Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Basztak optimalizálni ennyi az egész. Vicc, hogy prociból max 30%-ot, memóriából meg 90%-ot használ... Esküszöm ha ezt megcsinálnák és benne hagynák az összes bugot, már boldogabb ember lennék. 😄

engem is sokszor kidob loginra mikor behív. relogolás segít csak. meg ugye a 3-4 óránként újraindítás mert már annyira bereccsen. meg ugye a beragadások amin a stuck sem segít.

ezekre peccs kell, nem ötezernyócázgiga memória meg rendszer turkálás

Omlás
Szerintem inkább driver gond lesz, valamiért nem komálja a HD6xxx széria meg az sw tor egymást. Nekem az aláírásomban szereplõ gép van és semmi akadást nem tapasztaltam warzonokban. 1920x1080 minden max árnyék off. Amíg nem zabálja meg a 4GB-ramot és nem kezd el swappelni csontra 60fps-el megy (vsync on).

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

10000 ember tesztelése nem egyenlõ 2 millió emberével. Jönnek a gondok, irni kell a ticket-et, és javitják. Ezzel együtt mindig lesz olyan, akinek baja lesz vele. Ha hardverre azonos gépünk lenne, sem biztos, hogy egyformán futna. Sokat számitanak a feltelepitett programok is. Kitudja mivel ütközik a game.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Tatyla
türelem ifjú padavan,türelem

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszi, ez dióhéjban melyik megoldás? Végigolvasgattam már egy csomó fórumot.
Láttam olyat, hogy triple bufferinget kell bekapcsolni cataclystben, olyat is, hogy 4 prociból 2-t kell hagyni a játéknak task managerben, bár ezt még nem mertem kipróbálni. 😄

[HUN]Crassus
itt jön a balga kérdésem megint: miért nekem kell baszkurálni a tökéletes rendszerem? miért nem õk csinálták meg rendesen a programjukat?😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
ez így van mivel a 4-böl felfal 3,8-at...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BoneDragon
Nem kell annak annyi, csak éppen csesztek normálisan megcsinálni a memória kezelést...

Persze, 100. Nekem 4gigával semmi gondom, külsõ zónákban 50-60 fps, bent 70, bg-n 40-50.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tatyla
8giga memória kell a játéknak nekem semmi gondom

Itt egy cikk amiben le van írva hogyan lehet a windowst úgy finomítani hogy jobban menjen a játék, én megcsináltam, kb +10 fpsem van azóta meg szépen fut, pedig nem mai gépem van. Próbáld ki esetleg. A cikk most nem elérhetõ mert karbantartás van, majd 1-kor tudod megnézni.

Írtam, hogy még így is akad.

[HUN]Crassus
peccs kell ez nem vitás nekem még ennél erõsebb gépem van mégis xaraxik....nem is beszélve az idegesítõ delayrõl amit a skillek produkálnak a warzoneokban...nem is pvp-zem csak max 1-2t naponta.

Omlás
Nem mert mindegyikkel iszonyat fun játszani, rég szórakoztam ilyen jól :] így különösebben nem is zavar, nekem jelenleg úgyis az a lényeg, hogy kikapcsolódjak kicsit meló után <#vigyor2>.

Ha úgy nézzük most van 4 mainem <#idiota><#hehe>

Amúgy Mara/Carnage nekem bejött elég szépen lehet kaszabolni. Most hogy már megvan a 2. "rabszolga" és így van healerem hátöö mit mondjak csak megyek, ütök, vágok, amputálok.... közben vagy 8-10 skillt minimum használva, szóval cseppet sem unalmas kaszt <#eljen><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Jeffjohnson
Shadow: off
Texture quality:low
próbáld ki

Hát igen sajnos vannak még érdekes bugok a játékban, de gondolom idõvel majd javítva lesznek ezek. Nekem a bg bugok a kedvenceim, hogy mikor behív bgre akkor kidob login képernyõre, vagy csak úgy meccs közben fogja és kidob a bgrõl.Ez fõleg kellemes a vége elõtt 1-2 perccel <#falbav>

Plusz még amikor valamilyen mozdulat közben megakad a karakter, és folyamatosan azt jelzi a játék, hogy mozgok, így sok spellt nem lehet elcastolni meg miegymás.. Ezis fõleg bg-n jön elõ.

Máás

Aki még bizonytalan hogy milyen szakmákat vegyen fel vagy kevés a pénze az vegye fel a slicingot, 20-as szinten 100.000 kreditem van, 13 percenként hoz a companion egy táskát amiben 2000-5000 pénz van <#wink>

Van vkinek vmi ötlete a warzone alacsony fps-re?
Mindenhol remekül megy full beállításokkal, de nem hiszem el, hogy 6870-es kártyával, quad procival, 4gb rammal ennyire szarul, akadozva kellene mennie warzoneokon. Még ha a felbontást meg minden egyéb beállítást lejjebb veszek, akkor is akadozik. Vmi ötlet?

igen. nekem nem volt problémám vele.
agentel viszont én is így jártam.

Jeffjohnson
és ez alapján még nem tudtad eldönteni mi legyen a main? <#vigyor5>

Marauderrel lesznek problémáid, kicsit göröngyös az út, viszont legalább nem egy gombot kell egyfolytában nyomogatnod (assassinnál a trash-trash-trash-elfogyott a force-alaptámadás eléggé idegesítõ)

Viszont a marauder a legesélyesebb arra, hogy kap egy kis szeretetet, és erõsítenek rajta. 😊
Jockey
hát sztem meg ne vegyék le a warzone xp-t, ne csak a huttbalból induljatok ki, 2ik kettõben azért nem szokott gyorsan vége lenni a játéknak, másrészt casual mode-hoz legyen állítva az xp, én pl vegyesen csinálom qeléssel és nem napi 8 órában..sztem így jó ahogy van:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fenrir
Nálunk 13-ig, mi GMT+1-ben vagyunk.

A halál csupán a kezdet...

Smuglerrel el tudta valaki kezdeni? swtor.com-on vagyunk vagy 200-an, akiknek az elsõ küldinél beragad a kamera és nem tudjuk elkezdeni a questet. Vertification database se segített 😞
Omlás
Mármint javítanám amelyikhez éppen hangulatom van, van hogy 2 óra Merc után játszok pár órát a Marával pl stbstb :]

Jabar
Köszi

"Jabar sa bu eeda murishani!"

12ig

Omlás
Jelenleg mindíg azzal játaszok ami éppen tetszik <#eljen><#hehe>.

lvl 19 Merc
lvl 18 Mara
lvl 19 Jugger
lvl 13 Sniper

<#idiota> Van még pár opció azért 😄

van neki egy nagyobb cast time heal, egy kisebb, 1 hot, 1 instant heal es egy area heal. Instant heal nagyon tap, 30% alatt tulajdonkeppen ingyen spammolhatod global CD-n, OP nagyon.
Jabar
Tudja valaki meddig van karbantartás?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jeffjohnson
BH csak az elején érzõdik OP-nak. Késõbb már nehezebb vele. Vidd azt amit a legjobban élvezel ha a BH bejön akkor azért mert mások sírnak miatta, hogy OP attól ne kezdj új karit. Nincs még elég 50es kari ahhoz, hogy bármirõl is ki lehessen jelenteni, hogy OP vagy UP 1-2 hónap múlva talán de most.....

hetente hany maintenance van?
Omlás
Hát nem tudom BH-hoz képest kicsit "döcögõsebb" de nem mondanám játszhatatlannak. BH-t azért tettem le, mert picit én OP-nek érzem, és én special ráunok a karakterre ha túl könnyû vele játszani. <#idiota>

Persze mindegyik karit végig fogom vinni a storyra kíváncsi vagyok. Szal elõbb vagy utóbb mikor mindegyik lvl50 lesz csak lesz lövésem róla melyik is jön be a legjobban 😄

Ez volt az ami elrettentett kisértetiesen hasonló,

Ugy hogy végül ez lett belõle, de ezt már megtartom ha a fene fenét eszik is, ez már vagy a 7. Starstone, és már igen csak unom a kezdõ bolygót 🤣 . persze minden roszban van valami jó alapon, ezúttal ténylegesen kivégeztem a bolygot, szóval semmiért sem kell visszatérni, elõzõ karikkal ki maradt ez az, most minden késsz.

De hogy élrtelmeset is kérdezzek, Jedinek mien szakma lenne az ami igazán megérné ? Mennyek rá a ruha vagy fénykard készítésre, vagy válasszak valami mást ?

[HUN]Crassus
nem szar a tank....tegnap leszólóztam egy 37. szintü 80.000hp-s Chmapion mobot a 37-es Vanguardommal😊 meguntam,hogy nem volt pártner és megpróbáltam,elsõre lement hihi

Jeffjohnson
ööö nem akarlak elbizonytalanítani de a Marauderrõl nem sok jót lehet olvasni mondjuk ennek ellenére (vagy éppen ezért) nekem tuti az lesz az altom <#idiota>

Braikingboss
Igen felemelték a limited épp akkor logoltam be 540. voltam a sorban aztán hirtelen már a karakter választót láttam 😄

Don Kartács :)

Omlás
Jah amúgy rerolloltam ismét talán most már véglegesen Marára <#idiota>

Megjegyzem pár év mögöttem van mmo terén, de enyire bizonytalan még sosem voltam kasztot illetõen.... az a baj túl sok kaszt tetszik :] és mindíg elbizonytalanodok, hogy akkor melyik legyen a main <#fejvakaras>
<#banplz>

Jeffjohnson
torstatus.net en néztem a grafikonokat és mintha olyan délután 2-3 felé egy kis kakaót toltak volna a szerverekre. Szinte majd mindegyiken látható, hogy akkor kicsit visszaesett a telítettség. Ez érzékelhetõ volt Ahto-n is mert sorban állás nélkül léptem be du.3-kor meg este 7-kor is.

Omlás
Hát csak csak be kell szerezni majd egy fizikai kulcsot, mert ezek Symbianra nem fogják megcsinálni az ziher <#violent> 😞((

Hm köszi, Operative-t nézegetem, izgalmas a talent fa és érdekes karit lehet így összehozni. Azt hiszem beleásom magam..
Csak empire oldalról tudok nyilatkozni. Úgy tudom az Opeartive és a Sorcerer kasztok a legjobb hílerek, de olvass utána. BH is tud hílelni, egyszer instában én is healeltem merccel, de nem az igazi.

Imperial Agent szerintem.

Ez olcsó? 14 ezer forint, mindenhol ennyi, van ahol csak 13(én 12ért vettem dobozosan). Semmilyen kártyát nem kapsz, minden MMO-nál így van, hogy a játékhoz jár 30 nap játékidõ alapból, ha megadod a bankkártyád számát, vagy egy gamecardot.

Szerintem válassz azt ami szimpatikus, bár healerbõl sosincs elég!

Ahton pedig sosem volt 6 órás sor, max 30 perces, de már annyi sincs. Tegnap csúcsidõben volt kb 20perc, legalábbis én annyit vártam.

1-2 napja segítséget kértem hogy sith oldalon melyik a leginkább healer osztály, jött is tipp amit köszönök. Most hasonló kérdésem van, látszólag minden osztálynak van healeresebb talent ága, én vonzódom eléggé a fejvadászhoz de ha reménytelen mint gyógyító akkor sajna el kell felejtsem.
Konkrét kérdésem az hogy mi a sorrend (ha lehet ilyet kreálni) az osztályok, speccek között ami a csapatban gyógyítást helyezheti elõtérbe. Ha bicskanyitogató akarok lenni akkor úgy kérdezem: keresem a SWTOR druidját 😉
A játék még nincs meg, két ünnep közöttre ígérték tehát a problémáim egyelõre sajnos csak elméletiek..
LSC
imp playerrel rebelként eddig csak kardos "pistikékkel" találkoztam😊

[HUN]Crassus
fejvadász illetve csempész azokat nagyin ritkán látok...

j0nNyKa
nem mondod komolyan hogy még mindig megvan az immunity bug...
ez elszomorító, október óta úgy van.. 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ferro_TwL
Stílszerûen lett meg végre a lv 40, a Foundry-ben voltunk és az utolsó boss harc után DING😄 (nem akarom lelõni ki az, aki esetleg nem tudná, de aki szerette a Kotor-t annak a Foundry-ba el kell mennie). Mondjuk bug-os volt szegényem, háromszor kellett leverni, mert amikor a bejezõ szövegnek kellett volna jönnie, immunissá volt mindenre és csak harcolt tovább😄 Végül a hídra kivittük és ott harcoltunk, úgy mûködött.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Szevasztok!
Tervezem megvenni a játékot, szerintetek ez mennyire valid:
http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-CD-KEY-30-days-free-ORIGIN.html
Szóval ez a játék meg egy 30 napos kártya ilyen olcsó áron?😊 Vágom, hogy csak kulcs, de akkoris a kártya kb ingyen van.
Meg mibõl van hiány milyen class/tech tree-bõl? Nem akarok egy 666. sith warriort indítani, ha mindenki az 😊 + Látom a magyar szervereket, de valaki azt írta, hogy z Ahto-n 6 órás a sor, még mindig?
Elõre is köszi a válaszokat!