60903
  • MaRee
    Ha a PVE érdekel, akkor vedd meg. Sok a bug a játékban, de a story része nagyon-nagyon jó, a szintezés újszerű és élvezetes. A bugok idővel ki lesznek javítva gondolom, de jelenlegi helyzetben nagyon sok idegesítő dolog van.

Ha a PVP érdekel, akkor ne vedd meg, jelenlegi formájában a pvp említésre se méltó, lentebb van linkelve egy videó ami az endgamet mutatja be, vicc az egész.

Ne wow-verő meg világmegváltó játékot keress benne, ne legyenek nagy elvárásaid, és akkor biztos tetszeni fog, ha szereted a SW univerzumot, akkror meg főleg. Amúgy ha vissza olvasol pár oldalt nagyon sok véleményt láthatsz, pozitívat negatívat egyaránt.
  • Witcher
    Mindenképpen megéri beruházni rá! Mégha csak a 30 nap free-t letolod akkor is! A "gagyi mozgás, a kisebb nagyobb bugok, a nem a legszebb grafika, a MÉG kiforratlan pvp" ellenére, még soha nem élveztem ennyire mmo-t! Csak ajánlani tudom!
  • starPresident
    Üdvözlet, ne haragudjatok hogy nektek írok, de hát kinek lehetne jobb rálátása a játékra mint ennek a közösségnek. Éppen hezitálok hogy beruházzak e a játékra, és érdekelne a véleményetek ,kinek mennyire tetszik? És mit gondoltok a megvalósításról? (az MMORPG tekintetében már nem vagyok szűz,szóval játszottam már egypár ilyen játékkal) A válaszokat előre is köszönöm:)
  • hawkie22
    A talentet kinél tudom resetelni? Lvl 22 Jedi Sage-em van, szerintetek megéri váltani healerről DPSre a fejlődés erejéig?
  • gosumofo
    Star Wars: The Old Republic drops 30 spots on the UK sales charts
  • gosumofo
    SWTOR has 350,000 peak concurrent users, minimal apparent impact on WoW
  • Tatyla
    ma végre meglett és nem toltam 7/24 szinte nagyrészt questelés

• Torzonborz
    Azért ahogy Mako fut...hát izé eléggé csajos szóval még reálisnak is vehető :D
  • Carbonka
    Azért fel a fejjel.
  • j0nNyKa
    akkor bizony már ketten vagyunk sikertelenek
  • PiszkosFred
    Ket fajta ember van. Az egyiknek az "isten penze sem eleg", altalaban fanyalog mindenen, belekot az elo faba is, es az eletben nem lesz boldog, mert csak a hibakat latja. A masik ember elfogadja a hibakat, es inkabb probalja a dolgok pozitiv oldalat nezni, es kellemes, szorakoztato oldalra koncentralni.

A magam fajta regimodi elmebeteg, aki anno 5 darab pixelbol allo karakterekkel jatszott kalandjatekokat, vagy kocka alaku labdaval focizott a "computeren", annak fel sem tunik, ha egy kosza jatek veletlenul nem modellezi le a mozgasban resztvevo tobb ezer emberi csont es izom mozgasat tokeletesen, es neajd'sten darabos picit.

Tudom, aki nem ezen bosszankodik nap min nap, az nem sikeres ember...
  • Carbonka
    Te fullra a karakterre zoomolva játszol? Vagy hogy nem tűnik fel?
  • PiszkosFred
    Hat a karaktermozgas modellezese a jatekok egyik legnagyobb problemaja :) Annyira nem gaz, bar kisse darabos, ha direkt azt figyeli az ember, ez teny. Csak hat jatek kozben nem nagyon tunik fel.
  • vzajcev
    "repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg".....
  • WiLDoR
    kövezzetek meg, de nekem ez a karaktermozgás valahogy qrva gagyinak hat. nektek nem?
    állandóan az az érzésem, mintha a video-ban a karakter úgy próbálna futni, mintha gyomronrúgták volna, meg össze lennének kötözve fél méteres kötéllel a bokái.
    a fordulás is fura, a teljes alsótest elfordul 90 fokban, a felsőtest meg mintha statikus maradna.

valahogy izé...vagy csak nekem furcsa ez?

• j0nNyKa
    a barna (narancssárga :D) az tök független mindentől, azok a teljesen modolható itemek, kis szinttől a nagyig megtalálhatóak bárhol, dropként, rewardként, stb.

a bontás annyi, hogy: zöld > kék > lila (szerintem a legtöbben eddig bontotok) > furcsa lila, avagy "liláskék" :D (legendary)
  • j0nNyKa
    igen, ordítva jelentették ki, hogy a userek hülyék, mert az bizony az ő egyedi barna item színük.
    úgyhogy tessék szépen megtanulni, hogy az barna, mert aki narancssárgának látja, az hülye.
  • sata75
    úgy 20 perce elkezdtem hallgatni, hogy: "úmiezafos????"
    bazz azóta hallgatom... :)
  • Omlás
  • MaRee
    Imádom ezt a számot, hatalmas a szöveg :D Látszik hogy Boba Fett igazi SW fan, lehet még torozis is
  • watto
    Ez adja :D
  • cain
    http://swtormovies.com/movieview.php?id=663
  • Omlás
    no először néztem hogy milyen űrcsata ? :D

Szal értem akkor a barna (narancssárga) ami intt nem a legendary mrt az itt a liláskékes színű cucc. Szal szima lila botásból jöhet a liláskékes.

Értem

Szal bontásból upgradelés így néz ki :

zöld -> kék -> lila-> liláskék barna (narancssárga meg max reciből jöhet?)
  • Chris
    Na mindjárt megkapod te is, hogy miért sírsz ezért minden nap. :D
  • LeWyTy
    Nem off :D
  • LeWyTy
    így már érthető... viszont ez nem érdekes mer külön van a login szerver.
  • s0n1c
    Nincs kettő négy nélkül - ezt neked tudnod kéne ;)
  • z3d
    Np :)

A bontásból a jobb receptek nem 100%ra esnek, valamint spéci alapanyag is kell a gyártásukhoz.
    A kékekhez mission skillekből (valahogy próbáld megnyitni a fenti oldalt, nagyon jól el van írva ott, mihez mi a jó), a lilákról azt olvastam, hogy az adott gathering skill ha kritikusan jól sül el, akkor kapsz olyan alapanyagot, ami ezekhez szükséges.
  • Henty
    Azt a linket próbáltam már de nekem vmiért sosem jön be az oldal... :(
    Azért köszi ezzel az invertorys dologgal sokat segítettél, magamtól rá nem jövök :)
  • z3d
    A fenti bannerban van infó.
    A lényeg: amit megcsinálsz, ill néha dropot is, szét tudsz szedni (nyilván páncélkészítő pl. páncélokat), az inventory bal felső sarka felé van egy kis ikon, arra ráklikkelsz, akkor highlightolódni fog az, amit szét tudsz szedni. Klikk, kapsz vissza némi alapanyagot, plusz van esély, hogy megtanulod a cucc eggyel jobb receptjét (ha jól tudom háromféle jobb recept van szintenként, de ebben nem vagyok biztos).
    A szétszedési sorrend elvileg zöld-kék-lila-másmilyen lila.
    Vannak még barna (narancs) recik, azok sztem csak drop ill. mission skillekből jönnek (ha hülyeséget beszélek, majd kijavít vki).
  • gabor696
    Háát nem tudom, mert van már 1 Atho s republic span és tegnap direkt megnéztük tatoo t meg aldera t de az eredmény siralmas, tatoo 38rep-89emp és ilyen arány volt máshol is, mondjuk én is unom kicsit, hogy csak a huttball megy :)
  • Henty
    Sziasztok!

Hülye kérdés meg lehet hogy sokaknak unalmas, de vki le tudná írni hogyan is működik ez a craftolom, szétszedem, reciket megtanulom lilalesz vagy kék dolog. (annyira noob vagyok ehhez hogy így 2 hét után sem jöttem rá hogyan/hol lehet pl szétszedni egy craftolt cuccot).kicsit zavaros nekem ez az egész, addig eljutottam, hogy gyűjtögetni és zöld cuccokat tudok craftolni de tovább nem jutottam, a craft pontok jelenleg 100 felett vannak (cybertechet választottam).
  • a.carkey
    Jöjjön az Ahtora. Lesznek itt még rebel karakterek is. :) Két hét után lesz ez még jobb is.
  • Liio
    Tényleg le voltam maradva. :o Már csakvazért is Republic karit indítok. (elvileg. :D)
  • a.carkey
    Ez minek is a zenéje? Egy Bud Spencer filmé?
  • darth devil
    Epic. Carebear farmers. :D
  • gabor696
    Hy all,

Van köztetek valaki aki a Tomb of Freedon Nadd on van republic oldalon?Mert 1 ik spanom server t keres rep oldalra menne de ahol én is vagyok Atho city nagyon gyenge a republic population ill tudtok e valami server t ahol majdnem egál a republic ill empire arány.

Elöre is köszönöm
  • TDC Geronimo
  • z3d
    Nekem csak Nar Shaddaan nem ment egy mailbox sem, de más bolygókon igen.
  • Torzonborz
    egyik srácnak volt ilyen a klánból. bármit csinált nem tudott guildcsetre írni.