Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
War, war never changes.
Olyat mondtunk, hogy minket most leköt, meg élvezzük azt a részét, amit esetleg mások nem, mert mást keresnek.
Sok az erõhasználó, sokkal több, mint az egyéb, én is ezt látom. Kicsit zavaró, de végül is lehetsz más classal healer 😊
Egyébként azt meg tudja valaki mondani, miert van ennyi sorcerer? En csinaltam egyet, hogy majd healert leszek, mert allitolag milyen keves healer van, de en szinte csak sorcererekkel talalkozok 😄
Meg nem lehet piros kardja. 😊
Light side nem kapott ilyen effekteket, csak olyan kiborító Obi-Wan beszólásokat, hogy tegnap rámszóltak flashpointban, hogy még egy ilyen párbeszéd választás és repülök. 😊))
Ja igen, meg ha 3 ember dark side-ot választ, és te a lightot, akkor a te rollod nyer, kb 100% eséllyel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hehehe
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem akarsz cancel-ezni (legalább pár hónapra)?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez a Foundry-ban esett az illetõnek, de állítólag a lvl 40 pvp set is hasonló.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kicsit mintha fordított lenne a szereposztás. 😄
Tökéletesen irreleváns amúgy, hogy milyen volt a játék akár 3, 6, 12 hónappal ezelõtt és ebbõl látszik, hogy nem érted. Olyan ez, mintha eladna vki nekem egy düledezõ ingatlant és azt mondaná az észrevételezésre: "hádde fõnök, há' 3 hónapja még ilyen se vót', örüljön mán'"
ez a "bõven" baj? mert látom, hogy leírod 3 óránként ezeket a dolgokat, és értem, hogy hisztizni jó, de azt nem látom, hogy ezen dolgok melyik részének van értelme
na de! tételezzük fel, hogy ez mind valós, gyakran elõforduló hiba a játékban (engem elkerültek, de ez valószínûleg az én hibám, lapozzunk): kérdem én: ÉS? ez a 2-3 hülyeség a baj a játékkal, és ezért kell ide folyókat sírni?
chris legalább olyan dolgokról beszél, amik hosszú távon valóban neccesek lehetnek komoly átgondolás / átalakítás nélkül, ezzel szemben amiket te leírsz, azokat iszonyatosan nehéz komolyan venni
egy apróságot megjegyeznék, illetve kérdeznék ezekkel a súlyos companion problémákkal kapcsolatban: mutasd már meg nekem azt az mmo-t, ahol a pet nem húz be soha mobokat, nem aggroz rád soha teljes mob pakkokat, teljesen használható csatában, jól kiegészít, emellett cuccolni tudod, története van, saját questekkel, ja és craftol helyetted, stb. stb.
tehát érted, könnyû kiemelni a hibákat, de kéne közben látni, hogy milyen fasza dolgok vannak a SZÖRNYÛ hibák mellett
Mivel az emberi és az anyagi erõforrás adott, és nem kicsit, elõfizetõi bázis is van, sok sok anyagot várhatunk rövid idõn belül. Ha meg nem történnek meg ezek a dolgok, akkor cancel.
Sírós gyerekként (lol) maximálisan egyetértek.
Akinek van jedije, ez a jedi páncél benne van a játékban? Gondolom Guardian/Sentinel ág, ha benne van, de benne van? (Iszonyat tetszik, nagyon bejön. az ilyen kinézetûeket hiányolom a Sithes mediumok közül, de nagyon ...)
A medve nem játék.
Ez az _alap_, hogy a beta bugokat javitjak.Egyebkent pl. nem 1x lattam stealtheben emberket, hogy a fegyvere latszodott, a companionok rengeteg helyen beakadnak, nem kovetnek, all egy helyben csak dismiss segit, rengeteg texturaba beakadok, ha lenne unstuck ikon nalam szerintem elso 5 bindingen lenne. Szoval van meg baj azert itt boven
Én ugye ~június óta bétázom, és hidd el nekem, hogy fél év alatt a csillagokat is lehozták az égrõl, hatalmas mennyiségû fejlesztés / újítás / átalakítás / javítás került be (mondom, 6 hónap alatt). Voltak olyan 1-2 hetes idõszakok, amikor olyan volt, mintha teljesen új játékkal játszottunk volna.
Néhány példa, hogy mik (nem) voltak pl. szeptemberben (!):
- volt 7 darab flashpoint, csak normál móddal, illetve 1 darab operation, 100%-ig bugosan - drop elvétve volt ezekben
- nem voltak fleetek
- nem voltak questek az utolsó 3-4 bolygón
- azóta a classok kb. teljes rebalance-t kaptak, új spellekkel, új mechanizmusokkal, mindenképp jó irányba
- grafikailag Z- kategória volt az egész, hiányzó / hibás textúrákkal, fél perces alttabból felédesékkel, nem látszottak a hologrammok, stealthben látszott a fegyvered, stb. stb.
- nekem akkoriban volt 20-25 fpsem (bár az viszonylag stabilan), most ki van akadva 110-en mindenhol, néhány kivétellel (mondjuk vsync on, úgyhogy ez fail, de mind1)
- olyan durva hibák voltak, minthogy nar shadaan nem mûködtek a kompanionok, a questek 50%-a bugos volt (class questek is), egy csomó item nem mûködött, nem volt jó a reverse engineering, egérre nem lehetett bindelni semmit, stb.
- bár sok bajod (a legtöbb jogosan) a pvpvel van, elmondom, hogy akkor volt 2 darab warzone (voidstar hónapokig ki volt véve, mert használhatatlan volt, és teljes rewampot kapott), ééééééés.. ENNYI! ez volt a pvp, tehát semmi illum, semmi tatooine pvp zone, semmi
- nem voltak end game itemek, szettek, tokenek, semmi ilyesmi
- és persze 532532532 apróság
Azóta eltelt mennyi, 3 hónap?
Szóval nem kell itt elkönnyezni, tudnak a srácok rövid idõ alatt is nagyot alkotni. Élvezni kell a játékot, várni az újításokat, meg tolni a suggestion-öket / ticketeket ezerrel.
Amúgy pedig nem vagyok egy nagy durranás. Ha ezen javítanának, akkor lenne értelme a heroicnak, de azon kívül, hogy más régi cimbit, amikor átjött segíteni magas szintrõl vissza, akkor - mivel kb. 5 éve nyomtuk utoljára együtt az SWGben és nem megy elsõre olajozottam - õt sikerült felhúznom idegileg, mert nem sikerült "azonnal" lenyomni, nos, más értelmét eddig nem láttam. Ált. szart dobnak, pénzbõl sem eleget, úgyhogy sok értelme nincs.
A medve nem játék.
Tomb of Freedon Nadd
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A 3 warzone tényleg nagyon kevés, a huttbal nálam sem favorit, de azért nálunk elég jól rotálódnak a pályák.
PvE szerverre mentem végül, de a pvp zónákban, közös területeken sokszor pvp flaggel megyek és vannak fasza kis harcok. nem kihaltak a zónák és a másik oldal emberei is elõszeretettel flagelik magukat.
Több warzone kellene, meg nagyobbak is akár és hát kellene ugye az is, hogy válazsthatóak legyenek és a legnépstzerûtlenebbekete cseréljék le/dolgozzák át.
World pvpre van sok ötlet mindenhol, de azért nehéz olyan dolgot kitalálni ami a pve és pvp játékosoknak is megfelel. Engem speciel nem zavar az, hogy a sima pvp killért nem nagyon jár semmi.
Nem kapkodtam el a fejlõdést, egyelõre csak lvl 36 commandot tolok. Crafting lassan 400 és többekkel ellentétben én elég jól adogatok is el. Páncélokat csinálok.
Az egyedüli bajom az, hogy a területeket hamar kinövöm, tatooinból szinte csak a class questeket láttam, most alderaanon tolom, de még rengeteg van itt is...aztán már balmorrán kellene tolnom. Majd 50en megcsinálom a maradékot is.
A heroicokkal nálunk nincs baj, mindig van elég ember, pörögnek faszán, némelyikért a jutalmak is jók. Flashpointok is mennek többször, szal nem egysíkú a szintezés mertr van benne craft, pvp, questek, warzoneok, flashpointok és még egy kis repkedés is.
Remélem kitart még a content/lelkesedés továbbra is mert egyelõre nagyon élvezem.
A lényeg, hogy nem példa nélküli a használható, élvezetes, hosszú és rövid távon is kihívást biztosító pvp rendszer. Opvp vonatkozásában lásd DAoC pvp (amit ráadásul a Mythic csinált), instanced pvp-ben meg lásd WoW aréna vagy rated bg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a jatek nagyon fain es ez a lenyeg :o)
anti hero
A kis megjegyzésed, hogy hajtogatom a magamét, pedig igen "fura" annak tükrében, hogy az elmúlt napokban (években?) csak a sírás meg a game temetés megy részedrõl.
A te problémáidra egy megoldás van: cancel subsriction. (
Heroic-ok még durvábbak, exp alig, vagy nem jár a mobért, de nulla idõ alatt ölnek meg, ha nem vagyok csapatban. Semmi értelme õket megcsinálni, a szíváson kívül. Fõleg a respawn gáz. Volt hogy négyen haltunk meg 1xrre, mikor jöttünk ki a heroic area-ból, mert készületlenül ránkspawnolt a mobhalom (gõzünk sem volt, hogy ott is lesznek, valaki leírtotta elõlünk). A class quest-ekben legalább nincs respawn.
Na engem konkrétan emiatt döbbent meg, hogy itt és most, nem 7 évvel ezelõtt, egy ilyen lehetõségeket rejtõ játék így került ki a piacra...
PvPzni tegnap PvPztem elõször - rögtön 2x: L35 trooper, L50 jedi. (Egyszerûen így alakult. Most értem a story azon fejezetéhez, ahol össze lehet velük akadni, mert tegnap fejeztem be (Heroic 4es küldik) Nar Shaadaat.) Sajnos, szarrá vágtak, és ugye az L50 jedi felejtõs, a legszebb az, hogy ketten nem tudtunk leverni egy reb. troopert. (mondjuk pont a határon nyomtuk, és míg ránk aggroztak a qurva healer companionom miatt a 200k plusszos reb droidok - kétszer egy ilyen ölt meg -, rá szinte, mert az imp droidok orra elõtt kaszablta a mi egységeinket ...). De tanulságos volt.
Szóval messze még a vége, de már most látom, hogy fõleg az zavar, hogy nincs elég idõm, és nem tudom, mi legyen majd 1x a következõ kari. Annyi jó lehetõség és sztori van: a jedi, a trooper, a bh, esetleg más? 😊 (Nem bétáztam, így nekem minden új és kihívás.)
Tény, hogy nem tökéletes. Pl. az imp. stationön szaggatok, lassan látom meg az állomást, ha teszem azt a vendoroknál lépek ki, de élvezem. Egy MMOt, a POTBS óta elõször.
Az bizti, hogy más, mint az eddigiek, inkább multi single kotor3, mint SWMMO, de azért nem rossz.
Egy SWG2nek, az "original" idõsíkban jobban örültem volna, de ez legyen az én problémám.
A medve nem játék.
Mit nem értesz azon, hogy egy rossz rendszer ilyen anomáliákat szül a játékosok 90%-ánál? Nyilván ha nem lenne semmilyen rendszer az nem okozna semmit, de baromi reális forgatókönyv, hogy kiszednek minden benne lévõt és azt mondják "bocs, tévedtünk, töküresen jobb". 😄
legrosszabb esetben is ha meguntam, ellökdösöm japánig
szóval igen, szegények perpill nem túl félelmetesek pvpben
komolyan mondom, szerintem szükségük van rá, hogy valaki az arcukba tolja, hogy "helloszia, itt van jóféle ötlet, meg még1, meg még1, tessék szépen implementálni"
Rage build aoe dmg, pont ugyanazt lehet kihozni a két acból ezen az ágon.
War, war never changes.
Értitek, tök jó a játék, de évek óta nem játszott, bugos, szar grafikájú játékok megoldásait várom ebbe a játékba, amit imádok, csak... hiányzik.