Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Gondoltam csinalok egy sith sorcerort, hatenyleg konnyebb vele lejutni ideoda. Csak kicsit felek hogy egyedul nehez kuldizni healerkent
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
velemenyem szerint eleg erdekes a tankolas plane ha tobb mob van mivel NINCS TARGET OF TARGET😛 ezert szart se latsz ,hogy melyik mob kit ut eppen ergo eleg trukkos magadra szedni oket.Mar ugyvagyok vele meg se probalom mivel ebben a jatekban azt vettem eszre nem is olyan nagy baj ha nincs az osszes mob rajtad....a tobbi player is letudja kezelni.OFC a Bossok mas teszta ,de azokon eszreveszed ha teged utnek😛
valaki irta lentebb,hogy a sok uj MMO-s nem vagja ezt a tank/healer/dolgot....en is megerositem nekem is joparszor elkellett mar magyaraznom miert a TAnk kezdje a sebzest az adott mobokon es miert ne a DPS ugorjon be a kozepebe a lecsonak...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
lehet hülyeséget kérdezek,de miért a táskát kell favorizálni? mikor 50-en ott a lila pvp gear??
Lehetnek egész kirívó eltérések is, Athissba bementem úgy lvl 25-ön marauderrel, hogy immortalnak volt 3.6k hp-ja, nekem 5k. (és erre azt mondta, hogy én tankolok)
Pl az Assassin tank lvl 16-tól aoe taunt, plusz a knockback, és kapja 30-on a 2. aoe tauntot. BH kapásból 3 db aoe-vel kezd (jó, egyik 1 perces cd).
Ehhez képest az 5 méteres range-û Smash egy rossz vicc.
Egyszerûen a sajátjukból kiindulva azt hiszik, neked is van, csak nem használod...
eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen
GW2: Dragonknight.5302
De a lényeg az hogy egyetlen élõ Lightside játékost se találtam a contested zónákban pedig kerestem....
Pedig már azt hittem hogy MMO-ban vagyok, de végül mindig oda jutok hogy ez a Kotor 3. (ami csak elõnyére válik)
GW2: Dragonknight.5302
Sajnos neve nem maradt meg neki, pedig megtisztelõ elsõ helyet megkapta volna ignore listámon. Mindenesetre üzenem neki, hogy <#taps>#taps><#mf2>#mf2> és remélem nem kerülünk össze vele semmilyen pugba <#nyes>#nyes>
Elsõ élõ sith-em a játékban, vaze!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asszem maradok a szingli tartalomnál egyelõre.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PvP Gearelõdés is olyan, hogy Valor 30-on vagyok (gladiátor)és eddig 2 db sett esett ki kb 50 táskából, ez mind mák kérdése. Nekem nem esik, van akinek 3 sett item is van valor 10esen.
Amúgy javasolt Eternity végigvitele Bonetrasher elõtt, mert oda jobban kell a gear.
HC bossok meg azonosak, csak több hp-juk van és nagyobbat sebeznek. Kb 1 órát tryoltuk elsõ bosst HC-ban és 25%-ra tudtuk verni. Kell a gear hozzá nagyon, szimplán tolnak olyan képességeket amit nem lehet túlélni máshogy. IA Marksmanként pl 16K hp-m van felbuffolva, ezzel kb épphogy túl tudom élni a boss lövéseit, amit random targetre pakol 😊
De lehet, hogy ez természetes, csak én gondoltam rosszul.
Eternal life; endless torture.
Semmi nem jár érte.
"valor szintekkel együtt egyelõre semmire nem jó"
Valor rank kell a T3-as PvP sethez és a T2eshez való tokenekhez, mountokhoz.
"rá másfél órára meg már 3 db lila champion pvp cuccom volt"
Mák... Nekem eddig 16 Champion Bagböl esett egy T2es karkötõ és ennyi.
Eternal life; endless torture.
Konkrétan ahogy a székely vicc is mondja: remélem Ilum komoly, mert viccnek durva lenne... Nem értem mit remélnek ettõl, a napi/heti kvesztek a pontok foglalására szólnak, egészen egyszerûen semmi nem ösztönzi azt, hogy kialakuljon vmilyen pvp, csak azt, hogy a pontok kézrõl kézre járjanak. Játékos leöléséért úgysem jár semmi (talán csak valor pont?), a bolygó birtoklása meg totál lényegtelen, mert csak valor bónuszt ad, ami meg a valor szintekkel együtt egyelõre semmire nem jó. Ráadásként csináltak egy dícséretesen nagy pvp zónát belõle, aminek 90% teljesen felesleges, mert töküres és semmi funkciója... ja, de egy van, hogy a kézrõl-kézre járó pontokat foglalgatóknak még csak esélyük se legyen összefutni egymással.
Amúgy vkinek van ötlete, hogy a mercenary commendationokat egyáltalán miért rakták be a játékba? Mert outlaw's denen kívül úgy láttam sehol nem lehet hozzájutni, ergo arra jó, hogy át kelljen rá váltani a wz commendationokat? Akkor miért nem csak ez az egyfajta van és adják szimplán ugyanazt a cuccot több ilyenért?
Másik amit értetlenül nézek, az a gearelõdés. Ma késõ délután "hála" a lebetegedésnek meglett a lvl 50, rá másfél órára meg már 3 db lila champion pvp cuccom volt (ami ráadásul elsõre lutri, mert basztak ráírni az egyes setekre a set bonusokat). Mindez kiesett azt hiszem 5 db táskából... Ezt így most hogy, át van ez rendesen gondolva?
De akkor is szép munka, grat.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
-Nem a Wow-al kezdõdött az MMORPG világ. A WoW is gyakorlatilag mindent összelopkodott más játékokból (Lineage 1-2, Everquest 1-2, stb.). Szóval teljesen felesleges a személyes véleményem szerint amiatt vergõdni, hogy mennyire hasonlít egy MMORPG (tökmindegy melyik) a WoW-ra.
-A moderációval kapcsolatos dolgokról nem a topicban, hanem a moderátori topicban kell pattogni. Azért van, hogy ne a topicot terhelje a téma.
-Azt hogy a moderátorok kit és hogyan büntetnek meg, ha egyáltalán megbüntetnek, azt majd a moderátorok döntik el, szóval az õ nevükben más ne akarjon beszélni.
Uff, én beszéltem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Köszönöm!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Ability Delay. This has been brought up all over the forums at swtor.com including http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=95738 . Have you guys discussed this internally, and if so, is there an ETA for a fix on this issue?
Quote:
Hey! It has been discussed internally, and we'll talk about it publicly soon. It's not a simple issue so we don't want to issue a quick, off-the-cuff response."
A többi a linkbe
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Megjegyzem nekem ami nem tetszik lvl41-es Immortal (SW tank)-ként hogy alig van több hp-m mint egy velem egyszintû sorcinak, pedig a gear-em is full endurance+def+shield bonusos :S
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein