Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
😞(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
Azok a fránya atik... :p

Nem akarok belemenni itt semmiféle ati vs nvidia vitába, de hiába gyárt hardverileg jobb karikat az amd, mégis állandóan velük van a gond szinte minden játékban. Persze ez nem mentsége, de akkor is. Nekem egyszer volt atim, de nem is lesz többet.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
taris az a bolygó ami roncsokból áll? nah az valami cefett módon szaggat....nem vágom,remélem release-re nem lesz szaggatás...6950/8giga ram mem nem kéne

TDC Geronimo
Na közeledünk 😊

Today we are announcing that the Pre-Launch Guild Program for Star Wars™: The Old Republic™ has come to an end. Guilds that have met the prerequisite of having four members redeem their Pre-Order Codes at our Code Redemption Center are now locked for transfer into the game in time for our December 20th launch.

If your guild has qualified for import, you can expect to receive an email at some time over the next several days. This email will give you further details on how to check the status of your guild as well as further details about how to join your guild once you’re in the game. Your email will also tell you which server your guild has been assigned to, so you will know which one to select when Early Game Access begins. While we will do everything we can to ensure that your Allies and Adversaries are on your server with you, we can’t necessarily guarantee that every guild will see their Allies and Adversaries on their server with them.

We want to thank each and every one of you who took part in the program, and we look forward to seeing you all in the game!

TDC Geronimo
zene is idegesítõ meg a kameranézet is :y

TDC Geronimo
2 összehasonlító videó Eternity vault elsõ bossáról

Régi build

Új build

Állítólag nehezebb lett jóval. Még nem néztem meg õket.

Rubint
Szerveszünter intermezzo:

http://www.funswitcher.com/sound/the-imperial-march/

Rubint
De legalább csinálja. 😄

Elég könnyû kimozogni belõle egyébként, kivéve ha kapsz egy jófajta cc-t.

[HUN]Crassus
Mortar wolley😛

Rubint
Lesz ez még jobb is egyébként. 😊 Én már lattam 12-es Vanguardot 250k dmg-et kitolni.

Keress olyan páncélt, ami modolható.
Elõször black talon dob ilyet, ami ráadásul szép csuklyás.
Aztán valamelyik elit küldi is ad.
Végül pedig a social vendor árul olyat, ami üres (én olyan sapit hordok most)

És ezek után ha kinövöd csak annyit kell csinálni, hogy a medálokért modot áruló vendornál, pl a fõvárosban veszel bele új armoring modot.
Vagy leszarod, mert úgyis 2 szintenként lecserélõdik a teljes cuccod.

TDC Geronimo
A másik meg, hogy nem kell csodákat várni itt még az emberektõl warzonekban. 90%a most ismerkedik még csak a játékkal, sok embernek elsõ alkalmak egyike. Máshol évek múlva is tele van ilyenekkel a játék, akkor itt ne várj mást, amikor még meg se jelent a játék.

Rubint
Sokan maszatolnak, ez tény.

Rubint
Igaz! Tapasztalat. 😊 Bár azért vannak jobb meccsek is, pláne ha legalább egyvalakivel együtt dolgozol.

[HUN]Crassus
kk elhiszem,de mint mondtam a bazinagy különbséget nem értem ilyen 30-50k sebzõs emebrek tömkelege van nálunk empiore oldaklon meg 100-150k....

Pvp vel iszonyat gyorsan lehet fejlodni vagy 3-4x gyorsabb mint a questeles, es penzt is ad rendesen.
Nem biztos, hogy jo ez igy.

May the force serve you well!

Rubint
fegyver 14,24
armor 20,40

[HUN]Crassus
Van külön Cloth vendor.....ha megálsz szemben a pvp questadó géppel akkor jobbra/mögötted lesz

Jabar
craft-olni tudsz ill lvl20-on már van full pvp ruha (implantok is)

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
Nemsokára 11 nap lesz 😄 Belegondolni is rémes :y

TDC Geronimo
Menj át másik oldalra és postolj onnan is képeket. Most megmondom ugyanez lesz

[HUN]Crassus
ja és 3x tudtak megölni😛 a pajzsos absorbokat meg ne is számoljuk amit pakolok 7 secente arra akit érek😊 kecinagy noob vatyok😊

Pvp vendor arul 14 meg 22es cuccokat vagy 23 nem emlekszem.
Ott a pvp automata mellet allnak az urallomason. Ha koztasasagi vagy meg ne vegyel 😛

May the force serve you well!

BoneDragon
Jaj, 10perc world down. 😞

14-esként felesleges sokat foglalkozni vele. Túl gyorsan kinövöd. Egyébként heroic küldikbõl van a legtöbb esélyed rá.
[HUN]Crassus
viszont az Athiss? vagy melyik instában a Sith öreg csóka bossnak nincs semmilyen látható vizuális effektje...így nemtudjuk kikerülni az AOE-t amit tol😞( nemtudjuk leverni,mert bedõlünk folyton.....

[HUN]Crassus
el is hinném ,de szerinted miaráknak raktam be a Screenshotokat? háttérképnek? egy az egyben megmutatja,hogy iszonyat a különbség a két oldal közt...

Lvl 14-es Sith Sorcerer-ként honnan lehet armor-t szerezni? Csak questekbõl ad jófajtát? Mert pvp vendornál meg csak lvl 50-es cuccokat láttam. Más vendorok meg nem igen adnak semmi jó cuccot. Hányas szintûnek kell lenni, hogy a pvp pontjaidból a szintednek megfelelõ cuccokat vehess?

[HUN]Crassus
édesfijam add már össze a healing done+dmg done-t.....ÉN nemtehetek róla,hogy 8 faszkalap a csapaptársam😛

csak nem!? ebben a threadben is lezs mindig crassus fele pvp-vonyitas, mint a wowosban?
hagy aruljak el egy titkot, baszott nagy noob vagy nem csoda hogy mindig feltorlik veled a padlot. de azert megkimelhetnel minket....

anti hero

TDC Geronimo
Placebo. Mindig az az oldal a szar meg vesztes ahol épp játszol. Mindenhol így van.

[HUN]Crassus
akkor jó😄

igazából azt nem értem,miért van az hogy állandóan borzasztóan sarkított különbségek vannak.....igazi szoros meccs nemnagyon van....csak durván szétalázás....azok a sebzéskülönbségek nagyon durvák

s0n1c
legnagyobb!!! 😄D
Én a birodalmi oldallal veszítek állandóan. Szóval nyugi.
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

[HUN]Crassus
Véletlen lenne? nemhiszem 10 bõl 8-9!!! pvp meccs vesztes kb ilyen különbségekkel....az elsõn az látható,hogy 2-3 értelmes köztársasági gyereken kívûl a többi kétbalkezes agyhalott....nézzetek meg azt a durva sebzéskülönbséget!

A 2. screenshoton pedig jön a "poén" mindezt heal nélkül!!,mert szinte egy dekagrammot nem healeltek izom DPS-bõl megoldották!

Egy csapataban mozog szinte az összes ember náluk MINDENKI ismétlem MINDENKI tudja mi az objective és arra is fókuszál és csak úgy deafultba kanyarnélkül agyponbasszák aki arra téved...,mert mint írtam a mieinknek lövete nincs sem a PVP meccsrõl,sem a saját karakterükrõl sem semmirõl:S😞(
Más szereveren is ez van,hogy a birodalom játékosai ügyesebbek? vagy csak én nyultam bele?

Rubint
Valahogy össze lehet hozni azt is, hogy egyáltalán ne legyen ilyen, bár lehet gépfüggõ. Én pl. tudok taszkot váltani úgy, hogy feldobom a játék fölé a browser ablakot, pedig a game fullscreen-ben megy.

j0nNyKa
alttab utan pedig gyorsabban renderel ujra, raadasul ugye meg azt a kicsit is eltakartak a toltokepernyovel
aprosag, de igenyes

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TDC Geronimo
Ja meg nem tudom észrevettétek-e, de a december elsejei kliens óta már nem tölti be késve a textúrákat párbeszédeknél.

Torzonborz
erre vki ? próbáltam gúglit de nem találtam semmit. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
Nah pár meccsen direkt fiygeltem az Alderaan-i PVP pályán a légvédelmi ütegek gyorsabban tüzelnek a birodalomnak....
a két szélsõt egyszerre tekertük el 1 másodperces Fore-al a mieinknek majd 5-6 seccel késõbb meglett a középsõ....ennek ellenére 565-ig egyformán tikkelt lefele a szám úgy ,hogy nekünk 2 torony tüzelt folyamatosan.
Írtam tickettet.....hátha elolvassák! Aki veszi a fáradtásgot sasolja meg!

Ja az ajtónyitogatós pályán pedig azthiszem az elsõ folyosó után a birodalmiak a mi poppolós helyünkön éledtek😛 mondanom sem kell mennyire esélytelen úgy lemenni az ajtókhoz....

TDC Geronimo
Na javították a textúrabeállítást. Most már a high a high és nem fordítva.

Jeffjohnson
Ez a cikk megint elgondolkoztatott, hogy érdemes-e Merc-et indítanom. Viszont a Mercel való játék 14es szintig meg a sztori nagyon tetszett.

s0n1c
healereknél sorrend nagyjából: Sorcerors > Operatives > Mercenaries

comparison of the healers
Nyitva vannak a szerverek hajrá.

**UPDATE 12/3 8:40AM CST (14:40 London, 15:40 Paris/Berlin): The servers are available and ready for testing! Have fun out there! **

Tomorrow we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information.

GW2: Dragonknight.5302

ugy értettem hogy hétfön itt 9 nap lesz , nem most
A gond a cikkben van. Hétfõ 5.-e vagyis 10 nap 0-órától meg egy kicsi estig mikor nyitnak a szerverek.
De gondolom a cikk író fordította a szöveg egy részét vagy az infó-t mert a teszt CST szerint 4.-én éjfélkor ér véget. az meg 11 nap. Bár kevesebb mivel éjféltõl csak egy másodperc van 5.-ig.

De a egy a lényeg hogy az early 15.-én valamikor este fog kezdõdni, erre számítson az aki akkor kezdi.

Hmm nekem az sg szerinti countdown most per pillanat 11 nap 8:11:55..54..53..52..51

nem vágom ebben a cikben az van hogy hétfõ után még 11 nap az early , sg szerinti countdown szerint pedig 9 lenne.... most mi van
Kiváncsi vagyok hogy a reatailclient könyvtárban lévõ két darab Razer SDK API könyvtár milyen pluszt ad a Razer tulajoknak.... Vagy csak az új überbrutál drága SWTOR kiegek miatt van ott..
Errõl beszélek: RzSDKEng.dll RzSDKMod.dll