Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Naná, mivel a tipikus KOTOR sztori az a jedikre van íródva (eddig is arra volt), elõször azon akartam én is átrágni magam, ez hagyomány és tisztelgés az õsök elõtt! Aztán jön a többi klassz, elõször a sötét oldal erõhasználója, aztán meg a nem erõhasználó kasztok mindkét oldalon.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

darth devil
Republicot leverni a francba, küzdjenek meg érte. Nem hiszem, h olyan létkérdés az a napi quest. Ki kell provokálni a pvpt, ez így nem állapot.

War, war never changes.

Szerintem senki nem mondta, hogy tökéletes a játék. Legalább is én nem emlékszem, hogy itt ezt mondták volna az emberek. A bugok létezõek, és idegesítõek, számomra még bõven tûréshatáron belül, de idegesítõek.
Olyat mondtunk, hogy minket most leköt, meg élvezzük azt a részét, amit esetleg mások nem, mert mást keresnek.

Sok az erõhasználó, sokkal több, mint az egyéb, én is ezt látom. Kicsit zavaró, de végül is lehetsz más classal healer 😊

Nem, ez a "bõven baj" -nak csak töredéke. Rengeteg apró hiba van, amikkel együtt lehet élni, csak idegesítõek. Nekem is bejön a játék, de ne legyünk már szemellenzõsek, hogy ez tökéletes játék és mindenki, aki negatív kritikat ír, az az antikrisztus.

Egyébként azt meg tudja valaki mondani, miert van ennyi sorcerer? En csinaltam egyet, hogy majd healert leszek, mert allitolag milyen keves healer van, de en szinte csak sorcererekkel talalkozok 😄
Annyi változik, hogy nem hordhat fekete ruhákat, csak fehéret...
Meg nem lehet piros kardja. 😊

Light side nem kapott ilyen effekteket, csak olyan kiborító Obi-Wan beszólásokat, hogy tegnap rámszóltak flashpointban, hogy még egy ilyen párbeszéd választás és repülök. 😊))
Ja igen, meg ha 3 ember dark side-ot választ, és te a lightot, akkor a te rollod nyer, kb 100% eséllyel.
Sir Quno Jedi
Gondolom kell neki a dark side level, hogy felvásárolhassa a sok dark relic-et az AH-ból, mert azt a rendibandi jedik nem veszik, õ meg tudja így használni!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

381k??<#eplus2>
hehehe

LS 5 : diszkrét glória a feje felett.<#nyes>
Liio
Az amúgy oké, hogy Dark Side pontért zombi feje lesz, de Light Side pontért mi változik? Kerestem már képet, de nem találtam. QQ

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Más MMo-ban aminek már tetejébe van jó pár év tapasztalata, kihozott egy olyan open PVP területet, ahol érdekes módon az állt érdekében mindenkinek hogy egyszer az egyik oldal aztán a másik oldal gyõzzön. Aztán pár hét után pacselték a dolgot, de ott sem lett jobbb...
TDC Geronimo
Ja pont ezt mondtam én is a partyba, röhögtünk is rajta 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Empire oldalon van hasonló heavy armor set, szoktam látni AHban, lvl39-40 kb, valamiféle exoskeleton néven (ilyesmire hajtok én is 😊 ). Meg craftolható is hasonló, ahogy néztem a reciket.

Azért az a Sage a portréja alapján legalább Dark3 volt, az már majdnem sith nem? 😄
j0nNyKa
idézek: "A hozzászólás lényege nem az volt, hogy éljen, kijavították a bugokat, hanem az, hogy rövid idõ alatt iszonyatosan sok cucc került be."

Nem akarsz cancel-ezni (legalább pár hónapra)?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szerencsédre pont ma kérdezte valaki ugyanezt SW fórumon:

Ez a Foundry-ban esett az illetõnek, de állítólag a lvl 40 pvp set is hasonló.
TDC Geronimo
Igen ám, de ezek a dolgok a háttérben már készültek ezer éve csak hiányos volt/bugos ezért rakták bele végén. Na most az olyan dolgokat, amiket a community szeretne és még neki se álltak azok nem fognak bekerülni 2 hónap alatt. Tény, hogy nem tudjuk épp min dolgoznak, mert mondták, hogy pvpn is hegesztenek valamit. Majd kiderül. Mai open world pvp "élményem" 10 vs 1 kb és megy a republicos ölelgetése, amiért békésen egymás mellett lövöldözzük a daily miatt a lépegetõket, de errõl volt már szó itt...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hihetetlen ez a látásmód. Lehetek 30-as meglett férfi, aki a legkevésbé sem kötõdik érzelmileg egy nyomorult játékhoz, de ha érvekkel, tapasztalatokkal alátámasztva megosztom negatív észrevételeimet egy arra szánt fórumon, egybõl "megbántott emos tinédzser"-nek neveznek ellenérvek nélkül érzelembõl. 😄
Kicsit mintha fordított lenne a szereposztás. 😄

Tökéletesen irreleváns amúgy, hogy milyen volt a játék akár 3, 6, 12 hónappal ezelõtt és ebbõl látszik, hogy nem érted. Olyan ez, mintha eladna vki nekem egy düledezõ ingatlant és azt mondaná az észrevételezésre: "hádde fõnök, há' 3 hónapja még ilyen se vót', örüljön mán'"

j0nNyKa
persze, elég sok high level jedi rohangál ilyenben

j0nNyKa
soha nem akadt be a companionom release óta, soha nem láttam stealthben fegyvert release óta, mindig mindenhova követ a companionom release óta, textúrába valóban akadtam már be, de csak akkor, amikor (helytelenül) le próbálok ugrani egy zónából egy másikba valami hegyoldalon

ez a "bõven" baj? mert látom, hogy leírod 3 óránként ezeket a dolgokat, és értem, hogy hisztizni jó, de azt nem látom, hogy ezen dolgok melyik részének van értelme

na de! tételezzük fel, hogy ez mind valós, gyakran elõforduló hiba a játékban (engem elkerültek, de ez valószínûleg az én hibám, lapozzunk): kérdem én: ÉS? ez a 2-3 hülyeség a baj a játékkal, és ezért kell ide folyókat sírni?

chris legalább olyan dolgokról beszél, amik hosszú távon valóban neccesek lehetnek komoly átgondolás / átalakítás nélkül, ezzel szemben amiket te leírsz, azokat iszonyatosan nehéz komolyan venni

egy apróságot megjegyeznék, illetve kérdeznék ezekkel a súlyos companion problémákkal kapcsolatban: mutasd már meg nekem azt az mmo-t, ahol a pet nem húz be soha mobokat, nem aggroz rád soha teljes mob pakkokat, teljesen használható csatában, jól kiegészít, emellett cuccolni tudod, története van, saját questekkel, ja és craftol helyetted, stb. stb.

tehát érted, könnyû kiemelni a hibákat, de kéne közben látni, hogy milyen fasza dolgok vannak a SZÖRNYÛ hibák mellett

A hozzászólás lényege nem az volt, hogy éljen, kijavították a bugokat, hanem az, hogy rövid idõ alatt iszonyatosan sok cucc került be.

Mivel az emberi és az anyagi erõforrás adott, és nem kicsit, elõfizetõi bázis is van, sok sok anyagot várhatunk rövid idõn belül. Ha meg nem történnek meg ezek a dolgok, akkor cancel.

a.carkey
(Term. a jobb oldalon/"sarokban" lévõrõl van szó!)

A medve nem játék.

<#eljen>
Sírós gyerekként (lol) maximálisan egyetértek.

a.carkey
Egy kérdés:

Akinek van jedije, ez a jedi páncél benne van a játékban? Gondolom Guardian/Sentinel ág, ha benne van, de benne van? (Iszonyat tetszik, nagyon bejön. az ilyen kinézetûeket hiányolom a Sithes mediumok közül, de nagyon ...)

A medve nem játék.

Ne haragudj, de ezeket a beta vs mai allapot hibakat ugy irod, mintha meg kene koszonnunk, hogy nem igy adtak ki 14-15e Ft-ert jatekot.
Ez az _alap_, hogy a beta bugokat javitjak.Egyebkent pl. nem 1x lattam stealtheben emberket, hogy a fegyvere latszodott, a companionok rengeteg helyen beakadnak, nem kovetnek, all egy helyben csak dismiss segit, rengeteg texturaba beakadok, ha lenne unstuck ikon nalam szerintem elso 5 bindingen lenne. Szoval van meg baj azert itt boven
j0nNyKa
Nem az álláspontjaiddal van baj (na jó, egy (kisebb) része marhaság, de a másik (nagyobb) része nagyon is valós), hanem azzal, hogy nap mint nap elõadod a megbántott emos tinédzsert, meg hogy bukni fog a játék.

Én ugye ~június óta bétázom, és hidd el nekem, hogy fél év alatt a csillagokat is lehozták az égrõl, hatalmas mennyiségû fejlesztés / újítás / átalakítás / javítás került be (mondom, 6 hónap alatt). Voltak olyan 1-2 hetes idõszakok, amikor olyan volt, mintha teljesen új játékkal játszottunk volna.

Néhány példa, hogy mik (nem) voltak pl. szeptemberben (!):
- volt 7 darab flashpoint, csak normál móddal, illetve 1 darab operation, 100%-ig bugosan - drop elvétve volt ezekben
- nem voltak fleetek
- nem voltak questek az utolsó 3-4 bolygón
- azóta a classok kb. teljes rebalance-t kaptak, új spellekkel, új mechanizmusokkal, mindenképp jó irányba
- grafikailag Z- kategória volt az egész, hiányzó / hibás textúrákkal, fél perces alttabból felédesékkel, nem látszottak a hologrammok, stealthben látszott a fegyvered, stb. stb.
- nekem akkoriban volt 20-25 fpsem (bár az viszonylag stabilan), most ki van akadva 110-en mindenhol, néhány kivétellel (mondjuk vsync on, úgyhogy ez fail, de mind1)
- olyan durva hibák voltak, minthogy nar shadaan nem mûködtek a kompanionok, a questek 50%-a bugos volt (class questek is), egy csomó item nem mûködött, nem volt jó a reverse engineering, egérre nem lehetett bindelni semmit, stb.
- bár sok bajod (a legtöbb jogosan) a pvpvel van, elmondom, hogy akkor volt 2 darab warzone (voidstar hónapokig ki volt véve, mert használhatatlan volt, és teljes rewampot kapott), ééééééés.. ENNYI! ez volt a pvp, tehát semmi illum, semmi tatooine pvp zone, semmi
- nem voltak end game itemek, szettek, tokenek, semmi ilyesmi
- és persze 532532532 apróság

Azóta eltelt mennyi, 3 hónap?

Szóval nem kell itt elkönnyezni, tudnak a srácok rövid idõ alatt is nagyot alkotni. Élvezni kell a játékot, várni az újításokat, meg tolni a suggestion-öket / ticketeket ezerrel.

a.carkey
Most L32esként a Tatoon volt egy droidos-jawas H4es. Na ez egy egykaptafa küldi: két droid, két npc magas hpval. (Itt az elején egy droid kiesik, úgyhogy még ez is ment egyedül, mert csak három van.) A problémát a 4 okozza. Amúgy ezt a healer compimmal együtt ketten csináltuk meg. Egy Nar Shaadaaban lévõ H2es kivétellel EDDIG ha odamentem a questek 99%a eddig szintén ment egyedül. De míg Nar Shaadaa adott normális xpt, a Tatoo vmi miatt alig. Ez azért zavar.

Amúgy pedig nem vagyok egy nagy durranás. Ha ezen javítanának, akkor lenne értelme a heroicnak, de azon kívül, hogy más régi cimbit, amikor átjött segíteni magas szintrõl vissza, akkor - mivel kb. 5 éve nyomtuk utoljára együtt az SWGben és nem megy elsõre olajozottam - õt sikerült felhúznom idegileg, mert nem sikerült "azonnal" lenyomni, nos, más értelmét eddig nem láttam. Ált. szart dobnak, pénzbõl sem eleget, úgyhogy sok értelme nincs.

A medve nem játék.

Szerintem még korai azért egymásnak esni ezek miatt, végül is 13 napja jelent meg csak a játék. Bízzunk abban, hogy mindenki megtalálja majd a számítását és fokozatosan raknak majd új tartalmakat akár pve-rõl akár pvp-rõl legyen szó.

Tomb of Freedon Nadd

Tegnap megdöntöttem a sebzés rekordomat (41. Guardian - defens ) void staron 108k... az átlag eddig 50-75k

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

MrStokes
Durca, mondjuk azt jo volna latni, ebbol mennyi az assa es mennyi a sorc.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PvP-rõl annyit, hogy azért lehetett sejteni/tudni már a closed beta és open beta hétvégék alatt is, hogy azért a pvp nem az erõs oldala lesz a játéknak. Itt a történetekre gyúrtak rá és bár nagyon ódzkodtam az ötlettõl, a legtöbb questet élvezem mert érdekes történetek vannak. Persze mindegyiknek a véga az, hopgy szedj össze x ilyet z amolyat vagy ölj meg ennyi ilyet annyi olyat, de hát egyelõre nem nagyon tudnak jobbat kitalálni.

A 3 warzone tényleg nagyon kevés, a huttbal nálam sem favorit, de azért nálunk elég jól rotálódnak a pályák.
PvE szerverre mentem végül, de a pvp zónákban, közös területeken sokszor pvp flaggel megyek és vannak fasza kis harcok. nem kihaltak a zónák és a másik oldal emberei is elõszeretettel flagelik magukat.

Több warzone kellene, meg nagyobbak is akár és hát kellene ugye az is, hogy válazsthatóak legyenek és a legnépstzerûtlenebbekete cseréljék le/dolgozzák át.

World pvpre van sok ötlet mindenhol, de azért nehéz olyan dolgot kitalálni ami a pve és pvp játékosoknak is megfelel. Engem speciel nem zavar az, hogy a sima pvp killért nem nagyon jár semmi.

Nem kapkodtam el a fejlõdést, egyelõre csak lvl 36 commandot tolok. Crafting lassan 400 és többekkel ellentétben én elég jól adogatok is el. Páncélokat csinálok.

Az egyedüli bajom az, hogy a területeket hamar kinövöm, tatooinból szinte csak a class questeket láttam, most alderaanon tolom, de még rengeteg van itt is...aztán már balmorrán kellene tolnom. Majd 50en megcsinálom a maradékot is.

A heroicokkal nálunk nincs baj, mindig van elég ember, pörögnek faszán, némelyikért a jutalmak is jók. Flashpointok is mennek többször, szal nem egysíkú a szintezés mertr van benne craft, pvp, questek, warzoneok, flashpointok és még egy kis repkedés is.

Remélem kitart még a content/lelkesedés továbbra is mert egyelõre nagyon élvezem.
darth devil
Jelenleg a fõ probléma az, hogy egyáltalán nincs pvp rendszer.

War, war never changes.

Én értem ezt az elvonatkoztatott elméleti példát, csak nem értek egyet vele, de ahogy látod egyesek nem, még az érvekkel alátámasztott észrevételeket sem képesek felfogni és mint a gyerekek, jönnek a nevetséges "sírás" bélyeggel. Már csak az hiányzik, hogy ez generáljon x db belemagyarázó hsz-t, hogy én miért "sírok a pvp balance" miatt.

A lényeg, hogy nem példa nélküli a használható, élvezetes, hosszú és rövid távon is kihívást biztosító pvp rendszer. Opvp vonatkozásában lásd DAoC pvp (amit ráadásul a Mythic csinált), instanced pvp-ben meg lásd WoW aréna vagy rated bg.

PiszkosFred
A CS-t en ajanlottam, es tovabbra is fenntartom. Termeszetesen nem mint mmo alternativa (hah, ennyire ne nezz hulyenek), hanem mint mechaniuzmust. Addig nem lesz nyugta senkinek sem, es dugig lesz a forum sirassal, amig nem egyen felszerelessel, egyenlo eselyekkel fognak harcolni egymas ellen az emberek. Mindig lesz, aki szerint X az OP, masik emiatt lehulyezi, mert szerinty Y az imba, es igy tovabb. Mindig az az op, aki epp megolt, ez mar igy mukodik - epp ezert kellene pvpzni egyenlo feltetelekkel, klonozott karakterekkel. Ez sosem fog megtortenni, ezert aztan marad a siras es az elcseszett pvp rendszerek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sir Quno Jedi
Jah, csak mindig zöld ellenfeleket ölni semmi exp-ért murva uncsi. Az ember próbálja elkerülni inkább õket, mert értelme sincs írtani õket, fõleg, hogy a hátadban újratermelõdnek.

az a helyzet, hogy elegge tul lehet noni egyes zonakon (en most balmorra/nar shaddat toltam tegnap (megmaradt kuldik/bonus questek) (igazabol tattooineozok) de szeretek minden questet letolni a helyen es mire mind megvan az osszes, az ember tullevelezte a zonat rendesen. de amugy en azt mondom meg igy is elegge elvezetes.

a jatek nagyon fain es ez a lenyeg :o)

anti hero

Nekem te ne is magyarázd meg, nem nagyon vagyok rászorulva, én élvezem a játékot, és nem kicsit.
A kis megjegyzésed, hogy hajtogatom a magamét, pedig igen "fura" annak tükrében, hogy az elmúlt napokban (években?) csak a sírás meg a game temetés megy részedrõl.
A te problémáidra egy megoldás van: cancel subsriction. (

Sir Quno Jedi
Az a gáz, hogy soxor flashpintba lemegyek, nulla exp-et érnek a mobok és a végén 5exp-et kapok az egészért, a tárgyak meg végig használhatatlanok. Ez volt Esseles-nél is, hogy nem Coruscant elején mnetem le oda, hanem a végén és baxhattam kb.

Heroic-ok még durvábbak, exp alig, vagy nem jár a mobért, de nulla idõ alatt ölnek meg, ha nem vagyok csapatban. Semmi értelme õket megcsinálni, a szíváson kívül. Fõleg a respawn gáz. Volt hogy négyen haltunk meg 1xrre, mikor jöttünk ki a heroic area-ból, mert készületlenül ránkspawnolt a mobhalom (gõzünk sem volt, hogy ott is lesznek, valaki leírtotta elõlünk). A class quest-ekben legalább nincs respawn.

Na igen, ezzel eljutottunk ahhoz a kérdéskörhöz, hogy vajon mikor kerülnek bele ezek egy félkész játékba. Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal késõbbi fejlesztés már késõ volt. Itt vajon kitart addig vagy még tovább a játék mellett az elõfizetõk többsége, mikor sorban jönnek az online játékok, mint a Tera, Secret World, Diablo 3, WoW kiegészítõ meg még ki tudja mi? Egy biztos, hogy egy elõfizetõi létszám alatt nem fogják önteni a tartalmat a játékba, mert egyszerûen nem éri meg.
Na engem konkrétan emiatt döbbent meg, hogy itt és most, nem 7 évvel ezelõtt, egy ilyen lehetõségeket rejtõ játék így került ki a piacra...

a.carkey
* rá szinte NEM

A medve nem játék.

a.carkey
Egyelõre van egy 32es Sith Marauderem. Minden bolygón egymás után végigmegyek, és annyiban tényleg gáz, hogy ha közben flashpointozol és ûrharcozol is, akkor biza néha szürke több küldi is és néha nem is ad 5nél több xpt. De, ennek ellenére élvezetes az egész.

PvPzni tegnap PvPztem elõször - rögtön 2x: L35 trooper, L50 jedi. (Egyszerûen így alakult. Most értem a story azon fejezetéhez, ahol össze lehet velük akadni, mert tegnap fejeztem be (Heroic 4es küldik) Nar Shaadaat.) Sajnos, szarrá vágtak, és ugye az L50 jedi felejtõs, a legszebb az, hogy ketten nem tudtunk leverni egy reb. troopert. (mondjuk pont a határon nyomtuk, és míg ránk aggroztak a qurva healer companionom miatt a 200k plusszos reb droidok - kétszer egy ilyen ölt meg -, rá szinte, mert az imp droidok orra elõtt kaszablta a mi egységeinket ...). De tanulságos volt.

Szóval messze még a vége, de már most látom, hogy fõleg az zavar, hogy nincs elég idõm, és nem tudom, mi legyen majd 1x a következõ kari. Annyi jó lehetõség és sztori van: a jedi, a trooper, a bh, esetleg más? 😊 (Nem bétáztam, így nekem minden új és kihívás.)

Tény, hogy nem tökéletes. Pl. az imp. stationön szaggatok, lassan látom meg az állomást, ha teszem azt a vendoroknál lépek ki, de élvezem. Egy MMOt, a POTBS óta elõször.

Az bizti, hogy más, mint az eddigiek, inkább multi single kotor3, mint SWMMO, de azért nem rossz.

Egy SWG2nek, az "original" idõsíkban jobban örültem volna, de ez legyen az én problémám.

A medve nem játék.

Ne haragudj, de úgy érzem neked felesleges magyarázni, mint egy kurblis gramofon, csak ugyanazt hajtogatod, ráadásul teljesen komolytalan, hogy egy CS-t ajánlgatsz vkinek, aki mmo-t akar játszani.
Mit nem értesz azon, hogy egy rossz rendszer ilyen anomáliákat szül a játékosok 90%-ánál? Nyilván ha nem lenne semmilyen rendszer az nem okozna semmit, de baromi reális forgatókönyv, hogy kiszednek minden benne lévõt és azt mondják "bocs, tévedtünk, töküresen jobb". 😄

j0nNyKa
juggereket / guardianokat konkrétan úgy szoktam lereagálni, hogy leszarom, hagy vakarássza a hátam, amíg én a rangedekkel küzdök
legrosszabb esetben is ha meguntam, ellökdösöm japánig

szóval igen, szegények perpill nem túl félelmetesek pvpben

Sir Quno Jedi
Amúgy Bacca's Blade-en én csináltam ám Hungarian csetet még az elején, de azóta sem jelentkezett be rajta senki sem. Vagy azért mert nincsenek magyarok (ez nem lehetséges), vagy nem tudnak róla, nem sg-sek. 😄

j0nNyKa
értem én, hogy nem saját ötletek, és nem is saját ötletként kell leírni nekik, hanem úgy, ahogy ide leírtad, csak ofkorsz angolul

komolyan mondom, szerintem szükségük van rá, hogy valaki az arcukba tolja, hogy "helloszia, itt van jóféle ötlet, meg még1, meg még1, tessék szépen implementálni"

darth devil
Btw ezekkel az ötletekkel szerintem a bio is tisztában van, csak épp nem volt idõ rá, és nem ez volt az elsõdleges.
Rage build aoe dmg, pont ugyanazt lehet kihozni a két acból ezen az ágon.

War, war never changes.

Sir Quno Jedi
Álcázott bolygón ráadásul. Aki látta az már nem látta... 😄

Sir Quno Jedi
Jaja, én is tankként alig sebzek, még a kompányionom (Kira) is simán duplán túlsebez engem. Node nekem nem is az a feladatom. Ez akkor szar ha egyedül vagyok, mert úgy murva sokáig tart leverni a sokHPs eliteket (bealszok).

Georg Zöllert idézve: "a juggernaut és a marauder dps-e között 5% eltérés lesz" <- 100% eltérés?
Lol, viszont egyik se az enyém, mind valamelyik másik mmo-ból van. 😊

Értitek, tök jó a játék, de évek óta nem játszott, bugos, szar grafikájú játékok megoldásait várom ebbe a játékba, amit imádok, csak... hiányzik.
darth devil
Jugger ragebõl is ki lehet hozni ilyet. De a jugger tankolni való. 😄

War, war never changes.