Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Anno volt az az öt ellenőrző kérdés/felelet pár, ha még emlékeztek rá, ilyen esetre jó lenne, ha nem szüntették volna meg.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mi van ha ki tol velem,kérek új kódot de nem jönmeg az email soha így nem lesz megerősítve.<#nyes>#nyes>
Ha lesz rá egy kis időm.
Sajnos nem.De megpróbálom másik böngészőből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.02. 12:30:08
Nem rossz.
Vagy már az swtor.com oldalon sem enged belépni?
Ami azt illeti,így végre lesz értelme játszani sith warrival meg jedi knight-el,mert nagyon unalmasak voltak.<#idiota>#idiota>
Jövő héten már lesz PTS, akkor tisztázódik majd a kép.
A lent linkkelt cikkből az idevágó kép:

Nekem eredeti dobozos accom van,EA-Origin acc amit rákapcsoltam Steamre.
Nem igazán testzik ez hogy a class-okat összemossák,következő peccsben meg már tudunk villámokat szórni fejvadásszal is?
Jedi kari villámokkal,megen furi.
"There is an issue with your Electronic Arts account which will prevent SWTOR purchases until resolved. Please contact customer support "

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.07.01. 21:15:44
Tegnap nyertem egy mocit a kaszinóban a flashpointon kapott csipen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.01. 09:58:11
Nem is tudtam hogy egy klán ennyi előnnyel jár,xp és egyéb dolgok,na de nem sokáig élveztem,alig hogy be inveltek a klánba láttam a cseten hogy kitört a balhé,valakii nagyon be pöccent hogy engem be inveltek a klánba,mert én csak prefered vagyok.
Mivel amúgy is csak véletlen böktem rá a klán invre így FP végén magamtól kiléptem.De milyen hiszti volt már abból hogy egy prefered játékost be inveltek.<#vigyor>#vigyor>
Már az ingyen cirkusz megérte.
Tavaly (szintén időhiány miatt) azt csináltam, hogy leparkoltam a karaktereket a kaszinóban, s nagyrészt naponta megcsináltam két-három kis napi küldetést (a távcsöves csalókeresést és talán amikor 9 vendéget kell jobb belátásra bírni), a zsetonokat meg megtartottam. Ez karakterenként olyan 5-10 perc lehet, de az event végére lett jó csomó zseton. Amit aztán az utolsó két napban próbáltam elverni, de nehezen ment, mert sokszor többet adott, mint vitt (-> tavalyi post <#nyes>#nyes>). De így legalább a sok pörgetésnél nagyobb eséllyel adott valami jó cuccot, viszont itt a végén sok időt is elvitt.
Bár mostanában úgyis kevés időm van és mindig későn érek haza.Valszeg úgyis ki marad.
Főként: 06.29-07.13 Dupla XP event és 06.29-08.10 Nar Shaddaa Nightlife <#taps>#taps>
Ez azt jelenti, hogy a kollégának még egy levelet kell kapnia ahhoz, hogy üres legyen a postafiókja? <#nyes>#nyes>
Keringenek pletykák arról, hogy visszahozzák a Master Ranos companiont, illetve a Collectionban is az van írva, hogy "Maybe obtained through the Galactic Seasons Reward vendor." Valaki hallott valami biztosabbat? (Nekem kifejezetten hiúsági okokból kéne - kellene egy unlockolható erőhasználó comp rep oldalra, mert Hexid g*ci furán néz ki jedinek öltöztetve... 😄)
https://old.reddit.com/r/swtor/comments/n5p3fp/welltheres_a_dead_body_floating_outside_the/ <#wow1>#wow1> <#fejvakaras>#fejvakaras> <#wow2>#wow2>
És tényleg ott van <#wow3>#wow3>
Szerintem Darth Malgus a magyaros szerver.
Hogy melyik oldalon van több azt nem tudom.
Sem hogy mennyire aktívak,én mindig is egyedül császkáltam a játékban.Mióta csak játszom a játékkal.
Már sok éve.
Új játékos vagyok a játékban lenne néhány kérdésem:
-Melyik szerveren érdemes játszani magyarként?
-Melyik oldalon van több magyar?
-Mennyire aktívak a magyarok a játékban?
Utoljára szerkesztette: 00mate, 2021.05.01. 18:09:23
Bár a nehéz is laza volt ma,igaz 120 dögöt kellett le vadászni,de ezzel a karival,laza marhulás volt.
Na meg két naponta egy Univerzális endevor.
A legtöbb (bármelyik?) mmoban, vagy online játékban azért változatosabb a napi kihívások rendszere, nem csak kettőből lehet választani...
Nagyon kíváncsian várom, hogy hova fut ki ez a dolog.
Ma elértem az 500-as szintet.<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azért ez jobb jutalmat ad mint az Sw ToR új napi izé rendszere.
Bár akkor sem nagy szám.
Talán a 200 CC jó.De amennyit én játszom nem éri meg előfizetni,különben is kis karikkal szeretek játszogatni inkább.
Egyébként a héten elérem az 500-as endevor rankot.<#vigyor>#vigyor>
Az 500 trait.Na és ugye acc wide nem kari függő.
64-es bounty hunterrel voltam.De ilyet még nem pipáltam,semmit nem tudtam csinálni kb,két 75-ös operative rohant és mindent megöltek.
Mentek végig és levertek mindent,alig bírtuk utolérni őket.Végül a liftnél értük utol őket mindig.Ott meg kellett várniuk minket.Na meg a végén a süket robi bossnál volt egy kis részünk a harcból.Végig csak rohantunk meg néztem ahogy dől az xp meg a conquest xp.