és mellékküldetései milyen hosszúak idõre illetve nagyok területre?

PvP NEM érdekel, csak PvE. Egy sztoriszálat vajon 1 hónap alatt végig lehet/tudok vinni?

Sith Inquisitor-on kivül melyik kariknak van még a legjobb története?

Válszokat elõre is köszönöm.
Üdvözletem az uraknak, errõl a "levonják a beta testeket ebbõl abból" dologról tud valaki valami official -t linkelni vagy ismételten csak trollkodnak a népek?

thx 😊
egyébként ezt lehet hogy õk is tudlák, ezért írtak csak "Slovaki"-t 😊

kimegy nekik egy-két koki még a release elõtt az biztos. fõleg ha ebben a bérkommandó az illetékes!

Nekünk meg azt mondták a tekintetes képviselõ urak hogy az adókkal mindenki jól jár erre tessék itt szopatják az eccerû fülkeforradalmárt....
Node mindjárt felhívom a NER ellenségei bejelentésére szolgáló zûd számot osztán jól bemártom õket. Nem szeretnék most az EA helyében lenni, olyan dörgedelmes lebaszást fog kapni hogy még a nevét is elfelejti.

GW2: Dragonknight.5302

j0nNyKa
kamu, mert nincs is olyan orszag, hogy szlovakia.
(egyebkent nice post <#worship>)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
en a skyrimes hotfixes verziot, azt hiszem, az csak 11.11a

Tatyla
is,is 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darth devil
Ennyire jó a sentinel, vagy ennyire lámák voltak az enemyk? 😄

War, war never changes.

Azt írta, hogy WoW accountot beszámítanak, nekem mondjuk nincs, de kedves tõlük.

Hmm akkor menedékjogot kell kérni Angliában ezt a diszkriminációt már nem lehet tovább tûrni...
Remélem megadják vagy cancelt kell nyomjak az összes Angliából származó accountomra.....

GW2: Dragonknight.5302

Ozzyehh
2 óra 10perc és ágyó szosöllájf again<#eljen>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Rubint
Ne ragadd ki a környezetbõl azt a két sort. Úgy már értelmezhetõ lesz. 😊

De nem mindenkinek!

"@Rickylee1991 SWTOR will be F2P to all but general beta testers and weekend beta testers from France, Germany, UK, Slovaki, Slovenia, Hungary because of tax issues. Premium item mall will be available to all players."

Omlás
Driverbõl te melyiket használod ? 11.11c ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
Több helyen is írják, hogy összevont acc... <#nezze>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Akkor én is áldozat vagyok<#idiota>

j0nNyKa
haha teged atvertek, nincs is havidij

nem az early accessbol vnojak, hanem az ELSO HAVIDIJbol olvasd mar el mit irtak! es ne terjessz remhireket, koszi

anti hero

FAQ?! olyat csak a nubok olvasgatnak d:

anti hero

TDC Geronimo
Szerintem figyelmeztetnek rá. Legalábbis én láttam valahol. Talán FAQba vagy franc se tudja

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ööö, swtor.com -on megváltoztattam az accountom jelszavát és megváltozott a BF3 battlelog jelszava is... Szinte egybõl megsejtettem, hogy ez lehet a gond, de ezt azért nem ártott volna tudni, hogy egy univerzális EA account van.

Ozzyehh
<#idiota><#idiota>

Kreeder44
Igazán nincs mit 😊örülök ha segítettem <#eljen><#taps>

360p alapból úgyhogy nem túl tiszta a kép
milyen UI-t használsz? új mobok 4.3-al kerültek tanarisba? 😄

Rubint
Majd akkor, ha épp lelépek onnan:

Csõ! map...

Szar szóvicc ftw

TDC Geronimo
Tatooinera mondja valaki, hogy csõmap...

TDC Geronimo
Sentinel pvp videó új buildbõl

j0nNyKa
<#eljen>

Ozzyehh
Mondjuk ez igaz...kösz 😊

Kreeder44
Szerintem neked kell kipróbálnod és eldöntened be jön e... nem mindenkivel egyezhet a véleményed... én is kipróbáltam egy nekifutást megérdemel szerintem. Mire eljutsz oda,h megkapod a fénykardod lesz véleményed róla 😉 hajrá

Ozzyehh
Upsz bocs Rubint nem neked szántam

Ozzyehh
Srácok, érdemes kipróbálni a guardian-t? negatív pozitív tapasztalatok? örülnék ha mondana róla valaki egy kis véleményt 😊

Rubint
Szomorú vagyok. 😞

Fent van legújabb nvidia driver, a win7 64 ultimate-em is mindig uptodate. A gépnek meg bírnia kéne, akármit is küldök rá. A teszt fórumot elnézve egyébként nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel küzd.

Braikingboss
Ugyan ez van nekem csak Alderaan on 😄

Don Kartács :)

TDC Geronimo
Nekem AA is be van nyomva és mindhárom warzonet le tudtam tolni crash nélkül. Gondolom random a dolog. Patch note nincs még

TDC Geronimo
Undocumented Changes from the dec 1st patch

- Coming soon: Advance your Legacy and unlock unique Legacy Powers and Legacy Character Creation Options! All Legacy Levels earned now will be used when these features are activated.
- Always Show Resolve Bar: Toggles between always showing the resolve bar and only showing the resolve bar when it has resolve in it.
- Emergency Fleet Pass (new ability): Request emergency transportation to the Fleet.
- In-combat range changed resulting in getting out of combat faster.
- Can swap multiple mods at one time now.
- Undiscovered bind points now have floating icons above them in the game world. Once discovered, the icon no longer displays.

Rubint
Remélem a Voidstar crash-eimet kijavítja. 😄
De tényleg, az nonszensz, hogy kb 90%-ban crash-el azon a pályán. Eddig nem volt ilyen gondom.

TDC Geronimo
Tegnap jött új build, de most megint lehet szedni egy 17 megás patchet. Dolgoznak lázasan 😊

TDC Geronimo
Tegnap linkelték ide fórumra

Telepítõ

TDC Geronimo
Ja és aki most betazik megint nézzen körül jól a preference menüben, mert sok dolog átkerült, illetve könnyebb értelmezni, hogy mi micsoda. Graf beállításnál meg a textúrát ne felejtsétek lowra rakni! 😊

Meglepõdve látom, hogy megint kaptam weekend teszt levelet. Csak éppen a klienst nem tudom leszedni mert karbantartás van. Ebbõl is szombati indulás lesz nekem úgy tûnik.

TDC Geronimo
Ja és még egy apró de nagyon fontos dolog amin változtattak. Warzonekba, amikor "tekered" a lövegtornyokat, telepíted bombát, használod speedert stb már nem kell megvárni a GCDt, hanem tudod bármikor.

a.carkey
De csak laptopról és balkezes egérrel!

A medve nem játék.

Már elõrehdelhetõ: Star Wars: The Old Republic Game Time Card - 60 days 26,99 € 😊

az 576-ban dec 14-tol lehet atvenni az elorendelt jatekokat, kivancsi vagyok a galaxisnal mi a helyzet, mert en ott vettem pre-order boxot.

Jaja, a múltkor azt írták, hogy ha nincs benne vége dátum, akkor az general tester meghívást jelent. .)
Omlás
Napi Best ! <#idiota><#taps><#vigyor2>

j0nNyKa
francba, akkor visszamondom a pre-ordert, és újra preorderelek 12.12-én, az úgy jó megoldás ?!