Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Hát igen, és nem lesz könnyû dolguk mivel ebben az évben elég erõs lesz a konkurencia (Guild Wars 2 , Diablo 3, Terra Online, Blade ans Soul, bár az utóbbi kettõ elég grind-olós koreai cuccnak tûnik)és már lassan itt kopogtatnak az ajtón, plusz a WoW sem döglött még meg.
Én 5 napig tudtam tesztelni a SWTOR-t és bár a kezdõbolygó nagyon illúzióromboló volt (nagy fps ingadozások), miután onnan elkerültem már nagyon tetszett a játék. PVP is tetszett, nem volt vele semmi problémám. Amire sztem nagyon rá kéne gyúrniuk hamar az a folyamatos content gyártás, fõleg end game félék.
Ha a következõ fél évben sok új dolgot kapunk és még polírozzák a meglévõeket is akkor sztem nem lesz rövid életû ez az MMO.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A realitás az, hogy a játék egyenlõre sikeres. Ezek a tények. Mivel itt senki nem jós (tudtommal), a tárgyilagos beszélgetés errõl mondjuk 60 nap múlva lesz.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Igen, erre a trendre gondolok.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ne legyünk már elvakult rajongók, akik szándékosan félreértenek, félreolvasnak dolgokat csak az álláspontjuk védhetõbbé tétele miatt.
Az utóbbi idõben megjelent mmo-k közül: Age of Conan 1. hónap után 25%-ot tartott meg, Aion 40%-ot, Star Trek Online 15%-ot. Még a Rift is, a havonta kijövõ új tartalmakkal, és hatalmas eventekkel, a 3. hónap végére a kezdeti eladások 50%-ra esett, és tovább.
A dologban az a brutális, hogy ugyanebben az idõben a wow is jelentõs létszám vesztést produkált.
Fel van adva a lecke, mmo iparágilag, hogy valami nagy dobás kell bioware részérõl is, ha nem akar ugyanígy járni.
amugy a official forumra talan erdemes lenne irogatni, az otleteket, hatha olvassak, neadjisten otletet meritenek belole. bar gondolom az erre foglalkoztatott embereknek vannak mar kesz terveik/fejlesztenek valamit
anti hero
Félkész, bukásra ítélt játéknak állítasz be egy alig 2 hete!!! kintlévõ MMO-t, mert nem tetszik a PVP tartalom ... Az nem érdekel, hogy ez eredetileg egy sztori alapú, fõképpen PVE tartalomra kihegyezett játék, azért csak mondod ...
Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan mondod, hogy "érvekkel alátámasztva" ... De az ellenérveket figyelembe sem veszed ...
Ez egy qrva jó játék, irgalmatlan mennyiségû tartalommal ... Aki a SW univerzumban szeretne kalandozni többedmagával, az valszeg pár hónapra - évre elegendõ tartalmat kapott. És valszeg sokan emiatt választották ez a játékot ... A játékosok nagy része szvsz emiatt vette meg a játékot, nem pedig a PVP miatt.
Természetesen arra is szükség lesz, de másodlagos kérdés. Ha van egy kis eszük, most rendberakják a játéktecnikai bugokat, meg a fontosabb hibajavításokat, és közben a másik csapat ezerrel ráfekszik a PVP-re, mert elõbb utóbb egyre több emberke fogja hiányolni a komolyabb PVP-t.
Ez nem olyan játék, hogy belövök egy botot, ami még kvesztelget is helyettem, aztán pár nap múlva megyek a fullos karimmal PVP-zni, szóval a PVP csiszolgatására még van idejük ...
Amin viszont abszolút nem értek, az ez a megjegyzés: "Az eddigi tapasztalatok alapján az 1-2 hónappal késõbbi fejlesztés már késõ volt."
Amióta az internet elterjedt, nem igen emlékszem olyan komolyabb játékra, amihez nem kellett volna több javítást és frissítést is alkalmazni ... nem egy olyanra emlékszem, amiben még ma is ordas nagy hibák vannak, holott az offisöl szupport már régen véget ért.
Szóval várni kell ... Tökéletes játék nincs és soha nem is lesz. Akinek nem tetszik a mostani formájában, annak lehet érdemes várni pár hónapot és megnézni mégegyszer ...
Csak sírni miatta felesleges. (Fõleg mivel itt nem hallja meg senki akinek kellene...)
Nekem nagyon bejön a játék, élvezem minden percét, és remélem ez még sokáig így is marad. Ettõl függetlenül tudom, hogy vannak bugok, ha kell nyomom a ticketet, játszom, feedback-elek, stb. Tisztában vagyok vele, hogy ez a game sosem lesz "kész", hiszen mindig lehet bele újat és újat implementálni.
Minimalizálják benne a komolyabb bugokat, és tegyenek hozzá olyan tartalmat, hogy az emberek nagy részének megfeleljen. Sosem lesz mindenkinek jó ... Ehhez viszont sok idõ kell ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Valakinek ott is el kell végeznie a piszkos munkát.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Így is elég sok imperial hullán kellett átgázolnom, hogy segíteni tudjak.
Senki nem akadályozott volna meg venne, hogy Te is kipróbáld magad.
köztársasági oldalon meg sok a kavics dobáló.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
War, war never changes.
Olyat mondtunk, hogy minket most leköt, meg élvezzük azt a részét, amit esetleg mások nem, mert mást keresnek.
Sok az erõhasználó, sokkal több, mint az egyéb, én is ezt látom. Kicsit zavaró, de végül is lehetsz más classal healer 😊
Egyébként azt meg tudja valaki mondani, miert van ennyi sorcerer? En csinaltam egyet, hogy majd healert leszek, mert allitolag milyen keves healer van, de en szinte csak sorcererekkel talalkozok 😄
Meg nem lehet piros kardja. 😊
Light side nem kapott ilyen effekteket, csak olyan kiborító Obi-Wan beszólásokat, hogy tegnap rámszóltak flashpointban, hogy még egy ilyen párbeszéd választás és repülök. 😊))
Ja igen, meg ha 3 ember dark side-ot választ, és te a lightot, akkor a te rollod nyer, kb 100% eséllyel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hehehe
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Nem akarsz cancel-ezni (legalább pár hónapra)?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez a Foundry-ban esett az illetõnek, de állítólag a lvl 40 pvp set is hasonló.

Kicsit mintha fordított lenne a szereposztás. 😄
Tökéletesen irreleváns amúgy, hogy milyen volt a játék akár 3, 6, 12 hónappal ezelõtt és ebbõl látszik, hogy nem érted. Olyan ez, mintha eladna vki nekem egy düledezõ ingatlant és azt mondaná az észrevételezésre: "hádde fõnök, há' 3 hónapja még ilyen se vót', örüljön mán'"
ez a "bõven" baj? mert látom, hogy leírod 3 óránként ezeket a dolgokat, és értem, hogy hisztizni jó, de azt nem látom, hogy ezen dolgok melyik részének van értelme
na de! tételezzük fel, hogy ez mind valós, gyakran elõforduló hiba a játékban (engem elkerültek, de ez valószínûleg az én hibám, lapozzunk): kérdem én: ÉS? ez a 2-3 hülyeség a baj a játékkal, és ezért kell ide folyókat sírni?
chris legalább olyan dolgokról beszél, amik hosszú távon valóban neccesek lehetnek komoly átgondolás / átalakítás nélkül, ezzel szemben amiket te leírsz, azokat iszonyatosan nehéz komolyan venni
egy apróságot megjegyeznék, illetve kérdeznék ezekkel a súlyos companion problémákkal kapcsolatban: mutasd már meg nekem azt az mmo-t, ahol a pet nem húz be soha mobokat, nem aggroz rád soha teljes mob pakkokat, teljesen használható csatában, jól kiegészít, emellett cuccolni tudod, története van, saját questekkel, ja és craftol helyetted, stb. stb.
tehát érted, könnyû kiemelni a hibákat, de kéne közben látni, hogy milyen fasza dolgok vannak a SZÖRNYÛ hibák mellett
Mivel az emberi és az anyagi erõforrás adott, és nem kicsit, elõfizetõi bázis is van, sok sok anyagot várhatunk rövid idõn belül. Ha meg nem történnek meg ezek a dolgok, akkor cancel.
Sírós gyerekként (lol) maximálisan egyetértek.
Akinek van jedije, ez a jedi páncél benne van a játékban? Gondolom Guardian/Sentinel ág, ha benne van, de benne van? (Iszonyat tetszik, nagyon bejön. az ilyen kinézetûeket hiányolom a Sithes mediumok közül, de nagyon ...)
A medve nem játék.
Ez az _alap_, hogy a beta bugokat javitjak.Egyebkent pl. nem 1x lattam stealtheben emberket, hogy a fegyvere latszodott, a companionok rengeteg helyen beakadnak, nem kovetnek, all egy helyben csak dismiss segit, rengeteg texturaba beakadok, ha lenne unstuck ikon nalam szerintem elso 5 bindingen lenne. Szoval van meg baj azert itt boven
Én ugye ~június óta bétázom, és hidd el nekem, hogy fél év alatt a csillagokat is lehozták az égrõl, hatalmas mennyiségû fejlesztés / újítás / átalakítás / javítás került be (mondom, 6 hónap alatt). Voltak olyan 1-2 hetes idõszakok, amikor olyan volt, mintha teljesen új játékkal játszottunk volna.
Néhány példa, hogy mik (nem) voltak pl. szeptemberben (!):
- volt 7 darab flashpoint, csak normál móddal, illetve 1 darab operation, 100%-ig bugosan - drop elvétve volt ezekben
- nem voltak fleetek
- nem voltak questek az utolsó 3-4 bolygón
- azóta a classok kb. teljes rebalance-t kaptak, új spellekkel, új mechanizmusokkal, mindenképp jó irányba
- grafikailag Z- kategória volt az egész, hiányzó / hibás textúrákkal, fél perces alttabból felédesékkel, nem látszottak a hologrammok, stealthben látszott a fegyvered, stb. stb.
- nekem akkoriban volt 20-25 fpsem (bár az viszonylag stabilan), most ki van akadva 110-en mindenhol, néhány kivétellel (mondjuk vsync on, úgyhogy ez fail, de mind1)
- olyan durva hibák voltak, minthogy nar shadaan nem mûködtek a kompanionok, a questek 50%-a bugos volt (class questek is), egy csomó item nem mûködött, nem volt jó a reverse engineering, egérre nem lehetett bindelni semmit, stb.
- bár sok bajod (a legtöbb jogosan) a pvpvel van, elmondom, hogy akkor volt 2 darab warzone (voidstar hónapokig ki volt véve, mert használhatatlan volt, és teljes rewampot kapott), ééééééés.. ENNYI! ez volt a pvp, tehát semmi illum, semmi tatooine pvp zone, semmi
- nem voltak end game itemek, szettek, tokenek, semmi ilyesmi
- és persze 532532532 apróság
Azóta eltelt mennyi, 3 hónap?
Szóval nem kell itt elkönnyezni, tudnak a srácok rövid idõ alatt is nagyot alkotni. Élvezni kell a játékot, várni az újításokat, meg tolni a suggestion-öket / ticketeket ezerrel.