Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok belemenni itt semmiféle ati vs nvidia vitába, de hiába gyárt hardverileg jobb karikat az amd, mégis állandóan velük van a gond szinte minden játékban. Persze ez nem mentsége, de akkor is. Nekem egyszer volt atim, de nem is lesz többet.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Today we are announcing that the Pre-Launch Guild Program for Star Wars™: The Old Republic™ has come to an end. Guilds that have met the prerequisite of having four members redeem their Pre-Order Codes at our Code Redemption Center are now locked for transfer into the game in time for our December 20th launch.
If your guild has qualified for import, you can expect to receive an email at some time over the next several days. This email will give you further details on how to check the status of your guild as well as further details about how to join your guild once you’re in the game. Your email will also tell you which server your guild has been assigned to, so you will know which one to select when Early Game Access begins. While we will do everything we can to ensure that your Allies and Adversaries are on your server with you, we can’t necessarily guarantee that every guild will see their Allies and Adversaries on their server with them.
We want to thank each and every one of you who took part in the program, and we look forward to seeing you all in the game!
Régi build
Új build
Állítólag nehezebb lett jóval. Még nem néztem meg õket.
Elég könnyû kimozogni belõle egyébként, kivéve ha kapsz egy jófajta cc-t.
Elõször black talon dob ilyet, ami ráadásul szép csuklyás.
Aztán valamelyik elit küldi is ad.
Végül pedig a social vendor árul olyat, ami üres (én olyan sapit hordok most)
És ezek után ha kinövöd csak annyit kell csinálni, hogy a medálokért modot áruló vendornál, pl a fõvárosban veszel bele új armoring modot.
Vagy leszarod, mert úgyis 2 szintenként lecserélõdik a teljes cuccod.
Nem biztos, hogy jo ez igy.
May the force serve you well!
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ott a pvp automata mellet allnak az urallomason. Ha koztasasagi vagy meg ne vegyel 😛
May the force serve you well!
hagy aruljak el egy titkot, baszott nagy noob vagy nem csoda hogy mindig feltorlik veled a padlot. de azert megkimelhetnel minket....
anti hero
igazából azt nem értem,miért van az hogy állandóan borzasztóan sarkított különbségek vannak.....igazi szoros meccs nemnagyon van....csak durván szétalázás....azok a sebzéskülönbségek nagyon durvák
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A 2. screenshoton pedig jön a "poén" mindezt heal nélkül!!,mert szinte egy dekagrammot nem healeltek izom DPS-bõl megoldották!
Egy csapataban mozog szinte az összes ember náluk MINDENKI ismétlem MINDENKI tudja mi az objective és arra is fókuszál és csak úgy deafultba kanyarnélkül agyponbasszák aki arra téved...,mert mint írtam a mieinknek lövete nincs sem a PVP meccsrõl,sem a saját karakterükrõl sem semmirõl:S😞(
Más szereveren is ez van,hogy a birodalom játékosai ügyesebbek? vagy csak én nyultam bele?
aprosag, de igenyes
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
a két szélsõt egyszerre tekertük el 1 másodperces Fore-al a mieinknek majd 5-6 seccel késõbb meglett a középsõ....ennek ellenére 565-ig egyformán tikkelt lefele a szám úgy ,hogy nekünk 2 torony tüzelt folyamatosan.
Írtam tickettet.....hátha elolvassák! Aki veszi a fáradtásgot sasolja meg!
Ja az ajtónyitogatós pályán pedig azthiszem az elsõ folyosó után a birodalmiak a mi poppolós helyünkön éledtek😛 mondanom sem kell mennyire esélytelen úgy lemenni az ajtókhoz....
**UPDATE 12/3 8:40AM CST (14:40 London, 15:40 Paris/Berlin): The servers are available and ready for testing! Have fun out there! **
Tomorrow we will be taking the servers down for scheduled maintenance, and we anticipate them to be unavailable until 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Please watch this thread for any updates or new information.
GW2: Dragonknight.5302
De gondolom a cikk író fordította a szöveg egy részét vagy az infó-t mert a teszt CST szerint 4.-én éjfélkor ér véget. az meg 11 nap. Bár kevesebb mivel éjféltõl csak egy másodperc van 5.-ig.
De a egy a lényeg hogy az early 15.-én valamikor este fog kezdõdni, erre számítson az aki akkor kezdi.
Errõl beszélek: RzSDKEng.dll RzSDKMod.dll