Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A flashpoint meg leköt, nincs idõm chatelni, pedig szeretek:)
Waaaaaagh!
Bár tény, hogy a General néha csendes, patryban, guildcseten (+TS) megy a trécs ...
A legnagyobb gond az elkényelmesedés ... nem tudom, hogy az Open World PVP is lagzik-e mint a Hutból, de ha nem elõbb utóbb a kommunikációra képesebb klánok nekiállnak majd maguknak eventeket szervezni ... nagyobb harcokat, esetleg funcsatákat ... Az nem nagyon lehet kifogás, hogy "Dehátkevésawárzónmegnincsilyenfelssójint ..." ... Csinálni kell ...
Csak kedvezményezni kell ... ha a másik oldalon van rá befogadóképes emberke, akkor lesznek itt még nagy csaták ...
Ez mûködött eddig máshol is, nem kell hozzá semmilyen kveszt, semmilyen reward, semmi ... Viszont ehhez sok top lvl karakter kell, mert akik fejlõdnek, azok nem biztos hogy szivesen hagyják abba a kvesztelést emiatt (ez is tapasztalat ...)
Attól viszont sokan messze vannak, ez nem a gigakjúbok játéka ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tomb of Freedon Nadd
Remélem idõközben kijavítják a bosszantó hibákat, és lehet folytatni tovább a mókázást. :)
azért lett f2p ? <#eplus2>#eplus2>
no meg a soe ugye...
:D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De valóban a groupok szinte azonnal feloszlanak utána és kizárólag eseti jellegûek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Simán lehetne játszani a játékot, hogy összeállunk, lenyomjuk a heroicot, aztán a másikat, esetleg át fp-re. Ehelyett összeáll a csapat, és a legtöbben a végén a leadást se várják meg, hogy egy pár social pont legyen még, hanem kilép a csapatból.
Olyan szomorú.
Es boven jol teljesit ebbol a szempontbol a game. Nincs valagnyi 50esem mint a topiklakok legtobbjenek, de nem is hianyzik, egyelore elvezem a szintezest, es azokat a szituaciokat, sztorikat amikbe keveredek. Meg szegeny Skyrim is parkolopalyara kerult ideiglenesen, pedig ha valakinel, akkor nalam ez nagy szo. :)
Meg mindig singleplayer gamenek tekintem, mmo-s lehetosegekkel. Mindig is bosszantott egy-egy jo single player game eseteben, hogy de jo lenne haverokkal jatszani egy interaktiv jatekot, (masseffect, witcher, TES sorozat es tarsai pl), na itt most adott. Es nekem tokeletesen eleg.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Valaki trollkodásból benyög egy wow hasonlatot.
- Valaki kérdez valamit, egy emberke segít neki, többiek meg belekötnek a segítõbe.
1.-re példaként valaki Tatooine-on benyögte, hogy tisztára mint a Barrens, minden megvan, ami ott. Mire felsoroltuk neki, hogy wompa rat, dewback, nagyszõrösizé mindenütt, eredeti házak, moisture akármik.
Ment még egy kis flame, mire valaki benyögte, hogy na most már tényleg olyan mint a Barrens, mert megvan a Barrens chat is.
general chat bukoag. ritkan mondjuk vannak jo tanacsok, de a genchat letjogosultsaga szinte 0
saysben meg soha senkit nem hallottam, pedig neha be-beszolok 1-2arcnak*
*- ja de egy republic commandoval eldumaltunk 1szer a leghajon
anti hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
War, war never changes.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
nem mernek nagyot almodni es csinalni, mert sokba kerul es semmi nem garantalja a sikert. marad a wowklonsag, hisz ha 10millio legy nem teved, akkor annak a szarnak a klonjaval se lehet nagyot teveszteni.
szaksz van, nem muveszet, nem szorakoztatas, hanem biznic
anti hero
Most elkezdtem játszani azzal, hogy visszakapcsoltam az ini-s AA-t, kikapcsoltam a Bloomot és a vSync-et, így csak néha nem látszanak a loot csíkok, látszak a villámok és 110 és 60 között ugrál az FPS-em, olyan 80-as átlaggal ...
Olvastam pár topikban, hogy az enyémnél jobb gépeken is 5-10 FPS-ek vannak valakinél ... Na az már gyanús ...
Viszont a PVP móka ebbõl is látszok, hogy valami apróság lesz, nem pedig "túlterhelés" ...
Win7 x64, 4GB mem, Phenom II X2@X4 - HD6950@6970 ... Ja, állítólag a 12.1-es prevjú drájver javít az swtor teljesítményén is.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Amit a battlefrontról írtál, attól valóban kettéállna mindenkinek a füle, de az évek alatt realista lettem és nem tudom figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy ettõl a komplex, ötletes rendszertõl amit írtál, stílszerûen fényévekre van az, amit ténylegesen ki bírtak találni és meg bírtak valósítani pvp címszó alatt.
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
nem egy kardinalis kerdes, de az elmenyeimet befolyasolja, azaz szarok az urhajos atvezeto animok. jo-jo 1 tudom, h nem film és tudom h a jatek motorja, de akkor is baszdmeg. a hiperururgas gagyiiiii
a bolygok kinezete es ahogy beall full kozepre ele, gagyiiiii
1-2 atvezeto moziban a csillagok nem pontok hanem 5 mm atmeroju foltok - WHAT THE FAAAK ?
szoval ez egy iciri piciri aprosag, de sztem a remgagyi kategoria es mint rendes sw rajongo egy jol kidolgozott ûr anim azért sokal hozzatenne (tett volna) a jatekhoz elmenyben.
van egypar hely ahova nem lehet leszallni es egy shuttle visz. na ott alt a shuttle mogott egy napocska, felig latszik a bolygo, ami !forog! yarr!, latszik vekony legkor stb stb nuansznyi kis szarsagok de feeeeeeeeeelinges :) like
anti hero
Ez a gond az elõfizetéses MMO-kkal. Mert lehet, hogy késõbb tolnám "néha", vagy megnézném az újdonságokat (akár évek múlva is), de azért senki sem fizet havidíjat, hogy akár hónapokig be sem jelentkezik. Ez így elmebeteg dolog lenne. Ennyire én sem szóróm a pízt vaze!
Az a nagy bajom, hogy ezt multiplayerre, hogyan lehetne ráhúzni?
Még a guild bankra is csak annyi, hogy "pretty soon, but my definition of soon is probably different from yours. I'll say before E3 or PAX East, that seems fair."
Ami legkorábban áprilist jelent. Az valahogy még nekem is sok.
A zûrrészben még nagyon sok lehetõség van, remélem, kihasználják, és nem pusztul meg addigra a játék, amire eljutnának idáig.
Waaaaaagh!
Win7, Intel Core I7 860, Gigabyte HD6870 és 80mbites trékom net, szal. nem is nagy szám a cucc (itt is sokaknak sokkal jobb van klasszissal).
Gyönyörû példája ez a csúsztatásnak, kérdés hogy miért, nem tudnak vagy nem akarnak vele foglalkozni.
Nemrégen kezdtem a játékot de tanácstalan vagyok. Volt egy lvl18 Jedi Sage-em de szegény papirt egyszerüen mindig megölték. Most elkezdtem egy vanguard ot. Érdemes ezzel indulni? Ahogy nézem van dps ága is ami közelharci dps. Ez az ága érdekelne csak nem tudom használható lesz e.
Köszönöm
Mondom EZ nem kóser. Nézem jutyúbon a missziót, kiscsóka grade 3-as hajóval lazán végigtolja?!??! Ááááááááá... Mondom, JAAA, hogy WASD-del is lehet irányítani az egér MELLETT. Jakérem! No így már nekem sem volt gond egyik sem (bár nem is volt könnyû).
Persze azóta van már fleet commendationból energiaátcsoportosítóm (hasznos) és a beam generatorom epic lila cucc stb. szal. megy mint a karikacsapás.
Viszont ezekkel a fleet commendation-ökkel nagyon szûkmarkúan bánik a program, ahhoz képest, hogy brutális mennyiség kell a jó cuccokhoz. Még akkor is alig kapsz, ha minden bónusz küldipontot is megcsinálsz.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mikor jönnek (HA jönnek egyáltalán?!) új ûrcsatás küldik, vagy hogy tovább fogják-e fejleszteni a dolgot, másmilyen lesz-e (esetleg PvP, hajóraátszállósdi stb.)?!?!? Mer így senem rossz, fõleg a vége felé nagyon murva, de van még mit fejlõdnie.
anti hero
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
"The reality is that, based on the amount of forum posts and CS ticket volume in relation to the total player base population, most people aren’t experiencing performance issues. With that being said, we’ve been keeping a very close eye on forum posts from the players experiencing these issues and we are actively working to address these concerns. "
Wait what?! Na húzzon mindenki és írjon ticketet de marha gyorsan -.-
Meg mirõl beszélnek ezek? Többezer post van a fos fps topikba és már nyitottak egy csomót... Nembaj szarják csak le, majd lelép a fenébe egy rakat ember emiatt és akkor majd vakargathatják a fejüket a hülye kijelentéseik miatt. Ma is ilumon voltunk kb 30an és ment kemény 20 fpsel a játék. Mi lesz ott ha beindul a pvp és lesz értelme harcolni? Játszhatatlan lesz az egész.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Arra várhatnak pár évig még a csórók.
Vagy azok, akik sajnálják a havi 3000 ft erre a játékra, többet költök egy nap boltba vazze. <#mf2>#mf2>
\"Hess innen troll.\"
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak