Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme:
Hidden Becks
Köztársaság: 322 játékos ( 38,52 % )
Birodalom: 514 játékos ( 61,48 % )
Erõhasználó:
Köztársaság: 193 karakter ( 59,94 % )
Birodalom: 309 karakter ( 60,12 % )
Nightmare Lands
Köztársaság: 417 játékos ( 42,55 % )
Birodalom: 563 játékos ( 57,45 % )
Erõhasználó:
Köztársaság: 253 karakter ( 60,67 % )
Birodalom: 344 karakter ( 61,10 % )
Ha érdekel valakit, a kasztok szerinti felosztást is meg tudom mondani.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Vegyük sorra. Az oldalon a my account-ra kattintva bal oldalt ki van minden pipálva?
Five security questions?
Contact information?
Haladj rajta végig még 1x
elvileg ha ezek megvannak jönne a code redemtion próbáld meg beírni újra a kódot ha nem megy elsõre próbáld meg pár perccel késõbb hátha akkor elfogadja (volt már ilyen) esetleg nézz szét a hivatalos fórumon hátha írnak rá valamiféle megoldást.
Ha ennek ellenére se megy akkor itt az én tudományom megáll. Ne feledd túlterhelt a support nem tudsz vele mit csinálni max. telefonálni de az nem lesz túl olcsó.
Azt javaslom ne add fel próbálkozz.
/legyint
<#eplus2>#eplus2>
Én a hajómban akarok lakni 😛
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
az adatokkal küldtem levelet a Blizzardnak és 3 óra múlva már helyre is állították , itt meg két nap alatt még nem is válaszolnak.Biztos rengeteg levelet kapnak igy a kezdésnél de egy ekkora cég számíthatott volna erre .
A halál csupán a kezdet...
Szerintem ha az elején beleraktak volna minden földi jót, akkor pát hónapon belül sokaknak hiányozna, hogy nincs semmi újabb tartalom ... Így viszont rengeteg dolog van ami még jöhetne a játékba ...
@Sorbanállás: Tegnap este 10 körül megjött a kódom ... Mivel mindenki Ahto city, gondoltam bepróbálkozom ... Elindítottam, majd select server, kimenyeg sörért addig, meg bohóckodok az Xbox-al ... erre karaktergenerálás ... o.O
Szerintem mákom volt 😊 Egy másodpercet sem vártam ... kiváncsi leszek ma mi lesz ... vagy a hétvégén és a két ünnep között 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A lvl 14-es fegyver nyugodtan hagyd ki, a lvl 16-os pve commendation fegyver elég jó.
Viszont lvl 20-on érdemes megvenni a pvp vendortól a cuccokat, ear-t és implantot mindenképp.
És azt meg te tudod, hogy élvezed-e a magasabb szintûek ellen a harcot, vagy kivársz. Szerintem 14 után simán már nyugodtan lehet jelentkezni warzone-ra.
lehet csak a heavy armor van elbaszva😄 amugy is meglepõen sok és jó heavy cumó esik.....
Cuccot a PVP terminal mellett álldogáló 2 csókátol tudsz venni
Olyan fura végiggondolni, hogy ennyire élvezem a játékot, ennyire azt adja, amit vártam, tényleg 9/10
És közben meg ott van, hogy huttball a pvp, a craftnál a húzás lassú, ha nem figyelek oda, hogy kétpercenként elküldjem a robotot (franc fog erre figyelni, amikor épp pve/pvp-zik), nem raktak bele semmi újítást, csak összeszedték, ami müködik, tank/healer/dps szentháromság...
Tegnap TS-en elkezdték sorolni többen, hogy Vindictus harcrendszere, Tabula Rasa varázslatai, EVE gazdasága (már egy használható AH-ért is hálás lennék, ahol tudok slotra keresni armoron belül), Rift több buildes rendszere. Folytathatnám.
Ehhez képest érzésre, szórakozásra, 10/10, összességében 9/10.
12-es szinten mentem, ha jól látom felhúz a rendszer kamu 50-es szintre, érdemes így pvpzni vagy várjam meg az 50-et?
A craftolt kékek, ha tudod tartani a szintedet, akkor 1-2 szinttel magasabbak a statjaik, mint a küldibõl kapottaknak. A küldik zöldjeihez meg ne is mérjük.
A problémám azzal van, hogy az alapanyag node-ok nem követik a szintet, tehát a lvl 16 cuccok gyártásához már kéne a rank 2 alapanyag, miközben még drommund kaas/coruscanton vagyok, ahol csak a legvégén akad elvétve.
Bár lehet, hogy az a gond, hogy lvl 21-en nem kellett volna még mindig ezeken a bolygókon lennem.
a craftot elbaltázták,mert olyan cuccot amit használni is tudok nemtudok a szintemen felvenni....csak jóval rosszabbakat mint amiket küldiben kapok:S lehet 50-en már lesznek fain lilák,de aztgondoltam 1-2 gyártott cumóval jól elleszek 3-5 szintig
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
-Nem túl változatosak a fajok amiket választani lehet mármint kinézetre gondolom az ok nagyon egyszerû ezekre kis átméretezéssel minden ruci ráillik míg egy 3 szemû halpofájú lényre teljesen újra kellene tervezni az egészet mondjuk ettõl még kicsit zavar.
-Craftolás is kicsit csalódás. Nagy vonalakban ugyanaz mint máshol annyi könnyebbséggel, hogy a companionok segítenek.
-Ami zavar még, hogy nagyon biztonságra mentek rá az egész koncepcióban. Valamelyik leírásban olvastam, hogy "jó iparos munka" és ez igaz is mert semmi igazán komoly újítás nincs még a játékban amivel valami merõben újat hoztak volna.
Azért remélem a space combat terén valami komollyal rukkolnak elõ a feltehetõen Myhtic-es srácok.... bár a WAR-ban hibát hibára halmoztak reméljük itt tanúlnak belõle és mernek valami komolyat "kockáztatni".
Egyébként a játék nálam 9/10.
A halál csupán a kezdet...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Úgy voltam vele, hogy ha nem akar, akkor tankolok én. Ha nem megy, akkor muszáj lesz neki.
Ezen a szinten még megy.
Bár azért egy heavy armor + BH tank stance-et elfogadtam volna. 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Erre azonos szintû BH powertech (a tankunk) nézi, hogy neki 3.6k hp, nekem 5k hp, akkor én tankolok...
Végigmentünk, de a végén megint van egy érdekes bug: utolsó boss, ha megöl valakit, és az visszasétál (miközben egyedül vittem 15k hpt-õl 4k-ig), akkor amint átlépi a küszöböt, a boss resetel.
Amíg ugye nem pvp-zi szénné magát a lvl 50-es, hanem mondjuk valor rank 1-el nekiindul élete elsõ huttballjának, addig elég nagy szint különbségek lesznek.