Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy a Sith Warriorok felugranak a falakra, hogy aztán visszalökjék õket.
BH/assa lehúzza az embereket a tömegbe.
Vagy Anarchy Online tower rendszere, ami buffokat ad annak aki birtokolja, és ki kell lõni, védeni kell, és a lerakható torony szintje függ, hogy milyen bolygóra raktad (tatooine kis buff, ilum nagy buff). Ezt akár sith vs sith formában is, ha már minden helyet elfoglaltak.
Vagy PVP-vel nyitható content, mittomén, Yavin 4-en Naga Sadow palotái.
De rohadt jó ötlet a pvp ladder is, guild rangsor, hogy a héten ki mennyi ellenfelet ölt, és ennek megfelelõ jutalom a Császáról/köztársaságtól.
Amíg ezek közül valamelyiket berakják, addig nekem kitart a pve tartalom. De egyelõre nem jelentkezem warzone-ra, mert már unom a huttballt, és nem akarok megcsömörleni tõle.
Vagy a Lineage2, ha már mindenképp MMO kell.
Abban is volt igazság, hogy nem rewardélt kell ám ölni, hanem mert a másik rebel scum/nyomorult empire a másik.
Azt azért remélem, hogy lesznek nagyobb csaták, mivel pont erre az idõszakra van kihegyezve a játék (is).
Nemrég láttam egy postot SW fórumban, 4 Sith Warrior warzone eredmény táblán, ebbõl 3 200k fölött, 1 pedig 88k, melyik a Juggernaut? :)
(megfejtés: huttball, Rage build mara a 200k, immortal jugger a 88k)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amúgy normális az aki a CS-vel hasonlítja össze a játékot? LOL! Attól hogy én pévépézni akarok nehogy már kántörsztrájkozni kelljen, más ememókban is lehet. Na majd GW2 :P
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
de amúgy ja, "meglepõen" sok van :D
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
de van még kismillió ilyen piszlicsáré dolog a játékban, amik egyenként tényleg néhány órás munkának tûnnek innen uservégrõl, viszont együtt kiadnak olyan fél-háromnegyed éves idõtervet, ami teszteléssel együtt 2012 karácsonyát adná ki kiadási határidõnek. de az is lehet, hogy le van kódolva, és tesztelve, csak aktiválva nincs, mert valamelyik még nem release-elt komponenssel került be egy stagebe/buildbe/akármibe.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Mindegy, én PVE szerveren vagyok, Illum-on még nem voltam, de a mi warzone-jaink nagyon királyok, a csapat többnyire együtt mozog, az adott pálya megnyerésére játszik, nem medálra. Persze néha összedobál a rendszer pár nagyon noob embert, akkor nincs mit tenni, csak rámenni a minél több medálra, legalább azt hozza ki az ember a biztos vereségbõl.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Tököm tele van, hogy végig kell nyálaznom az összes commendation vendort, hogy "strength, heavy armor, strength, heavy armor, hol a halálban van a medium?" miközben ott van felül a sort: useable by me, companion.
Érted, bent van, csak nem csinál semmit, idegesítõ :)
a kompatibilitási mód beállítása viszont okosság lehet most, hogy mondod
a gtk-s problémádat kipróbálom majd.
elég könnyen elõfordulhat az, hogy elbasszák a biowarenél a launchert, és csak direkt lehetne beszállni a játékba. nem azért, mert hülyék, hanem azért, mert szinte mindenhol elkövették már ezt.
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Amugy csak egy kerdest tettem fel, ne probalj mar meg olyat a szamba adni, amit nem is mondtam/irtam ("de persze a készítõk balfaszok, amiért... ah, hagyjuk.")
#29794: ezzel az a para, hogy te fizikailag a launcher.exe-t indítod, és majd õ ráindít az swtor.exe-re, úgyhogy teljesen esélytelen, amit írsz (még ha lehetséges megoldás is)
#29795-#29796: jobb alsó sarokban ott van az egész térkép, illetve a zónák közötti "ajtó" ikonokra kattintva a térképen lehet navigálni zónáról zónára. de persze a készítõk balfaszok, amiért... ah, hagyjuk.
Toltesi ido: nekem is SSD-m van, de amikor masik bolygora megyek, meg ssd-vel is _nagyon sokat_ tolt...
Windows7 alatt 1 giga és nagyobb videokártyákat a játék engine hibája miatt nem tudja kihasználni, mert felülbírálja a windows7 memóriakezelését.
Tipp az, hogy a játékot windows xp compatibility mode-ban kell indítani, és akkor nem fog esni az fps pl warzone-ban.
Valaki ki tudja próbálni és meg tudná erõsíteni?
Nem fogok egyenlore visszamenni, ha megcsinaltam oket es mindig azt hiszem hogy uj quest felveszem es el kell dobnom :) De oké, betudom ezt az en antiszocialitasomnak :)
A companionok kozul a robot az van, hogy 1 perc alatt 12x nyomja el valamelyik scriptelt szoveget.Megallas nelkul.Rohadt idegesito.
Terkeppel az a bajom, ha bejelolom hogy mutassa a levelesladat, akkor mutassa azt a szart.Amikor meg nem ismertem a fleet-et kb 20 percig rohangaltam, mert nem mutatja csak ha 1,5m-re vagy tole. es igy a tobbi valaszthato dolgot se mutatja rendesen.
Lehet nem nagy dolgok ezek, de sok kis apro bosszanto hiba, kitesz annyit, hogy nalam erosen rombolja mar a jatekkedvet
Vagy pl AH-ban egy level szerinti rendezés felfelé, és egy level szerinti rendezés lefelé, ugyanazt az eredményt adta? (nekem valamiért a lefelé többet ad ki, már babonából azt használom, közben nem biztos hogy tényleg jobb)
Egyik sincs benne a known issues-ban.
De a legjobb, hogy azért kötünk bele ilyen kis faszságokba, mert igazán komoly hiba nem túl sok van. (nekem szerencsére nincs Kira Karsenem, sem magas szintû BH-m, velük egyetérzek)
Hun First Hard/Nightmare Killek
eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem tudok linkelni dzsátubérõl, de szerintem mindenki tudja mirõl van szó:
-Nem lehet mindenkit boldoggá tenni!
-Jézus is ezt mondta!
Ez most nem negatív kritika a hc gamereknek, csak sima kritika. Õk az a réteg, akiknek soha semmi nem lesz jó, mert azon a szinten felül akarnak, vagy már azon felül játszanak, amit nem lehet teljesíteni anélkül, hogy a többi játékosnak (98%) is megfeleljen.
Aki 3 hét alatti kivégzi a kontentet, míg a többség csak 20as szinten van, vagy meg sem tudta esetleg venni a játékot, az eleve mit remél? Nem õk a szint, amire játékot csinálnak, és azt gondolom, ez nem csak dicséret, hanem gáz is egyben.
AH-k mondjuk tényleg baromság, megoldás, hogy csak a fleeten használod.
Evade mobokat nézik, egyik flashpointban javították is, ezek szerint a többi szerintük rendben van.
Heroic quest daily kategóriájú, ismételhetõ, hogy ha más is le akar menni, akkor csatlakozhass, és neked is kövesse az állását.
Térképpel mi a bajod? Egyik leghasználhatóbb, amit mmo-ban láttam.
Unbalanced class: ezt fejtsd ki kérlek. Játszottam a mások szerint inba sorc-cal, assassinnal, BH merc-kel, és az UP-nak mondott marával, és szerintem még az assa a gyenge közülük.
Abban igazad van, hogy a játék egyetlen search funkciója sem használható, guild ablak, ah, boltok, ugyanúgy nem ad értelmes eredményt.
Hosszú töltõ képernyõre nálam az SSD volt megoldás, tudom drága, de ez egy ilyen játék, ennyit tölt.
Companion relatíve bugmentes. Játssz egyszer egy olyan játékkal, amiben 5 év után is bugos a peted, és utána az, hogy itt néha parancsot kell neki adni, az felüdülés.
Rohangászás: szedd össze az egy helyre mutató küldiket, egyszerre csináld meg, egyszerre add le. Nagyon ritkán küldd kétszer ugyanoda vissza.
A "másik mmo-val nem volt ennyi probléma" kapcsán már voltak linkek, hogy ott az indulásnál milyen problémák voltak, nem 1 héttel, hanem 2-3 hónappal késõbb is. De az idõ mindent megszépít, remélem majd a titán indulásánál azt fogod írni, hogy megyek vissza swtorozni, mert bezzeg annál indulásnál...
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Amúgy AH-ban én is láttam, még tán volt is nekem, nem nagy cucc. Én most egy jó kövér sárgát használok, na az sem gyakori, de igen hasznos.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De azért még a lila köves kérdésemre válaszolna még valaki?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?