Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha viszont komolyabban es hosszu tavon is maradna, es mint mmo jatszanak vele, akkor muszaj lesz aldozni ra nemi valutat, mert anelkul kinszenvedes.
Nyilvan mas maskent latja, de szamomra elofizetes nelkul jatszhatatlan.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sokkal kényelmesebb és sokkal jobb.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Fix csapat nincs, haverok nem nyomják sajnos.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A WoW már nem köt le, le is mondtam az elöfizut, viszont nagy SW-rajongó vagyok. :)
Azt szeretem benne,a maxos karival való játék nekem nem igazán buli.
Kiskarinál meg max kevesebb pénzt kapsz és xp-t,de más nem igazán érződik.
Tényleg sok mindent unlockoltam CC-ből,így aztán nem nagy a különbség.
Ahhoz meg hogy egyedüól küldizzek nem nagyon van szükség előfizetésre,megvan minden fejezet,de őszintén szólva nekem csak az alap sztori jön be.Az klasszul ki van dolgozva.
de majd várok februárig akkor és meglátom mire érdemes költeni
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
- prefkent: maradsz ugy ahogy vagy, vagyis az elsodleges combat stilusod marad az, ami most.
- subkent: maradsz ugy ahogy vagy, vagyis az elsodleges combat stilusod marad az, ami most, de valaszthatsz egy masodikat szabadon, es arra barmikor atvalthatsz.
- ha uj karaktert kezdesz, akkor a krealas soran dontod el, mit akarsz, de aztan az marad vegig, kiveve ha sub vagy, lasd elozo.
Na most az elsodleges combat stylet elvileg (!) azert neml ehet valtoztatni, mert a devek csak iszonyat melo aran tudnak megoldani, ezert legyintettek es hagytak. Erre jott nemi visszajelzes, es szerintem csak nekiesnek a kov. 3 honapban es megoldjak. Mas kerdes, hogy a pts-en a LotS elegge bugos volt, vagyis azon is van meg mit javitani, ez is indokolta a csuszast. Meglatjuk mi lesz februarban, sajnalom a csuszast, mert nekem is most lett volna ra idom, decemberben hagyomanyosan eloveszem a swtort (a megjelenes evfordulojan) es komolyabban jatszok vele par hetet, mint az egesz eves lotyoges. Hat, ez most lehet kimarad, mert a mostani kontent mar rohadt unalmas :D
Én azért sajnálom, galactic seasonre most talán több időm jutott volna. Remélem azért ha elindul, akkor nem kell kötelezően választani harcmodort az első belépésnél.
/off jé, működik a reply <#fejvakaras>#fejvakaras>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ma kezdődött Star Trek Online-ban a winter event,azt is tolom.Holnaptól WoW-ban jön az új Légió timewalking.
Timewalking tart a játékban és most új Légiós jön.Naná hogy kell.Így nem maradna időm az új karira,de februárban már úgysem lesz semmi.Gondolom.
Pedig mikor mentem fel STO-ba láttam valami kiírást steamen hogy upgradeljem most az Sw ToR-t.
Terveztem hogy kezdek új karit akkor majd,mert előfizetni most nem fogok,meg szerintem meg is van hülyülve az accom és nem enged aktiválni semmit,se bónuszkódot se előfizut.<#nyes>#nyes>
Megnéztem,nem upgrade van hanem Update.
Csak egy hír,de siettem és nem néztem meg rendesen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.07. 20:04:32
Sajnalom, mert decemberre terveztem egy uj vegigjatszast egy vadonat uj karakterrel, de ez igy akkor majd csak februarban lesz esedekes.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.07. 18:13:07
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.12.03. 00:52:25
Ez a lenti szöveg alapján a régi karakterekre nem lesz igaz, nekik mindenképpen megmarad az eredeti advanced classuk, de választhatnak mellé egy másikat is.
"We originally planned to allow players to switch their primary combat style with existing characters upon loading up 7.0, unfortunately we discovered some technical hurdles that will prevent us from supporting that. So upon login, existing characters will maintain their existing Advanced Class, which will be converted into their first Combat Style. And eligible players will still be free to choose their second Combat Style."
(forrás: a gyári fórum, klikk)
Van hozzá ajándék is: egy festmény a hétvégi házba (december 5-ig kivehető). LotsofTau kóddal itt: https://www.swtor.com/redeem-code
- setbonus: úgy értettem én is, hogy kukázva lesznek
- a linkelt leírás szerint igen, csak fix statos itemek jönnek, a modolhatókat későbbi patchre írják
- a renown nekem olyan 10-30 között lehet a különböző karaktereken, nem erőltetem, talán olyan cuccot nem is ad
- ha a tech fragmenteket nem lehet gearre elkölteni, akkor az is értelmetlen lesz
- gondolkodtam, hogy az aktív karaktereken feljavítom a geart renown és conquest ládákkal, vagy craftolásssal, dehát ki tudja, hogy mi lesz jó a v7-ben
Karakter létrehozás: https://www.youtube.com/watch?v=EK6PdWKBj3Y
Ha nem is fekete lesz a háttér, akkor sem értem ezt a leegyszerűsített monochrome vezérlést, már nem a 80-90-es években vagyunk. :/
Pl hogy akkor most a setbonus-os armorok kuka? Ha 306 felett nem lesznek modolható armorok, akkor csak fix statos cuccokat lehet kiszedni? Mi értelme volt a renown-rendszert beveeztni év elején, a top achit meg felkúrni renown 999-hez (jelzem, én már 710-nél járok, és most megkúrhatom magam vele, köszi EAware), ha most az egész kuka? Ha olyan rohadt nehéz lesz kiszedni az armorokat (Sok sikert a fleeten szervezett pug NIM raidekhez...) akkor mi a francnak kellett minden szirszarra külön armor? És ha idővel a semmittevéssel is kiszedhetőek lesznek majd az armorok, akkor most minek szopjon vele majd bárki is?
Az újítások viszont nem nagyon: https://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9979133#edit9979133, kezdve az új karakterkreáló képernyőkkel <#levele>#levele>
A renown-t is kiveszik, a tech fragmentek is mennek a levesbe (gyakorlatilag), elkölthetetlen lesz, stb. Csak nehogy a v4.0 legyen megint belőle <#ejnye1>#ejnye1>
SW ToR film.
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.11.09. 07:41:29
Nekem is megvan egy csomó régi fegyver, pont ezért, mert várható volt egy ilyen feature. (Bár pont most akartam kidobálni őket :)
Még egy olyat szeretnék (hátha olvassa Eric), hogy a legacy bankban több fül/lap is lehessen, a hét kevés <#smile>#smile>
Fegyvert sose tettem el sztem.
#57995: Most nekem se esett túl jól, de legalább kaptam a hétvégén 10 renown ládát. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.17. 18:35:51