60268
-
gunji #57505 Maradt még aktív magyar guild? Tythonon most épp van vagy egy tucat magyar, többen újak, ahogy olvasom a chatet ;) -
Plata #57504 Akkor itt lesz a probléma.
De mért csak Sw Tor-ban?
Bár nekem nem műholdas,hanem kábeles vagy mi a rosseb.
De érdekes mert WoW-ban úgy sem volt lag hogy közben ment Red Dead 2 előtöltése. -
Monster076 #57503 Unokatesóm szintén Telekomos és ő is szenved a játékkal. -
#57502 Én Telekomos műholdas -
Alanw #57501 szolgáltatoi staisztikák:https://www.bix.hu/statisztika -
amikkamakka #57500 Srácok, akinek laggol a játék melyik szolgáltatónál vagytok? -
#57499 Tegnap én is akartam haladni a 75-ös karim fejlesztésével, de nem bírtam az új bolygón egy szaros mobot megolni, mert akkárát laggolt a játék, hogy mire elnyomtam a koltot, addigra leütötték az összes életemet REFLEKTTEL!! -
Plata #57498 Múlthéten még nem volt gondom,de tegnap délután játszhatatlan volt. -
#57497 Mar kozvetlenul a mult heti premier ota szar volt, vagy csak az elmult 1-2 napban?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.30. 13:09:59 -
Plata #57496 Most a kieg után. -
amikkamakka #57495 De az az érdekes hogy nem mindenkinél jelentkezik. Hasonló eset volt tavaly mikor a Forza 4 megjelent hogy a Telekomosoknál volt komoly probléma...Hetekig nem is tudtak játszani rendesen. Nálad mindig ilyen volt vagy csak amióta a kieg megjelent? Havernál is ez a gond, és közben ketyeg az előfizetése, azért morgolódik. -
Plata #57494 Az az érdekes másik online játékban semmi gond.
Kivétel a STO,de az évek óta vacakol.
Megszokott,dolog mert szarnak rá.
Ott az lenne a fura ha nem lenne lag.
De WoW-ban semmi lagom nem volt,sem WoT-ban.
Sw torban meg marha rossz volt. -
amikkamakka #57493 Hivatalos fórumon is elég sokan panaszkodnak. -
#57492 Nalam is tokeletes volt, mind a flottan, mind a weekly dailyknal (cz, ori, ziost, bh, y4, stb.), mind a storyt nyomva. Kb este 20:00 es 23:00 kozott jatszottam, kvazi csucsidoben. -
Plata #57491 Meguntam lagot és elmentem WoW-ozni.
Stabil 32-35ms volt.
Letoltam jó pár timewalking instát nulla laggal.
Wot-ban sem volt lagom. -
amikkamakka #57490 A magas latency miatt sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon is, és az egyik jó barátom is. De érdekes nálam tökéletes. Szerintem ez a net szolgálgatóval hozható összefüggésbe. -
gunji #57489 Jó fél évig voltam inaktív, így már nem vagyok benn klánban ;) (Kivéve egyik karakteremet egy régi-régi játékbeli ismerősnél, de sajna ott is majdnem mindenki abbahagyta.)
Patch-hez: ha jól néztem, a CD-visszaszámlálást nem tették vissza, de Satele kardjának hiányzó nagyiját szerencsére javították :D Fura volt látni játékosokat rohangálni egy nagy zöld gömbbel :) -
Plata #57488 Karbantartás vagy sem,nagyon rossz.
Komolyan van amikor 15k a latency.
Nem túl vicces harc közben. -
#57487 Nem tudom, karbantartas utan vagyunk pedig. Ajanlom, hogy estere javuljon meg! :) -
Plata #57486 Mi a fene van a szerverrel?
Sokszor 600-15k közti a latency.
Vagy csak nekem rosszalkodik ma? -
#57485 Most jelenleg egyikben sem, tavasszal a Wardens feloszlott, azota elvagyok szoloban, ugyis kirugnanak inaktivitas miatt, ha esetleg hagyok magamnak megint 1-2 honapos szunetet :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.29. 12:20:50 -
#57484 Köszi, ez jó volt, most láttam, hogy jó pár nem volt beaktiválva. 2-őt meg nem is akart már ektiválni :)
Témaváltás, ahogy látom ezt az oldalt már csak Csabi1, Gunji meg Fred látogatja. Ti melyik guildben vagytok? Csabesz, ha jól tudom, most lone wolf és nem a betyárokba vagyok mindkét oldalt. -
#57483 Csabi1 egyábként miért is nem discordon beszéltünk? :D -
gunji #57482 Megnéztem a flottát, hm van új craft. Szegény Light Side vendor hontalan lett, helyén fodrászat nyílt
Kicsit fura az új design, de megszokható. Folyt. holnap -
#57481 Majd telerakjuk massal, a vege mindig az, hogy nincs eleg hely. Viszont az osszes karakterrel belepve, mindenhonnan beszedve az itt-ott dugiban tarolt nyersanyagokat, tenyleg istelentelen sok hely szabadult fel. Reg ereztem magam ennyire "tanacstalannak" :D -
gunji #57480 Huh, pedig pont hétvégén bővítettem :D
Szerk: 8 giga a patch
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.22. 21:37:26 -
#57479 Crafting bag ugy kiuritette a legacy bankban tartott harom es fel tabnyi mennyisegben felhalmozott materialokat, hogy mar fajo az ures helyek latvanya... :) -
Egyébként a mai ep9-es trailerben a reddit népe felfedezni vélt egy Jedik által használt Defendert :) -
#57477 Hat masra nem nagyon lehet kolteni. Ossusson van esetleg dekor vendor, amihez kell unassembled comp, de mashoz nem nagyon. Mivel nagyon alacson aron valtja at holnap a rendszer, erdemes inkabb geart venni, majd megvarni a 2 oras cooldownt es eladni a vendornak. Az igy kapott credit is tobb lesz, mint amennyit a rendszer konvertal holnap majd hivatalosan. -
gunji #57476 Igen, köszi a tippet, végül olyasmi is lett: felruháztam három karaktert a folytatásra és egy újnak a tervét. Jöhet az új kieg -
#57475 Parancsolj, ma reggel kivettem a postaladabol az osszes levelet, ennyi a vege. Remelem tenyleg atkonvertaljak, es nem megy a kukaba vagy lesz belole penz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Esetleg gc-s tier1-2-stb. armorokra vagy fegyverekre a skinek miatt?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.21. 09:02:46 -
gunji #57474 Azta :D Azt a kettőt már ki kellene pótolni :D
Ossus vendor a flottán nincs? Nélküle van valami értelmes dolog, amire az unassembled component-eket el lehet költeni? -
#57473 Nah, vegigmentem az osszes 70-es karakteren, a naluk levo osszes tartalekba lerakott command tokent beraktam a kozosbe, igy vegul lett 90+ boost. Egy ideig eleg lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gunji #57472 Na még egy: How to Prepare for Game Update 6.0 -
gunji #57471 És mégegyszer, felkészülés az új kiegre:
http://www.swtor.com/community/showpost.php?p=9772619&postcount=13
Grind is life -
#57470 Mindert GXP boost tokent vettem, mert olvastam valahol, hogy bar a GC kukazva lesz, de a tokenek jok lesznek az uj rendszerben is. :) -
gunji #57469 Még nem késő beváltani: How to spend Command Tokens & Unassembled Components before Oct 22 -
gunji #57468 Biztos nem lenne majd annyi, ha több játszható fajt adnának. S igaz, ami igaz, én is szeretnék egy nautolant, lehet, hogy pont guardian lesz :)
Cantina kódok az alábbi spoiler tagben (forrás: link). Nem biztos, hogy mind működik. Az első a legújabb, arra majd október 22-én jön a jutalom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
NYCANTINA19 - You will get a Flair
SDCANTINA19 - You will get a Flair
SWCELEBRATION19 - 4 Poster Decorations, and a Flair
SWCANTINA2018 - Flair
SWCELEBRATION17 - Droid Pet
SWCANTINA17 - 2017 Mount
CelebrationCantina16 - 2016 Mount
NYCantina16 - 2016 Mount
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.05. 20:29:49 -
pajer_csaba #57467 "A nautolán fajt is meg lehet kapni ingyen, ha valaki szeptember 1 és október 22 között bármelyik nap előfizető lesz." - és így lepték el az SWTOR szervereit a kismillió "Kit Fister"-ek, kisunokám... XD -
gunji #57466 Tudom, régen volt, bocs . Arra értettem, hogy eddig végig mehettem gyengébb gearrel max GC-szintig anélkül, hogy felhasználtam volna a ládákból esett geart/modot. S egyre jobb cuccokat is kaptam, s nem kellett cserélgetni a karakteren (szétbontottam nagyrészt mindent).
Ossuson valóban nem voltam.
Új hír -> http://www.swtor.com/info/news/article/20190827
Október 22-én jön az új kieg, a szokásos módon az aznapi előfizetőknek ingyen.
A nautolán fajt is meg lehet kapni ingyen, ha valaki szeptember 1 és október 22 között bármelyik nap előfizető lesz.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.08.29. 00:00:37