Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Viszont a warzone utáni group szétszedést nem csinálták még meg és van egy olyan érzésem, hogy launchra se lesz. Ez a legidegesítõbb dolog az egész játékban most jelenleg kb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
haha

j0nNyKa
most hogy leírtad, beléptem, és jön is egy új patch :D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

t0Mi
Én nem tartom olyan nagy ellenségnek a DPS métert, sõt.. csak értelmesen kell használni. Nálunk a guildben ha volt egy tipikus tank and spank fight, és valakinek alacsony volt a dps-e, akkor azzal megnéztük közösen, hogy mit csinálhat rosszul. Általában csak talent vagy skillsorrend hibája volt, utána már sokkal jobban ment neki, és a boss is lement. Ha ilyen nincs, csak azt fogod látni, h wipe-wipe. Persze én nem sírok érte, nem baj ha nincs, de nem hátrány, ha van.. :)

!Renault F1, Real Madrid CF!

Egyetértek, én sok olyan guildban voltam ahol egyenesen tilos votl a DPS és combat log parse eredmények chatben történõ publikálása. Ha kevés volt a dps akkor mentünk mégegyszer, ha az sem segitett a guild szintû farm indult azért hogy a gyengébb cuccal induló embereknek is legyen esélyük és igy a guild egészének...
Ez sokkal jobban erõsiti a guild közösségi részét mint akármi más. Igaz ehez az kell hogy ne legyenek vérpistikék a bandában, de azok amúgy is hamar ki lettek szórva.

GW2: Dragonknight.5302

TDC Geronimo
<#rinya>

t0Mi

!Renault F1, Real Madrid CF!

TDC Geronimo
Amúgy tegnapi patch note ott van launcherbe a tetején. Build notes feliratig tart. Ahhoz képest, hogy 17 megás volt elég sok minden került bele. Gondolom ma is kinyomnak valami kisebb fixet ha már áll szerver

TDC Geronimo
Begyalogoltunk a republic bázisra és havert valamiért nem targetolta be de engem egybõl 1 shotolt :D Ott szakadtunk rajta.

Torzonborz
opvp rendszerrõl lehet tudni vmit ? egyáltalán van ilyen ?
amire gondolok pl : hány szinttel kisebb ellent lehet büntetlenül legyakni , kapsz e pontot ha többször egymás után megfekszik , kiért mennyi pont jár stbstbstb

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
"I'm watching a 16man raid video where people wipe over and over again .... the problem is DPS. How are people going to be able to know who is slacking if you can't look at a DPS meter...

I vote they let us have Mods.

Thoughts?"

na ilyen emberektõl dobom el az agyamat. Ki nem álltam más mmokba se azokat, akik a kibaszott dps meterre verték. Riftbe is, ahogy partyba megszólalt valamelyik pöcs vagy linkelte dps meteres szarságát hagytam is ott.

j0nNyKa
papíron mindegyik class ugyanolyan erõs role-okban, gyakorlatban meg majd meglátjuk

healerbõl szerintem merc nem lesz, csak sorc meg operative, tankból valszeg jugger lesz a legtöbb, és powertech talán kevés

j0nNyKa
turretek brutálisak illumon, 3 lövés voltam egynek, és van vagy 400k hpja

mondtam h kelleni fog a speeder kulonben gyalogolhatsz allo nap.

anti hero

amugy tankbol es healerbol van olyan h main/off vagy mindegyik class nagyjabol egyforman kepes a feladatot ellatni.
teszem azt egy agent/inq/bh stb ugyanugy kepes gyogyizni ha olyan adv classa van vagy ugyanolyan jo tank a bh/SW/..?

anti hero

TDC Geronimo
Empire bázisról legyalogoltam republichoz Illumon. Hát baszott nagy a zóna. Elõre látom, hogy imádni fogom :)

aha!

anti hero

tenca
1. 3 shardot kombinálva kapsz matrix cube-ot. Azt teheted be a relic slotba.

2. Kaliyo - range tank

PSN: lacibacsi77

kerdesek:

1. holocronokat felveve lett egy ilyenen h vmi red matrix holocron.
lattam a sith templomnal lehet 3 ilyet combinalni, ezekbol mi lesz ? :D

2. i. agent elso kompanionja mi es mittud?

anti hero

Rubint
Pláne ha futok, mintha egy hullámot tolnék magam elõtt.

Rubint
Ehh... kimásztam pvpbõl... kérem vissza a látótávolság beállítást! Lehet, hogy jedi vagyok, de azt, hogy körülöttem 40 méterrel nõ csak a fû, háááát...

Nem mindegy, hogy bétában vagy live-on unja meg?

Rubint
Az 50-es nem az õ karaktere.

TDC Geronimo
Az kijátszás, hogy elvittem 10ig questekkel, utána meg only pvp? Ja ok azt hittem több a tartalom benne :D

szuper, köszi
neked nem szar, h ennyire kijatszsod a game.t ? unatkozin fogsz megunod nem lesz uj benne :D azt lepattansz gyorsan :D

anti hero

j0nNyKa
minden hard mode 50es szintû, yep

A hard mode black talon 50-es szintû?
No van egy topic a test fórumon, ahol lehet tippelni mi lesz az End of Béta event.
Legmorbidabb tip ez szerintem:

"Servers will be brought down in 15:00 minutes to conclude Beta Testing. Thank you for your participation."

Tippeljünk mi is:

Én aludni fogok, vagyis inkább akkor fogok felkelni mikor a béta véget ér szóval várom azoktól a HC tesztelõktõl a tippeket, akik kitartanak "till the bitter end".

Jabar
másodszor megy el a netem nagy nehezen végigtolt nyertes köcsöglabda vége elõtt.... szétbasz az ideg

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Jópofa ez a craft.

A legyártott tárgyakat szétszedve fedezhetünk fel újakat, legtöbb esetben (lehet mindben) kettõ vagy több félét is, majd az új tárgyat szétszedve szintén.
Tovább most nem jutottam mert az istennek nem akartak hozni jó cuccot a companionjaim :D

A patchnote-ban olvasva még örültem hogy szétszedték missionoknál a metal/fabric küldetéseket ami jó, de hogy 5 missióból három companion gift, és ha szerencséd van akkor egy metal (sokszor két fabric), így nem csak abból szerencse játék hogy mit hoz vissza a küldetésrõl hanem hogy egyáltalán van értelmes küldetés vagy sem. :/

"Jabar sa bu eeda murishani!"

j0nNyKa
yay!

tegnap pont ezzel a taggal, meg egy jazzy nevû juggerrel toltunk hard mode black talont, was fun :)

Köszönöm!Nem tudtam hogy meghívós a mostani hétvége is.. (nagyon nem zavar 10 napot már kibírok)<#hamm>
Fenrir
Ha nem kaptál meghívót akkor nem is fog.

A halál csupán a kezdet...

Hülye kérdés!Nekem tegnap óta nem villan fel a play gomb... vm ötlet?
BoneDragon
Sõt, minden pvp item jóval olcsóbb lett.

BoneDragon
Eddig a pvp vendornál az itemek 660 tokenbe kerültek, most pont a fele, 330.

Agamemnon
Érezhetõen gyorsítottak a fejlõdésen, tegnap elkezdtem egy troopert, mert egyrészt a szerver, amelyiken a shadow-om volt, az offline, másrészt pedig nem akarom tovább vinni a történetét, és 2,5 óra alatt 8-as szintig jutottam. A kezdõ terület még nagyon laggolt, de amint kiszabadult az ember onnét, máris játszhatóvá vált.

BoneDragon
<#puszi>

Fenrir
"nekem ez a rész tetszett mindig benne: "If you received the aforementioned email..."

Milyen levélrõl beszél ez? Semmilyen másikat nem kaptam soha tõlük.

a.carkey
Ez szerintem az a fajta levél, amikor Mancika (a takarítõnõ) küldi ki a választ, aki nem ért hozzá, csak szép, és fekete.

A medve nem játék.

Fenrir
Ez egy tök standard levél, én mindig ezt kaptam tõlük amikor a ticket-re válaszoltak.

a.carkey
Ezek hülyék (mármint a support). Nagyon úgy néz ki, hogy a standart mellett lesz ingyen egy collectorsom is, és csak annyit kérdeztem tõlük, hogy bár már regeltem a standart kódját (ezért tudom használni a launchert is), be tudom-e regelni majd ua acountra a collectorsét is?

Erre a válasz:
"Greetings!

I am Protocol Droid M0-T0 of Human Cyborg Relations,

If you have been experiencing issues with your Security Questions, please check your email for a Security Question related message regarding a reset. If you received the aforementioned email, please follow the instructions to set up new Security Questions for your account.

If you did not receive that email from us, and you cannot log in to the Star Wars: The Old Republic website, you may be able to access your account by resetting your password on the Origin website at https://customersupport.ea.com/loginapp/forgotPasswordsfdcEa.do

You can then use your new password to log into your account on http://www.swtor.com/account where you will have the ability to access and edit your Security Questions and Answers ..."

A medve nem játék.

TDC Geronimo
Ki mondta, hogy itt nincsenek set bonuszok?

Most toltam le egy huttballt. Isteni az új build óta a combat. PvP resolve bar is 2 cc után ahogy néztem már megtelik, nem 5 kell, mint elõtte.

j0nNyKa
50-en sem kell vele megállnod, mert Mako akkor méginkább brutál healer. Te meg méginkább brutál dps vagy.

Merc for prezident, ez van.

No mit mondtam? mindenkinek fájrontot csinálnak....

eleg addiktiv ez a fostalicska !

anti hero

Rubint
Ezerrel. :)

TDC Geronimo
Na mivan mindenki nyüstöli? :p

Rubint
Na dícséretes, úgy 10 WZ-t játszottam le crash nélkül. Akkor már csak gyakorolni kell, hogy ne legyek fullbéna. Kár, hogy hamarosan vége a tesztnek.