60848
  • GaborST
    Na megtört a jég az e-mail változtatással. De ez így milyen gáz már, hogy az eredeti e-mail címemet meg kel változtatni, hogy hitelesítsem magam. Ez nincs rendesen megcsinálva.
  • GaborST
    Igen azt g-mail.com
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2022.03.29. 11:32:41
  • PiszkosFred
    Muszaj vagyok megkerdezni, a "g-mail" alatt a google fele gmail.com-ot erted, nem a gmail.hu vagy hasonlot, ugye?
  • GaborST
    Igen ez is eszembe jutott csak nem mertem nehogy gubanc legyen de megpróbálom mert ügye nincs mit veszíteni mert nem tudok így játszani.
    Amúgy köszi.
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2022.03.29. 11:29:16
  • allock #58402
    próbáld ki
  • GaborST
    Igen jó e-mail címet adtam meg igen megnéztem az összes létező listában g-mailen. Semmi. És most is meg csináltam 10 perce és semmi.
  • PiszkosFred
    A gmail webes feluleten nezted esetleg a spam, kozossegi, promociok, stb. mappaban/kozott?
  • PiszkosFred
    "mert túl sok volt már a medal of commendation-öm"

Rohadjanak meg a 999-es limittel :) Ott tartok, hogy minden 70+ karakterem vett már 320-as geart csak azért, hogy ne menjen kárba a conquest weeklyert kapott 200-200 darabos csomag.
  • gunji
    De sikerült belépni az swtor.com oldalon?
    A https://account.swtor.com/user/info oldalon láthatók az adataid. Ott látszik az email-címed, ami az swtor-hoz van rendelve?

*= igaz, nekem is ki van csillagozva, csak az első betű látszik :(
  • gunji
    Azért írtam úgy, hogy kvázi upgrade, pl. egy új i322-es gatya árában benne van a régi i320-as is.

#58396: Igen, még csak addig jutottam el, hogy vettem egy i322-es inget, mert túl sok volt már a medal of commendation-öm :)
  • PiszkosFred
    Nagyjabol igen. Annyi kiegeszites, hogy
    - tobb fajta gear szintezesi lehetoseg van, mindegyiknek mas a maximum elerheto itemlevel szintje (solo/conquest, pvp, fp, op)
    - minden utvonal mas stattal rendelkezo cuccot ad, az itemlevel lehet azonos masikkal, de a statoknal egyiknek ez a nagyobb, a masik amaz.
    - csak a conquest 320 gear veheto meg a flottan
    - az FP, OP es PVP-s geart vagy bossok dobjak, vagy a weekly kuldetesek teljesiteseert kapott ladabol esik.
    - a random es kis esellyel erkezo boss dropok mindig az aktualis itemlevelhez erkeznek, igy biztositva a gear beszerzes utak kozotti atjarhatosagot, vagyis ha conquesttel felviszed 326-ig, majd elkezdesz FP-zni, akkor a bossok ott is ekkora geart dobnak, amit lehet majd tovabb fejleszteni.
    - ha altot is akarsz szintezni, a weekly ladakat a legnagyobb itemlevellel rendelkezo karakterrel nyisd, mert akkor a gear atadhato a kisebb szintueknek. A heroic weekly missionos ladakra is vonatkozik.
    - minden a negy fejlesztesi/upgrade utvonalhoz sajat specko nyersanyag kell, vagyis conquestes anyagokkal nem tudsz FP vagy PVP geart fejleszteni. Jovo heten (vagy ma?) valtoznak a specko anyagok nevei, hogy jobban at lehessen latni a dolgokat.
    - az adott "utvonal" maximalisan elerheto itemleveljet az alabbi tablazatban jol osszeszedte vulkk.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.29. 10:13:39
  • GaborST
    Igen nem küld semmit. Néztem a honlapot de nem találtam ilyen opciót vagy én vagyok a bal faksz nem tudom de ez így elég irritáló mert minden karinál kéri.
  • Plata
    Amikor nekem GTA online-ban a karimnak szakálla lett bug miatt fejbe lőttem.
    Szent ég,akkor upgradelgetni kell,az cikis.
    320-as gearem már van mert kaptam,előzőekben meg szoktam hogy FP-zéssel is eltudom érni a jó geart.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 10:00:39
  • gunji
    Egyik új feature, más fajoknál is lehet arcszőrzetet adni női karakterre :(

A 80-as szintű gear kérdéséhez: addig jutottam el, hogy a flottán a supply negyedben az uccsó blokkban az első vendortól vettem 320-as item ratingű geart medal of commendationért (amiből csak 200 lehet). A másik három vendor - ha jól néztem - upgradelni tudja a meglevő gear-darabot, de csak lépésenként: a második vendornál először i322-re tudod upgradelni/cserélni, majd ezután lehet a következőnél i324-re, stb.
  • Plata
    Majdnem szakállas karit csináltam.Eljátszadoztam az opciókkal.
    Csináltam egy magas szakállas borostás bajszos chiss csaj karit.
    Olyan jól sikerült hogy a röhögéstől még a köhögés is elkapott.
    Ha nem lett volna annyira transzvesztita kinézetű komolyan megtartottam volna,képzeld el FP-n a csapattársak képét ha a karim elkezd dumálni egy vidióban.
    Úgy néztem CC-ből vett human hajstílusok is választhatók neki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 09:39:00
  • Alanw
    Plata=Bughunter ;-)
  • Plata
    Fred volna egy kérdésem már megint.
    Most 80-ason hogy megy a gear fejlesztés?
    Mert eddig elég volt sokat FP-zni és nőtt a gearem szintje,de most 80-ason nem nől egy szemernyit sem,pedig sokat mentem,nem tudom előfizető mennyit mehet egy hét alatt FP-re,már ha van rá neki limit,de én tegnap letoltam annyit amit pref-el biztos nem ment volna.Két óra után jutott eszembe hogy reggel fel is kellene kelni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 08:36:56
  • Plata
    Ma kíváncsiságból megnéztem milyen a chiss kari generálás.Nem tudom hogy ez valami bug-e.Vagy Chiss faj különlegesség.
    De Chiss női karinak nálam volt szakáll,bajusz és borosta is.
    Ennyire férfiasak lennének a chiss nők?

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.29. 00:35:26
  • Plata
    Nem jár steam öcsi a 80-as szinttért.
  • PiszkosFred
    Akkor ha jol ertem, amikor itt megadod az emailt, akkor nem kuld ra semmit. Swtor.com-on nem tudod validalni?

lemondani steamen:
    - steamen a fiokodra kattints, ott fiok reszletei es elofizetesek kezelese, majd ott szerkesztes es ott kikapcsolod.
  • Plata
    Nem tudom,nekem nincs ilyen.

Én is most megyek fel,már rég fel akartam menni,csak úgy gondoltam megengedek egy sütit magamnak,csak egy rétes volt,de a cukorbajom úgy gondolta hogy ettől ki kell hogy üssön egy órára.Mert az olyan bulis.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 19:20:00
  • GaborST
    Na ezt csinálja nem értem.

• GaborST
    Az kár mert így nincs értelme. Azt hogy tudom kikapcsolni hogy ne vonja automatikusan mert a semmiért nem fizetek.
    "Esetleg próbálj meg belépni az swtor.com-on az accountba, hogy ott kéri e megerősítő kódot."
    Be van kapcsolva néztem meg kéri is a kódot a belépéskor. Nem értem!
  • Plata
    Ha steamen vettél 1 hónapot az megújul magától.
    Mikor lejár az 1 hónap automatikusan újra levon egy hónapra valót a kártyádról.
  • PiszkosFred
    Ilyet még sosem kértek, főleg ha be van a 2FA is kapcsolva, mert akkor annak a kódjait kéri minden belépéskor - nálam legalábbis. Esetleg próbálj meg belépni az swtor.com-on az accountba, hogy ott kéri e megerősítő kódot.
  • GaborST
    Nem nincs sehol. Hát 29-én jön valami main tranc hátha javítják.
    Én steam-en vettem 1 havi előfizut próba ként (és mint látszik nem volt baj) az kártyás?
  • GaborST
    Van minden biztonsági vackot beállítottam. Telefonos app meg minden.
  • Plata
    Ha előfizetés az havonta megújul,levonják a kártyádról,ha gamecard akkor újat kell venni amikor akarsz.
    Gmailre megkéne jönnie,nézd meg spam és egyéb kategóriákban is,lehet eltette.
    Ha csak nem törték fel és új email címet adtak.
    Security key van?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 14:52:30
  • GaborST
    Nekem g-mailes van azt adtam meg amivel regisztráltam is. Nem értem de így nem lesz jó mert nem ezért fizettem elő. Amúgy az automatikusan újul vagy mindig meg kell venni?
  • Plata
    Freemail meg hasonlóra nem jön meg.
    Gmailre igen.
    Nekem a Lotro accom freemailre lett csinálva annó,tavaly mikor elfelejtettem a jelszót megjött,most nem,két napja nem tudok belépni,csak a promó emailek jönnek a cégtől,jelszó emlékeztettő meg a support nem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 14:38:36
  • GaborST
    Nekem nem engedi használni a karakterjaimat azt írja adjak meg egy e-mail címet és küld hitelesítőt vagy mi.
    Megadtam és nem küldtek semmit ennek több mint 30 perce. Ilyenkor mi van mert így para, hogy előfizettem de nem enged játszani.
  • Plata
    Fred úgy néz ki problémám megoldódott,mivel talán lesz időm játszani vettem steam-en két havi előfizetést.
    Olyan gamecardot amilyet mutattál csak amazonon.
    Féltem hogy rá cseszek mert nem tudom majd aktiválni,mivel semmit nem tudok aktiválni az accomba,még a promó kódot sem.
    De nem probléma,a steam magától automatikusan aktiválja a kódot.
    Fel is ugrottam megnézni megy-e,el is tapsoltam egy csomó lóvét új kecóra.

Mivel hozzá férek a sok lóvéhez ami összegyűjt escrow-ba amíg pref voltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.28. 11:39:45
  • PiszkosFred
    A clone wars és a rebels is kánon, a swtor nem az (egyelőre, bár egyre több a kapcsolat és utalás), de a chiss az mindig is így nézett ki, Thrawn admirális "könyves" debütálása óta (lásd Timothy Zhan féle Thrawn triológia, itthon is kapható volt).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.28. 11:35:53
  • GaborST
    Köszi! Kár érte bár érdekes a clon wars-ban meg a Rebelionban nem ilyen volt a szemük vagy az nem kánon esetleg ez a nem kánon?
    Nem értem már ezt.
  • PiszkosFred
    Hja, kozben eszrevettem, hogy megint bamba voltam, el kellene mindig olvasni a teljes patch notest, ha nagyobb kontent frissites van :)

Evek ota gyujtom az Odessen ladakbol kieso Dreadguard, Arkanian, Yavin, stb. ugynevezett "regi" szettek skinjeit a bankban, mindegyikbol 1-1 darabot, mert sajnaltam kidobni oket es egyszer meg jol johetnek. Erre most latom, hogy vegre bekerultek a collectionsbe, ha megvan a 7 darab akkor aktivalhato es lehivhato onnantol.

A jo hir, hogy a kovetkezo par hetben rengeteg helyet fel tudok szabaditani a legacy bankban, mert legabb 5 tabot elfoglalnak ezek. A rossz hir, hogy a csuklovedoket sosem raktam el, azokat ujra be kell szereznem, mert azok szinte mindenhol hianyoznak a 7/7-hez, illetve bankbol nem aktivalodnak, csak inventorybol, igy picit menedzselni kell ezt a rakas skint.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.03.26. 13:07:44
  • PiszkosFred
    Plusz a szemszinuk is default voros, mindenkinek aki Chiss fajhoz tartozik, azt meg cartel coinos extrakkal sem lehet valtoztatni, max szemuveget vagy egyeb "fejes" dologgal eltakarod.
    Emiatt se a krealasnal, se a kesobbi modositasnal nincs szemre vonatkozo opcio.

Season rewardokkal kapcsolatban:
    Bugos a rendszer, neha egy-egy Claim/kivalatas utan a cuccost nem kapja meg a jatekos, vagy egyszeruen automatikusan aktivalodik, szinten anelkul, hogy megkapnad a jutalmat. Egy a lenyeg, emiatt jovo heten jon egy fix, egy rollback, mely visszamenoleg UJRA megadja mindenkinek a Claim lehetoseget (velhetoen 10-12 szintre visszamenoleg, nem nullarol kezdve), attol fuggetlenul, hogy te sikeresen behuztad vagy bugos volt nalad is.

Vagyis a jovo het keddig erdemes mindent claimelni a season listarol, mert ujra meg fogod kapni, legyen az cartel coin, token, gift, barmi :)
  • Alanw
    Emberit?Pontosabban? Ha arra gondolsz hogy ne kék legyen azt felejtsd el,alaptulajdonsága annak a fajnak.
  • GaborST
    Srácok lehet a Chiss fajnak valahogy normális emberi szemet csinálni?
  • gunji
    Grat
  • JasperJordan
    Update: legyőztem végre xd