Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, lecserélem persze, kicsit treasure hunting felé kacsingatok, azzal hoz jó cuccokat a companion. Vagy investigation, azzal meg jönnének receptek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
anti hero
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Inkább attól kapok agyhúgykövet, hogy a holocomm világában befejezek egy kvesztet, majd átfutok egy fél világot, hogy oké b+ megvagyok, erre benyögi, hogy királyság, mondjam el a fõnökének, aki mellõl indultam, oké, visszaszaladok, elmesélem neki is, mindenki hepi, de ugyan fussak már vissza a reward-ért ...
Na ilyenkor néha zavar, hogy nem lehet agyonvillámozni az NPC-ket ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aki ügyes és jól használja a fedezékeket, beugrókat stb. az egész gyorsan halad így is. Igaz arra ügyelni kell, hogy a felszerelésünk igen gyorsan leamortizálódik így és lehet, hogy mire a célponthoz érünk, addigra nincs használható cuccunk (mondjuk lehet vinni tartalékot, vagy addig levesszük a cuccainkat míg odaérünk és csak a végsõ támadás elõtt vesszük fel.
Igaz, mivel szinte minden questet megcsinálok (általában sikeresen össze lehet szedegetni egy helyre szóló több küldit), lvl27en értem Tatooinra, és már van mountom. Lehet ezért nem izgat annyira a dolog.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Folyamatosan kvesztelek, bár próbálom logikusan csinálni õket, az egy helyen lévõket egyszerre, azért megfuttat ez a game párszor ... volt pár Heroic, amit többször is lenyomtam + volt egy valag Black Talon :)
Így vagyok most lvl 22 ...
Sajnos a napi ûrhajózásra sincs idõm sokszor, de tegnap fordult elõ elõször, hogy kicsit várnom kellett a partira. (Közben kveszteltem, szóval volt mit csinálni ...)
Töretlen a lelkedesdés, de az állandó rohangálás lassan felõrli az idegeimet ... fõleg mikor eltévedek a taxival, vagy persze a környéken nincs taxi, átfutom a fél bolygót, erre vissza kell szaladni, majd megint ...
Elkélne némi erõspistás-üvegszilánkos vazelinnnel történõ ánuszmasszázs annak aki kitalálta, hogy csak 25-tõl van mount ...
Meg jönnek a bugok ... Nem olyan dühítõek, együtt lehet velük élni ... Amivel a leggyakrabban találkozok az a bebugosodott mob ... Elkezdem ütni, majd egyszercsak EVADE és visszaugrik a HP-ja, a mob visszaáll alapra ...
Valamint a qrva shopok mindig keresztbetesznek nekem (Persze júzer error, de akkor is ...) ... Tegnap belog után gondoltam elmegyek bevásárolok a hajómra ... Pont a kantinban álltam a Companion Custom vendornál, na akkor nézzük meg milyen új ruci van Khem Val-ra ... kiválasztottam egyet random, Ctrl + balkill (preview) ... Huss, 12500 kredit oda ... WTF???? ... Persze ügyesen Ctrl + jobbklikket nyomtam, szóval Khem Val új dolmánya elvitte az új ágyúk árát :( Egy fél élet munkája veszett kárba :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
Amúgy sokan vannak 10 és az alatt, 20-ig csak egy töredéke jut el, a 30-ért meg már jó sokáig kell küzdeni azért, így az már nem jellemzõ. 40 felé meg alig-alig húzzák ki. Ugye én is hivatalos indulás óta tolom, nem egy napot végigtoltam (éjjel-nappal) és kb. minden nap tolom amennyit csak lehetséges és így sem vagyok még 40, igaz ez csak quest-ekkel, minden quest-tet megcsinálva amit csak lehet (még a bolygók bónusz száriáit is). Nyilván heroic-ot nem mind, inkább csak a ketteseket, meg ha jut parti akkor néhány négyeset.
Vagy mi játszunk sokat, és mások keveset, vagy mindenki már az x.-ik altnál tart és egyiket se vitte magas szintre?
Vagy lehet, hogy csak nagyon szétszóródott a mezõny, és a level range-ek miatt túl sok bolygóra oszlik?
Szerintetek?
No de nem offolok mert engem is agyoncsap a banhammer <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Jó mondjuk az én hibám is, mert az élbolyban vagyok, kevesen vannak szintemben és azok is szétszórva. Egy-két elmebeteg van csupán, aki szintben jóval elõrébb van (én még csak most leszek 39), hiába új a szerver, gondolom húzzák PvP-vel a karijukat, én meg csendben küdizek (meg segítek a kicsiknek).
Nem baj, nincsenek sorok és mindent flottul fut, csak ezt így MMO-nak nem nevezném (ami részemrõl nem is baj, nem izgat ezen része).
Kezdõ terülteken (pl. Tython) szokott néha 1-2 instace-nyi (igaz low level) ember összegyûlni, meg Coruscant-on. Ha néha leugrok class quest miatt, akkor általában én vagyok a legmagasabb szintû közelstávol. :D
Lehet hogy fárasztó de egyáltalán nem hülyeség amit ír.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Kivétel talán az RP szerver.
Érdemes végigolvasni.
És nagyon remélem, hogy legalább itt mindenki megérti, amit Stephen Reid leírt, és nem lesz belõle olyan, mintha máshol, hogy az "ártatlan" exploitereket azzal védik, hogy "a bioware hibája mert ilyenre csinálta a játékot".
Nagyon, nagyon hosszú cikk arról, hogy miért vették ki, és hogy "soon TM" lesz valami más helyette.
Vagy ha ennyire késztetést érzel a teljes körû "elemzésekre" indíts egy blogot és ott napi szinten akár 20 oldalon is leírhatod ugyan azt minden nap más mondatkörnyezetben.
Most írhatod, hogy "elvakult fan" vagyok de konkrétan nálad van valami baj szerintem... Legalábbis, az tuti nem normális, hogy szinte ugyan azon pörögsz a játék indulása óta, néha kicsit változik a leírt "beszámoló" de többnyire ugyan az.... No offense!! <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Nemtudom hogy ki játszik Powertech-el, de lennének több kérdéseim hozzá. Ha jól tudom, az aggrot nem lehet látni, illetve nincs is semmilyen tool amivel nyomon lehetne követni.
Egy tank buildet kezdtem el, és szeretnék tõletek tanácsot kérni hogy mely skilleket érdemes használni. Sajnos a neten nem találtam részletes leírást hogy mit hogyan kellene csinálni.
Ami biztos : Gas Cylinder, Guard az mindig aktiválva van, ugye ezek a skillek valamennyire tartják az aggrot. A guard azt hiszem csak egy emberre rakhatod rá, ami nem olyan jó szerintem...
A másik tankolási skill az a electronic darts (lehet hogy ne ez a neve javítsatok ki ha rosszul írtam), az pedig pár másodpercig a castolot támadja az ellen.
Nos, tudtok még valamit hozzáfûzni - kiegészíteni?
Köszönöm elõre is!
A raid insták érdekesek, már ha nem bugosodnak be.Az eternity vaultos enbosst minden második try után resetelni kellett hogy a platform újra felépüljön.A lootrendszer az meg egyszerûen kritikán aluli.személyre szabva osztja ki a lootot és igy van aki minden bossból lootol van aki meg abszolute nem kapot semmit.Elméletileg a hc flash pointokban csak olyan droop eshet ami valakinek jó a partyból, 3 napja járunk de legalább a companionok jobb gearben vannak mint a palyerek.Van ezen a téren is mit javítani.Amugy az operationok jópofák a fightek normálban nem nehezek a kis apró bugok viszont nagyon megkeserítik a raidelést.Mindenesetre ha lehet majd legacy nevet változtatni akkor az out of range lesz a nevem...
Ha visszakerül, hogyan mûködött?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hess innen troll.\"
Más:
Huttballon mehet Empire-Empire ellen? oO
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
A halál csupán a kezdet...
NO OFFENSE
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com
bár szerintem az swtor vette el a kedvemet<#nevetes1>#nevetes1>
a secret world viszont érdekes lesz a 3frakciós megoldással és a teljesen egyedi képesség rendszerével.
a ccp is készül nem is akármivel<#eplus2>#eplus2>