Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Év elején várható új stronghold, kis előzetes bemutató a spoiler tagban videóval is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SWTOR 6.1 New Alderaan Stronghold Preview
Elég hatalmasnak néz ki, eltart egy ideig, míg körbejárja az ember, hát ha még be is rendezi 😄
#57557: Köszönöm a leírást 😊
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Pár hete én is visszatértem az SWTOR világába és hamar rájöttem, hogy a régi guildek (amiben voltam) nem nagyon működnek már. A magyar játékosok jó része vagy guild nélküli, vagy külföldi és/vagy magyar guildekben játszogatnak.
Szeretném a lehetőséget felajánlani mindazon játékosok részére, akik RP mentesen, egy nyugodt hangulatú, kötöttségektől mentes guildben szeretnének játszani, fejlődni, a többiekkel együtt mulatni az időt, hogy csatlakozzanak a republic oldalon az újraélesztett Jedi Köztársaság guildhez.
Programokat mindig a jelenlévők igényei alapján szervezünk, tehát oda megyünk és azt csinálunk, amit közösen megbeszélünk, kinek épp mihez lenne kedve.
Guild adó nincs, de önkéntes alapon szívesen fogadunk credit-et, hogy a guild fejlődhessen.
Discord szervert használunk, nem kötelező a használata, de értelemszerűen csapatolásoknál vagy egyéb közösségi programoknál előny a használata.
Régi facebook csoport még élő, a régi tagokból is szívárognak vissza játékosok.
Vannak öreg veterán és abszolúte (újra)kezdő játékosok, szigorúan casual módon játszunk, többségünk családos dolgozó ember behatárolt játékidővel. A lehetőséget szeretném megadni minden érdelődő számára, hogy ne egyedül szólózgasson, hanem közösségben együtt játszhasson a többiekkel 😊
Ha bármi kérdésetek van, csak szóljatok vagy üzenjetek.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Discord használat kötelező
Kommunikáció, informcáió gyűjtés/átadás
https://discord.gg/CbCm3xT
2
Kommunikáció kötelező
Ez nem egy single player játék, ha csatlakozni akarsz és élvezni a tagság előnyeit, akkor kommunikálnod kell!
3
Discord és Legacy név
Discord és Legacy nevedet az első kiemelt poszt alá írd be, amint csatlakoztál
4
Viselkedés
Úgy viselkedj másokkal ahogy veled is viselkednek! Mind stílusban, mind erősségben. Szándékos kronfontáció más játékosokkal és klántársakkal TILOS!
5
Szavazás
Szavazásokon a részvétel kötelező. A Te véleményedre is kiváncsiak vagyunk
+ 120 napnál régebben belépett karikat, kidobjuk. Ha újra játszani akar vele az illető,majd újra jelentkezik.
Ha raid van (ops, fp, stb) akkor Discord kötelező legalább hallgatózni
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.12.17. 11:07:15
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Csak azért kérdeztem, mert érdekelne, hogy milyen feltételekkel lehet belépni. Nem a köszönésre gondoltam, az alap. Inkább arra, hogy van-e kötelező csoportos program, kötelező TS, mennyi inaktivitás engedélyezett, stb. Teszem azt, néha dumálni jó lenne, meg mehetünk egy (SX-Black Hole-Czerka) kört, de alapvetően szintezne az ember, vagy vinné a story-t a karakterével. Vagy talán úgy egyszerűbb, hogy az egy-két évvel ezelőtthöz képest mennyit változott a helyzet?
Amúgy - ahogy olvasom - új stronghold jő... és hogy hol? (dobpergés...)
Alderaan-on <#eljen>#eljen>
legalább 3000 év múlva vissza lehet kérni az árát 😄
Valószínűleg idén már nem érkezik meg, de a jézuska nem alszik 😄
Ilyesformán csak nem nyílvános forumok vannak. (ez se az ,be vagy regelve)
Köszi Fred! Sajna jó ideje próbáljuk már gatyába rázni a guildet, de úgy látszik az segít, ha kirugdossuk az inaktív és kommunikálni nem tudó embereket és csak azokat tartjuk meg, vesszük fel, aki képes kérdésekre válaszolni, köszönni, stb. Most ettől kicsit megindult a vérkeringés. Nem mondom, hogy tolongás van, de mintha kevésbé lennének paszívak az embrek. Mondjuk az is tény, hogy most az is képes beszólni, aki eddig le se szart senkit és semmit, de ezeket elengedjük.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Újrakezdő vagyok Swtor világábam van egy Sith Marauderem 40-es szinten, de valahogy ahogy megláttam a hoth bolygót elment a kedvem az egésztől, vagy két éve nem játszottam.
Van valami tipp esetleg? 😊
Prefered accom van, még megjelenéskor vettem meg a játékot, meg előfizető is voltam vagy fél évig.
Darth Malguson van a karakter.
Mondjuk sokan csinálják, hogy átspeccelnek healről dpsre. Én nem szeretem, mert mindent oda vissza újra be kell állítgatni.
Discord link Betyárok szerverhez. Ne lepődjetek meg, majd csak a lábtörlő szobába tudtok írni az elején. A Facebook csoportban is van link egyébként (Birodalmi/Köztársasági betyárok)
Link
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.11.26. 11:05:06
esetleg discord meghívó van?
levelben kapott cimek, petek, stb-ket elobb hasznalnod kell az inventoryban (a targyat, amit kaptal), majd a karaternezetben tudod beallitani. Viszont preferred statusszal nem tudom, mennyire lehetseges alapbol a dolog, mert sajnos az swtor tovabbra is hires arrol, hogy nem-elofizetokent cartel coinbol kell unlockolni szinte mindent.
Elofizetni azert erdemes, mert egy, megkapod veglegesre az osszes addig megjelent tartalmat, ketto, minden korlatozas eltunik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.24. 18:09:32
Viszont lenne pár kérdés
Hun chatre hogy lehet bejelentkezni? (a /join hun itt nem működik)
kaptam pár dolgot (9 levélben) de pl a title-ök nem látszanak sehol, pedig 2 is van
van 6000 cc, azt mire érdemes költeni?
Mi az, ami miatt érdemes előfizetni?
Jadinvoss néven játszom, ha esetleg valakit érdekel, Jedi sentinel.
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2019.11.24. 17:36:27
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2019.11.24. 12:21:14
Nekem legalábbis sikerült pár hete. Szerintem a weboldalon kellett valahol lelőni talán biztonsági kérdést kellett megválaszolni és emailben küldtek kódot hogy ki tudd kapcsolni.
Írj a supportnak, ők leveszik az account-ról a security code-ot. Ha nem jegyezted fel a serial number-t, másként nem fogod tudni visszaállítani a tokent.
Éj
Utoljára szerkesztette: Ashyn, 2019.11.24. 09:06:12
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Anno megjelenéskor megvettem a játékot, aztán pár hónap után abbahagytam. Most újra játszanék, de security kódot kér. Gondolom ez a telefonos authenticator kódja lenne, amit fel is telepítettm. Ez viszont indításnál serial numbert kér. Na ilyenem viszont nincs, vagy ha van, akkor nem tudom merre találom 😞 Valami ötlet/javaslat?
Claim Your Free Mini-pet to Celebrate Star Wars Jedi: Fallen Order’s Launch
Valóban nem vagyok a betyárokba, szóbeszéd szinten terjeng, hogy miért nem (egyesek szerint én vagyok a férfi nemiszerv, mások szerint mások, megint mások szerint meg ebből az egészből vala elegem). Ezen nem is kívánok változtatni, jó ez így. 😛
A tankos kérdésedre: én alapvetően nem szerettem az assát, és jugg/guardian párti vagyok. Az Onslaught kijötte óta nem sokat tankoltam, de juggal semmi problémám nem volt.
Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2019.11.07. 12:39:56
Akkor viszont - ha a KOTET/KOTFE-t ha megcsináltad - nem tudom hol vannak a társaid, olyan nagyot már nem változik a szitu, mint a kotfe elején. Menet közben jönnek és mennek páran, de az csak max 2-3 fő és a döntésedtől függ, hogy ki és mit csinál. Viszont tény, hogy azért vannak a cuccaik nálad (is), mert valamikor eltűntek és a rendszer ilyenkor visszaküldi vagy mailben, vagy simán belerakja az inventorydba. Nagy részét nem is tudod használni, mert companion specifikusak, bár a régi társak cuccai közül van, ami simán csak boundos és a karaktered is felveheti (bár minek).
A comp influence kijelző már bugos évek óta 😊 Nézd a crew ablakban a szintjüket, az a mérvadó.
Sec keyt beállítom újra bár elég volt megszabadulni tőle a régi telóm már nincs meg és valami serial numbert kért az app amit nem tudtam hogyan nyerem ki az accounból. Viszont nem kezdem bele semmi új storyba a lvl 70 karimmal inkább a másodlagossal próbáltam vissz szokni. FE/ET-t anno végig toltam a Fractured Alliance-nak azér nem is álltam neki mert írta, ha annak nekiállok akkor nincs "vissza út"...
A creitet azért kérdeztem mert láttam Galactic marketen dolgokat több milláért, gondoltam valamit nem vettem észre 😊
A furcsa az hogy pár comp specifikus fegyver az inventorymban van de mikor summonoltam az adot compot akkor nála is ott volt ugyanaz a cucc. Lehet hogy nem kellett volna abbahagyni a játékot anno és nem lennének ilyen anomáliák 😛 Nézegettem közben kicsit alaposabban is és pl több compnál a influence pl 6590/1900 vagy 38427/3900, lehet hogy itt az átállás nem ment annyira flottul mint ahogy tervezték.
Bejutottam a Storngholdomba is az ahogy emlékszem megmaradt olyannak mint volt. Minden esetre tetszik még így is.
Most hogy írtad látom hogy van Credit Escrow Balance de onnan csak CC-ért tudnám kiszedni az pénzt? ha jól sejtem, annyira viszont nem hajt a tatár...
De, mindig is limitálva volt a f2p/pref account, egyedül az előfizetőké volt végtelen. A max credited mindig 1 misi lesz (most emelték meg a limitet 1m-re), viszont a legacy bankodban tudod tárolni a pénzt - nyilván, egyszerre csak 1 misit tudsz majd kivenni onnan is, de tárolni tudsz sokkal többet. Van valami cartel marketes cucc, amivel lehet ideiglenesen több a pénzed, de ahhoz nem értek sajnos, a többiek elmondják hogy működik.
> Mi lett a companionaimmal akik jelenleg nem elérhetőek? A játék azt írja hogy a mostani helyük nem ismert. Mit ad Isten pont a 3 legmagasabb szintűnek veszett nyoma...
Tippre, belekezdtél a KOTET/KOTFE sztoriba, amely bizony az alapjáték, Makeb és Revan után játszódik, nem is kevés idővel, így sok minden változott. Nem akarok spoilert, ha elkezdted akkor elmondták, hogy mi a szitu. Egyébként kb. kétszer is meg kellett erősítened, hogy "biztos elkezded, mert minden megváltozik?", nem véletlenül.
Annyit megnyugtatástul, hogy később vissza tudod a nagy részüket "szerezni" (akit nem, azzal is találkozol majd), a sztori alapján is és egyéb megoldásokkal is (lásd Odessen terminál) 😊
> Megint csak a companinok, anno simán tudtam küldeni őket bármilyen küldire Armortech, Underworld Trading, Scavanging? Most meg az arcomba tolja a játék hogy választhatok kettőt meg Cartel Coinért unlockolhatom a harmadikat? Ha ezt megteszem akkor az mindegyikre unlockolva lesz vagy külön kell Companinonként unlockolni?
Ez megint csak egy ősrégi korlátozás, ami a f2p és pref accountokat illeti. Előfizetőként/subként három szakmád lehet, pref/f2p-ként kettő. Ha unlockolod a harmadikat, akkor elvileg választhatsz, hogy account szinten akarod e, vagy csak karakterre vonatkozóan.
> Van pár ezer cartel coinom de szeretném tudni hogy is van ez mostanában. Kb 3 éve hagytam abba egy lvl 70 smugglerrel meg egy éppen elkezdett Sith Sorcival.
CC rendszere nem változott, a kínálatot a Cartel Marketen találod meg, az unlockokat is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.06. 20:38:20