Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a mesmer vidi teljesen elvette a kedvem. a mézesmázoscukor szivárvány varázslótól beokádtam.

bár szerintem az swtor vette el a kedvemet<#nevetes1>

a secret world viszont érdekes lesz a 3frakciós megoldással és a teljesen egyedi képesség rendszerével.

a ccp is készül nem is akármivel<#eplus2>

BEAST
Tudom, hogy ez nem a Tera topic, de azt azért hozzátenném, hogy nem bukott a játék koreában sem(még).
Csupán arról van szó hogy, ha jól emlékszem, 40 serverbõl az összevonások után lett 15 vagy 20. Sokan pedig elkezdtek károgni, hogy itt a világvége és minden megbukott. Pedig még a hülye is láthatja, hogy az a 40 server rengeteg és még mindig csak koreáról beszélünk.

Nagyjából annyi valóságalapja van a Tera temetésének, mint most az SWTORénak. Viszont ha ennyire érdekelt ez a no target combatosdi, akkor majd ha egyszer lesz koreán kívül is nézd meg a C9-et.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Server not responding volt...
Most enged be.
Khabbas
Szerverhiba <#shakehead>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Tatyla
jól érzem hogy ti már temetitek a megunt TOR-t és már az új játékokról álmodoztok?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szerverhiba vagy nálam van gond?
TAvasszal jelenik meg, én nem igazán olvastam ilyet, hogy pve játéknak lenne beállítva, viszont amit eddig láttam-olvastam pvpbõl az tetszett. Majd meglátjuk mi lesz, addig is swtor ezerrel, mindjárt megvan az 50 😊

gw2vel az a baj hogy a nevét meghazudtolóan eddig pve játéknak van beállítva és nemmerik megmutatni hogy milyen lesz valójában. ez meg nem tetszik, vagy nagyon messze van a megjelenés és idén nem lesz semmi?

Azért GW1-et is igen sok ember szereti, plusz az ilyen pévépé huszárok mint én sokat várnak tõle, world vs world meg stb, érdekesnek ígérkezik. Aionhoz én nem hasonlítanám, hiába NCSoft, én nem láttam annyira ázsiainak, nem az a tipikus mókusszõrmókos cukiságos mindenki 3 és fél méteres karddal futkározik tûsarkúban stílus, sokkal nyugatiasabb a grafika a karakterek meg minden. Volt is errõl cikk, hogy ázsiában máshogy fog kinézni a játék, mint nyugaton.

Terát nem tudtam hogy bukott, pedig nekem érdekesnek tûnt, a hányinger ázsiai stílusa ellenére is, tetszik ez a no target combat rencer.

csokicsiga
Valszeg, életképes marad a swtor, ha kijönnek jó, élvezhetö tartalmakkal, és, ugye, ebben az univerzumban rengeteg dolog van, csak haladjanak a dolgokkal.

\"Hess innen troll.\"

PiszkosFred
A Mass Effect 3 is marciusban jon, bar single, de le tudja foglalni az embert jo idore. Huzos ev lesz az idei, aki nem teljesit jol, az igy jart.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tera már bukott koreában úgyhogy nem várnék sokat tõle
gw meg túl ázsiai ilyen aion beütés nem fog bejönni annyi embernek
csak a wow lesz idén is a menõ ha swtor bukik :/

Meg persze az általad említett Diablo 3 is nagyon-nagyon várós, minimum 5 évet nyomtam a 2-vel 😊

TERA, Secret World, GW2(hiába nem fizetõs, akkor is nagy konkurencia lesz mindennek szerintem), ezek azok amik engem érdekelnek, meg még sok más embert is szerintem. Persze egy alap elõfizetõi tábora szerintem elég sokáig lesz a játéknak, mert ugye rengeteg ember szereti a Star Wars univerzumot(én is nagy rajongó vagyok), csak ne jusson a Star Trek Online sorsára.

Reméljük tavasszal valami igazán fasza content peccsel rukkolnak elõ, nagyon sok vetélytárs lesz kiadva pont akkor.

csokicsiga
Én megvettem 12 k-ért a gamet, cdgala.-tol, vettem máshonnan timecardot 6500, igy játszhatok 3 hónapot.
Valszeg fogok is tovább, mivel aranyos kis játék, meg még nincs ez kiforrva, még tavaszig várni kell az új tartalmakra, de nekem igyis üditö végre, a sok mmo után.

\"Hess innen troll.\"

Sir Quno Jedi
Nekem a rendszer SSD-n van, de a játék az HDD-n. Így is tûrhetõ.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

isnencsászár játék, csak gépet kellett miatta frissítenem, annyira lassan töltötte be a helyszíneket 😊 most SSD-n van a rendszer is meg a játék is így nincs gond 😄

De nem fontos gc-t venni, kártyaszámot beírja és semmit nem von le a 30 napért, marad 10k.

Sir Quno Jedi
Plusz egy gamercard, vagy egy kártyaszám élõ számlával. Szóval jó az 20k-nak is (nekem 21k volt).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Köszi a gyors választ!Az elég gáz!10 ezerért 30 nap 😞
meg kell venned a játékot, de kapsz vele 30 nap játékidõt.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy teszteltem a gamét 5 napig ugye a pre order cuccal!Ha játzsani akarok tovább akkor elég a gamecard vagy meg kell vennem a gamét eredetiben is?
én élvezem a játékot, nem engem kell vígasztalni.

"Ehhez viszont sok idõ kell."

Hát igen, és nem lesz könnyû dolguk mivel ebben az évben elég erõs lesz a konkurencia (Guild Wars 2 , Diablo 3, Terra Online, Blade ans Soul, bár az utóbbi kettõ elég grind-olós koreai cuccnak tûnik)és már lassan itt kopogtatnak az ajtón, plusz a WoW sem döglött még meg.

Én 5 napig tudtam tesztelni a SWTOR-t és bár a kezdõbolygó nagyon illúzióromboló volt (nagy fps ingadozások), miután onnan elkerültem már nagyon tetszett a játék. PVP is tetszett, nem volt vele semmi problémám. Amire sztem nagyon rá kéne gyúrniuk hamar az a folyamatos content gyártás, fõleg end game félék.

Ha a következõ fél évben sok új dolgot kapunk és még polírozzák a meglévõeket is akkor sztem nem lesz rövid életû ez az MMO.

TDC Geronimo
Te mit keresel itt? :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nem egy nem mmo játékot adnak ki gyengébb szinten. Day0 patch hegyek vannak.
A realitás az, hogy a játék egyenlõre sikeres. Ezek a tények. Mivel itt senki nem jós (tudtommal), a tárgyilagos beszélgetés errõl mondjuk 60 nap múlva lesz.

és ez vígaszt nyújt?

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

azért legyünk reálisak, a játék jelenleg már a bõven kiadható állapotában van. nem-mmo játékokat adnak ki manapság ennél gyatrább elkészültségi szinten.

Na azért örülök, hogy vannak akikkel lehet tárgyilagosan beszélgetni és nem kínai amit írok.
Igen, erre a trendre gondolok.

PiszkosFred
Iskola csak holnaptol 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
Ja riftet kicsit sajnálom bár az még most is jól tartja magát. Annál a játéknál mondtam, hogy ha az nem tart meg egy stabilabb elõfizetõi bázist, akkor semmi. Mai napig példaértékû az agresszív content upgrade amit bele nyomnak és a legjobb állapotban megjelent MMO volt a legkevesebb buggal.

Csak magam megnyugatására megnéztem, hogy az elsõ nem ünnepi napon hogy állnak a szerverek, és örülök, hogy még mindig full-on látom õket 😄
age of conanre gondol.

A játék félkész mivoltát ugyanúgy fenntartom, ezt többen is alátámasztották, köztük te is kicsit lejjebb. Az, hogy bukásra ítélt játéknak állítom be, meg egyszerûen nem igaz, nézd csak meg a #29844-et, elgondolkodtató kérdésként tettem fel, hogy vajon kitart-e az elõfizetõk többsége. Ugyanígy történt a korábban írt véleményeimben.
Ne legyünk már elvakult rajongók, akik szándékosan félreértenek, félreolvasnak dolgokat csak az álláspontjuk védhetõbbé tétele miatt.

"Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal késõbbi fejlesztés már késõ volt."

Az utóbbi idõben megjelent mmo-k közül: Age of Conan 1. hónap után 25%-ot tartott meg, Aion 40%-ot, Star Trek Online 15%-ot. Még a Rift is, a havonta kijövõ új tartalmakkal, és hatalmas eventekkel, a 3. hónap végére a kezdeti eladások 50%-ra esett, és tovább.
A dologban az a brutális, hogy ugyanebben az idõben a wow is jelentõs létszám vesztést produkált.

Fel van adva a lecke, mmo iparágilag, hogy valami nagy dobás kell bioware részérõl is, ha nem akar ugyanígy járni.
krisz tudom h alapvetoen a pvp erdekel, de ez alapvetoen nem egy pvp jatek. es eleg gyengere sikeredett mint olvastam (keves sajat tapasztalatom van)

amugy a official forumra talan erdemes lenne irogatni, az otleteket, hatha olvassak, neadjisten otletet meritenek belole. bar gondolom az erre foglalkoztatott embereknek vannak mar kesz terveik/fejlesztenek valamit

anti hero

DummyBoy
Itt fõleg nem az a gond, hogy megosztod az észrevételeidet, hanem AHOGYAN megosztod ...

Félkész, bukásra ítélt játéknak állítasz be egy alig 2 hete!!! kintlévõ MMO-t, mert nem tetszik a PVP tartalom ... Az nem érdekel, hogy ez eredetileg egy sztori alapú, fõképpen PVE tartalomra kihegyezett játék, azért csak mondod ...

Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan mondod, hogy "érvekkel alátámasztva" ... De az ellenérveket figyelembe sem veszed ...

Ez egy qrva jó játék, irgalmatlan mennyiségû tartalommal ... Aki a SW univerzumban szeretne kalandozni többedmagával, az valszeg pár hónapra - évre elegendõ tartalmat kapott. És valszeg sokan emiatt választották ez a játékot ... A játékosok nagy része szvsz emiatt vette meg a játékot, nem pedig a PVP miatt.

Természetesen arra is szükség lesz, de másodlagos kérdés. Ha van egy kis eszük, most rendberakják a játéktecnikai bugokat, meg a fontosabb hibajavításokat, és közben a másik csapat ezerrel ráfekszik a PVP-re, mert elõbb utóbb egyre több emberke fogja hiányolni a komolyabb PVP-t.

Ez nem olyan játék, hogy belövök egy botot, ami még kvesztelget is helyettem, aztán pár nap múlva megyek a fullos karimmal PVP-zni, szóval a PVP csiszolgatására még van idejük ...

Amin viszont abszolút nem értek, az ez a megjegyzés: "Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal késõbbi fejlesztés már késõ volt."

Amióta az internet elterjedt, nem igen emlékszem olyan komolyabb játékra, amihez nem kellett volna több javítást és frissítést is alkalmazni ... nem egy olyanra emlékszem, amiben még ma is ordas nagy hibák vannak, holott az offisöl szupport már régen véget ért.

Szóval várni kell ... Tökéletes játék nincs és soha nem is lesz. Akinek nem tetszik a mostani formájában, annak lehet érdemes várni pár hónapot és megnézni mégegyszer ...

Csak sírni miatta felesleges. (Fõleg mivel itt nem hallja meg senki akinek kellene...)

Nekem nagyon bejön a játék, élvezem minden percét, és remélem ez még sokáig így is marad. Ettõl függetlenül tudom, hogy vannak bugok, ha kell nyomom a ticketet, játszom, feedback-elek, stb. Tisztában vagyok vele, hogy ez a game sosem lesz "kész", hiszen mindig lehet bele újat és újat implementálni.

Minimalizálják benne a komolyabb bugokat, és tegyenek hozzá olyan tartalmat, hogy az emberek nagy részének megfeleljen. Sosem lesz mindenkinek jó ... Ehhez viszont sok idõ kell ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ne mondd, hogy nem illik a karakteremhez!

Liio
Ezek után meggondolom, hogy érdemes-e LS pontokat gyûjteni. 😄

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Szinte hallom, ahogy a vészjósló drámai aláfestõ zene teátrálisan beúszik a háttérbe ezalatt a nagyon finom arcoskodás alatt. 😄

Dark V, jó? Ne sértegess!
Valakinek ott is el kell végeznie a piszkos munkát.

Akkor ha már itt vagy, el is árulhatod miért vagy dark 3 körül jedivel 😄 😄

TDC Geronimo
lol tényleg most nézem ez te voltál :p

Inkább örülj neki, hogy megcsináltam nektek a dailyt!
Így is elég sok imperial hullán kellett átgázolnom, hogy segíteni tudjak.
Senki nem akadályozott volna meg venne, hogy Te is kipróbáld magad.

gondolom mert beazonosították mágia használóval. casterek mindig brutálisak. legalábbis ezt hiszik.
köztársasági oldalon meg sok a kavics dobáló.

a.carkey
Köszi szépen, és Jonnynak is.

A medve nem játék.

Sir Quno Jedi
Naná, mivel a tipikus KOTOR sztori az a jedikre van íródva (eddig is arra volt), elõször azon akartam én is átrágni magam, ez hagyomány és tisztelgés az õsök elõtt! Aztán jön a többi klassz, elõször a sötét oldal erõhasználója, aztán meg a nem erõhasználó kasztok mindkét oldalon.

darth devil
Republicot leverni a francba, küzdjenek meg érte. Nem hiszem, h olyan létkérdés az a napi quest. Ki kell provokálni a pvpt, ez így nem állapot.

War, war never changes.