60927
-
oh fu, de komolyan, most egy hétre el fogok tünni bg2zni miattad.
RUN BOO, RUN!
btw én az icewind daleket is ugyanúgy szerettem, mint a baldurs gateket - nálam hozták ugyanazt a hangulatot
ah, de ez már nagyon off, hagyjuk, nosztalgia off, van itt nekünk swtorunk, igazi vér rpg. az. -
Bhalage #34754 eleg gyik az a droid, leggazabb vmi egesz jatekban. van egy ubergonosz sith kurvam, annak pitizik, de hogy a full lightos karakternek mit pitizik azt nem ertem, senki sem nyomja el és kimondottan irrital a fosos szovege, mert semmi alapja nincs... -
vannak jó részei, de pl. a sniperek panaszkodnak, mert úgy kell összehalászniuk +critical chance-es, illetve +surge ratinges geart - egy csomó szettjükben ezeknek nyoma sincsen, ami azért egy dps kasztnál picit gáz
és ez csak egy példa, van azért még ilyen jellegű gond
meg ez egyéni vélemény, de nekem a "mindenkinek egy stat való" dolog miatt az egész túl kötött, "buta", jó lenne némi szabadság, nem pedig (pl nálam) aim + endurance + crit chance, mint egyetlen igazán jól működő kombó
bár lehet, ez csak nekem baj :\ -
Bhalage #34752 cry manly tears! -
Ne aggódj, lesz még a Dijabló Három az év "szerepjátéka" :) -
Ez igaz az összes játékra, néha néha van egy két kellemes meglepetés, de amúgy minden a tömeggyártásról és a gyors és nagy haszonról szól :/
Meg mintha kihalt volna a fantázia a fejlesztőkből vagy nem tudom, de semmi új korszakalkotó ötlet nincs.
-
hát igen, de már az a "BG" kategória kihalt, nincsenek már ilyen keményvonalas rpg-k. még a skyrm sem teljesen az. talán a neverwinter nights 1-2 volt az utolsó.
persze nem olyan rosszak, de meg sem közelítik már a régi nagyokat. -
Azért nem mondanám "hulladéknak" se a DA-t sem a ME-t. Mindegyik "korrekt iparos munka". Továbbá nem is igazán egy kategória szerintem :P. -
á de jó is volt. nem a dragon age meg mass effect, zeke hulladékok a BG-hez képest... -
Nem tudsz mail-t küldeni a másik frakciónak, asszem a Nar Shada lévő AH közös oda be tudod rakni. -
Laroa #34745 Nar Shadaa ah-hoz viszed mindkét karid, egyikkel beteszed az ah-ba, gyors relog és megveszed -
Szerintem meg sajnos sehogy. Sage-től BH-nak nem lehet küldeni. Nincs cross faction küldés. -
Ha bound, akkor nem tudod, egyébként mailben. -
t0xikus #34742 mail -
Paxton #34741 Tudja valaki, hogy tudok felszerelést átküldeni egyik karakteremtől a másiknak? Pl. azonos Legacy-ban, azonos accounttal. Van egy Jedi Sage karakterem és a lila páncélt/fegyvert szeretném a Bounty Hunter karaktermnek adni. Ne vesszen kárba.. Másnak meg túl jó.. :) Előre is köszi a segítséget. -
Hát nemtudom, én általában nyerek warzoneban. Republic vagyok Ahto Cityn -
cain #34739 szeirntem ez így jó. kelljen némi ész is eldönteni, hogy mi az optimális gear, ne legyen elég cak annyi, hogy bm/rakata mindenből. -
Steve79 #34738 Sziasztok. Ha valakinek van lejárt előfizetéses accountja, jelképes összegért átvenném. No flam plz. Segítséget előre is köszönöm. További szép napot és jó játékot. Üdv: Ps -
DoctorStryker #34737 Miden játékban kell egy olyan kaszt/ ág lenni amihez 0 IQ kell -
SuLtAN17 #34736 De tényleg mindent le kell sz...ni a lényeg, hogy próbáld élvezni sok idegeskedés és trollkodás után ráálltam én is erre. Egyedül azt nem értem hogy alderaan miért laggol 3* annyira, mint a másik 2 bg. Azok a brutális nagy ágyuk, ahogy folyamatosan lőnek nem tesz jót szegény gépemnek...:( -
Lehet, de tapasztalat, hogy offtank+healer duóként mi sokkal könnyebben halunk meg, ha a tankot szedik szét előbb miközben engem CC/interruptolnak. Egyetlen kivétel van, backstab-es operative. -
Na ezaz, a focust nem ismerek az emberek... wz-n is egyedül ütöm a szerencsétlen healert a többiek meg ütik a tankot..sok madár. -
SuLtAN17 #34733 Agree és erre rájön még a tracer missle spamm... Hogy járatos legyek a dologban csak azért felhúztam egy bh-t hogy megtudja van-e értelme mást nyomni. Lehet de nincs értelme sokkal egyszerűbb ha vakulásig tracert spammelsz aztán a heat csökkentő :] Én még szerencsésnek érzem magam kb 20 meccsből meg lett a 3 win :] -
Laroa #34732 Ez tényleg halálos 
-
Droughert #34731 Hatan voltak ott, nem hiszem el, hogy nem tudták volna leverni azt az egy healer-t, ha mind ráugranak. Az annyi cc, interrupt, dmg amit nem élhet túl, még akkor sem, ha guard van rajta. -
-

-
oh, köszönöm, ránézek -
Rhilen #34727 off:
BG1-hez adtak már ki magasabb felbontásos modot is. Kb. 3 éve úgy vittem végig :) -
Laroa #34726 Best thread ever 
My sith inquisitor can slay the most evil of beasts and snuff out the life of powerful lords. But the one enemy I cannot silence, is my ship droid.
2V-R8: Excellent! I was just wondering what i could do to please you!
...
For the love of God, please give us a mute button. Saying this every 5 seconds is enough to drive someone insane. -
-
Go for the eyes! :)
Még a GW is ellopta skill névnek. -
Laroa #34723 Nem értem mi bajod a 640x480-al 
-
Azokat a buborékokat...meg a sorci buborékjait is egyszer lehetne megtölteni vízzel..... aztán azt Absorbolják....... 
-
annyit dícséritek a baldurs gatet, hogy esküszöm feltelepítem újra
csak ne lennék már én is így elkorcsosulva grafika-téren (hosszú távon zavarja a szemem a pici felbontás)
Minsc-nek kb. minden dumája a fejemben van, pedig nem volt neki kevés
"Fool me once, shame on you. Fool me twice, watch it... I'm huge!"
"A den of stinking evil. Cover your nose Boo! We will leave no crevice untouched!"
"Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES! WARORAOROAROAROARA" :D
Boo volt a legkirályabb :D -
Healer + tank ellen, a guardolt healert cc + intterupt és közben a tankot lebontani. Utána a healer sima ügy. Előtte letauntolva a guardolt healert ütni kicsit nehéz ügy. Kazinczy meg forog a sírjában. -
Neked :] nekem special nagyon nem mindegy igen is alakuljon úgy a karakterem ahogy akarom :D még ha semmi értelme nincs lényegében akkor is :P -
XD
nagyjából értem, de közel sem mindent. anno baldurs gateztem, ott egy rossz válasz és vége volt a játéknak, elbaszhattad mindörökre. ott tényleg volt tétje, 6x olvastam el minden mondatot:D itt lényegében mind1 mit válaszolsz. -
Laroa #34717 impek balfaszok voltak, gondolom ott bohóckodtak a pontnál, a healert egyszer nem interruptolták, vagy cc-zték le az elejét eltekintve, jóhogy levágták az összeset simán. -
hajrá, kíváncsi vagyok
jó volna egy combat log ilyenkor, be lehetne szépen mutatni a készítőknek..