Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Jedi Consularnak Nadia Grell lvl 40 után
Sith Warriornak Jaesa Willsaam lvl 30 után
Sith Inquisitornak Ashara Zavros Taloson, szóval 30 körül
A medve nem játék.
A banner-ben lévõ zöld Craft Leírás link egy nagyon jó kis általános leírás is egyben, fenn van minden companion is. Persze spoiler veszély fennáll 😊
Amúgy : zöld -> kék -> lila -> narancssárga ? (vagy arra nem lehet upgradelni?)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Bár lehet, csak pechszériám volt 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Inventory, bank bõvítés számomra felesleges, 1 vagy 2-szer bõvítettem szintezés közben az inventoryt, most már így 50-en nincs helyhiány, mert nem lootolsz annyi szürkét-zöldet, amit tartogatni kellene a vendorig.
Ûrhajó már 46-49 közöt full epic lett, amúgy is csak fejlõdés közben csináltam ûrharcot. 😄
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
köv. mount skill és speeder megvan ? inventory/bank slot bõvítés ? zûrhajó fel van szerelve ?
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Volt itt valaki, aki azt írta, pénzhiányban szenvedett, a slicing nélküli karimon ki is jön ez erõsen - igaz, nem is üzletelek AHban, szóval csak annyi bevétel van, amit te is írtál (loot), meg próbálom a craftot tolni.
Bár lehet, hogy a sliceing helyett egy második gyûjtögetõ jobban megérné, pl scavengeing a robotoktól a bioanalysisem mellé.
Lehet, lecserélem persze, kicsit treasure hunting felé kacsingatok, azzal hoz jó cuccokat a companion. Vagy investigation, azzal meg jönnének receptek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
anti hero
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Inkább attól kapok agyhúgykövet, hogy a holocomm világában befejezek egy kvesztet, majd átfutok egy fél világot, hogy oké b+ megvagyok, erre benyögi, hogy királyság, mondjam el a fõnökének, aki mellõl indultam, oké, visszaszaladok, elmesélem neki is, mindenki hepi, de ugyan fussak már vissza a reward-ért ...
Na ilyenkor néha zavar, hogy nem lehet agyonvillámozni az NPC-ket ...
Aki ügyes és jól használja a fedezékeket, beugrókat stb. az egész gyorsan halad így is. Igaz arra ügyelni kell, hogy a felszerelésünk igen gyorsan leamortizálódik így és lehet, hogy mire a célponthoz érünk, addigra nincs használható cuccunk (mondjuk lehet vinni tartalékot, vagy addig levesszük a cuccainkat míg odaérünk és csak a végsõ támadás elõtt vesszük fel.
Igaz, mivel szinte minden questet megcsinálok (általában sikeresen össze lehet szedegetni egy helyre szóló több küldit), lvl27en értem Tatooinra, és már van mountom. Lehet ezért nem izgat annyira a dolog.
Folyamatosan kvesztelek, bár próbálom logikusan csinálni õket, az egy helyen lévõket egyszerre, azért megfuttat ez a game párszor ... volt pár Heroic, amit többször is lenyomtam + volt egy valag Black Talon 😊
Így vagyok most lvl 22 ...
Sajnos a napi ûrhajózásra sincs idõm sokszor, de tegnap fordult elõ elõször, hogy kicsit várnom kellett a partira. (Közben kveszteltem, szóval volt mit csinálni ...)
Töretlen a lelkedesdés, de az állandó rohangálás lassan felõrli az idegeimet ... fõleg mikor eltévedek a taxival, vagy persze a környéken nincs taxi, átfutom a fél bolygót, erre vissza kell szaladni, majd megint ...
Elkélne némi erõspistás-üvegszilánkos vazelinnnel történõ ánuszmasszázs annak aki kitalálta, hogy csak 25-tõl van mount ...
Meg jönnek a bugok ... Nem olyan dühítõek, együtt lehet velük élni ... Amivel a leggyakrabban találkozok az a bebugosodott mob ... Elkezdem ütni, majd egyszercsak EVADE és visszaugrik a HP-ja, a mob visszaáll alapra ...
Valamint a qrva shopok mindig keresztbetesznek nekem (Persze júzer error, de akkor is ...) ... Tegnap belog után gondoltam elmegyek bevásárolok a hajómra ... Pont a kantinban álltam a Companion Custom vendornál, na akkor nézzük meg milyen új ruci van Khem Val-ra ... kiválasztottam egyet random, Ctrl + balkill (preview) ... Huss, 12500 kredit oda ... WTF???? ... Persze ügyesen Ctrl + jobbklikket nyomtam, szóval Khem Val új dolmánya elvitte az új ágyúk árát 😞 Egy fél élet munkája veszett kárba 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Amúgy sokan vannak 10 és az alatt, 20-ig csak egy töredéke jut el, a 30-ért meg már jó sokáig kell küzdeni azért, így az már nem jellemzõ. 40 felé meg alig-alig húzzák ki. Ugye én is hivatalos indulás óta tolom, nem egy napot végigtoltam (éjjel-nappal) és kb. minden nap tolom amennyit csak lehetséges és így sem vagyok még 40, igaz ez csak quest-ekkel, minden quest-tet megcsinálva amit csak lehet (még a bolygók bónusz száriáit is). Nyilván heroic-ot nem mind, inkább csak a ketteseket, meg ha jut parti akkor néhány négyeset.
Vagy mi játszunk sokat, és mások keveset, vagy mindenki már az x.-ik altnál tart és egyiket se vitte magas szintre?
Vagy lehet, hogy csak nagyon szétszóródott a mezõny, és a level range-ek miatt túl sok bolygóra oszlik?
Szerintetek?
No de nem offolok mert engem is agyoncsap a banhammer <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Jó mondjuk az én hibám is, mert az élbolyban vagyok, kevesen vannak szintemben és azok is szétszórva. Egy-két elmebeteg van csupán, aki szintben jóval elõrébb van (én még csak most leszek 39), hiába új a szerver, gondolom húzzák PvP-vel a karijukat, én meg csendben küdizek (meg segítek a kicsiknek).
Nem baj, nincsenek sorok és mindent flottul fut, csak ezt így MMO-nak nem nevezném (ami részemrõl nem is baj, nem izgat ezen része).
Kezdõ terülteken (pl. Tython) szokott néha 1-2 instace-nyi (igaz low level) ember összegyûlni, meg Coruscant-on. Ha néha leugrok class quest miatt, akkor általában én vagyok a legmagasabb szintû közelstávol. 😄