Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem volt mit visszkapni, mert nem is volt karbantartás egyáltalán
és most nem is lett volna 1.1, heti karbantartás még mindig != nagy patch

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

mára ígérték?

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Valóban, a twittert most nézem, hamar visszakapták a weboldalt is, és a szerverek is mennek. Gyanús, hogy nem most lesz 1.1;D

http://holokronikak.hu

j0nNyKa
btw nincs karbantartás, viszont az emberek dolgoznak, meg ilyesmi :D

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Apropó, a companionom tegnap megkérte a kezem! <#love11>
PiszkosFred
Ertem, koszonom. Akkor ha ugy adodik, kihasznalom, de feleslegesen nem valtok moralis oldalt egyelore, a ket szep szemeert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A karakterednek biztosan kézzel (is) fogható haszna van belõle <#hehe>

Különc
Semmi, elmondhatod hogy van barátnõd/barátod <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

PiszkosFred
Van valami kezzel foghato haszna is ezeknek a romancoknak? Csak poen/achi/sztori/erdekesseg, vagy valami uj kepesseg, lehetoseg, stb is jon utana?

Látom megint karbantartási idõszak van, és mindenki itt csüng ;)

A távoli force choke-os sztorihoz két megjegyzés,
egyrészt azért Vadert, az Emperor külön tanítványát, aki a "kiválasztott" a sztori szerint ne vegyük egy kalap alá a tömegesen rohangászó sithekkel a játékból, kicsit más képzést kapott, miért ne használhatná az erõtígy ilyen távolból?
Másrészt pedig, ha valaki még nem látta, akkor érdemes megnézni a "Robot Chicken Wars" címû alkotás részeit, abban kiváló magyarázat van erre a fullasztós dologra;)

http://holokronikak.hu

<#eljen>
Commentek között:
"These are not the burgers you're looking for"

PiszkosFred
Igen, minel jobb a viszony a tarssal, annal effektivebb munkat vegez a kikuldeteseken.

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Meg lehet téríteni pl. az inquisitor "románc-opcióját" (de csúnya szó, sry) is?
Odáig még nem jutottam el, és érzek némi "zavart az erõben" ezzel kapcsolatban, mivel a leírások szerint light-side a hölgy, én meg erõsen darkside vagyok az assasinnal (is).

Djuree
á értem, köszi.

Waaaaaagh!

És párezer (ha jól emlékszem 6000, még nem jutottam el odáig) pont után mehet a románc.

Bár azért elõtte érdemes megnézni a neten, mert bizonyos companionok csak light side / dark side esetén engedik. Lásd pl Jedi Knight-nak dark side-osnak kell lennie, és a kiscsajt is "meg kell téríteni", hogy lehessen.
Különc
Hard mode FPk mikor resetelõdnek?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Aha, közben rákerestem.

altalaban midnen bolygo cantinajaban, fovarosaban van egyedi ruha ami social level req-es, illetve van mount is.

Ha jobban szeret a companion, akkor a kotor-okhoz hasonlóan beszélgetéseken keresztül megismerheted a kis történetét, adhat küldiket, meg elvileg jobban teljesít crew skilleknél (ez utóbbit valahol olvastam, nem vennék rá mérget azért).

Social szintet lépegetsz vele, ugyanúgy követelmény egyes vendoroknál egyes cuccokhoz, mint a dark/light szint. (pl tatooin, sandpeople ruha kantinban csak social5)

Djuree
igen azért nem jár semmi. mire jó ez a social pont egyébként? meg mire jó a compányionos social pont. számít az hogy mennyire szeret?

Waaaaaagh!

Akkor kapsz social pontot, ha csapatban vagy, ha te nyersz egy választ, akkor több pont, ha nem, akkor kevesebb. A dropokhoz szerintem ennek nincs köze (persze lehet nem jól láttam).

Djuree
de ott volt. akkor az a bibi.

Waaaaaagh!

azert kap social pontot, ha parbeszedben reszt vesz, opcio nyomasa annyi potn ahanyan vagytok a partyban, de ha nyered is az adott parbeszedet akkor duplan kapod. itemrollert nem jar semmi szerintem, be is baszna.

az idõ közelsége miatt az is lehet, hogy összevonják a kettõt.

veletlenul nem az elso bar elso slotjaban van a medpack? mert jobb klikkel alapbol azt a slotot hasznalja. tegyel oda spellt.

Most az 1.0.2d hotfix jött volna, ami szerintem a napokban fel is kerül.
Gondolom te az 1.1-es nagy patchre gondolsz, ami valóban szerintem is jövõ héten fog felkerülni.
Nem vagyok benne biztos, de nem azért kap a karakter social pontot, hogy megnyer egy rollt? Mert ha igen, akkor nos... ughmm... újabb hibás koncepció.

azért a rakata durván jobb, mint a legjobb átadható reusable medpack.

Djuree
hát igen sajna, nagyrésze ilyen az embereknek, tisztelet a kivételnek. mondtam is hogy ne adja át, õ nyerte meg a cuccot, jogosan az övé, persze magamban anyáztam, rányom, elviszi, aztán meg át akarja adni. akkor minek nyomott rá?

Waaaaaagh!

PiszkosFred
Vilagos. A Smugglert es a BH-t en kulon, harmadik oldalnak tekintem, kar hogy beraktak oket ide es oda.

A jelenlegi szenatus a jediktol varja a megoldasokat, toluk kernek lepten nyomon segitseget, es szinte vakon kovetik a tanacsaikat, mert a nyers ero (trooperek), ne mindig eleg. Kiveve par korrupt szenatort, akik sajat utjaikat jarjak, de ezeket a jedik aztan vagy lebuktatjak, vagy bebortonzik. Persze a nepnek nem kell kovetnie a kodexet, de pont eleg, ha a "fonokok" hisznek valami "furcsaban".

mindig van, aki csakazértis rányom a needre, hiába nem jók neki a modok, amikkel a cucc tele van nyomva. /kick / ignore

[CSF]Winter
A Rakata Medpac bopos csak. A többi lila még csak boe sem, annak adod oda, akinek akarod, akár használat után is. Persze Biochem valahányszáz mindegyik lila medpac használatához kell.

386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14\"

Djuree
ez egy baromság ez a rendszer. behúzta a srác a fasza kardot, át akarta adni, erre nem lehet, mert már az invetoryjába került. fákk...

Waaaaaagh!

Ez csak a jedi codex szerint van így, egy smuggler azért nem egy szentfazék :)

PiszkosFred
Ahol a szerelem, a hetkoznapi dolgok elvezete es a legtobb erzelem bun, ott valami bajsag van :)

Van egy tippem:
Ugye 20-án van az elsõ elõfizetéses idõszak kezdete? Akkor 18-19-én fog jönni ez a patch.

Az értelmetlen indokáradatuk szövevényes halmazából nem sikerült kibogoznom. Részben az empire inkább badass, részben ott könnyebb pugot találni és unatkoztak.

Szét lehet õket bármikor szedni és elméletileg az is proccoltathat új fel nem fedezett receptet( nem próbáltam, igy is nagyon ritkán nyerem meg a hc endbossos kristályt ami kell a gyártáshoz)
Stílszerûen a cantinában ülnek. :)
Szenátus felõl jobbra lefelé és rögtön balra.
értelme nincs, éppen ezért feleslges tiltani.

Sir Quno Jedi
Node mi volt a baj a republic oldallal???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Momentán azt sem értem akkor minek lehet többet gyártani belõle?!?? Hova, minek, miért???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oda van írva, hogy elsején már mindent kitakarítottak, úgyhogy egész jól tippeltem.
Olyannyira sikerül rávenni az embereket, hogy a republic oldalon játszanak, hogy a guildem 2 napja rerollolt empire-re Atho City-n. Lassan már nem is 4:1-hez lesz az arány, hanem 9:1-hez. Az outdoor pvp-t itt is el lehet felejteni, úgy érzem.

Sir Quno Jedi
Jah, azt hittem olyan mint a rucik, hogy csak akkor bindelõdik, ha felveszem magamra. Hát akkor ez így xar, mer minden karimnak ki kell majd fejlesztenem. Legalább ha legacy-n belül át lehetne adni vaze...

Ez nagyon LOL. Már ez sem megy simán?

Today's scheduled maintenance to implement the patch 1.0.2d will not be taking place. We will update the Community when this patch is rescheduled. Thank you for your patience.
Asperot
A palota elõtt van két lejárat, ott. map-en klikk a crew traininer-re és mutatja.

Ahány ház, annyi baj legyen.

BoP= Binds on Pickup
ahogy bekerül az invertoryba, bound lesz, ergo azt már nem adod senkinek.

Sir Quno Jedi
De tudok többet gyártani belõle (már most is tudok még egyet, van hozzá cucc és engedi is), ergó azt oda tudom adni valakinek, ha nem bindelem magamra, nem?!?!?