Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rubint
Akkor elég 4 kasztot végigtolnod, mert az AC választással az nem ágazik ketté.

Az amúgy is meglesz mert a sztori miatt végig akarom tolni az összest. Viszont remélem hogy legalább egy szerveren lehetnek.

GW2: Dragonknight.5302

Rubint
De akkor minden altot húzni is kell rendesen, mert companionbõl kevés van az elején. Crafthoz meg nem árt.

Osztán leteszed a nagyesküt hogy a free hónap végével befizeted és nem mégy vissza tanksofõrnek ?? 😄
Olyan tempóban szaporodnak az fórumon az archivumba rakott MMO-k hogy öröm nézni 😄

Én próbáltam. 8 kari lehet szerverenként, nem accountonként. Tehát akár minden szerveren lehet 8-8 karid.
Torzonborz
aztán guildben minek vagy e heee ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nyóc kari fér egy accountra, szerintem nem lesz megkötés, hogy ebbõl hány lehet egy szerveren/oldalon/klánban.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Ja azt tudja-e valaki hogy mennyi a max karakter egy szerveren amit indithatsz? Terveznem kell a craft altokat, mert engem teljesen bepalizott a crew skill megnevezés. Azt hittem hogy minden companionnak lehet külön skilleket trainelni és már terveztem a tökéletes supply chain-t de rájöttem hogy szopás van és így kell egy raklap craft alt ide is.

a sniper ae ága groupban mennyire életképes? lightning speces sorchoz képest mondjuk. fõleg highlvl érdekelne.

BoneDragon
Amíg semleges vagy minden színkristályt tudsz használni. +4 endurance? Lóf*sz.

N1ggA
Én +4-re emlékszem 😄

Spread De Love!

No azt nem adom, de úgyse lehet nagy színválasztékból dolgozni. Mert ezen a fekete-sárgán kívül csak a piros volt osztjónapot.

A +3 endurance meg igen is jó dolog amikor +1 és +2 van és az is magasabb szinteken. Persze mikor már lesz +3 meg jobb akkor be lehet állni a piros színû egyen hadseregbe (vagy a takonyzöld verzióba ha éppen jófiút játszik az ember)

[HUN]Crassus
+3 endurance-ért ne add el a lelked!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

A + Endurance azért jól jött nekem, mert hasonló kristályt még venni se lehet azon a szinten csak jóval késõbb. A színe meg nem fájt.

[HUN]Crassus
Kristálytól nemkell hasra esni ám! nekem btw nem is tetszik így nem is használtam😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

game mechanism, mint mindenhol máshol.

Szerintem a rögzített látótávolsághoz van köze.
Még egy ok a fûhullám mellett hogy miért kérjük vissza a csúszkát... <#gonosz3>
ja igen de azt az összes új játékukhoz adják...

TDC Geronimo
Tényleg ezt már meg akartam kérdezni. Az, hogy a combat textet bizonyos távolságból nem mutatja a targeten a bug vagy ficsõr? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Alatta lévõ játékokat olcsóbban veheted meg mellé mint egyébként.

Ez kurva jó😄DDDD

http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars-The-Old-Republic-EA-Origin-Key-Early-Game-Access-30-days-included.html
Ez a sima DD standard verzió preorderrel az Origintõl de ez itt sincs.

Ezer forinttal olcsóbban viszont van preorder esély nélküli ami azt jelenti hogy se preorder kristály se early access

http://www.g2play.net/store/MMO-Star-Wars-The-Old-Republic-EA-Download-Manager.html

A legjobb az hogy mind a két pozíciót úgy adják hogy +BONUS. Kérdem én mi az a BONUS???

preorder=teljes jatek. meglett mondva elore hogy preorderek limitalva vannak ha elkelt akkor nem lehet majd kapni egy darabig.

TDC Geronimo
Mondták limitált számú lesz. Eddig tartottak a készletek nálunk

miazhogy meg? MAR nem lehet 😄 mar elkeltek, julius ota lehetett, multheten kelt el a legtobb helyen a preorder.

Akkor ne hívd elõrendelésnek...
Nem a Preorder vételrõl beszélek, hanem a teljes játékról...

Eternal life; endless torture.

Pontosan ez a világ így mûködik. Ha az útszéli kutyaszart bedobozoljuk adunk hozzá egy certificate-tet és bizonygatjuk hogy ez exkluziv csak nálunk kapható kutyaszar, amibõl csak 1000 doboz készült és adjuk hozzá a kutyák családfáját, majd kérünk érte 100k forintot akkor jó reklám mellett nagy esélyes elfog kelleni mind az ezer doboz. Pedig ha nem volna hozzá doboz akkor a vevõk nem szednék össze az utcáról.
A CE dobozok pont így készülnek. Szinte senki nem venné meg a gagyi, Kínából jövõ szállítással 5 dollárba kerülõ anyagokból összerakott tartalmat, ha azt külön meg lehetne venni a trafikban. De így már akár 700 dollárt is ki fognak érte adni az amazon.com-on.

Rubint
Nemtom pontosan mi van VIP területen, amihez az extrább kiadások kapnak hozzáférést, de normal edition-nel is hozzájuthatsz egy belépõ karszalaghoz. Legalábbis a beta-ban volt potom 1 millió kreditért cantina vendornál.

TDC Geronimo
Each beta tester played an average of 12 hours over the post-holiday three-day weekend

A sok kocka 😄

N1ggA
Miért? Teljesen egyértelmû, hogy az swtor a wow konkurenciája, és az EA célja, hogy minél több wowost átcsábítson swtorra. Nem nagy hír ez. A számok szép nagyok viszont 😊

Spread De Love!

BoneDragon
Már megint wow, berosálok.

j0nNyKa
juj ebbõl flame lesz 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

N1ggA
CE annak való, aki annyira fanatikus, hogy bármi pénzt kiad néhány csecsebecséért. Azt senki sem vitatja, hogy ez igazából lehúzás, és nevetségesen drága, de akinek CE kell, az megveszi ennyiért is. Szerintem nem is felháborító, a kapitalizmusban így megy, szóval aki megveszi, az vegye meg, nekem bõven elég a standard edition.

Spread De Love!

Braikingboss
Még nem lehet elõrendelni???? Inkább már nem lehet mert elfogyott mindenütt. Amúgy meg felesleges ezen tanakodni miért ilyen drága a CE, mivel így is elfogyott az összes szal megérte BW-nek 😄

Don Kartács :)

TDC Geronimo
The recent public testing phase of massively multiplayer online role-playing game Star Wars: The Old Republic attracted 2 million volunteers, according to EA. The publisher says more than 725,000 unique players joined the game over the Thanksgiving weekend, making it "one of the biggest beta tests in history." Some 2.4 million gamers had registered in advance on the game's official website, with 2 million later signing up for the public beta.

Testers averaged 12 hours each over Thanksgiving.
The Old Republic publisher shared details of the MMORPG's recent test period at the annual Global Media and Communications Conference hosted by financial services firm UBS. Each beta tester played an average of 12 hours over the post-holiday three-day weekend, says EA, with more than 9 million hours cumulatively played over that stretch.

EA chief financial officer Eric Brown told the conference that this high "pre-registered and built-in" demand for the product would mean a launch advertising campaign considerably different from those for other high-profile EA titles, with the focus instead on attracting new customers for the long term ("two to four years") and the critical percentage of players who renew their subscription from month to month.

The Old Republic is preparing for launch on December 20 in North America and Europe. Some analysts have estimated the game will bring in millions of subscribers, while others suggest declining World of Warcraft subscriptions could boost EA's subscriber numbers, with half of surveyed World of Warcraft players saying they intend to buy The Old Republic.

jaja, remeknek remek, de valljuk be, nem nekunk szol. : )

BoneDragon
De legalább cd galaxisnál egy remek kis faq-t állítottak össze.

j0nNyKa
ez így van, az a karakter tényleg ronda <#idiota>

CE-t meg én sem vennék annyiért, fölösleges

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ha nagoyn sw krizisem lesz lehet mrerendelem meg a force unleashed1-2t tok olcso nekem kimaradtak 😄 D:

anti hero

TDC Geronimo
<#idiota>

nekem az a furcsa, hogy az 576 ki tudta irni mikortol lehet atvenni a pre-order jatekokat, a galaxis pedig bizonytalansagban tart, es most remegve varom mikor mehetek a gyujtoimert.

Itt már sokan eldöntötték ezt. Kitõl szeretnél véleményt olvasni:
- Aki úgy gondolta mint te, ugyanazért.
- Vagy azoktól, akik befizettek rá.
Egy-két év játék után már nem is lesz olyan komoly a különbség a ráköltött összegben.
BoneDragon
Figyi, van két kezed... 😄

Csak nekem furcsa hogy 2 hét múlva jön a játék, de ahogy nézem még egy shopban sem lehet elõrendelni, ahol régebben árulták a Preorder Boxokat? (pl iPon, 576)

Eternal life; endless torture.

TDC Geronimo
Játszani akarooooooooooook 😞

szobor, steelbook, naplo, premium csomagolas tobbek kozott.

en a dark IInel v III? 😄 ig jutottam ott olyan narancssarga szeme volt a karinak szep fekete taskakkal, sztem az adta !! like

amugy johhny tenyleg gecironda
D:

anti hero

en kicsit soknak tartom a CE verzioert ezt a penzt....

most vettem meg fel oraja a ac:revelations 13ert szeeep igenyes dobozban. na de ne terjunk el a targytol, sztem ez a tor CE nem tartalmaz annyi plusszt, h megerje... de most komolyan ... egy dolog h mibe kerul, de mit adnak erte?
http://www.swtor.com/news/news-article/20111021
szerintetek?

anti hero

TDC Geronimo
Olyan a dark 5 mint valami zombi 😄

N1ggA
Degeci csúnya vagy <#idiota>

Spread De Love!