Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert? amikor megvetted ott volt a teljes összeg és külön volt a pre order díj feltüntetve de nem csak pre order t vettél hanem a teljes játékot, so szerintem ne számíts arra hogy nem fogja levonni.

BDO: Jordine

Ferro_TwL
Jet Charge az abszolút top skill animációt tekintve szerintem.
Nagyon jól néz ki még a shoulder slam is, de ilyen skill-t, hogy lehet adni lv34-n a BH-nak, ami nem mûködik elit-ken (ok ezt még túl lehet élni, bár raid-ben ez a skill full kilõve), ami viszont felháborító, hogy pvp-ben sem lehet használni, nem mûködik játékosokon:(

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ozzyehh
de ha én kifizettem a preordert de nem akarom meg venni a teljeset akkor nem kéne levonnia autómatice

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

j0nNyKa
- lehet
- karakterlapon
- fleeten
- van
- nincs
:D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

hyjal
sztem senk se tudja rá a pontos választ...

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Én azt mondanám, hogy mivel (ha jól értem origin en keresztül vetted a dd t) akkor le fogja vonni automatice, de ha neked nem kell a dd akkor én átvenném úgyis keresünk a spannak 1et de most nem lehet kapni sehol.

BoneDragon
-Igen
-"Fõvárosokban" ship vendornál
-Nincsenek a bolygóknak saját AH-juk
-Passz
-Elvileg csak a "fõvárosba" tudod magadat

Ferro_TwL
A republic oldalon SOKKAL kevesebben vannak sajnos. Csináltam egy alt-ot ott elvittem a fleet-re a karit és bármikor belogolok vele, jó ha fele annyian vannak ott, mint a birodalmi oldalon (vagy csinálj egy új karit és nézd meg a kezdõ bolygókon mindig sokkal kevesebb a játékos, mint a birodalmi megfelelõjén). Én ettõl az egytõl félek, hogy ilyen 3:1 v. 4:1 emp vs republic arány lesz.
A BH-al is alig láttam republic karikat, alderanon volt egypár, de Hoth-n még egyet se láttam közben Imp-el meg tele van. Remélem ez változni fog.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

j0nNyKa
BH Death from Above, SI Death Field, SW Force Charge a top3 :)

Nekem is tetszik a death from above, meg a sima bh-s lángszóró skill is.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pár kérdés még így várakozás közben...
- A segítõknek lehet cuccot/fegyvert cserélgetni ?
( Az AH -ban keresésnél lehet nekik is keresni )
- A hajómat hol tudom fejleszteni ?
- Azt levettem, hogy az AH -k nincsenek összekötve, tehát minden bolygónak saját AH -ja van, hol érdemes kereskedni, melyik bolygón ?
- Van olyan AH ahol a két oldal egymás közt is tud kereskedni ?
- Van lehetõség, hogy a hajómra teleportáljam magam ?
(két teleport van, a rövid távú ami a regisztrált közeli állomásra visz, és az ami a központi dokkba)

Az új fiókom: DevLupius

Ozzyehh
kérhetek én is egy választ?

Bigblind
Értem köszi a válaszokat! :)

Juss el force choke-ig. :)
TS-en egyik ember Palpatine-t megszégyenítõ röhögéseket produkált, miközben szétszedte vele az ellenfelet.

Nektek melyik skill animációja tetszik legjobban?

Nálam eddigi top5:
- SW Force Charge
- SI Overload
- SI Electrocute (ahogy rángatózik az ellenfél)
- SW Force Choke
- BH death from above
Egy játékkal játszunk? Én is Ahton vagyok, bár empire oldalon. A legelsõ bolygón ne számíts sok emberre különösebben, mert ott eléggé instanceolva vannak a területek, tehát nagyrészt csak egyedül leszel. Viszont ahogy elmész az elsõ bolygóról lvl 10körül, a következõ már tömve lesz. Legalábbis nekem Dromund Kaas-on rengeteg ember volt, meg most a Balmorán is bõven van kivel játszani.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Venom
Szerintem mindenki warzoneben van vagy valami :D

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Omlás
Én most Marával játszok (lvl18).

Játékos függõ szerintem, de nagyon sok sillt kell használni, emiatt szerintem sokaknak nem fog tetszeni mert túl bonyolultnak gondolják majd. Nekem mondjuk ez tetszik pont benne.

Ha oda figyel az ember nagyon szépen lehet vele haladni "gyengének" nem mondanám de az biztos, hogy vannak "erõsebb" kasztok nála. Viszont nem ûbereli semmi hangulatra a dual lightsaber zúgását, búgását miközben kaszabolod azt aki épp az utadba kerül <#eljen><#hehe><#email>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Én már egyszer kérdeztem és Nephin válaszolt is rá, elõre is elnézést hogy felteszem megint a kérdést.. tehát megrendeltem originrõl a digital deluxot, megjött egy kód 16. án... és csak akkor vonja le a pénzt, ha azt a kódot be regelem? csak félek, mert nem szeretném már megvenni a dd-t mert meg van a standard és nem akarom, hogy le vonja a kártyámról mert most nem az én pénzem van rajta...

Arthas
Jo neked ,nekem meg nem jött mail a kóddal...

Van egy pár ember marauder fórumon, akik rinyálnak, hogy gyenge, meg mennyivel erõsebb a BH, stb.
Viszont szvsz a legélvezetesebb játékmenetet eddig nekem a marauder produkálta, ha nem is a legnagyobb damage-et.

Kezdetben a carnage elég jó, BT-t, hammer simán tankolja, fõleg, hogy nem tudják levenni az aggrod. Aztán 20-tól jön az annihilation, amivel átlagos warzone-ban 150k damage, 14k heal :)

Azt megjegyezném, hogy ne kezdj marával játszani, ha agybajt kapsz, ha pvp-ben kite-olnak téged úgy,hogy nem tudod megütni se.
hyjal
úgy legyen <#nevetes1> am megkaptam mindent már<#ravasz1>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Omlás
Max van egy ajándék játékod, ha már a full kódot megkaptad <#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Teljesen össze-vissza vonogatják. Volt akinek 16.-án már levonta, nekem pl tegnap este 7-kor vonta.
Bigblind
maruder/sentinel tapasztalatok esetleg? Gyengusra sikerültek? Nem nagyon írnak róla véleményeket!

Omlás
Pár kasztot kipróbáltam én is <#idiota> nekem így elsõ blikkre a bh és az si hangyányit op-nak tûnnek. Például haverommal együtt szinteztük karikat, én jugger õ assa, nem volt az az isten, hogy a mobok rajtam maradtak volna a 2. sebzés után már vitte is... mikor volt már taunt 1 fokkal jobb volt a helyzet de még akkor is katasztrófa. Ugyan ez a jelenség merc&jugger párosításnál is (jelzem csak lvl19-ig van ez tapasztalatom). Mondjuk kis szinten ezek a dolgok annyira nem mérvadóak de azért zavaró picit.

Arthas
En is kezdek aggódni ,hogy karbantartás után nem fog beengedni.. Augusztusban preordertem egy digital Deluxet.Megvenni meg nem tudom ,mert origin azt írja , jelenleg nem kapható a játék.. Most akkor ez azt jelenti, hogy szart se ér a preorderem?:)

Hy all, tudtok esetleg valami helyet ahol lehet kapni swtor t? mert az eu s origin en nem lehet már, de én mintha láttam volna még us t és az is jó mert tudtommal nincs elszeparálva, csak most ugye nem tudom megnézni mivel karbantartás van.

Elõre is kösz

picket
Ez egy ronda játék, meg sem veszem, megyek vissza pandát simogatni :p
Bár a recés élek egy kicsit tényleg :c

&#3237;_&#3237;

j0nNyKa
fanaticoknak háttérnek való:

nem tartom õket imbának, feldughatják a dupladildót<#hehe>

Ott vannak azok az emberek csak épp másik channel-en, azért nem látod õket :)
A játék agyon van instance-olva, egy-egy területbõl több tucat fut párhuzamosan ezért eloszlik a nép. Ez csak open pvp-nél zavaró mivel alig lehet összefutni ellenséges frakcióval, amúgy nekem tetszik. Eleve csak single player kotor3-azni akartam, arra tökéletes ez a megoldás (másra nem is nagyon dehát az már nem az én gondom)
hyjal
valakinek levonta már az origin a játék árát?
úgy tudom 20-án kellett volna vonni,de semmi nem történt

Amúgy, hogy egy kicsit megpiszkáljuk ezt a balance-parazsat, tényleg kicsit úgy érzõdik, hogy túl durvák ezek a dupladildós erõhasználók. Ezt úgy mondom, hogy powertechhel erõsen counterelem õket.
Szóval a stealthelõs dmg dealer szerep oké, de mindez rengeteg cc-vel meg tank képességekkel kicsit túllõ a célon.

j0nNyKa
csak úgy:

Omlás
Passz én is csak be be kukkantok <#idiota><#hehe>

Nem megy a szerver, hát fölnéztem ide is. Volt valami izgalmas az elmúlt napokban? :)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Omlás
nice <#eljen>

Akkor passz, "Szóljunk Muldörnek meg Szkálinak!" <#wilting><#email>

vannak elegen köztársasági oldalon. az tuti hogy kevesebben

klánok:Republic: Public Enemy, Rebel Strike, Delta, Let The Wookiee Win, Rebel Strike, Modus Vivendi, Jedis of Peace, WachInsideCircle, Rage Against the Empire, CubeHead Droids, HGF HUNTOR, Elysium

Miért elöröl ütöd a mobokat?Szólóban használd a shreket petként (aoe taunt off)egy egy mind trap egy whirlwind a shrek magára fordítja a többi mobot shock vagy low slash aztán tumult és maul ennyi egy mob kb.
34 felett szinte stunlockba lehet tartani mindent.Amennyiben meg partyban questelsz akkor meg ugyis szinte csak a lacerate-t spameled.Kimondottan jó asassinnal játszani és nem egygombos class ha kihasználod a képességeit.

Az allusis flashpointot 30-on tanként toltam le, tanknak sem rossz no ott spamelheted kedvedre a trasht ha azt szereted:)
j0nNyKa
oh, mekkora fail <#idiota>
én szentül hittem, hogy csak a bolygót hívják vossnak, és amiatt ez a nevük, eszembe sem jutott, hogy a fajnak is ez a neve
ok, thx.

BoneDragon
Láttam, én csak tovább vittem a gondolatot, ne kötözködj. :)

picket
Te olvastad amit írtam, vagy csak úgy random nyomod nekem a válasz gombot? <#idiota> Azt írtam, hogy nvidia szépen megtámogatja a fejlesztõ csapatokat (nem feltétlenül pénzzel, hanem mondjuk hardverrel), amire õk beraknak egy nvidia logót a játék elejére, és mellékhatásként minden tesztgépük nvidia kártyával rendelkezik (mert ugye azt kapták). Ekkor jöhetnek a problémák ati kártyával. A játék hibája? Igen. Tudsz ellene tenni valamit? Rinyálhatsz. A következõ pc-s játéknál is nagy valószínûséggel belefutsz a problémába. Hell yes! Errõl beszélek. Ez egy undorító üzletpolitika, de nagyon hatásos. Hiába húz a szívem is meg a számok is az atihoz, pár napja ment tönkre az elõzõ raty geforce, és most is azt vettem :p

&#3237;_&#3237;

Egy Noob kérdés következik...
Az Atho szerveren játszok a köztársasági oldalon, olyan érzésem van mintha single player game lenne, 1-2 emberrel találkozok néhe, üresek a városok, területek miközben a server full, hol vannak az emberek ?
Mennyi a server limit 500 ember ?
Vagy mindenki a sötét oldalon van ?
Üres a világ <#fejvakaras>

Az új fiókom: DevLupius

Khabbas
Ugye viccelsz? :) Oda is van írva hogy Voss.

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Részemrõl nem igazán szoktam mindenféle játékokkal játszani, bármilyen single player dolog teljesen hidegen hagy, kb. csak a BF3 meg ez volt mostanság az, ami érdekelt, így elvileg kicsi az esélye a "belefutásnak", ami természetesen most be is jött.

Valószínûleg a következõ így tényleg nvidia lesz, de mivel nem érdekel a hardware piac, ezért mikor vmi újat akarok venni, akkor olvasok utána, errõl meg sok jót találtam.

j0nNyKa
6970

BoneDragon
Vagy a program nem szereti a kártyát. Inkább optimalizálni tanultak volna meg, ha már összedobtak egy mmo-t. Azért az durva, hogy a legerõsebb kártyákon kifog... khm khm

[HUN]Crassus
lõjj már egy frapsot ahol a taxival átmész bekapcsolt FPS-el Tarrison kerezstül.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nos én már vagy 5 féle drivert próbáltam ki mégis vannak ezek a brutál fps ingadozások...mivel nekem is 69-es széria van így lehet ezt a kártyát nem szereti a program

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

j0nNyKa
azt tudja valaki, hogy ez milyen faj?