Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
Talos szep bolygo ? <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kira mar nem bugos, a dec 27-es patch javitotta.

Jedi Knightnak Kira Carsen, elég hamar jön, de egyelõre bugos.
Jedi Consularnak Nadia Grell lvl 40 után
Sith Warriornak Jaesa Willsaam lvl 30 után
Sith Inquisitornak Ashara Zavros Taloson, szóval 30 körül
a.carkey
Bugos. Tegnap egyedülinek írt ki az imp stationre. Írtam is guildchaten, hogy hasítok, mint a penge, annyira nem szaggat. Aztán felmentem egy darab spaceküldire, mert 32rõl 33ra 107 xp hiányzott, és mire visszamentem, máris 169et írt. Nem hinném, hogy hat perc alatt lettek ennyien. 😊

A medve nem játék.

Jeffjohnson
Ahhoz képest, hogy mennyien sírnak érte, hogy a mara milyen szar ez elég meggyõzõ videó.

Minden classnak megvannak a saját companionjai, az, hogy mikor kapod meg, az adott class sztori küldetéséhez van kötve.
A banner-ben lévõ zöld Craft Leírás link egy nagyon jó kis általános leírás is egyben, fenn van minden companion is. Persze spoiler veszély fennáll 😊

Bigblind
Valahol olvastam hogy itt is lehet majd jediként tanítványom mint anno a kotorban! Valóban így van? Ha igen akkor hogyan?

nekem a zöldbõl a kék olyan 10. re lett meg viszont a lila a kékbõl úgy 5.-re.
Omlás
Ez akkor "poén" mikor kék itemet gyártod vagy 50. alkalommal aminek darabja 10 perc környéke, és nem adja az új recit <#idiota><#mf1>

Amúgy : zöld -> kék -> lila -> narancssárga ? (vagy arra nem lehet upgradelni?)

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Gyakorlatban néha legyártod, szétszeded, nincs új recept, legyártod, szétszeded, nincs új recept, legyártod...

Bár lehet, csak pechszériám volt 😊

legyártod... szétszeded, megtanulod az új receptet, majd azt gyártod, azt szeded szét... .
j0nNyKa
re

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Bigblind
Hogy lehet upgradelni?

Lvl 50-en pár warzone meccs lejátszása alatt az aim-es mod/armoring-okat csinálgattam: 5 zöld re-zése után jött a kék recept, 4 kék re-zése után jött a lila, aminek a minõsége fényévekre van a pvp gearben lévõ modok minõségétõl. Na itt vált nyilvánvalóvá, hogy ha még akár két minõségi szintet is lehetne javítani további re-zéssel, akkor sem érné el azt a szintet, tehát valószínûleg operationokból fog esni a jobb recept, ha egyáltalán fog.

Torzonborz
hmm ebben az esetben : látod az ingame nevem , ha ugyan azon a serveren vagy mint Én mindenféle adományt szívesen elfogadok 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Igen, úgy néz ki, hogy google.com site:swtor.com és utána még amit akarsz. 😊
Legjobb lila mount egybõl megvolt cybertechbõl, bár annak értelme nem sok van, miután befejezted a szintezést, hogy "nehezebben lõnek le róla". 😄
Inventory, bank bõvítés számomra felesleges, 1 vagy 2-szer bõvítettem szintezés közben az inventoryt, most már így 50-en nincs helyhiány, mert nem lootolsz annyi szürkét-zöldet, amit tartogatni kellene a vendorig.
Ûrhajó már 46-49 közöt full epic lett, amúgy is csak fejlõdés közben csináltam ûrharcot. 😄

A craft skillek felhúzása egy dolog.Az pikk-pakk megvan, majd következik a móka.A különbözõ zöld dolgaidat szépen upgradeled kékre majd azokat lilára és aztán rakata cuccosra.A rakata a játékban a kiváló minõség amihez már csak raidben vagy hc flashpointban jutsz matshoz.Elég lassú folyamat ezidáig 2 azaz kettõ darab itemet sikeredett upgradelnem erre a szintre.
DummyBoy
Hmmm ... lehet hogy csak én vagyok a balga ... De talált már valaki "Szörcs" funkciót a hivatalos fórumon???

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Torzonborz
"maradt félmillió kredit amit amúgy sem tudtam mire költeni"

köv. mount skill és speeder megvan ? inventory/bank slot bõvítés ? zûrhajó fel van szerelve ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lvl 42-re megvolt mindenbõl a 400/400/400, a BH-mnak lényeges statból (aim) majdnem minden mod és armoringból ki reverse engineeringeltem a kéket, sokszor a lilát is, bár soha semmit nem érte meg használni, mert magasabbak voltak mint én, mire meg beértem szintben lett jobb vagy ugyanolyan jó vagy egyáltalán nem socketes cuccom. Ráadásul folyamatosan underworld tradingeztem, tehát a bank ki van bélelve companion giftekkel meg armormech receptekkel. Semmi extra erõfeszítés nem kellett mindehhez, a lecsapott strong, elite robotokat szétszedtem és scavengeltem azokat a nodeokat, amik útba estek, 10 métert már nem mentem semmiért.

<#conf><#idiota>

nagyon azért ne üzletelj AH ban mert bannolnak :-)
És mennyire toltad a craftolást?
Volt itt valaki, aki azt írta, pénzhiányban szenvedett, a slicing nélküli karimon ki is jön ez erõsen - igaz, nem is üzletelek AHban, szóval csak annyi bevétel van, amit te is írtál (loot), meg próbálom a craftot tolni.

Nekem nem voltak pénz-gondjaim a játékban slicing nélkül, mindent auto-lootoltam, azokat eladtam, ennyi volt a bevételi oldal. Kiadásokban underworld trading, craft csak vitte a pénzt, ah-ból vásároltam cuccot is, skilleket, mount skillt egybõl mindig simán megvettem, amit gyártottam az ráadásul reverse engineeringre ment. Lvl 50-re így maradt félmillió kredit amit amúgy sem tudtam mire költeni. Ezért gondolom semmi értelme a slicingnak.

majd balancolják. azért aoe 5-6 k sebzések kissé soknak tûnnek nekem...
BoneDragon
<#eljen>

Válaszd az egy szinttel lejjebbi szürke, moderate-et adó küldit, nekem pl a 680-ba kerülõ rendszeresen szállítja a 900-1000 pénzt. Nem szabad a drágát választani, mert esélyes hogy nem hoz semmit, vagy kevesebbet, mint a mission ára.

Bár lehet, hogy a sliceing helyett egy második gyûjtögetõ jobban megérné, pl scavengeing a robotoktól a bioanalysisem mellé.
Hát, lehet szerválni augmentationt is. Meg minden pénz plusz pénz (jön a küldikbõl meg a világban található ládákból is), ezen a szinten nekem jó így, plusz tudom támogatni a másik karakterem is. Idõnként ráadásul spécibb ládák esnek, ahol akár ezres credit is lehet a nyereség nagyságrendje.
Lehet, lecserélem persze, kicsit treasure hunting felé kacsingatok, azzal hoz jó cuccokat a companion. Vagy investigation, azzal meg jönnének receptek.

Sir Quno Jedi
A slicing-ot meg kicsinálták a múltkori patch-csel. Gyakran többe kerül a küldi, mint a reward és ha nem, akkor is max. 200-500 kreditet hoz, meg nagy-nagy ritkán valami misssziót, amit úgysenem tudsz használni (bár azoknak legalább jó ára van). Mindez fél óránál is hosszabb idejû küldikkel... Namost pár ellenfélbõl kiver az ember ennyi pízt (+ még emelett tárgyakat). Szal. már nagyon nem jó biznisz a slicing. Az a jó benne, hogy lehet ládákat TALÁLNI is, node azok meg small-ok általában sajna.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Klinda, lvl 50 marauder

Megtaláltam új kedvenc videómat. 😊
(rage spec mara)
Én folyamatosan slicingoltam, lvl25-re kb 350 volt a skill, a 40k-s jogsi után maradt még 30k creditem (a járgányom collectoros).

Sir Quno Jedi
Én úgy nekiálltam spórolni, hogy volt vagy 100k felesben addigra. Így nem volt gond a jogsi, meg a tragacs.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a trainelesen kivul elkezdenek sporolni a jarganyra, mert pl a tattoineon mar kell az a jargany kulonben nem agyhugykovet, hanem agyfaszt fogsz kapni ^^

anti hero

yesname
Végigolvastam és tulajdonképpen lazán elismerik, hogy õk cseszték el a rendszert, amit a közeljövõben javítani fognak. Errõl ennyit...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DummyBoy
Nem is igazán az a probléma, hogy sokat kell menni, közben legalább fejlõdik az Archeology-m 😊

Inkább attól kapok agyhúgykövet, hogy a holocomm világában befejezek egy kvesztet, majd átfutok egy fél világot, hogy oké b+ megvagyok, erre benyögi, hogy királyság, mondjam el a fõnökének, aki mellõl indultam, oké, visszaszaladok, elmesélem neki is, mindenki hepi, de ugyan fussak már vissza a reward-ért ...

Na ilyenkor néha zavar, hogy nem lehet agyonvillámozni az NPC-ket ...

Sir Quno Jedi
Amúgy valamék nap kitanultam egy sage-tõl Balmorrán, hogyan kell corpsolni. Lord Taris-hoz csak úgy tudott átjutni az elit heroic 4-es mob-on, hogy közéjük hajt speed-errel, lehetõleg minél mélyebbre, meilõtt kinyírják. Meghal, aztán helyben feltámasztást kér, megint igyekszik beljebb jutni, míg lejár a láthatatlanság és megölik újra. Igaz egyre több idõ feltámadni és egy idõ után már csak medcenterest enged (de ha az ember vár pár percet visszakapja a helyben opciót is!). Szóval nagy türelemmel bárhova be lehet jutni. Na ez a "corpse"-olás. 😄DD

Aki ügyes és jól használja a fedezékeket, beugrókat stb. az egész gyorsan halad így is. Igaz arra ügyelni kell, hogy a felszerelésünk igen gyorsan leamortizálódik így és lehet, hogy mire a célponthoz érünk, addigra nincs használható cuccunk (mondjuk lehet vinni tartalékot, vagy addig levesszük a cuccainkat míg odaérünk és csak a végsõ támadás elõtt vesszük fel.

Igen, eddig nekem sem volt gond a távolság, nekem bejön ez a "realscale" dolog 😊
Igaz, mivel szinte minden questet megcsinálok (általában sikeresen össze lehet szedegetni egy helyre szóló több küldit), lvl27en értem Tatooinra, és már van mountom. Lehet ezért nem izgat annyira a dolog.

Sir Quno Jedi
Ebben a játékban a logisztika a lényeg. 😄

A heti questek akkor szerdán vagy ma resetelnek?
Torzonborz
mount ide vagy oda a rohangálás késõbb csak rosszabb lesz szóval erõsítsd az idegeidet😄

DummyBoy
Én kb. 23-a óta játszom, MMO-s szemmel nézve átlag alatti idõtartamokat, amit a család és a meló enged. (Asszony éjszakás, ergo tegnap sem sikerült negyed kettõ elõtt lefeküdni ...)

Folyamatosan kvesztelek, bár próbálom logikusan csinálni õket, az egy helyen lévõket egyszerre, azért megfuttat ez a game párszor ... volt pár Heroic, amit többször is lenyomtam + volt egy valag Black Talon 😊

Így vagyok most lvl 22 ...

Sajnos a napi ûrhajózásra sincs idõm sokszor, de tegnap fordult elõ elõször, hogy kicsit várnom kellett a partira. (Közben kveszteltem, szóval volt mit csinálni ...)

Töretlen a lelkedesdés, de az állandó rohangálás lassan felõrli az idegeimet ... fõleg mikor eltévedek a taxival, vagy persze a környéken nincs taxi, átfutom a fél bolygót, erre vissza kell szaladni, majd megint ...

Elkélne némi erõspistás-üvegszilánkos vazelinnnel történõ ánuszmasszázs annak aki kitalálta, hogy csak 25-tõl van mount ...

Meg jönnek a bugok ... Nem olyan dühítõek, együtt lehet velük élni ... Amivel a leggyakrabban találkozok az a bebugosodott mob ... Elkezdem ütni, majd egyszercsak EVADE és visszaugrik a HP-ja, a mob visszaáll alapra ...

Valamint a qrva shopok mindig keresztbetesznek nekem (Persze júzer error, de akkor is ...) ... Tegnap belog után gondoltam elmegyek bevásárolok a hajómra ... Pont a kantinban álltam a Companion Custom vendornál, na akkor nézzük meg milyen új ruci van Khem Val-ra ... kiválasztottam egyet random, Ctrl + balkill (preview) ... Huss, 12500 kredit oda ... WTF???? ... Persze ügyesen Ctrl + jobbklikket nyomtam, szóval Khem Val új dolmánya elvitte az új ágyúk árát 😞 Egy fél élet munkája veszett kárba 😊

Holnap reggel 9-17 óráig.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem, holnap.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

Anthrax
Ma lesz 5ig server karbantartás?

Sir Quno Jedi
Én bárhol is vagyok (p.l fleet), mindég nézegetem folyamatosan a listát, hogy kik vannak ott, milyen szintûek stb. Sokukat már névrõl ismerem, meg partiztunk is. Igaz van aki a parti meghívókat, de még a whispert is tiltja 😄. Mondjuk volt mikor én is elgondolkodtam ezen...

Sir Quno Jedi
Nincs túl sok bolygó a chapter 2-ben már. Amúgy ha beírod pl., hogy guardian, akkor az összes guardian-t kilistázza (100-ig term.), így láthatod level-re rendezve, hogy alkasztodon belül hogy állsz szerver viszonylatban (több különbözõ idõben kell azért futtatni, hogy jobb legyen a mérés pontossága). Namost pár emberke van csak elõttem, más kasztokra leosztva is így van ez.

Amúgy sokan vannak 10 és az alatt, 20-ig csak egy töredéke jut el, a 30-ért meg már jó sokáig kell küzdeni azért, így az már nem jellemzõ. 40 felé meg alig-alig húzzák ki. Ugye én is hivatalos indulás óta tolom, nem egy napot végigtoltam (éjjel-nappal) és kb. minden nap tolom amennyit csak lehetséges és így sem vagyok még 40, igaz ez csak quest-ekkel, minden quest-tet megcsinálva amit csak lehet (még a bolygók bónusz száriáit is). Nyilván heroic-ot nem mind, inkább csak a ketteseket, meg ha jut parti akkor néhány négyeset.

Én is most veszem észre, hogy az emberek nagyrésze 20-30 között van.
Vagy mi játszunk sokat, és mások keveset, vagy mindenki már az x.-ik altnál tart és egyiket se vitte magas szintre?

Vagy lehet, hogy csak nagyon szétszóródott a mezõny, és a level range-ek miatt túl sok bolygóra oszlik?
Szerintetek?
Omlás
Fárasztó :] azt én sem írtam, hogy hülyeséget ír, csak sokszor írja ugyanazokat kihangsúlyozva... ettõl még nem fog semmi megváltozni. Ha zavarja írja hivatalos supportnak vagy hivatalos fórumba, hátha lesz foganatja a dolognak 😊 ide írva akárhogy is nézem felesleges "rinya" kategória...

No de nem offolok mert engem is agyoncsap a banhammer <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sir Quno Jedi
Fura egy játék. Balmorrán általában 10 alatt van a játékosok száma, de volt, hogy ketten voltunk összesen. Így azért nehéz a nagyon durva heroic 4-eket tolni ott. Quesh-en tegnap csúcsidõben ÉN voltam egy szem egyedül, így lementem a kantinba bulizni, hiszen enyém a bolygó vazzze! 😄

Jó mondjuk az én hibám is, mert az élbolyban vagyok, kevesen vannak szintemben és azok is szétszórva. Egy-két elmebeteg van csupán, aki szintben jóval elõrébb van (én még csak most leszek 39), hiába új a szerver, gondolom húzzák PvP-vel a karijukat, én meg csendben küdizek (meg segítek a kicsiknek).

Nem baj, nincsenek sorok és mindent flottul fut, csak ezt így MMO-nak nem nevezném (ami részemrõl nem is baj, nem izgat ezen része).

Kezdõ terülteken (pl. Tython) szokott néha 1-2 instace-nyi (igaz low level) ember összegyûlni, meg Coruscant-on. Ha néha leugrok class quest miatt, akkor általában én vagyok a legmagasabb szintû közelstávol. 😄