Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azert volt arrol mar szo hogy elvileg nem nagyon lesz elado darab a preorder megrendelten felul
Omlás
IntKeys-t leinfóztam még múltkor, egyelõre nem tudják lesz e de ott a premier kulcsok 5000-6000 környékén szoktak lenni, általában ott vásárolok 😊.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Aki cdgalaxistol akar rendelni:

2.3. Hogyan zajlik majd a beszámítás és a végleges játék megvétele?

Mivel a pre-order kiadás nem kötelezi a vásárlót a végleges játék megvételére, ezért automatikusan nem is tudunk csomagot küldeni, személyes foglalást eszközölni.

A Pre-Order vásárlóknak maguknak kell érdeklõdésüket véglegesíteni a játékra oly módon, hogy az elõreláthatóan december közepétõl honlapunkon rendelhetõvé váló végleges SWTOR játék megfelelõ kiadására le kell adniuk egy rendelést (a számára szimpatikus átvételi móddal, azaz pl. személyes átvétellel üzletünkben, vagy csomagküldéssel stb.), és a rendelési információknál a megjegyzés sorba kell majd beírniuk a pre-order számla számát (a számlaszám hiányában sajnos a rendelés érvénytelen lesz).

Ahogy a vásárlásnál is tájékoztattuk tisztelt ügyfeleinket, a számla és a rajta levõ adatok (biztonságos) megõrzése a vásárló feladata. Amennyiben adataikat nem megfelelõen kezelték, õrizték, és azok kikerülnek másokhoz, vagy elvesztek, úgy az abból eredõ problémákért mi nem tudunk felelõsséget vállalni.
Nincs valahol olyan táblázat ahogy az egyes classok dps és heal képességeit lehet megnézni? Mivel a beta alatt volt jópár 50es igy talán készült valahol egy táblázat a balance-ról.
Forolto
azért abban látok esélyt,hogy egy pici árrés ingadozás meghozza az esélyt,hogy valahol 1-2 ezrest spórolhatunk.Egy biztos,ha nem szürkeimportos a cucc azt egyáron kapja az összes viszonteladó.

Omlás
CD kulcsot, szerintem olcsón lehet majd venni megjelenés után a szokásos cd-kulcsos oldalakon. Még az is lehet, hogy én is ilyen módon fogom megvenni, ha már így is úgyis bukom az early accesst...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Forolto
idén már ugyse lehet kilakoltatni.😄

De a net számlát nehogy elfelejtse befizetni! 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Max nem fizeted be a decemberi elmû számlát. Simán megéri.😄D

Tomb of Freedon Nadd

BoneDragon
Azért ennyit már nem ér meg nekem.

Forolto
ohhh köszönöm a választ.ez anno a RAM-ra is igaz volt,mikor érkezett egy kis cunami.

Omlás

Omlás
Pontosan amúgy is az ilyen premier játékok átlagos magyar ára 14000-16000 környékén mozog, ennél kevesebbet várni sem nagyon kell.

Omlás
off
Tájföldön be ütött ugye a krah ezért ment fel rendesen többek között a winyók ára, szeritnem sem fog rendezõdni a piac még legalább fél évig, sõt várható áremelkedés a notik piacán is emiatt januártól. Euró már annyira nem befolyásolja mert szép mélyrepülésbe kezdett és folyamatosan esik.
on

Könyörgöm, ne vegyétek már készpénznek ezeket az elõre kalkulált árakat.
Abból a 9900-ból is lesz 12-14000 Ft. Ez csak mézesmadzag, parasztvakitás, hogy náluk rendeld meg és ne máshol.

Egyébként az apró betüs részt is érdemes elolvasni.
"Az elõrendelhetõ termékek ára, megjelenési ideje, pontos tartalma a kiadó felelõssége. A megváltozásukból eredõ problémákért és esetleges károkért a GameShop (MagoPlay Kft.) felelõsséget nem vállal. Megértésetek köszönjük. "

CDGalaxisban sem 32.990Ft lesz a CE. Ez az ár nyáron lett számolva, amikor az euró 270 körül volt. Pár nap, és kiteszik a végleges árakat. Simán lesz a CE 35-38000 Ft alsó hangon. És igy a többi verzió is drágább lesz a nyáron kalkulált árnál.

Abban reménykedhetünk, hogy a forint addig még erõsödik valamennyit, és igy nem 6-8000 Ft-al lesz drágább a CE, hanem csak 5-6000 Ft-al.
preordert rendeltel toluk?
rosszak az infoid.

Hát meglátjuk, én cdgalaxisról fogok rendelni szerintem, hiába több egy ezressel, viszont egy héttel(vagy hamarabb) kevesebb idõ alatt itt lesz.Csak azért linkeltem, hátha valakit érdekel.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

tegnap olvastam origon vagy indexen hogy 10 gyarbol mar 9-ben helyre allt a gyartas. szerintem tavaszra jo arak lesznek megint.

Rubint
Ha egyáltalán kapnak. Én anno próbáltam náluk venni valamit, mert kedvezõ áron hirdették, de két hónap után feladtam, mert mindig a jövõ héten érkezett.

Pluskast
Állítólag a sárgák felstrófólták az árakat. Meg gondolom ebbe közre játszik a mostani folyamatos forint, euro/dollár áringadozás is.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sajnos tényleg januárban, csak nem 2012-ben, legjobb esetben is fél év mire látszani fog valami.
A WD 1 gyárat már újra indított, de áll még 3-om😊 plusz nem akarnak õk annyira gyorsan olcsók lenni újra😊

Tájföldön van a világ wincheste-rgyártásának a 40%-a. Mint, ahogy tudod az országot (így a gyárakat is) elmosta a víz. Ezért a drágaság. Legjobb esetben is csak januárra fog normalizálódni a helyzet, de inkább csak márciusra.
Forolto
igy nekem is marad a régi vinyó.Miért ilyen drága most?Lázadnak a gyártók?Most a RAM lett olcsó.Ezeket kiszámítani...

Pluskast
29 volt.

Nem tudom, gondolom ugyan úgy, ahogy egyes oldalak 4ezerért adják most a Battlefield 3-at pl(dejó, hogy 10ért vettem meg két hete 😄 😄 ).

Erõsen gondolkodom hogy rendeljek innen, Origin storen 16.500!!! forint, cjs-en 13 ezer, g2play.neten szintén, és ráadásul ezek csak letöltõ kulcsok, nem dobozos.CDgalaxisnál is 12 ezer, plusz 1000 kiszállítás.

Hogy a faxomba adják 10 ezerért? Ebbõl is van nagyker ár vagy mi?
Na kicsit után jártam, és az itt kapható dobozos verzió a legolcsóbb, amit eddig találtam. Ez tartalmazza a 30 napot, annyi, hogy 27-én tudnak csak belõle szállítani.

Omlás
Akkor te már "jó" áron vetted ? :S :/

Omlás
Amúgy már az utolsó launcher verzióban volt repair funkció legrosszabb esetben lefuttatja az ember és csókolom.

Pluskast
Én úgy 5 napja vettem 😊 Muszály volt mert a régi vinyóm tönkrement.

Ahogy én fordítom az infot: A végleges 20 giga körül lesz, aki újra telepíti, annak a telepítõ javasolja a 27 giga üres helyet, hogy elférjen (másolás, kicsomagolás közben).
Elvileg ha nov 25 után betaztál akkor nem kell újrarakni a klients. Ártani mondjuk sosem árt, csak minek letölteni még1x ugyanazt?
Omlás
Csak ne most vegyen 1 Terrás winyót akinek nincs mert elég beteg árak vannak <#banplz><#ijedt>

Pluskast
Végül is nem néztem meg, tényleg inkább megvárom amíg kijön a játék. Amúgy is originen vettem meg onnan meg szerintem nem lesz gond letölteni majd.

j0nNyKa
jajajaja, tuti ugy van, de legegyszerubb szerintem ujrahuzni az egeszet, artani nem fog

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
szerintem mar ne eroltesd azt a klienst

egyebkent kb. biztos vagyok benne, hogy jo lenne, de inkabb vard meg a hivatalos launchert, az a tuti - en is ezt fogom tenni

N1ggA
Ja hogy bejelentkezni se lehet 😄 Akkor nem szóltam..

Spread De Love!

Rubint
The actual size of the game client is approximately 19GB (without additional languages installed).

I hope it assuages any worries. Please note that we still recommend having 27 GB of free space.

N1ggA
Ha kijelentkezel swtor.com-on, akkor a tester page-nél le lehet tölteni az installert. Hogy patchel-e, azt nem tudom. Patchel?

Spread De Love!

Rubint
Ha jól tévedek, akkor azok a file-ok lehetnek meg még nála, amit anno tanácsoltál letörlésre "green_" elõtaggal. Abból kb. 17 gigányi volt.

Pluskast
Johny bocsi a kérdésért de amit anno te ide belinkeltél clienst az még jó igaz?

Pluskast
Na akkor felteszem ismét. Köszi!

j0nNyKa
neked kellene csak igazan ujra letoltened, mert 37 gigaban tuti sok a szemet

Részlet a Pre-Order FAQ-ból

What languages will be available for Star Wars: The Old Republic?

At launch, Star Wars: The Old Republic will be fully localized in English, French and German.

How can I play Star Wars: The Old Republic with a language different than the one available in my country?

If you want to play Star Wars: The Old Republic in a language that is not available in your country, you can download one of the other languages via the Game patcher at no additional cost during the Game installation process.

Tehát extrém esetben arra is kell számolni hogy ott lehet a gépen minda 3 nyelv

GW2: Dragonknight.5302

Pluskast
Hmm nekem 37 giga. Igaz én újra raktam úgy 4 napja, mikor a windowst reinstalláltam. Gondolom akkor nekem nem kell újra letöltenem?

[HUN]Crassus
ohh

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

De a release az nem multilang lesz?
De végül is mivel a patcher titkosított zip fájlokat szed le majd kibontja õket ezért biztos kell az extra hely. Konzervatív számolással a 8GB plusz helyet felezzük le és akkor lesz 4gb a zippeknek 4 gb meg az eredménynek.

GW2: Dragonknight.5302

j0nNyKa
angol kliens, csak angol nyelvi file-ok vannak benne
tudod, "Downloading English assets 13..."

egyebkent a nyelvi resze kb 7 giga, maga a jatek 13

Torzonborz
kb senki sem a méret miatt "sír" csak nem tudni mitõl hízik meg ennyire a kliens.

szerk.: mégsem hízik. ennyi.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/